På plats i det nya

Jaha..då har vi flyttat du, hunnit få in allt i lägenheten och sen hunnit börja få saker på plats. Är trött och åter trött. Det vart sushi till middag som jag satt på golvet och åt, och tog en paus från allt. Är nu och hämtar mina saker som jag haft hos mormor och morfar och är på väg tillbaka hem nu. Å det är som ovant, men de blir nog bra de. Hade en liten tur med Johanna på stan innan jag tog mig dit också, en härlig rolig liten tur.


Ösande vatten

Ska snart dra mig mot bussen, men först kikar jag in här. Börjar 12 och har sen endast två lektioner innan jag då slutar för dagen. Innan jag går, bjuder jag på en dagens


Hoppa upp och hoppa ner

Efter skolan kilade jag Adelina och Ida mot gymmet för att träna! Hade det mycket trevligt, körde på bra och är helt trött i kroppen efter passet. Eftersom de var låg tid vi fördrev vart det lite annat emellan. Sen efter det tog Ida sig hem och jag och Adelina gick och duscha, prata och fördrev ännu mer tid, vi tog oss en sväng på Max och käka en god välförtjänt hamburgare. Mumsigt, sen begav vi oss tillbaka mot pontusbadet där Adelina vänta på skjuts och jag gjorde henne sällskap medan jag vänta på att min simträning skulle börja (dock var inte jag med för mina simsaker är nerpackade i någon kartong. Så jag fick nöja mig med att kika på.
Nu avslutar jag med en liten bildbomb med härliga bilder för addes och Idas skull.


Så enormt snygga vi är...


Att finn lyckan där du går

Har idag åkt min sista tur med gymnasiebussen känns konstigt på något vis, men skönt och lite tråkigt. Har härliga minnen av resorna med Johanna och Sofia två fina personer som har fått stå ut med mitt prat på bussen. Väntar nu på bussen som ska ta mig till mormor och morfar där jag ska sova även i natt, imorgon blir det inte att åka hem med bussen utan att ta sig till lägenheten (hem) känns konstigt att säga de men så är de. Nu kommer bussen som jag ska kliva på så vi hörs senare.


Statligt på marken vandrar jag fram

Genom att titta och lyssna uppfattar man mycket, genom att känna och prata lär man sig mycket. Efter att ha kikat och räknat en massa saker som det
inte finns någon användning av har jag landat på marken med statliga steg och får äntligen räkna något som är säkert och det finns mening med, ekvationer, PQ-formen de är något jag är trygg med, något jag kan, istället för en massa konstigt utan att aldrig behöva använda det dyker det upp något man är säker på. "välkommen hem"


Med ryggsäcken på ryggen är jag redo för nya äventyr

Drömmer mig bort och bäläddrar runt och kikar på skor, kläder och en massa smycket. Har annars haft en lugn dag i skolan, slutade halv 11 och då tog jag, Adde och Ida oss till dagobart för att äta lunch, mumsigt.  For sen till mormor och lämna lite saker innan jag begav mig tillbaka för att införskaffa lite kläder, har äntligen hitta ett par svarta jeans som sitter fint. Kan visa senare vad jag köpte på turen, ska försöka få dag i mamma och be henna klicka hem ett par skor åt mig, om hon då inte finner dom i stockholm. 

Att drömma sig bort från det onda

Flummande ner genom listan på twitter ser jag en massa olika Harry Potter citat, minnen härliga roliga minnen från filmerna och böckerna, finns så många härliga minnen där, en dag ska kag besöka Harry Potter world med kortet fullt med pengar, så jag kan köpa en massa coola Harry Potter saker! Ska fortsätta drömma vidare medan jag snart ska börja plugga in lite engelska glosor.


Signerande papper

Är trött som ett hund, som sover/vilar ju typ hela tiden så dom måste ju vara trötta. Åt god middag och nu pratar jag lite med syrran medan hon skriver någon svenska uppgift, skönt, men jag har gjort mitt för idag, biologin är färdigskriven och nu bara att läsa igenom någon enstaka gång. Sova på saken och så. Har tränat efter skolan, är helt slut i kroppen speciellt i armarna och benen. En härlig känsla de! Sovmorgon imorgon inte så illa de, sen är de dags för den dagen då jag går till halv 5...blä! Dubbla biologilektioner!!!! Hemskt, eller inte själva biologin där en ändå lite rolig, men dessvärre är läraren inte de.


