elajnsan.blogg.se

Blåstens varma vindar

Publicerad 2012-07-31 09:35:28 i Allt å Inget,

Hallå där! Sitter ute i den härliga morgon solen och njuter med vovven. Har även lite härlig saftig vatten melon på sidan om mig, vattenlä melon är en viktig del av sommaren. Käka sval svalkande vatten melon en härlig sommardag på stranden är bland de bästa jag vet. Så gott.

OS-gymnastik

Publicerad 2012-07-29 23:12:44 i Allt å Inget,

Såg kvalet til mångkamps finalen i gymnastik OS. Tyckte de gick riktigt bra för Jonna som tävlade för Sverige, men dock gick hon inte vidare till någon final i månkapen, trots det gjorde hon en mycket bra tävling. För er som inte vet vad jag pratar om då handar det om artistisk gymnastik, där en mångkamp är då man tävlar i alla grenar, de vill säga Hopp, barr, bom och fristående. De är som härligt att se på gymnastik och man blir alltid lika imponerad med hur grymt duktiga alla är. De på minner en verkligen om de underbara åren som jag gick i gymnastik, 8 superfantastiska år, med en massa timmar som spenderades i gymnastikhallen. Dock tog min tid slut efter 8 år som elit gymnast pga skador, saknar forftarande gymnastiken en massa, och unnar mig nu med att få se det på tv i alla fall. Mina favorit grenar var Hopp och Barr. Härliga tider Härliga tider. 
Tror detta var JDM -07/08 är inte riktigt säker, om det är en av mina sista tävlingar (alltså 08) eller om jag gick ett år till (alltså 07) men men skit samma. HOPP
Samma tävling, men nu på barren istället. 
 
 

Liten å glad, full av en massa energi

Publicerad 2012-07-29 22:10:46 i Bilder,

Ja vad ska man säga? Bilden är tagen 2002 på sommaren, var alltså då endast 7 år. Som man kan se på bilden var mitt fantastiska gymnast liv med massa träning redan i full gång då och då från 2 år tillbaka.i tiden innan denna bild. Ja ni vet, när man inte är i gymnastikhallen och kan klättra och klänga osv, måste man ju hitta på andra kreativa lösningar, så varför inte göra såhär? Ni vet, de är ju faktiskt överskattat att gunga de här är ju mycket roligare, mer äventyr i de hela. 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela