Just pretend that you love me

Skriver i tysthetens stund. Funderar på vad jag egentligen ska göra, vad jag orkar göra, inte så mycket just nu. Funderar på om jag ska ta och sova eller inte. Jag vet inte, ska upp tidigare, men jag orkar inte vakna av något alarm, får stiga upp när jag orkar, hoppas på att jag kommer kunna äta en ordentlig frukost, så att jag orkar hela dagen imorgon, för de lär jag verkligen behöva. Har duschat och sett lite TV som avslutning på denna kväll. Skolan känns så överbelastad just nu, de är som att det inte finns något stopp med den, vars ska de ta vägen, de är som att bara mer och mer poffar upp. Om jag kommer ihåg så är det vi har kvar är historia prov, engelska prov, matte prov, fysik prov, biologi prov, inlämning i svenska/historia, något mer i engelskan vet jag, hmm de är något mer tror jag, men det är detta jag kommer ihåg just nu. Försår egentligen inte hur vi ska hinna med allt på 3 veckor, oj? nä inte kan de bara vara 3 veckor? eller jo, de är det, ajdå. Jaja men på något sätt kommer detta gå ihop, så mycket plugg tid ängnar jag ändå inte åt fysiken och matten, men men. 

The sound of you

Tick tack tick tack, klockan springer iväg när han har kul, jag och syrran skrattar och jag drar henne efter golvet, helt klart fullt normalt, som man brukar säga "när katten är borta kommer mössen fram" eller hur var det nu? Men ni förstår vad jag menar. I alla fall, kändes som att denna torsdagen bara har sprungit iväg, snart kanske hoppas jag är middagen är klar, för börjar smått bli hungrig, men tydligen inte min syster eftersom hon äter en massa pepparkakor..

Jag och min galna syster från i somras..

why could it not be easy


 

önskan att få höra din röst

Tänkte att jag skulle kika in här och uppdatera innan jag lägger mig ner och somnar för natten. Innan jag börja hjälpa Elin med matten så fick vi oss lite äventyr, först till läkaren på hermelinen, men de hade inga tider kvar för dagen, så som skickade mig till statsvikens vårdcentral. Vart då pank, men men får ändå pengar sen, har haft så ont i huvudet, så det blivit svart och suddigt framför ena ögat, vilket inte alls lät något bra, så skolsköterskan skickade då först iväg mig dit när jag bad om att få en huvudverkstablett...men men, kanske ändå var lika bra, har nu fått veta vad jag ska ta för att det ska bli bra, eller bättre..kanske..och vad det beror på, vilket var mindre bra, för det sluta nu med att jag kommer bli tvugen att söka upp en sjukgymnast för min nacke, eftersom troligtvis den är problemet till huvudvärken...BLÄ! men vi fick oss i alla fall en härlig cykel tur dit, eller ja åtminstonde en kall cykel tur, riktigt kall. 
lika störda/vackra som alltid!

nothing like that

Tröttheten sprider sig i kroppen, har inte alls sovit en bra natt, har jätte ont i huvudet nu och har haft det ett bra tag, men men det funkar, slutar om 25 minuter kvar av dagen, sen ska jag vara med världens bästa Elin och plugga med henne, hos mig. Inte så tokit de inte. Har idag gjort bort min redovisning i Biologi/svenska som gick helt okej, hoppas bara på att det gick bra enligt dem. Fick även mitt betyg för redovisningen som jag gjorde för ett tag sen i historia, eller ja två veckor sedan. Vart riktigt glad där! Kan då inte klaga. Nu ska jag återvända och kanske försöka få något gjort i historian. 

Postssnabb snabbare snabbast

Sitter på historian och försöker lyssna på vad hon säger, men de går inge vidare, har inte koncentrationen för att kunna lyssa, men ändå försöker jag. Vi har prov nästa vecka i historia, men har egentligen ingen aning om vad som kommer komma på provet, tror det bara är kalla kriget, men har egentligen ingen aning om det är något mer eller bara den. Har inte gjort en enda uppgift, har inte läst något, de är efter idag, alltså imorgon onsdag som jag ens kommer börja fundera på den saken..då blir historian det som kommer ligga i fokus för mig, men tills dess blir det att jobba ikapp i matten och försöka lära sig lite av redovisningen som jag ska då redovisa imorgon under svenskan, vilket känns väldigt skönt. Har idag hunnit avverka ett prov, vilket jag inte vågar säga om det gick bra eller dåligt. 
Nu ska jag avsluta och försöka lyssna på vad läraren säger och kanske lyckas förstå lite i alla fall. 
Har ni sett snön? ett litet litet täcke av snö som ligger lite svagt på marken, det kanske trots allt kommer lite snö. Får hoppas på det! Ja efter denna lektion så slutar vi, men jag och johanna ska vara flitiga och sitta kvar och jobba! Duktiga som vi är! 
 

att låtsats som om inget någonsin har hänt

Har egentligen varit en ganska tung dag idag, trots allt, har haft och har fortfarande ont i huvudet, den har kommit tillbaka, var bättre där ett tag, men nä. Hade on i huvudet hela dagen igår, hade hoppats på att den skulle gå över, men nej nej. Hoppas jag bara slipper att ha ont i huvudet imorgon. Är klar med PM:et vilket känns fruktansvärt skönt. 
 
 
Tänkte, att varför inte bjuda på en bild på mig och min bästaste vän Elin, måste säga men det där var ett tag sen? eller hur Elin? Tror det var i 8:an om jag inte minns helt galet. Tycker vi ser väldigt små ut...

nothing like you

 

utan att förstå ett ord av vad du sa

Har just käkad god tackos som jag och syrran har gjort idag till middag, så går det när man inte har alla ingridienser till att göra köttfärssås, då får man använda fantasin och ja det vart ju även mycket godare!
Ska ta och skriva PM:et till svenskan och biologin, sen blir det att plugga lite engelska.Vi slutade idag kring tror den var 1, sen satt jag kvar med Sofia till klockan 3 och därefter satt jag själv kvar, pluggade lite matte då, lyckades få gjort en hel sida, kändes riktigt skönt, nu är det inte lika mycket kvar att jobba ikapp, vilket är bra. Men ska nog ta och se på tv en stund innan jag börjar, eller ja, kanske försöker med båda samtidigt, får se hur det slutar...


