elajnsan.blogg.se

På plats i det nya

Publicerad 2012-08-31 22:18:31 i Allt å Inget,

Jaha..då har vi flyttat du, hunnit få in allt i lägenheten och sen hunnit börja få saker på plats. Är trött och åter trött. Det vart sushi till middag som jag satt på golvet och åt, och tog en paus från allt. Är nu och hämtar mina saker som jag haft hos mormor och morfar och är på väg tillbaka hem nu. Å det är som ovant, men de blir nog bra de. Hade en liten tur med Johanna på stan innan jag tog mig dit också, en härlig rolig liten tur.

Ösande vatten

Publicerad 2012-08-31 10:19:58 i Dagens,

Ska snart dra mig mot bussen, men först kikar jag in här. Börjar 12 och har sen endast två lektioner innan jag då slutar för dagen. Innan jag går, bjuder jag på en dagens

Hoppa upp och hoppa ner

Publicerad 2012-08-30 22:28:00 i Allt å Inget,

Efter skolan kilade jag Adelina och Ida mot gymmet för att träna! Hade det mycket trevligt, körde på bra och är helt trött i kroppen efter passet. Eftersom de var låg tid vi fördrev vart det lite annat emellan. Sen efter det tog Ida sig hem och jag och Adelina gick och duscha, prata och fördrev ännu mer tid, vi tog oss en sväng på Max och käka en god välförtjänt hamburgare. Mumsigt, sen begav vi oss tillbaka mot pontusbadet där Adelina vänta på skjuts och jag gjorde henne sällskap medan jag vänta på att min simträning skulle börja (dock var inte jag med för mina simsaker är nerpackade i någon kartong. Så jag fick nöja mig med att kika på.
Nu avslutar jag med en liten bildbomb med härliga bilder för addes och Idas skull.


Så enormt snygga vi är...

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela