En jagade blick

Godmorgon på er alla! Hoppas ni sovit gott!
De har jag gjort, funderar på vad som ska hända idag, men de blir nog kanon! Får se vad vi hittar på nu på förmiddagen. Sen där senare blir det att ta bussen in mot stan och traska hem, där blir det nog att stänga in sig och börja med dom förbaksade läxorna, fysik, matte, historia, biologi, tror de är allt. BLÄ! Men men, de kommer nog gå bra trots allt. Nä men hoppas ni får en bra dag. 
"don't leave me here...alone"

Svaret som jag aldrig fick

Ligger i sängen just nu, passar på att blogga medan fröken Adelina är i duschen. Har tagit det mycket lugnt, såsat, sett på breaking dawn part 1 och gjort och såklart käkat mycket goda chokladbollar. Inte helt fel de inte. Usch vilket uschligt vänder det har varit ute idag, all den fina frosten och snön som har präglats på marken är nu borta, sorgligt är de, hoppas den snart kommer tillbaka, de är så mycekt finare när allt är vitt, så mycket ljusare, nu är det ju mörkt innan klockan ens är fem...de är nu man behöver snön som gör det hela lite ljusare, nu har det ersatts med med is och ovan på den vatten så det blir ännu farligare. 
Avslutar detta inlägg med att jag säger godnatt!

frågans oklara svarande

Slappar upp och ner med adde, här i lilla måttsund, har haft en bra dag med henne. Mycket som snurrar runt just nu, lyssnande på härlig musik, medan vi väntar på att filmen vi ska se ska ladda ner klart. Funderar, men jag vet egentligen inte på vad. De är så skönt att vara borta, de går egentligen inte att beskriva hur himla skönt det är, är så glad att jag fick komma hit igår. Ser inte alls fram emot det  som väntar hemma om någon dag, en stor hög med skolböcker som måste göras, läxor, jobbigt plugg. Som jag helst av allt skulle vilja skippa. 
Så otroligt vackra brudar vi är!

Senaste gången jag tittade var jag endast halv

MIn nya bakgrund
Jag undrar ibland vad som händer och vad som hända skall, varför ha denna förbaskade osäkerhet framför sig, varför inte kunna se klart, jag önska verkligen att jag kunde de, tänk om jag visste vad jag gick och nästan väntar på, de kan göra mig så förvirrad. Nu är det måndag, hade nä, jag hade verkligen en hemsk dröm, nästan en återblick, så verklig och ja. Vaknade och fann även något blött på kinden, de är ovanligt men har ändå blivit allt mer vanligt. Är i måttsund nu, klev av rätt och allt, har det bra här också. 
 

Som om ingenting fanns

Å de är alltid lika spännande att åka med länstrafiken se om jag hoppar av rätt. Får verkligen hoppas på att jag gör de, så jag inte hamnar i pite eller så, nä men jag tror nog de ska gå bra, vet ju på ett ungefär vars jag ska av. Ska i alla fall till Adelina och vara där, kommer nog bli super!


Vindens svaga röst

Bjuder på en dagens, innan jag nu börjar traska mig in mot stan. 

Timmarnas långa väntan och sekundernas korta blickar

Godmorgon på er!
Har just klivit ut ur duschen, klätt på mig och fördriver nu tid medan jag väntar på att mitt hår ska torka, musiken sväver in genom hörlurarna, låg härlig musik. Egentligen vet jag inte riktigt vad klockan är, det är de som är så jobbigt när man skiftar tid, är den 9? eller är den 10? Ja de är frågan, jag blir alltid lika osäker om min mobil har ställt om sig eller inte. Ska ta och äta frukost snart, sen blir det att göra sig klar det sista. Mamma öppna just dörren och fråga om jag var sjuk, när jag sitter ny duschad, påklädd i sängen, men inte de, måste ju kliva upp i tid så mitt hår får torka. Har ju ändå sovit ganska länge, för vi har ju trost allt dragit tillbaka klockan en timme. Så de blir ju en extra timmes sömn. 
Ha en bra dag nu! 

Ljusets sista låga

Jag vet inte varför jag skriver just nu, jag har inget vettigt att berätta, har inte gjort skärsilt mycket, vet inte om ni har sett det, men har ändrat lite i designen på min blogg, de ska bli mer, men såhär får de vara tills vidare, ska klura ut hur jag verkligen vill ha det, eller snarare så ska jag fortsätta på det jag har börjat.
Låg musik spelas genom mina hörlurar, samtidigt som miljarder andra saker sker innuti mitt huvud, saker jag försöker förstå och få ord på, tankar som jag undar undrar, när jag verkligen ska förstå det, men frågan är när? egentligen tror jag att jag alrig riktigt kommer förstå det som svävor omkring och gör allt oklart. Jag vet att imorgon kommer vara en dag, jag inte kommer sitta hemma på, så skönt, få ta mig ut genom dörren, gå genom stan och få träffa en vän, som är så otroligt bra och betyder otroligt mycket för mig. 
 
 

Drömmen om drömmen

Drömmer mig bort medan jag ligger i sängen och kikar på film, borde göra bort lite plugg trots det att jag har lov, men vill få bort allt i början, så jag kan göra annat sen. Jag vet inte om jag är glad över att det är lov, jag tycker det är rätt så skönt när de är skolan, slippa vara hemma på dagarna och få umgås med underbara vänner. Glömma allt och tänka på annat, men nu är de lov i en vecka, som jag får ta och göra det bästa av dom dagarna jag har. Kanske efter middagen att jag sätter mig och gör lite historia, eller något, jag vet inte. Men kanske, kanske går ut och fotar, jag vet inte, det är för den delan mycket jag inte vet nu mera. Mormor och morfar kom just, så förflytter mig till vardagsrummet medan jag skriver klart. 

Meningens ord

Ligger nerbäddad i min säng, med en film rullande på datorn. Dagen började bra med en god frukost, efter att jag som sagt städat osv. Tog mig till skolan hade historia och fysik, sen lite senare mötte jag upp Adde, vi tog oss mot dagobert och fick i oss lite lunch, där satt vi och hade det mycket trevligt och bara prata om allt mellan himmel och jord. Fick även hem en massa behövliga saker som jag har behövt köpa ett tag. Kom hem närmare halv 6 efter att jag följt henne till busstationen, sen orkar jag inte nämna mer, de är för mycket tankar som spelar in, ska ta och fortsätta se på filmen och glömma allt.


Söker efter det omöjliga

Ligger fortfarande kvar i sänge, så otroligt skönt, men ska dock börja ta mig upp nu, för magen har börjat låta, ska hinna städa och göra mig klar innan det blir att ta sig mot skolan för att ha endast två lektioner, fysik och Historia, sen, sen är det lov. Ser på Facebook att andra redan fått höstlov och själv så ligger man då kvar i sängen och börjar inte förens om tre timmar, de känns riktigt konstigt måste jag säga. Tror jag ska ta till och göra en riktig god frukost utöver det vanliga, så slipper jag äta lunch utan kan leva på den fram till middagen, eller i alla fall tills jag kommer hem, med en tung väska från skolan med lovets plugg. Känns tungt, men behövligt, så mycket är det ju ändå inte, bara biologi, fysik, matte och historia...Nä nu måste jag ta mig upp och börja städa så jag hinner med allt innan jag börjar. 
Härligt ljus som jag ska bära även nu under dagen. 
 

En vacker sida av Lule

ÅÅh tycker verkligen de är mysigt, alla ljus som är tända, allt som nu lyser upp Lule centrum, de är så vackert, ljusfestivalen, den är väldigt fin och göra den mörka hösten mycket gladare. Gick även med tre otroligt bra vänner vid namn Isabelle Lina och Johanna! Först möttes jag och Johanna upp, vi styrde då stegen mot friends där vi tog och beställde fika. Efter dryga en timme dök Lina och och efter ytterligare en stund dök även Izza upp på friends, även de beställde gott fika, kända att mitt fika vart en lite mini "middag" eftersom jag inte ätit något innan. Vi tog oss en tur, fick coola armband och jag och Izza shoppa lite kläder från Gina, kan visa upp mitt inköp imorgon. Sen begav vi oss ut i kylen, plocka upp systemen och börja fota. Nu avslutar jag skrivandet här och låter mina bilder få tala istället. foto: Izza

 Samma bilder men i svartvitt...Sådär där fick ni några bilder från ljusfestivalen, funderar på att ta mig in någon mer dag med kameran i handen. Ska i alla fall sova nu, så Godnatt! 

Vilken väg ska man gå?

Sitter med en kall härlig god smoothie i handen, gjord sv hallon, en banan och yoghurt som jag mixar ihop. Inte så illa det. Vilken torsdag de har varit, känns som om jag hunnit med jätte mycket, avverkat en redovisning i biologi, sen ett engelska bokprov som var riktigt svårt. Mycket god lunch var de också, nu känner jag mig slut efter idrotten där vi körde styrke. Det är här kommer min goda smoothie kommer in i bilden. Ska ta en snabb dusch sen äta och gå in mot soråklådan där ljusfestivalen ska ta sin plats.


It's happening

Nu kommer den tunga äran att "stolt" visa mitt skolfoto, på klassen min och på mig. Min underbara klass!!


Läser utan att förstå dom otydliga orden som är skrivna

Tog mig vanlig tid till skolan, där jag satte mig ner för att plugga det sista inför grammatik provet. Efter ett tag kom Ida och gjorde mig sällskap och ytterligare efter ett tag kom Adde, vi alla tre satt och plugga den förbaskade svenskan. Halv 10 började våran första lektion som bestod av matte. Sen har dagen flutit på, känner mig som frågande och vet inte vad som händer riktigt. Avslutade dagen med historia på biblioteket. Där efter mötte jag upp min saknade vän elin!! Vi tog ett stopp hos mig tog ut hunden, sen styrde vi stegen in mot stan, där vi bestämde oss för att äta på kebabhuset, mycket gott! Vi tog bussen mot Elin, där vi var duktiga och plugga, gjorde lite matte och kolla igenom biologin en gång. Nu sitter jag vid datorn hemma och pustar ut med blicken på skolfotot..


frågan som det inte fanns något svar på

Sitter i mitt lilla rum, med dörren stängd, låg musik spelas genom datorn medan jag pluggar till grammatikprovet som ska skrivas imorgon, känns skönt att få det bort gjort, får hoppas på att det inte är så svårt, för de är så sjukt mycket man ska kunna inför det. Dagen idag har inte varit som alla andra, jag vet inte vad som hände och jag kan inte förklara, men jag förstår inte, allt vart bara kaos och svart där efter lunch. Jag hoppas jag kan få en natt med god nattsömn, jag behöver verkligen det. Jag vet att jag har sovmorgon imorgon, men trots det ska jag ta mig till skolan, vill inte vara hemma imorgon, så tar mig till skolan vanlig tid. Ska ta mig mot duschen snart, när jag druckigt upp min varma choklad och pluggat lite till. 

Trött, tröttare, tröttast

Tror det här är en såndär trött-vecka..känner att jag knappt orkar gå upp ur sängen på morgonen, så de är skönt att ha sovmorgon dagen till ära. Ida kom hit kring kvart över 8, låg kvar i sängen när hon ringde på men kvick som jag är, är jag uppe på en gång. 
Tvåå så otrolig pigga tjejor!
Nä, nu är de bara tagga upp för biologiredovisningen som vi ska avverka idag. En mindre sak kvar innan höstlovet! SKÖNT! nu är de bara två prov kvar! *JIPPI*....Nä men ska man inte börja göra sig klar nu för att släpa sig mot skolan.

Lyckan när man pluggar och man börjar äntligen att förstå

Jag vet..Men jag är som obeskrivligt lättad! ALLTSÅ TACK! Jag börjar ju mer och mer förstå det där med grammatiken nu, helt otroligt! Dom där genomgångarna som jag fick av Julia kommer verkligen att rädda mitt prov! DU ÄR BÄST! Nä sitter med en B&J i handen och de gör hela saken mycket mycket bättre. Ska börja läsa in min biologi redovisning nu..
 

Jag önskar, tusen gånger om och tillbaka   att jag kunde säga att jag mår bra, ni anar inte hur mycket jag önska att jag kunde säga det, de är så obeskrivligt, har haft ännu en sömnlös natt, natten till idag, försov mig nästan på köpet, eller ja halv 8 vakna jag, men ändå, hade bara 45 min tills jag skulle vara på skolan, var klar ja på typ en kvart med allt, gick hemifrån med hoppet om att jag hade med mig allt, sånna här dagar är det så skönt att endast ha 7 min till skolan. Men tillbaka till de andra. Jag vill och önska att allt var som vanligt, men de kommer aldrig bli som vanlig, aldrig mer, jag vet inte ens hur de kommer vara om ett halvår, ett hur, hur allt ser ut då? Jag lever i en osäkerhet, att aldrig kunna veta säker vad som kommer hända, jag vill bort, bort ett tag, vars som helst, bara bort, glömma allt, allt det där som tar bort leendet från läpparna, de som tar bort det glada ur. Skolan får mig att glömma för stunden, men om vissa ord dyker upp, får de mig att tänka, tänka och fälla tårar, är så sårbar, som aldrig förr, minsta lilla, kan skada mig djup, för de är redan för mycket för att jag ska klara av det. Tyckte det var nog att jag har det jobbigt i skolan, sen får man ett samtal, ett samtal, ett samtal som förändrar hela min värld till något mörkt, suddigt och otydligt. Innan maj, var allt bra. Varför påverkas jag så mycket av det, är de normalt? Jag vet egentligen inte ens om jag regerar fel, eller hur jag ska ta det. men nä nu orkar jag inte mer.

Svar på kommentar

Av: Jullan
Vilken fin blogg!!Å tack för dom varma orden <3 Kram fina du !
svar: Å tack så mycket! Varsågod fina du! dom är du värda <3 kram på dig ! 
 
 

Plugget är räddat

Alltså Julia (min förredetta mentor) är verkligen bäst!! Hon har just räddat mitt svenska grammatik plugg!!! Är nu jätte lycklig, hon har skickat mig en sammanfattning på både satsläran och alla ordklasser, hur gulligt snällt är inte det?? TACK IGEN! Ska sätta fart med pluggandet nu, när jag faktiskt kan förstå vad jag lär mig. Har även hunnit skicka biologi power pointen till Ida så nu väntar jag bara på att få tillbaka den, ska även läsa igenom det jag ska säga så jag kan det någorlunda bra tills imorgon. 

fallande lätt som snön

När jag kikade ut genom fönstret från biblo, såg jag små härliga vita flingor falla ner, ned från himlen, kände mig glad, vill verkligen att de ska bli vinter, utan snön är de så mörkt dag ut och dag in, snön gör verkligen jätte mycket. Ska ta och göra klart biologin nu, power pointen, wiihooo....Nä men måste skicka den till ida nu (snart) så ja de är bara att sätta igång för min del.
Tog även en fika på mat och prat med isabelle och Linda efter skolan, trevligt! Men dock har jag inga bilder därifrån för min mobil är död, som den även är nu, måste stoppa den i laddaren nu. 


Två bilder på lilla mig avslutar jag detta inlägg med. HA DET BRA! 

De finaste jag vet f

Ni vet det där knastrande ljudet man hör under fötterna, när man är ute och går när det ligger en yta av frost på gräset? De ljudet älskar jag! När man ser det vita, glittrande ytan ovan på gräset och solens strålar som lyser upp den vita frosten. De får mig och längta efter vinter så himla mycket. Hösten har sina ljusa stunder den också, frosten och solens strålar, lite smått kylig och frisk luft ute. 
Sitter och ser på solsidan, men en B&J i handen, helt underbat gott! Ska ta och slå på en film efter solsidan, måste bara klura ut vilken. Känner mig ganska trött, vilket är bra, men det är inget jämfört med igår, sov igen natten till idag, nästan tolv timmar. Nu ska jag avsluta detta inlägg och se klart solsidan. Ha det bra! 

the beatiful side of autumn

Sitter i mitt rum, dörren stäng, har varit ute i det vackra vädret nu efter middagen, i solnedgången och fotat lite mysiga höstbilder som jag tänkte dela med mig av. Har skrivit klar biologin också idag, sett film, ja tagit det lugnt helt enkelt, en härlig avslutning på min helg. 
 


Så det här har jag åstakommit idag! Lite tur ut med hunden och kameran, riktigt härligt! Önska jag tog oftare mig tid att gå ut och fota. 
 
 
 

jag vet att de var igår, men de är idag också

 

Varför inte lämna det det utebliviet här, Idag är det lördag, en speciell lördag, den 20 october, vilket innebär att Johanna fyller år, 17 år, GRATTTIIS FINASTE FINASTE DU! hoppas du fick en underbar dag! Jag, Ida och Adde sjöng även för henne imorse, så vakert var de!  Två bilder, men inte mer.
 
 

De som inte fick plats via mitt förra mobil inlägg kommet nu


Look up

Ja hade för fullt upp igår, fint främmande här och allt som fortfarande sover. Kändes nästan overkligt att de var fredag igår, men skönt och en dag jag verkligen har sett fram emot. Efter skolan så styrde jag, Ida och Johanna stegen mot mig, kasta in väskorna på mitt rum och börjande våran shopping tur, först stod det ansiktsmask, sen tog vi den långa vägen mot Willys, där de stod tacos och godis. Johanna övergav mig och ida för att åka hem och packa. Kämpande, med två tunga påsar i varsin hand, gick vi tillbaka till mig, där packa vi upp allt, sen tog vi det lugnt, gick ned och kika på bastun, inväntade på att antingen Adde eller Johanna skulle komma, för då skulle vi börja med maten, Johanna var den första som steg in, då satte vi tre i full gång, strax efter kom Adelina och maten var nästan klar. Vi käkade gott och gjorde oss i ordning för att ta oss ner till bastun, tända ljus, musik, ansiktsmask, behöver jag nämna mer? Härligt härligt. Vi målade naglarna och hade en riktigt härlig kväll, vid halv tolv var vi tillbaka slog på en film och käka godis, sen trängde vi ihop oss alla fyra i mitt rum för att sova. Nu är det lördags morgon och Johanna har redan lämnat oss, för att åka på orkester rep, med morgon röst sådär härligt fint, sjöng vi så vackert för henne, eftersom att idag är den hennes födelsedag och nu blir även hon 17 år, Ida och Adelina somna om och sover fortfarande medan jag nu ligger här och bloggar.


Stay strong

Är fortfarande helt slut efter dagens träning, min kropp är död, först fys på idrotten och sen ett styrkepass på gymmet med vännerna Adde och Ida. Gick hem och tog fram Mins matlagnins skills och stekte plättar. Tänkte göra biologi innan jag skulle sova, men hann inte, eller nä jag fick mig aldrig att bli koncentrerad på den, får ta tag och skriva den i helgen. Nu måste jag sova. Eller försöka, känns som ja vet inte, strunt samma, nu kämpar vi.


Something

Sitter på 7:an och pluggar bilologi, men tar en liten paus. Har fått gjort ovanligt mycket trots allt. Men de är bra, för jag har verkligen vart i nöd av det. Ska ta och räka någon uppgift sen blir det att ha matte...Känns lite konstigt ändå, har varit här ända sen 9 och jag börjar nu min första lektion om 20 minuter, galet för vissa men inte för mig. Nu ska jag ta tag igen och fortsätta mitt flitiga pluggande. Ha det bra. 
Bjuder på en gammal bild på mig från 9:an, som ni ser jag försvinner.... 

svävande ovan moln

H FY BLÄ! har just avverkat ännu ett historia prov, det finns inga ord där, kände att de var väldigt svårt, de jag alltid tyckt varit svårt med alla "SO" prov då menar jag både samhällsproven som vi hade i ettan och nu historia proven som vi har nu i tvåan, är att man aldrig riktigt vet vad som ska komma på dom, man kan plugga in saker som handlar om just det området, men sen kan de visa sig att de är helt fel saker...eller, svårt att förklara vad jag exakt vill ha sagt med den punkten. Men men, annars har denna onsdag flutit på bra, lite jobbigt bara att ha provet i slutet av dagen. Men nu är den över och får väl se hur det gått på provet senare, nu blir de att fokusera på svenskan och lära sig in den, samt läsa ut boken till nästa vecka. Juste får ju inte glömma biologi redovisningen som jag också har kvar, ska försöka börja skriva den nu.

Sökande efter ett leende av guld

Tog en kvällsprommenad med hunden, men de var något annorlunda denna kväll, något som lyste upp ens väg genom mörkret, den första snön har äntligen kommit. Snön faller sakta ner från den mörka himlen, marken är vit och under fötterna hör jag snön knastra sådär underbart mysigt, hunden hoppar omkring glad av lycka, jag dansar med honom, känner att denna tur nog aldrig ska ta slut, böjer mig ned på marken, tar upp en näve snö, kramar ihop den till en fin snöboll, är snäll och kastar den på hunden, ser dom stora snöflingorna lägga sig på granarna, som ett vitt täcke, lägger mig ned på marken och börjat göra en snö ängel, känns så underbart. Hunden tittar på mig som om jag vore knäpp, men jag vet, känner mig fri, bortom allt annat, skolan allt, känner mig så levande som jag inte gjort på ett väldigt bra tag. Kastar ännu en snöboll på hunden, suckar och vänder om för att börja med det som jag gruvat mig för, historian och allt runt om.

Tidigare under dagen tog jag mig med lina till mat och prat för att fika, hade det mycket trevligt och mysigt, kändes skönt att komma bort ett tag, innan jag gick hem för att plugga vidare. Har slutat vid halv 1, men har suttit kvar på skolan och pluggat.


Jag drömde om en värld utan dig, den var tom och mörk, ett evigt mörker, de var en värld som inte existerade

jag ligger i min säng, svårt att koncetrera mig på det jag måste göra, plugga, plugga historia. Känner mig så frågande angående den. Tog mig och träna idag efter skolan, kändes bra, jag behöver det, de får mig att glömma, tänka på annat, sällskapet bestod av idah och adde, mycket trevligt, följde dom till busstationen innan jag begav mig hem, fast svängde förbi in på ica och köpte förstärkning som skulle hjälpa mig att orka plugga, men min motevation, vars försvann den? Jag önska jag visste.....Jag visste det skulle bli tufft, men inte så här tufft. De är så mycket att bärna, en börda som jag inte klarar av ensam. De är nu jag går, vänder ryggen om, tvingar fram ett leende och fantiserar om att allt var toppen. När ingen ser, kurar jag ihop mig och önskar att någon kunde säga till mig," allt kommer bli bra" Jag vet att det aldrig kommer bli bra, bara bättre, men aldrig "bra" 
Å, skrev med Hannannaannaa igår, hon har det verkligen hur bra som helst där! Inser verkligen hur mycket jag saknar denna otroligt fina tjejen! 

De går inte bara att glömma, de kommer alltid finnas där som ett sår som aldrig läker, de lämnar ett märke efter sig, ett ärr

Tänkte trots allt försöka sova nu, de är värt ett försök, har märkt hur jag sover mindre å mindre, vilket inte är bra alls. Måste kolla igenom Historian lite först också, men sen kan jag kanske sova. Jobbiga tider Jobbiga dar, dagarna går, timmarna går, minuterna går, sekunderna går, inget förändras, allt är ändå detsamma, en sanning, som tynger ned en mot mitten av jorden, så tung och overklig, så hemskt, så brutal, så oförstående, så jag vet inte vad, jag kan inte beskriva, de skulle ta en evighet, ord finns inte för att kunna besrkiva helt, de är så oförstående så knappt jag förstår (vill) förstå att det är sant. Sanningens ord kan vara väldigt tunga ibland, så tunga att man inte alltid orkar bära hela bördan själv. Varför måste jag plugga hitstoria, de jobbigaste man kan ha (nästan), 
 
En vanlig fråga jag ofta brukar få är, "hur mår du?" Mitt svar automatiskt är oftast "bra" Jag orkar inte börja förklara varför alltid, vissa vet, andra vet inte, de är då ibland lättare att säga att allt är bra, dra en vit lögn, för att slippa oroa andra, eller undvika jobbiga frågor. De är synd, jag önska verkligen att mitt "bra" var ett ärligt bra, men just nu är det dessvärre inte det.

Varför, varför inte

Skriver när jag egentligen borde pluggs historia och engelska, men de gör kag efter. Håller på att bli förkyld igen, de suger! Jag vill inte bli förkyld inte nu. Har blivit mer förkyld sen orienteringen, då jag var på väg att bli frisk. Igår var jag som sagt barnvakt i nordanträsk, de gick bra, har så snälla kusiner, förutom då att Linnea (min två åriga kusin) lyckades låsa min mobil i en kvart, men men. Sen for åkte vi mot mormor och morfar där vi vart bjudna på mat. Därefter så var det min tur att köra hem. Strax därpå kom min fina vän Adde hit, mycket trevligt. Söndag, varför ska de vara söndag? De innebär alltid att jag måste plugga. Tur jag något att se fram emot i alla fall. I veckan ska ännu ett prov skrivas, vi har verkligen prov varendaste vecka...