Låt det snöa

Har just, eller just och just, men ja sett solsidan och fått ännu ett gott söndags skratt. Något riktigt bra som man ser fram emot med söndagar är just solsidan. Har annars idag inte gjort så mycket, har fixat klar powerpointen och skrivit klart min argumentation. Vilket känns otroligt skönt. Ska ta och skriva ut den imorgon (när mamma äntligen köpt färg till skrivan) för att börja träna in den så att jag inte behöver titta ner så mycket i texten, i alla fall inte lika mycket som på förra redovisningen. Hoppas vara lite mer förberädd. Har tagit fram julsakerna idag, så nu är det riktigt juligt, i valiga fall brukar vi ta fram dom dagen innan första advent, men eftersom av jag och syrran är själv i veckan och de kommer först hem på lördag kväll, så hinner de inte det då. Men tänkte slå på en film nu och somna in till den som jag alltid lyckas göra..

Å jag gillar den här snögubben, speciellt skylten den har i handen.
Lekte även lite och tog en massa bilder på min mobil utan skal. 
 
-Vet inte om ni har sett det, men har i alla fall gjort en ny kategori "posts" där jag lägger ut olika citat och bilder som jag antligen gjort själv eller från tumblr och andra sidor.
 
 

posts..


 

what word make me smile?

Känns som att klockan har stannat, att dagen aldrig kommer få ett slut..håller fortfarande på att få klart, argumentationen, de är som svårt, så argumenten låter relevanta, lägga ihop allt och skriva avslutet..göra det sista i powerpointen och kolla så allt stämmer överrens med faktan..som jag hittat. De är min söndag, sen måste jag eventuellt ta mig till smedjan för att köpa färg till skrivan, men jag vet inte om jag orkar göra det idag, så de blir nog att göras imorgon, eller om det då inte går att få utskrivet på skolan. Musiken får spelas genom hörlurarna medan jag pluggar, blir nog en paus snart för att äta lite god tårta som är över. Kankse en lussebulla också, vem vet, som lite extra energi till det eviga plugget, sen har jag lite annat plugg som också måste göras bort. 
 
Längtar ni efter snön? De gör jag, de är obeskrivligt hur mycket jag längtar efter att det ska komma ett vitt glittrande täcke som lägger sig på marken och lyser upp tillvaron ännu lite till. De är omöjligt att tänka sig att det är första advent om en vecka och att det för den delen också är december. Snön gör så mycket, det är ingen jul utan snö och julstämmningen är i sitt fulla bruk när väl snön har lagt sig på marken. De är ingen riktig vinter utan snön, en solig dag men vacker snö på backen, det är obeskrivligt, de är så vackert, när träden är vita, allt är vitt, de dagarna får man aldrig glömma kameran. 
 

Remember what I said

Vilken dag, känner mig helt slut, är jätte mätt efter allt fika som jag tryckt i mig hela dagen, så blir det när någon fyller år. Är väldigt trött, har i stort sätt skrivit klart, ska ändra om lite i texten, skriva ett avslut och sen fxa klart powerpointen, så är jag helt klar med aegumentationen, då är de bara att börja träna in den, jag hoppas verkligen att mamma kan köpa färg till skrivaren, för annars är jag körd, måste ha utsrkivet texten, de känns alltid tryggast så, jag menar var ska jag annars ha den. Känner att ögonlocken håller på att fara igen, så de är nog bäst att jag avslutar, men de har i alla fall kommit mycket folk, syrran önskade god middag och sedan kom ännu mer släkt. 

Rosens röda färg

Sitter och försöker skriva klart min argumentation, har egentligen inte alls mycket kvar att skriva, vilket känns väldigt skönt. Hoppas bara jag fått med allt som behövs ha med. På morgonen har jag käkat god tårta och syrran har fått sina presenter av oss, inte allt för långt bort börjar släkten att komma, och då blir det att ta en paus från plugget, fika och umgås med dem. Nu hade jag tänkt återvända och föröka skriva klart min argumentation om fosterdesign. Ha en fortsatt bra dag!

Den sista tåren som föll

Jag vet att klockan är 12, vad gör jag egentligen vaken nu??! Ja de kan man fråga sig, har egentligen själv ingen aning, eller jo det har jag visst. Sitter och skriver på min argumentation, för idéer ploppade upp och då vill jag skriva ner dom innan jag glömmer bort vad det var jag tänkte på, sen finns det tusen olika anledningar till varför jag inte sover nu, men resten orkar jag inte ta upp. Nu är det den 24, 24 november, vilket innebär att det är exakt en måndad till  julafton och även att det är min lilla syster 16 års dag, ja eller så liten är hon ju inte nå mer, men ändå, Tänkte att jag kunde bjuda på ett GRATTIS till henne även här på min blogg, så nu avslutar jag detta inlägg med en bild på födelsedagsbarnet. 
Grattis syrran! Haha jag vet vad du kommer få öppna imorgon! GODNATT SOV GOTT ALLESAMMANS!

Snubblande över orden

Å har fått en super fin avslutning på denna fredag, helt fantastisk bara. När jag gick från kungs när vi hade slutat kom Elin precis ut från hackspätten, hade precis då tänkt smsa henne och säga att jag slutat, men de behövdes ju då inte, vi gick in mot stan, sen var vi på väg mot mig, men vi han bara nästan dit så kom syrran och fråga om vi skulle med till kioskpiraten, så vi tog oss över gatan och gick dit med henne och hon köpte godis, och Elin tuggummi. Sen när klockan tickade halv fyra styrde vi stegen mot smedjan där Ewi stod och väntade på oss, alla tre styrde sedan stegen mot friends där vi satte oss och fika, vi satt där och prata, vi hade så roligt, tiden bara sprang i väg, de var så extremt roligt att träffa dom personerna, för de var så länge sen vi alla tre sågs! Vi satt i alla fall där till strax efter sju och gick mot bussen, för att vänta på deras buss, sen styrde jag stegen hem med musik i öronen och ett leende på läpparna, en helt fantastisk avslutning på min vecka. 
Ewi och Elin, två otroligt fina vänner. 

Ordens tomma ljud

Sitter på en buss för tillfället, som åker mot Gammelstad där jag ska möta upp finaste Emma för att sedan styra våra steg mot stadsöskolan för hälsa på! Kul kul! Var faktiskt inte så trött i morse trots att jag stängde av datorn först halv 12 efter att jag suttit och börjat lite smått skriva på min argumentation..hatar att skriva argumentationer, dom är så jobbiga och svåra, speciellt när man måste hitta på argument, för något som man egentligen inte är för, men men, de kommer nog gå bra! (Hoppas jag) nu stannar bussen där jag ska kliva av bussen.