Snipp snapp slut så var ena sagan slut

Ja, då var man här då, nu är huset tomt och övergivet, helt öde, de ekar i vart enda rum i huset (har testat). Sagan där har nu vänt sitt sista blad och det blir en början på en ny saga. Har sagt hejdå till mitt eko rum och till huset, alla minnen därifrån under mina 17 år som jag bott där. Kommer nu aldrig mer sätta foten innanför den dörren. Det känns konstigt på något vis, men ändå skönt. Nu väntar jag bara på att vi ska få flytta in i lägenheten. Farväl sunderbyn, den by där jag vuxit upp. 
 

toomt.                                                                              Hejdå Huset!
 MItt sista steg ut från gården...                                          Mitt tomma lilla rumirumrum
 

Leendet av guld

Sitter på bussen på väg in till stan för att inhandla lite viktiga saker som behövs, ska även käka med syster och Anna där innan vi beger oss hemåt igen för att fortsätta att packa och packa, men jag är faktiskt snart klar det enda som år kvar är min säng och saker jag behöver till veckan. Ska även till mina kusiner i sunderbyn sen sär en av dom, Kalle fyller 12 år.


Svar på kommentar

 Postad av Sofia: ska du flytta?! (ja, ganska uppenbart men jag blev förvånad... xD ) Och angående ett annat inlägg, Har du slutat simma? Varför? :o
 Svar: Jo det ska jag, vi flyttar ut i helgen och får flytta in i lägenheten på fredag (om en vecka) Vi ska flytta till stan ;) stationsgatan, ganska nära skolan :) Nä de har jag inte, men har inte fått tränat på ett år snart, men nu har dom äntligen kommit på vad jag har som min väldigt långdragna förkylning kom ifrån, har fått astma... ;) hehe så jag har inte sluta ska börja träna snart igen :D  när jag nu fått medecin och allt böjrar bli bättre igen :D hihi :D
 
Ang flytten så har vi nu fått veta (idag) att vi får flytta in redan på fredag istället för på måndag (den 3 september) och de är ganska skönt, för då hinner jag landa lite innan jag ska iväg igen till Abisko, dit alla natur tvåor ska. 
 

Vadå första veckan i skolan????!!

Vad säger man, det känns inte alls som det endast gått bara en vecka sv skolan utan snarare en månad, jag menar vem har ett prov andra veckan i skolan?! ANDRA veckan!! Inte okej det, utöver de har jag en redovisning, samt glosor en idrott rapport av nå slag och fysikuppgifter jag måste hinna göra allt till nästa vecka, okej inte idrottsaken men allt annat...jag som hade hoppats på att första helgen skulle bara plugg fri, men icke de inte, varför ska man ha en plugg fri helg på natur inte? I helgen flyttar ju vi ut så måste ju hinna hjälps med de också, fattar inte hur jag ska hinna allt. Hehe.


Upp och ner, ner och upp

Tänkta passa på medan jag har tid och rum, genom, när jag väntar på bussen som att gå. 
 
lilla jag idag.
 
 

Tiden närmar sig sitt slut

Godmorgon!
Han aldrig uppdatera igår var för trött..men for i alla fall och träna efter skolan med Adde och idis, mycket trevligt och roligt var det! Kändes skönt att komma igång med träningen igen! Tog mig även en sväng in i badhuset sen för att kika på simträningen där! Åå vad sugen jag vart på att hoppa i och bara simma några längder. Trevligt och roligt var det även att få träffa på sina simmar polare igen. Nu ska jag pallra mig upp för att äta frukost sen bara ta det lugnt, har sovmorgon till 5 över 12 men ska åka in tidigare och käka lunch.


Snart är det dags

Det är eko i mitt rum nu, inte alls mycket kvar där, snart är allt nerpackat i kartonger från mitt rum i alla fall, hela övervåningen ekar? Så tomt är det där. Känns konstigt måste jag erkänna, på söndag flyttar vi ut ur huset och sen kommer jag aldrig mer tillbaka hit igen, bor då en vecka hos mormor och morfar innan vi får flytta in i lägenheten. Stationsgatan 29 A ska vi bo på har jag nu fått lärt mig. Nu är jag trött och ska sova så jag orkar upp imorgon.