Nä, men okej...Grattiiis!!!!!!!!!!!!

Ja, idag fyller den där braiga fjantpyskorven vid namn Idaah hela 17 år, Grattiis!
Tänker bjuda på en superfin bild på den ungen också medan jag kan...
Ida på topp! 

Små många men ändå så få

Sitter på bussen, bussen som ska ta mig mot min kusin, valde att ta länstrafiken istället för llt, dom är billigare, skönare, snabbare och jag kommer dessutom längre fram med den bussen. Så mycket skönare, dom bor i nordanträsk så de går direkt inga bussar dit. Utanför ser jag löven smått falla, de är lugnt och skönt har musik i öronen och allt känns som bra.


Bortglömd

Har missat en dag, en dag med många händelser i. Den började i skolan som vanligt, sen vart det att ta plats på friends, för att ta en fika med Johanna. Mycket trevligt och mycket gott! Sen styrde jag stegen mot waldorf för att äta middag med en annan fin vän med namn Therese. Sen hem packa och vidare mot hemmakväll för att köpa varsin bj till mig och Adelina där jag skulle spendera resten av dagen och natten, satte mig i mörkret på bussen för att börja färden mot måttsund, väl där, så hade jag det mycket trevligt med Adelina, vi såg film, prata och åt bj, helt kanon. Är verkligen tacksam för att jag fick komma dit, jag vill bara en än gång säga tack, för att du tog emot mig. Nu sitter jag här i skolan, de är fredag, den dag jag nämnde var onsdag, nu fredag, de är historia just nu, där jag sitter och försöker hänga med på vad hon säger.


Hipp hipp hurra!! Och grattis på din födelsedag !

Idag fyller min fina vän Ewelina 17 år! Många kramar till dig vännen! Och hoppas vi ses snart! Bjuder på två Fina biler på en sån fin person!


Strävande efter de omöjliga

Pust! Är helt slut i kroppen! Har nu orienterat, där fågel vägen var 4,9 km, de fick riktigt bra, stötte på Johanna efter bara en kontroll var jag ikapp. Vi hade samma karta och fortsatte igenom resten av banan tillsammans, karta C hade vi och med ett mål om att komma i mål före två då en buss skulle gå mot stan, vi han med god marginal och det kändes riktigt skönt, kom i mål på 1.10, som enligt mig är riktigt bra! Ida kom även strax efter oss och vi styrde stegen mot bussen. Nu ska jag ta mig in i duschen, skönt!


Varför är livet så orättvist?

Varför har inte jag något val? Jag fick inte välja, jag önska också att jag hade ett, men nej jag är fast här, inklämd och fast i en ilska samt ett oförstående för jag kommer nog aldrig, de kommer i alla fall ta lång tid, innan jag egentligen kommer förstå vad det är som händer, vad som har hänt, jag kommer ALDRIG förlåta, vissa saker går över en gräns, den gräns där de är omöjligt att förlåta. Varför skriver jag? Jag skriver för att jag behöver, behöver skriva av mig, de hjälper för mig. Kanske inte alltid jätte kul att läsa, men jag behöver verkligen det.

Ida kom hit på morgonen, istället för att sitta i skolan, när de inte går nå senare buss, så vi var hos mig till de var dags att traska mot skolan, vi gick även ner på statiol och köpte lite morgon fika och kaffe latte, riktigt gott! Har utvecklignssamtal, de gick bra, efter skolan tog jag mig till busstationen med Ida och Adde, innan jag tog ett djupt och styrde stegen hem, men innan jag helt tog mig hem gick jag förbi på Telia och köpte ett nytt mobilskal. Nu ska jag försöka tvinga mig till sömns.