Vandrande utan ben

Ligger i sänger och är helt slut i kroppen, orkar inte röra mig mot duschen än, men måste nog det trots allt. Ska sen börja klura ut hur jag ska lägga upp min argumentation som jag måste börja skriva på, men först blir det att duscha. Har haft ändå en bra dag i skolan idag, förutom det där förbaskade biologi provet, som jag inte vill tala om. Sen har dagen flutit på och den avslutades med en konditionspass på idrotten. Där efter styrde jag mina steg mot smedjan för att möta upp min otroligt fina och saknade vän Emma, som jag inte har träffat på evigheter. Vi tog oss en fika där nere i smedjan på börje olssons, vi satt där i tre timmar och bara prata, tiden bara sprang i väg, vi hade riktigt mycket att prata om, de var riktigt riktigt trevligt. Något som verkligen är behövligt. Sen när då smedjan stängde klockan 7 styrde vi stegen mot mig och fortsatte vårat samtal, de var så mycket och ja jätte roligt att få träffa den flickan. Hon tog bussen för dryga en timma sen hem och har då ätit lite middag och sen inte orkat göra så mycet mer, men nu måste jag duscha så jag hinner plugga en liten stund i alla fall. 

1+1=11

Hur kommer det sig alltid att jag sitter här dagen innan provet i panik och måste försöka plugga. Bättre, mer i förväg, men de värsta är att det inte nästan inte går att börja nå tidigare, för att man har så mycket annat också. Förutom de att syrran fyller år så, måste jag skriva en argumentation till biologin/svenskan som jag ska redovisa på onsdag, vilket är skönt att få bort det nästan vecka, så blir det mindre sen..men ja det gäller att jobba på, funderar på om jag ska åka in tidigare på fredag för att sätta mig och skriva den, men ska nog redan börja imorgon tror jag. För den är någ inte så lätt att skriva. Sen har jag lite andra måsten också. Haha jo juste, idag kändes det som om nästan halva klassen var "sjuka" för att få stanna hemma och plugga inför biologiprovet imorgon, men vi riktigt coola som krigar tog oss till skolan trots allt. Och kriga oss igenom onsdagen. Men tänkte plugga det sista nu sen sova, så jag orkar upp imorgon och så jag är pigg och orkar tänka när jag ska skriva provet direkt på morgonen. 
Ser ni så härligt, kan titta hur många gånger som heslt på dessa bilder som jag tagit när det faktiskt var vitt på marken.

ovishetens omöjliga envishet

Känns som om jag kom hem för evigheter sen, men inte de inte, när jag kikar på klockan på datorn ser jag att det endast gått två timmar, suck! Fast jag vet inte, känns ändå rätt så skönt för det innebär att jag har "länge" på mig att plugga tills natten blir morgon, eller kanske man ska säga kvällen blir till natt? Jadu de är frågan. Men känns ändå som jag kan lite i alla fall, och de är ju inte helt fel, måste plugga lite till bara samt skriva klart svenskan som jag nu faktiskt inte alls har mycket kvar på, vilket känns otroligt skönt. Nä men ska ta och börja i någon ände, tror det blir att skriva klart svenskan nu när jag ändå sitter inne på datorn. 
stoppar i hörlurarna i öronen och slår på härlig bra pluggmusik sen sätter jag igång, på allvar..

jag trodde jag visste..

Jag vet inte vad det är som händer just nu. 

Jag har försökt, men de går inte, jag vet inte varför, har inte kunnat plugga biologi, de bara inte går, jag vet inte varför, direkt jag försöker så hamnar jag i andra tankar. Alla möjliga tankar, men jag vill plugga, jag vill få bra betyg och då måste man plugga, eller ja man måste plugga för bara ett E, men ändå. Jag vill inte att de ska vara såhär, just nu är jag ganska förrvirrad. Hur ska allt sluta? Blir nog en lång natt för mig, för måste skriva klart svenskan, idag, nu, så ja får se hur länge jag stannar uppe, känner även på mig att jag inte kommer somna på ett tag hur som helst. 
Förövrig idag så vart det att ta en fika med adde och ida efter skolan, riktigt trevligt de må jag säga! 
Nu ska jag sluta skriva och säger väl godnatt eller nå. 

Den eukaryota kromosomen

Sitter som ja ni kanske ser på rubruken och försöker plugga biologi, efter att ha varit på en lagom mysig tur med vovven. Måste nog börja plugga så jag ändå kan allt idag och bara behöver repetera imorgon, får se hur de kommer sluta. Men de vore ju ändå de bästa. Vill verkligen att de ska gå bra på detta biologi prov också, men de är så mycket nu, så många konstiga jobbiga ord, som man måste förstå, så jag är lite sådär tveksam, men sen måste jag också hinna skriva på svenskan, som ska vara inne imorgon och imorgon blir det inget annat än att plugga biologi inför provet på torsdag. Bara att det inte blir som förra gången med en massa sistaminutandageninnanplugg, hatar att plugga i sista minutan, att sitta i panik och bara försöka få in så mycket som möjligt. Men men,  ska ta och se ett avsnitt av Portkod 1321 innan jag forstätter att plugga, den serien är så sjukt bra, om ni inte ha sett den borde ni gå in på Svtplay och börja se den, den handlar om väntskap, kärlek och självrespekt. 
Å blir alltid så glad när jag ser den här bilden, som jag fick av en simskolebarn som jag hade förra sommaren, så gulligt, man blir alltid lika glad, jag blir alltid lika glad när jag ser denna bild! 
 

Everything doesn't need to be perfect to be good

Ligger i min otroligt sköna säng, tänkte ta och stänga av datorn väldigt snart för att sova, fick veta att vi har sovmorgon imorgon, vilket innebär att vi börjar 10 istället för kvart över 8, ganska skönt de, så nä jag vet inte, nä jag tar nog sovmorgon, för kom på att mina gymkläder var i skåpet i skolan, annars hade jag kunnat fara å gymma. Slutade idag kring 1, men satt kvar till strax efter 5, först med Johanna, då pluggade vi faktiskt, sen kom adde tillbaka från att ha haft historia redovisning, för hennes redovisnings grupp och poff pang boom så vart det inte att plugga nå mer, utan de vart annat som vart mycket mer intressant att prata om, istället för tråkitråkigt biologi plugg. 
-Jag drömmer om de som aldrig kommer att hända, men de jag som mest önskade, jag låter det vara en dröm, för jag vet att den aldrig kan bli sann.