Härlig flytt röra i mitt rum, som nu är borta men var nyss.


Dagis nostalgi

Härliga minnen från dagis som dagis fröknarna har gjort åt mig osv härliga minnen finns där.


Between the lines

Historia, varför historia? Sitter på historian och ska rita ut vilka år e forntiden osv var, jobbigt tråkigt och onödigt. Vill inte ha historia och är därför glad att vi är klar med den kursen nu efter jul. Slutar där efter och ska då hem och ta det lugnt läsa det lilla i biologi boken som vi skulle ha läst tills imorgon.


Some day

Detta bar jag idag.

 

a+b=ab

Sitter på matte lektionen och lyssnar på om ekvationer repetition från förra årets matte. Har haft fysik labb och räknat ut energi och biologi labb och sett en massa plankton typ eller nå sånt åt de hållet. Fotat genom mikroskop och lite så..men jag vill ha lunch!! Är hungrig ! Dock är de fisk men men.


Don't forget to smile

Ja tänk första dagen i skolan är helt avklarat, okej de var i te mycket till skoldag, vi hade en halvtimme som vi fördrev i ett klassrum innan vi gick till maten. Tog bussen hem och hämta pengar samt åt lite sen satte jag mig på bussen igen som denna gång skulle ta mig till stan för att gå på en tur på stan med min vän Sofia! Vi skratta prata shoppa lite och hade det mycket roligt! Jag vet egentligen inte vad jag gör vaken nu, borde sova, ska sova. Imorgon börjar i alla fall skolan som vanligt och då med fysik labb och dagen till ära dubbla biologilektioner med Krister, kan inte bli mycket värre eller jo de kan de, för gått ju inte glömma att jag har historia också OCH går till halv 5...tur man har en fin fin klass!


Kom på en sak

Ni vet den där coola tjejen som heter hannananaa, hon är nu i USA och jag vill hälsa och hoppas att hon får ett riktigt trevligt år där borta! Kommer då sakna henne, min skåpgranne! Ha De bra där borta så ses vi om ett år!
Bjuder på en mycket fin bild på Hannannannaa och mig i bakgrunden.

First day in school

Ja Godmorgon på er alla! 
VIlken härlig och sval morgon det här, löven börjar bli gula och när mama var ute med hunden sa hon tom att det var frost på ängen. Men nu får de bli kallt igen, för sommarlovet och sommarn har nu passerat förbi. Det är hel okej nu att de börjar bli kallt när skolan väl ha börjat, de blir det bara frustrerande när man sitter instäng i skolan på lektioner, det är endast på idrotten då det kan vara skönt att de är varmare ute. 
 
Jag Idag.

Sommarlovet i bilder

Sådär jah! Nu är det klart, låter bilderna tala lite om mitt sommarlov 2012.
Sådär, nu lyckades jag få upp det, dock som headern blir kvaliten när man laddar upp det mycket sämre..men men det får duga. 
Då var det över och om någon timme blir det att sova, nu är snart om några få timmar sommarlovet 2012 över och andra året på natur tar sin början för mig. 
 

Snabbt snabbt

Skriver i flygande fart, håller på att fixa en gif med massa bilder från sommarlovet med det är lite bökigt innan jag kom på hur jag skulle göra för att få plats med alla bilder i en och samma utan att den blir för stor. Idag har Annat kommit hit med tåget, vi (jag syster och Anna) har varit iväg till mormor och morfar och hälsat på där en stund, annars har vi bara tagit det lite lugnt.

creating the world

Snart har lördagens timmar sprungit förbi har inte hunnit göra så mycket ränsa lite bland mina saker och nästan fått ihop en full sopsäck med saker som ska kastas. Mot kvällen tog jag och syster mopederna till nordanträsk där en kräftskiva hölls med släkten och vänner. Vi åt middag hemma dock så de vart inga kräftor för mig i år, men en väldigt god tårta åt jag som Malin (min moster) hade gjort. Nu tänkte jag snart stänga av datorn och sova. 
Detta enkla bar jag idag. 