Värmen som sprider sig i hela kroppen

Känner mig väldigt blandad just nu, känner mig jag vet inte arg, ledsen, besviken, de vanliga samtidgt som jag känner mig glad, lycklig och alldeles varm inombords. De är så blandat just nu, allt gör mig lite smått förvirrad. Men i delar av mig är det som om någon ny person har börjat växa inom mig. Medan andra delar är kvar i det eviga mörkret som är omöjligt att ta sig ur. De mörker som stannar där för evigt, men i delar av de mörkret i en del av det växer ett ljus, som blir allt klarare. Det kanske trots allt finns ett ljus i allt mörker? Inget hopp, hoppet är redan förbi,har inte accepterat de som har hänt, de vill jag inte, de är något ganska oklart, men  de är inte något sånt utan något annat som är mycket starkare.
Tände ett ljus i all förvirrad, för att lysa upp allt mörker. 
 

Man vet aldrig när det händer

Sitter/ ligger i en soffa i ett grupprum med johanna och skriver på svenskan, mycket skönare att vara här än i klassrummet + att jag verkligen behöver koncentrera mig för att få klart den där jobbiga svenska utredande texten. Men har i alla fall kommit igång och börjat skriva på den, vilket är ett väldigt strot framsteg. Men varför sitter jag nu och srkiver ett blogginlägg i stället för att jobba? Ja de ni, de kan man verkligen undra sig. Men känner att jag behöver skriva. Så loggade in här och uppdaterar den nu med ett nytt inlägg från dagen. Magen kurrar och jag längtar tills det är mat vilket jag ser på klockan att det också är snart. Men ska återvänta nu till den eviga värdlen av plugg. 
 

Autosmala kromosomerna

Sitter och ser på solsidan, medan jag nu sitter och bloggar i reklamen. Har i sort sett pluggat hela dagen lång, endast några enstaka pauser. Är fortfarande inte klar, och de var inte bara tio sidor kvar utan dryg 20 sidor kvar, när jag är klar så har jag sammanfattat 50 sidor...Känner mig helt slut i hjärnan just nu och skönt att ha solsidan som en härlig paus. Får se hur mycket mer jag skriver på biologin, men lite till i alla fall, sen ska jag skriva svenskan innan nattens sömn, om jag då hinner. 

don't leave me here

Varför springer tiden iväg? Klockan är ju snart tolv och har inte ens satt igång med att plugga. Ska ta och slå upp biologi boken nu och fortsätta med min sammanfattning av allt som kommer på provet. De är så mycket och för lite tid. Känns som om vi endast har haft en vecka på oss att lära oss typ 50 sidor. Sen måste jag skriva den där svenska saken. Och idrottsaken, som jag inte ens vet vad jag ska skriva. Jag undar hur de ska gå till? Kanske att det går, eller så går det inte. Får ta och avsluta mitt inlägg här och försöka sätta igång att plugga. 

Kämpande mot det blöta

Känner mig alldeles slut i skallen just nu, känns som om jag pluggat i evigheter, men är nu klar med en del och har bara hälften kvar att sammanfatta sv biologin..sen har jag bara en svenska uppgift att skrivs och någon idrotts sak som jag förträngt. Helgen har gått för fort och har ändå inte gjort mycket annat än att plugga. Imorgon blir det att plugga från morgon till kväll. Måste vara klar då med allt. Nu tänkte jag försöka sova så att jag orkar upp å plugga. När jag kom hem bjöds det på nybakade goda lussebullar, riktigt gott, de andra var något som följde med mig hem påvägen...


Rubriken utan talan


Sitter fortfarande kvar på bibblo och har nu suttit här i tre timmar, pluggar och pluggar, känns som att jag aldrig riktigt blir klar...men snart, har bara tio sidor kvar att sammanfatta, skönt. Ska ta och röra mig hem om kanske 45 min, eftersom att kh stänger 4:a. Kände att jag behövde lite energi för att orka plugga, så innan jag gick hit så gick jag förbi ica för att köpa den där goda mer:en↑ Det är alltid lika gott med mer.
Idag har all snö som har krigats med att ligga kvar på marken försvunnit, vilket är välidgt synd, jag hatar den tiden, när det är mörkt hela tiden och grått å trist. Jag vill att snön ska komma och lysa upp som den har gjort för bara någon dag sedan, så härligt det är du, allt så mycket roligare! 
 

Breaking dawn

Tänkte att jag kunde visa lite bilder från mitt bio besök i torsdags kväll, med Izza, lina, Adde, Ida och Sofia.


You and me together

 
 Godmorgon, eller, de är ju inte så mycket morgon just nu, ska ta och göra mig klar, slänga i mig lite lunch och sen gå mor kh där jag tänkte sätta mig och plugga lite, de är något som jag verkligen behöver, tror det går lite lättare där, för då är det inget som kan distrahera en. blir och köpa lite gott och ta med mig dit som lite plugg energi, planen är att gå dit så jag är där kring halv 12. Det får bli min härliga lördag. 

Dolt bakom orden

Känner mig väldigt trött ljust nu, men trots att det är fredag ska jag ändå försöka att plugga lite biologi, alltså ha en enormt rolig fredagskväll. Efter bion igår kom Sofia med mig hem, eftersom hon skulle spendera natten här, vi var för trötta när vi kom hem så vi orkade inte gå ner och fixa någon madrass kändes jobbigt och onödigt, så dr vart att trängas i min härliga säng. Våra natt prat är alltid lika roliga och konstiga som vi såklart. Idag hat vi gått på stan och sen köpt pizza och tagit med upp i lägenheten, gott och trevligt. Det vart även att ta en buss mot g-stad och hälsa på hos mormor och morfar i samband med att Sofia åkte hem, var där en stund åt middag och sen tog jag bussen tillbaka mot stan.


Friendship

Hade det riktigt bra igår. Var på bio igår som sagt och såg på ↓
Filmen får fem av fem toast av mig
Den var riktigt bra och mycket bättre än vad jag väntat mig, tror jag kan säga att det var den bästa twilight filmen av dom alla, den var verkligen bra, en riktig överraskning. Det vart i alla fall ett kanon avslut på den serien, och klart sevärd! De kan man inget annat säga! 
 

Ökens kalla ryckte

Sitter på kh med Adelina och ska vara flitig och plugga, Ida försvann nyss upp i rök, har nu fått den där informationen om gymnasiearbetet, samt om alla fördjupningar osv..de var ganska långtråkigt ändå. Jag och Adde ska senare och äta god middag sen bio med massa härliga brudar! Tagga! Tänkte avsluta med att visa en bild på det linne jag köpt till julen.


gåtans mystiska svar

Har kanske för lite mindre än en timma sen kommit hem från skolan, har suttit kvar och pluggat lite biologi. Det gick ändå rätt så bra, ska ta och skriva en sammarfattning nu efter maten på hela det första biologi kapitlet, sen även plugga lite engenlska. Har haft en bra dag i skolan och nu går det som bara frammåt en dag kvar av denna vecka, helt otroligt skönt och så kanon bra att vara ledig på fredag, vilket jag nyss kom på att det är ju endast en dag kvar tills helgen. Har idag reserverat platser till den nya twilight filmen, breaking dawn part 2, känner mig väldigt taggad på att se den just nu. Blir att gå och se den sena vid 9 med några mycket trevlig, roliga, undebara friends. 
kom hem med ett linne igår, som jag tänkte bjuda en bild på senare. Ett linne som jag även kommer ha på julafton, kanske lite tidigt att köpa sånt nu, men nästa studiebidrag behöver jag använda till julklappar. Och måste ju passa på när jag hittar något att ha. 

don't say farewell , because farewell means that i never will see you

Har sett klart en film, vilken film det blev, ja ni, de vart harry potter 7 part 1, tänka slå på part 2 nu och försöka hinna se den, måste ju orka det, jo de gör jag nog. Ser att min dator håller på att dö, så måste stoppa in sladden innan jag slår på filmen. Jag gruvar mig lite inför morgondagen, för om jag minns rätt så skulle vi göra ett test nationella prov (läs) imorgon på engelskan, vilket jag inte alls är tagg på att göra. Måste säga men det känns otroligt skönt att ha historian bortgjord, de är en såndan lättnad. JUSTE, på fredag, då, de är en speciell dag (nästan) Är nämlingen ledig då, för ja vi behöver inte ha fysik och de skulle ha varit den enda lektionen vi skulle ha haft, vi flyttar den till på torsdag istället, vissa såklart är ju inte lediga utan har en lektion, alltså dom som måste ha historia, (den grupp som har redovisningar) Så skönt, fast jag vet inte om jag egentligen gillar den tanken, vad ska jag nu göra? Nu måste jag ju vara i hemma...vilket jag inte så gärna hade varit...Men kanske drar iväg och pluggar på kh eller något, jag vet inte riktigt. Men men nu ska jag slå på filmen innan det blir alldels försent. 

Orden som inte sa nå

Ligger ner i sägen och ser på film, orkar verkligen inte plugga, de går bara inte, kanske att jag gör det lite senare, har ju trots allt pluggat efter skolan med Adelina på kh, hade även redovisning idag och det gick ju sådär, men den är över nu och jag behöver inte tänka på den mer, vilket är väldigt skönt, ska försöka fokusera på biologin och matten nu. Jo förresten på biologi labben idag fick vi göra vårat eget DNA halsband, vilket inte var så mysigt, tänker inte säga hur vi gjorde det, men ja, sån "roligt" får vi göra på natur.
Tänkte bjuda på en bild med mig och Ida och Adde med våra halsband.


Jag tror jag vet vad jag gör

Tar mig en riktig funderare just nu medan jag försöker kunna redovisningen någorlunda tills imorgon. Efter skolan satt jag nästan kvar och plugga, en liten stund, men inte mer, sen styrde jag och Johanna stegen mot kulturenshus för att där sätta igång och plugga historia med Isabelle och Linda, de gick väldigt bra i början tills det spåra ut och de vart mer skratt och prat en pluggande. Men kan inte klaga för hade aldrig fått gjort det annars. Jag undrar varför jag alltid börja kolla andra bloggar medan jag skriver ett inlägg känns lite konstigt ändå och kan tyvärr inte svara på den frågon själv. Men ska återgå till att träna in historian och sen kanske göra klart biologin, som jag ännu inte är klar med, samt kanske träna lite på engelskan och skriva lite på svenskan, nä de där lät så mycket, hmm får väl se hur duktig jag egentligen är. 
 
jag idag. 

reducerat i svart

Sitter på biologin och försöer snappa upp lite vad han egentligen säger, men de är så segt så de går inte att hänga mer. De är skönt att de har slutat regna och att man ser lite blå himmel i alla fall. Ska sitta kvar när lektionen är slut och plugga lite för att slippa göra det hemma. Måndagar är verkligen ingen bra dag, seg och jobbig men jag vet inte, måste nog säga att tisdagar är ännu värre. 

Svart och vitt


Där några i svart och vitt
 

Ett sista andetag

Har bara för en liten stund sen ätit middag och jag måste säga att jag har hunnit med rätt så mycket idag, har redigarat en massa bilder, från när jag var ute och fota fredags, redigarat massa bilder från igår, som ni snart ska få se, sen har jag även tränat inför  historia redovisningen som jag ska ha med Lina samt lagt till lite saker på den. Sen har jag även hunnit vara hos farmor och farfar och hälsat på där, nu väntar jag på att klockan ska slå 8 för då blir det dags för solsidan.
 
En sak jag saknar just nu är snön, det där vita mysiga täcket som jag vill ska ligga på marken, så att det knastrar sådär härligt under fötterna när man går. Jag vill att den ska komma och denna gång stanna längre än en vecka. Vill kunna åka slalom, å vad jag längtar till jag kan göra det. Tänk, efter en dag i backen, kunna dricka varm choklad och sen sätta sig i bastun och få upp värmen i kroppen. Helt underbart, å jag längtar verkligen, vill ha sådär jätte mycket snö som man bara kan kasta sig i. 
 
Tänka avsluta här med några bilder från igår. 


Fota Izza ↓

Foto: Jag ↓

Foto: Johanna ↓

Foto: Jag↓

Foto: Izza ↓

Foto: Jag↓
Okej, de vart inte bara några utan ganska många men ändå 
 

En bild säger mer än tusen ord

Godmorgon på er alla, tänke strata dagen med att lägga ut några bilder från fredagens fotorunda, för att göra det trista vädret lite roligare. 