Ny header

Sådär nu har jag gjort en ny header och fått upp den på bloggen, har inte gjort så mycket idag, tagit det lugnt for ju som sagt en snabb sväng på stan, sen ja har jag väl inte gjort så mycket, varit hemma ätit god middag och nu ska jag se lite HP "creating the world of harry potter" . Träffade även hannapanna på stan och hon värkade då ha haft ett bra sommarlov. Känns som så konstigt att det bara är en helg som står emot skolan som kommer närmare och närmare. 
 

pricken över i:et

Hallå där!
Sitter och fixar med en ny header, fotat lite och så, ska om ett tag äta lunch, sen bege mig in till stan en snabbis fixa lite måsten saker och sen bege mig med mamsen och handla mat, samt åka med stackars vovven till veterinären (han har något sår mellan två trampdynor som varar typ). Dagen till ära tog jag på mig shorts i finvädret som slår fram.

-Helt magiska dom är

Åå vad jag är sugen på att ha ett litet Harry Potter maraton! Har sett en massa klipp på youtube, bloopers, "behind the scenes of Harry Potter" och "behind the magic of harrypotter" massor av olika från alla filmer. Om filmerna innan var superduperduperbra så vart dom ännu ännu bättre, blir mer och mer fascinerad av hur dom har gjort filmerna hur mer jag tittar på klippen. Ex den scenen då det är 7 st Potter i Harry Potter och dödsrelikerna part 1, hel cool scen, när man får den förklarad, de är verkligen grymt gjort och som Daniel (han son spelar Harry) säger "it's the mist complicated scen in the world". Och hat sett hur roligt som värkar ha! Åå jag blev så grymt sugen på att se alla filmer!


Keep trying

Hallå där! vilket fantastiskt väder det är idag! Blir ett kort inlägg för ska ut och njuta av det otroligt fina vädret genom att gå en härlig tur med vovven. 

Detta bär jag idag.
 

beauty is not in the face, beauty is a light in the heart

- Just becuase you fail once, doesn't mean you are gonna fail at everything. Keep trying, hold on and always, always, always believe in yourself, becuase if you don't, then who will?

hitta det rätta ordet

Hallåå däär!
Vilken härlig dag de har varit, runt 25 grader varmt å skönt med lite fläktande vind. Har varit ute ett tag fotat lite och så, sen har jag även suttit inne vid datorn och försöker klura ut en ny header. 

balansen ovan jord

Efter som vädret är så fint idag tänkte jag passa på och bära något riktigt somrigt. 

En bild säger mer än tusen ord

Har haft en mycket trevlig dag och fotat en hel del, kvällen avslutades med lite wii spelande med syster och kusin vitamin Josefine. Låter några bilder få tala istället. 

Fröken Lenneas paket

 Ja, vissa blir två igen och börjar leka med dockor

Alicia

Coola dockan
suddig som skarp, bakom skärpan finner du det fina med det suddiga och otydliga, otydliga bokstäver att läsa.
Att spruta ner sina syskon är alltid ett plus i kanten.
 
 

Bussen låter "tut" "tut"

Sitter på bussen mot storheden, där jag syster och min kusin Josefine ska handla lite mat till några dagar fram över. Sen senare ska jag och ev dom andra till mina andra kusiner då min yngsta kusin Linnea fyller hela två år!


Några få bilder tagna med mitt nya objektiv

 

Daskens


Nytt objektiv!!!!


Vindens susande fart

Har varit på stan med syster idag, klippt mig lite (toppat håret). Sen köpt lite annat bl.a. Två halsband. Vi åt lunch på dagobert och där tog jag tacotallrik. Mumma. När jag kommer hem, vad ser jag då har kommit jo ett brev där det står att jag kan hämta ut mitt objektiv på Ica! Så ska snart dit med syster.


rubrikens lydnad

 
                     - Gammal webbcamra bild från över ett år tillbaka, mörkt färgat hår
Ja, om bara någon timme slår klockan om till måndag, och måndag om en vecka då är sommarn över och skolan tar sin början igen i livet, då blir det att gå in i årskurs 2. TUFFT. Men nu blickar jag bort från de och ska njuta av min sist vecka ledig och av frihet innan allvaret tar sin början igen.  Ska på sitt sätt bli skönt och komma in i runtiner för det saknar jag hel nu under sommarlovet, samt att få träffa mina otroligt fina klasskamrater. 
-En sommar tidigare, slingat och ljusare hår.
-För inte så länge sen, kanske en måndad eller nå, ofärgat hår och min rödbrunda färg kommer tillbaka allt mer

Ska klippa mig imorgon och vet inte hur, om jag ska toppa rakt igenom eller om det blir att göra nå av min lugg, de är något som jag får klura vidare på tills imrgon. Nu ser jag på OS-avslutningen, sorgligt värre. 
 