Det vi aldrig fick veta

Har haft en riktigt bra kväll och eftermiddag idag, när alla hade kommit så prata vi lite innan vi styrde stegen mot för att handla gott, dom köpta bj och jag mango på Willys, sen tog vi oss vidare, jag och Johanna tog oss till kebab huset för att köpa mat och resten valde Max. Sen möttes vi igen vid Ica för att jag och Johanna skulle kunna köpa mjölkfri glass, men den turen hade vi inte. Så när vi hade ätit och så, vart det glass jakt för mig och johannaaa, statiol och kioskpiraten i foppisar men inte hade dom det, vi hade en affär som man skulle kunna tänka skull ha, vilket i detta fall blev Konsum. Annars har vi sett film, skrattade pratar och sen på kvällt har vi även hunnit fota lite (inne) de kommer bilder senare men inte idag.


De vi inte ser de hör vi inte

Ännu en bild från igår, som jag fotat på gårdagens outfit. 

Skrattets dova ljud

Kladdkaka för tre
Sitter med två galningar brevid mig, dom är riktigt galna Ida och adde, känner mig väldigt mätt och belåten också. Snart kommer resten av gänget och de vet man aldrig vad som kommer hända skall. Kommer då bli en kanonbra kväll framför oss. Dom slåss om vem som ska spela på min mobil, underhållande att se på, tycker jag. Tä nkte bjuda på någon bild från gårdagens foto runda. 

Där fick ni några härliga vinterbilder, när de är så tråkigt väder ute. 
 

Det som aldrig näms

Äntligen är det helg, eller är det verkligen äntligen? Sitter i addes säng, medan hon själv kämpar med att försöka städa, vilket inte går så bra. Har haft en dag, dock var teatern inte alls värd att gå och så, fattar knappt vad den handla om och har ingen aning om vad den hette. Fick tillbaka fysikprovet och vart riktigt nöjd över mitt resultat trots allt. Nu ska jag avsluta här och återgå till det sociala bortom denna värld. Förövrigt så kastade syrran ut mig, för hon ville vara själv hemma, så adde tog då med mig till henne, annars hade jag fått gå forever alone inne i stan...

knytnävens tomma slag

Har skrivit lite på historian, men jag är alldeles för trött för att orka skriva mer, hade missat en sak som jag ska skriva dit, men får fortsätta på den imorgon. Känner mig fortfarande mör i kroppen och jag orkar inte riktigt. Genom mina hörlurar spelas det härlig musik, som får lugna ner mig för att sova. Ska upp tidigare imorgon och ta mig en promenad med kameran i handen för att fota lite härliga bilder innan skolan börjar, så blir nog att stiga upp vid 7 trots allt. Men de är nog värt det ändå. 
När jag blickar ut genom fönster, sprider sig en lycka inom mig trots allt, när jag ser det där vita fluggiga som ligger som en härligt täcke över marken, de är mörkt, men det är något glittrigt som lyser upp i det mörka, jag blir alltid lika lycklig när jag ser att snön är kvar, men jag vet att snart kommer det där grå och tråkiga dystra regninga vädret tillbaka och vi blir fångade i ett evigt mörker. 

gåtan som inte hade något svar

Är helt slut i kroppen, efter styrkepasse jag körde idag på gymmet, de var inte jätte hårt, men den nya plankövningen vi fick lära oss var en mardröm. Gick för övrigt och träna med Adelina, den där busiga lilla filuren. När jag kom hem slängde jag mig ovanpå sänge och bara låg där tills mamma kom hem med god maxmat, som vart vår middag, mumsigt. Ska bara orka resa mig upp så ska jag ta mig in i duschen med de gäller ju att jag kommer upp. Har varit trött hela dagen i skolan, verkligen jätte trött, när vi hade ett test nationella i engelska (hör) så höll jag på att somna bitvis. Nä nu ska jag försöka pallra mig upp och ta mig mot duschen, kanske blir lite pigg av den. Blir nog en tidig kväll för mig idag (hoppas jag). 
Att tända ljus på vintern är så mysigt, något som lyser upp det mörka i ens rum och gör det lite ljuser, de är väldigt härligt. Utanför ligger ett svart tjockt täcke av mörker men i mitt rum finns ett ljus, som gör allting mycket gladare. 

Jag skulle aldrig vilja våga tro

Ligger äntligen i sängen och ska snart sova, har nu fått mitt rum helt klart och så här vart det ↓

Eftersom jag inte har så jätte bra ljus och dom togs med min Iphone kamera är dom inte så jätte bra, utan ganska brusiga om jag ska vara ärlig, men hoppas ni ser något. Så här vart i alla fall mitt rum när de nu är klart. 
 
Har skrivit klart historian och skickat tillbaka den till Lina, de känns riktigt skönt. Nu är de bara lite biologi frågor som jag ska ta och svara på, men de får jag göra imorgon. Ingen sovmorgon heller, ser verkligen fram emot fredag då jag få sova, lite längre i alla fall. Tror jag avslutar detta inlägg nu och återkommer imorgon. GODNATT!

Jag ser det snöar

Tar en liten paus från att skriva historian och kikar in här. Sitter och försöker skriva ett bra slut till min och linas redovisning. Som vi ska göra på tisdag. Känner mig ganska borta, men ska kämpa på. Satt kvar mot närmare fem på skolan, skrev på delar av historian och sen fick jag även lite hjälp med biologin, inte så tokigt att sitta kvar ändå. Lyckades få bortgjort väldigt mycket.
Har fått klar tapetserat idag, så har fått in och ställt i ordning alla möbler, den enda som saknas nu är, alla saker och de hyllan som ska upp på väggen, sen är mitt rum helt klart! Måste säga att det vart riktigt bra, hade ju hunnit glömma hur tapeterna såg ut.

När jag så snön falla ner utanför fönstret genom klassrummet på skolan, spreds en härligt glädje inom mig, såg hur mycket ljusare allting vart, även dagen vart ljusare. Känns riktigt bra att snön är tillbaka på sin plats på marken. Allt blir så mycket ljusare, de blir så mycket finare ute, inte bara grått mörkt och tråkigt, utan något vitt mjukt som lyset upp vår väg att gå. Speciellt vägen hem från skolan.


höjden av skönhet

Denna kväll har jag pluggat riktigt bra trots allt för att vara mig för tillfället. Har lyckats skriva ganska mycket på historian och hunnit rätta till en text. Känner mig kanska stolt ändå, har även hunnit med att göra en ny bakgrund till bloggen. För min del blir det ännu en till natt i vardagsrummet eftersom mitt rum inte är klart. Men imorgon ska även jag få ta och flytta in allt i rummet igen, skönt ska de bli. Känner mig ganska trött ändå så tror det blir att försöka sova efter att jag skrivit detta inlägg. Det är dock ingen sovmorgon imorgon, men slutar rätt tidigt så de ska bli skönt. 
Star, just one. Bur maybe one for me. 
Ligger och funderar på vad jag borde göra och inte, när jag ser ut genom fönstret ser jag bara mörker, ett evigt mörker, ljuset hinner jag nästan aldrig se. De eviga mörkret utan stjänor som lyser upp himlen, ingenting, bara det där eviga mörkret. De är ungefär så det känns inom mig, jag känner mig fångad i ett mörker, som jag aldrig kommer ta mig ur. Men jag önska att det kunde tändas en liten stjärna i alla fall, men tyvärr inte ens det. 
 

Varför alltid så

USCH FY BLÄ. Känner mig jätte trött, seg och ja alldeles degig i huvudet, dagen började ju med en underbart fysik prov, som var riktigt riktigt svårt, brukar ju ändå kunna förstå dom flesta C uppgifterna, men inte på detta prov, tror de här provet var det svåraste fysik provet vi någonsin haft, suck! Lite enklare kunde det ju ändå ha varit, men inte det inte. Aja nu är det i alla fall över och jag hoppas på att åtminstånde bli godkänd. Provet försörde resten av dagens fulla koncentration. Så dom andra lektionerna har väl inte direkt gått nå vidare. På historian fick jag även tillbaka mitt prov, som skrevs före julovet höll jag på att skiva, men mena såklart höstlovet. Fick ett litet leende då på läpparna när jag såg att jag hade klarat det provet, som verkligen kändes åt skogen. Ska ta och äta nu och hoppas på lite enregi till min hjärna så jag kan koncentrera mig då och få bortgjort lite läxor. 
 Så enormt fin utsikt från biologi klassrummet. 

Some die young

Nä jag har dessvärre inte pluggat nå, de bara inte gick, jag kan inte förklara varför, de var som att öppna en bok med hyroglyfer i. Det har inte ens gått att skriva nå på historian, å, jag måste ta tag i allt nu, sätta igång och plugga, jag bara måste göra den, men vad gör jag, de är så mycket annat i mina tankar, som stör min koncentration, jag får ta nya tag och försöka imorgon istället, då kanske det går bättre. 
 
Alla sa att 2012 kommer bli ett sånt fantastiskt år, de hoppades jag också på, men detta år, har inte alls varit något fantastiskt år, långa vägar ifrån. Hela året började ju även i kaos, jag minns allt så tydligt, de var som om allt hände igår, nyårs aftion hade passerat, hade haft det så underbart med min bästa Elin, den vännen som jag startade mitt år med, sen på nyårs dagen, den 1 januari händer allt. De var som om man var inlåst fast i en bubbla, en skyddande bubbla, som stängde ut allt de som man ville blunda för kunde hända. En skyddbubbla som en dag sprängs och man är då inte längre skyddad, de var exakt så. Allt det där som man aldrig har ens lagt en tanke på ska kunna hända, det händer. Tanken kommer och man ser att man inte är odödlig, bubblan spräcks och allt är inte längre en självklarhet.
 
De var som att väckas till liv på nytt när Ella dog, man har levt en värld bortom verkligheten. Jag själv har slutat ta mycket förgivet, för man vet aldrig, man kan aldrig veta säkert, de är inte omöjligt, de kan faktiskt hända, fast man inte vill tro det. Ella är nu en ängel som vakar över oss här nere på jorden. Men de kom fler, en efter en, alldelens för unga för att gå bort. Sen i maj, vart allt verkligen svart, som om det inte räckta med allt annat. De var som att det inte längre fanns något oändligt slut, något som man aldrig, då menar jag aldrig någonsin skulle kunna tro, något som var ännu mer obegribligt. De minns jag också som om allt hände igår, jag hade det helt underbart, jag var med Elin, vi skulle och köpa glass, sen fick jag ett samtal som verkligen förändrade allt. Jag var i chock, och visste inte vad som skulle hända. Sen dagen där på, jag har nog aldrig fått ett värre samtal, allt vart svart, de inget gick att hejda mer, jag var så osäker, förstod verkligen inget. Den chocken jag fick då, jag kunde inte få fram mycket, jag är nog fortfarande lite i chock och förstår inte riktigt att det som har hänt, har verkligen hänt på riktigt. 
 
Har även hunnit med att göra en ny header idag.
 

I won't give up

Jag har tappat orken, jag orkar inte mer. Jag orkar inte öppna fysikboken för att plugga, skiter fullständigt i den just nu. Nä, de går bara inte. De får väl gå som de går imorgon, kan ju ändå inte göra annat en att göra ytterligare några uppgifter?  Så nä, de får vara. Jag funderar på om jag ska ta och göra något som jag tycker är lite roligt istället, all min motivation till att plugga är borta, de bara inte går. Ska kanske försöka lite senare att skriva lite på historian och biologin. Känner på mig att det kommer bli en sen kväll, när de måste bli en tidig kväll, eftersom att imorgon ska det skriva ett tre timmars långt fysikprov. 
 
Satt kvar med Johanna och Adde idag efter skolan, vi kika lite på härliga resor och sånt. Mot fem gick adde till sin buss, men jag och Johanna satt fortfarande kvar, klockan tickade, mörkret la sig allt tjockare utanför fönstret. Vi satt där uppe på sjuan vid ett bord prata om allt och inget. De var så skönt, få prata, bara prata, prata om allt. De var meningen att vi båda skulle plugga med de gick inge vidare. Tårar smög sig även fram, de var så skönt att få prata. Mitt i allt, mitt i en mening, börja det knaka, spraka, det kom tydligen från lamporna för utan att vi visste ordet av det så var de svart, kål svart. Jag såg ingen ting, de var ett evigt tjockt mörker som la sig över skolan, vi hörde knastrande exakt som om det var någon som gick i korridoren, men inget såg vi, de var svart och vi såg inte ens varandra till att börja med. Som tur var så har jag en ficklampa på min mobil som fick leda oss ut ur skolan. Vi trodde ett tag att vi hade blivit inslåsta i skolan, jag kom även på att tänka en sak, om vi hade gått åt andra hållet, så hade vi varit inlåsta, eftersom att dörrarna in till korriderna där alla lektioner är var låsta. 
 

Vart tvungen att andvänta blix och de var knappt att de gick för de var så mörkt

Så här mörkt var det från bordet där vi satt.
 Korridoren, mööööörker.