 

The time has come to an end and the olympic game are over for now, bye bye London

Sverige avslutade OS med ett OS silver i handboll, bra gjort Sverige! Matchen slutade 21-22. Ett mål från förlängning och två mål från ett OS guld. Surt men de var en jämn match mot Frankrike och mycket spännande och Sverige gjorde ett toppen jobb. Kungen citerade till Expressen "de har gjort det jättebra och en jätte bra turnering" och jag håller helt med där.
Nu var OS över och fyra års väntan till nästa sommar OS som går i rio.
Har annars tagit det lugnt idag, varit ute på en kort promenad med syrran och läst ut 3:e Harry Potter boken och nu samtidigt son OS börja, öppna jag sista Harry Potter och börja läsa sen har det flutit på i oordning. Samt sett filmerna. OS slut och sista sidan är läst av dom alla sju böckerna för denna gång.


Strävande fram ovan jord

Har varit trött hela dagen, sett lite OS och tagit de lugnt. Har övningskört till barnenshus med mamma och köpt en present till min kusin som fyller 2 år på tisdag då vi ska dit och fira henne.
De har slagit slint för hunden som hår då å då och gnäller i arbetsrummet där paketet är på bordet och vill så gärna ha det, han är en paketgalen hund, de är omöjligt att öppna ett paket utan att han är där och hjälper till.


OS final i handboll

Ja de kändes väldigt bra att Sverige är vidare till en OS final i handboll må jag säga. På söndags avgörs finalen om ett guld. Har annans övningskört med pappa och hämtat syrran på flyge. Fick då även mina efterlängtade converse som jag beställt med henne från England. Fick även lite saker av henne som jag nu tänkte avsluta inlägget med och visa.


Ibland är vår hund bra knasig

Ja, har egentligen inte några ord för den här bilder, hunden tog flaskan som hade åkt ber på golvet och ja börja bita på den som ett ben, busa med den osv. En fin falsk leksak blev det.


Blicken rakt fram

Usch vad de blåser idag! Tycker de kan bli varmt och skönt igen. Väntar på att min kusin ska komma, så ska vi cykla vidare till min mormor och morfar och vara där idag. Det här bär jag idag, färglagda jeans och en skön stickad tröja.


Runt runt runt om och om igen

Har inte gjort så mycket idag, tagit det lugnt set lite kanot OS och sånt, varit ute och njutit av solen. Har även lekt och testat att göra en massa olika frisyrer, vissa vart bättre än andra om man säger så, här kommer ett exempel


Lyssnande på gåtans ljud

Vilken underbar dag det har varit, känns faktiskt som att värmen äntligen har landat här i Lule, i alla fall tillfälligt. Har nyttjat detta tillfälle med att vara ute, solat lite och läst lite. Iskall glass har även varit min vän idag, men imorgon kanske det blir att fara till stranden vem vet. Beror på hurdan vädret är imorgon. Just nu vilar jag en stund från solen oh ser på en film, har även sett när Sverige tog OS guld i segling, helt otroligt!


Kvitter kvitter kvitter

Sitter ute i gräset och har de skönt, njuter av den härliga värmen, med boken, lite klass och en Ramlösa samt lite vattenmelon tillsammans med glassen. Så härligt soligt skönt och mysigt det är.


Vandrande omkring

Har tagit det lugnt nu på dagen sett lite OS och så. Igår åkte jag in till LK där jag gick runt med Sofia och hennes kompis Rebeca. Vi hade det mycket kul såg på två artister och åkte lite härliga karuseller, men några andra vänner som vi träffade där. Själv träffa jag väldigt många fina personer där borta. Måste säga att jag hade en mycket rolig kväll igår kom hem igår vid någon gång efter 2.


Himlen är målad i gult och blått

Hallå där! Sitter på en röd buss och väntar in att min otroligt bra vän Sofia ska hoppa på bussen! Ska till stan med henne idag och ha det kanon. Vet inte vad som händer där men kanske lite shopping och annat mysigt! Ska sen också se på gymnastik OS mångkamps finalen för damer!! Yeah! Så otroligt kul!


RSS 2.0