Händerna mot himlen

Kikar runt lite här och var, ser bilder över kyrkogårdar och tänkar att jag på sitt sätt har det tur att jag inte har någon jätte nära som har dött, de är nära fast inte så nära. Ser ut över kyrkogården här i stan, ser hur den lyser upp av alla de ljus, ett ljus för varje person som saknar någon. Jag tycker de är så vackert, ett ljus som påminner en om den vi älskar och saknar. En stund att sätta sig ner i mörkret runt alla ljus, tänka, drömma sig bort, komma ihåg underbara minnen och fälla en tår. 
 
Från en sak till en annan, känner mig ganksa stolt över det jag lyckats göra idag, de är ovanligt och de var länge sen jag lyckades plugga så här, jag har egentligen inte gjort mycket, men jag har blivit klar, jag har inte gjort allt, för de fanns det ingen energi till, jag har gjort långt i från allt, men kanske i alla fall så jag förstår. Bara jag klara det så är jag nöjd just nu, för jag vet att det är omöjligt att sträva efter nå mer, de får ske som en överraskning. 
Trött tjej som snart ska sova. 

Jag tänker...hur orättvist får livet egentligen vara, de är så hemskt, hur bra andras liv kan vara, utan att dom själva inte ser det, medan andra han ha det ett rent helvete och har slutat förstå meningen med allt och inget. Man kan titta sig om kring, bara i sin klass och man vet inte alls hur andra har det hemma, de kan verka ha det så bra, men egentligen är allt..jah ett rent helvete. Det är som omöjligt att se något slut, man önskar så mycket att man bara kunde ha det bra.

 

Jag tror att det finns en mening med allt som händer, en lärdom. Den kan vara omöjlig att se, omöjlig att förstå. Undra ”vad fan är de för mening med det här??” Jag förstår inte meningen med det som hänt mig, de som förändrat mitt liv helt och hållet. Kanske med tiden att jag förstår, men just nu är allt mörkt. Kanske finns det någon lärdom med det, men vad tusan ska den va just nu??? Jag hoppas en tid kommer då jag förstår. Nu är allt suddigt. Jag är så imponerad av en person, så stark på utsidan, men insidan så svag och sårbar, att kunna skydda det, gömma den delen. Kunna skratta, men aldrig glömma. 


black and white

Oj, känns som att denna dag aldrig kommer ta slut, har verkligen pluggat hela dagen, endast tagit enstaka pauser. Har endast lite kvar av matten nu, har traskat mig igenom all fysik och nästan all matte. Ja ska sen också bara skriva lite på Historian och göra några uppgifter i biologin. Måste återgå till det eviga pluggandet, har även tömt mitt rum från mina saker eftersom att imorgon börjar dom att tappetsera om det, inte så toket det, fast lite jobbigt ändå. 

Här och där

Känner mig lite halvt borta, tänker stänga av datorn efter jag skrivit detta inlägg och välkomna jhon blund. För måste upp tidigt imorgon och sätta igång och plugga på en gång. Hade en riktigt bra kväll igår, men några riktigt fina tjejer, vi basta, prata, skratta, åt en massa godis, ja helt eneklt en toppen mysig tjej-kväll. Dom sov även över här så det vart ett sleep-over myskväll eller vad man nu kan säga, jag hade det i alla fall jätte trevligt! Det är alltid lika kul att vara med dom. Vi vaknade där kring halv tolv och mot tolv tog vi oss upp och åt frukost. Har även senare idag hunnit ta mig till gammelstad och varit hos mormor och morfar med min kusin. Mycket roligt de! Nu, nä jag vet egentligen inte vad jag ska säga, känner mig väldigt slut, men egentligen vet jag inte om jag kan sova. Känner lite panik av att jag knappt hunnit/orkat plugga under lovet, har endast pluggat igår, vilket inte är nå vidare. Imorgon blir det verkligen att sitta med näsan i skol-böckerna hela dagen lång, morgon → kväll. Det är ju även sista lovdagen imorgon, vilket också känns konstigt, de har verkligen gått fort. De låter konstigt, men jag ser fram emot att skolan ska börja. De kan låta hemskt, men tyvärr är det sanningen. 
 

Grottans oändliga djup

Går nu mot Ica för att köpa lite dricka till kvällen, där möter jag även om Ida och Adde, sen blir det att gå till mig och lite senare kommer även Johanna. Har tidigare under dagen övningskört till Ale och hämtat upp mil kusin för att sedan lämna av dom i Alvik. Gick riktigt bra att köra trots halkan och ösregnet. Har hur mycket godis som helst och chips sol vi ska hinna äta upp. Förfryser om händerna så ska avsluta detta inlägg nu och ta på mig vantarna.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3838768/images/2012/pic_50940b789606ee4cd1c2f56b.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3838768/images/2012/pic_50940b789606ee4cd1c2f56b.jpg" class="image">


Resten bars försvann

Det slår mig såhär lagom nu att det är november, känns inte riktigt som de än, eller jo för det eviga mörkret är här, sen vi ställt om tiden, så har mörkret krupit sig snabbare in. De är mysigt det ända jag nu saknar är snön som försvann, som måste komma tillbaka och lysa upp ur mörkret och göra dom ljusa timmarna ännu ljusare. Har suttit och bråket med iTunes men nu har jag lyckats få det uppdaterat, eftersom jag var tvungen för annars skulle inte min mobil kunna ansluta till det, eftersom den är uppdaterad. Har fått höra och på måndag då får jag nya tapeter till mitt rum. Längtar!!! Då kommer dom och tapetserar. Men avslutar här och säger godnatt, men innan tänkte jag lägga ut några sista bilder från sista dagen av ljusfestivalen.


Strömmande ut och in

Jag har kommit på en jätte kul sak, jag kan köra kareoke i min mobil!!! Hur kul är inte det??? Jätte kul, så håller på att fixa ned lite låtar till datorn som jag sedan ska fixa över till mobilen min. Har haft en bra dag idag, men inte alls gjort det jag borde göra, jag borde ha pluggat, men varför har jag inte gjort det egentligen? Jag har verkligen inte någon motivation till det, men måste skaffa mig motivation till det. Imorgon, ska jag ta ordentliga tag i fysiken, historian, biologin och matten som ligger i en sån vacker hög på mitt skrivbord. Har varit hos mormor och morfar med syrran och hälsat på, käkat nybakta vinebröd, riktigt gott de! Sen hämta mamam oss och jag övningskörde då till coop där vi handla lite mat. Nu är jag hemma och planerar riktiga galenskaper. 
 

RSS 2.0