like the song you sing to me... in my dreams

Ja, vad gör jag egentligen här? De är en fråga jag ganska ofta ställer mig. Som jag just nu har svårt att svara på, för jag vet inte svaret själv. De är så mycket jag önska var anorlunda, men dessvärre är de inte så, utan de ser ut som de ser ut, vilket betyder inte alls nå vidare kul. Tank att saker kan förändras så fort, jag har tänkt den tanken otroligt ofta, ett felsteg kan göra så att hela världen faller sönder innuti än. Om de alltid ska finnas ett syfte med de som händer? vad är då syftet med de här? De undrar jag verkligen och jag skulle gärna vilja veta, att leva i ett mörker och en osäkerhet, ska de hjälpa en så att någon kommer och tänder ljuset åt mig? Någon som under de mörka tiderna, hjälper en genom att tända en lampa, så ett litet ljus ska lysa. Jag har så många frågor, som aldrig kommer kunna besvaras.Jag hatar att sväva i en osäkerhet, i ett mörker, jag vill bara bort, bort, bort, bort där ifrån. Men nu är jag här, för att från en sekund till en annan, förändrades mitt liv fullständigt. En mening och allt vart svart. Ett fallande ord. Jag önska jag kunde vara där för dig nu, hjälpa dig, vara vid din sida.
 
Försöker nu ta mig till att plugga, men som vanligt är de svårt, har duschat och dörren är låst till mitt rum, sitter med härlurarna i öronen och vill bara ut, ta mig iväg, iväg från de som på minner om de jag lever i. 
Har haft en bra dag i skolan, de är så skönt att få gå till skolan, stiga upp, ta mig iväg, iväg härifrån och få vara borta ett par timmar. Nä, nu måste jag ta och sätta igång igen. Imorgon kommer jag sitta där, på engelska, engelska grammatikprovet, falla i andra tankar som alltid, jag vet inte varför de är så, försöker ta mig ur, svarar på kanske en två frågor, sen måste jag fundera på vad svaret är och då hamnar jag där igen, de tankar jag inte alls vill tänka på under ett prov. Sen sitter jag där och inser att det inte alls är länge kvar av tiden. 
 
I have learned a lot this year.
I have learned that things don't always turn out the way you planned it, 
or the way you think they should.
I have learned  that there are things that go wrong,
that don't always get fixed or get put back together the way they were before. 
I have learned that some broken thins stay broken. 
I have learned that you can get through bad time and keep locking for better ones, 
as long as you have people who love you.
 
 
 
 

dröm dig bort till en underbar plats utan bekymmer, men kom även tillbaka, dröm, men glöm inte bort att leva

Jag vet att det finns en plats för alla, de gäller bara att finna den platsen. Jag funderar och funderar, vad ska jag egentligen ta mig till? jag har ingen aning, dörren är stängd till mitt rum, har käkat upp B&J som jag hade kvar sen igår, försöker å försöker plugga, men de går som vanligt som de går, känner mig ändå nöjd, för har lyckas plugga lite till grammatikprovet som vi har i engelska på onsdag.
 
Jag satt över på skolan idag och fördrev tid, först med Ida innan hon skulle dra sig mot bussen, sen även med adde och Johanna, efter ca en timma gick adde och jag satt kvar med Johanna, kändes så otroligt skönt, att inte behöva gå hem och mötas av de jag absolut inte vill, att sitta där kvar på skolan till 5, kändes så bra, de låter konstigt, men jag gör nästan vad som helst för att slippa vara hemma. Slippa vara hemma och möta de som faller en in i tankar jag inte alls vill komma åt just nu. Om jag ska vara ärlig, vet jag inte om jag skulle vilja ha lov, behöva vara hemma, timme efter timme. Jag är så otroligt glad för att jag har mina vänner, som alltid finns där och ställer upp. Dom gör mitt liv så otroligt mycket lättare, tror inte ens dom kan förstå hur mycket lättare dom gör mitt liv, genom att bara finnas där för mig. Tack. Jag hoppas ni vet att jag alltid finns där för er, oavsett vad som än händer. 
 
vart inte alls någon bra sömn natten till idag, hade så otroligt svårt att sova, låg vaken i sängen fram mot två då jag först somna, hade ont i magen, så mycket på hjärnan som inte ville försvinna, stoppade på musik, men de ville inte heller hjälpa mig att somna, tillslut lyckades jag, men sov ändå inge vidare, när väckarklockan ringde kvart i 7, kändes det som om jag inte ens hade sovit överhuvudtaget, kändes som om jag bara somnat och sedan vaknat. Har haft så till och från, eller för det mesta, har nu förtiden och ett tag tillbaka, haft väldigt jobbigt med min sömn och de har inte direkt blivit bättre sen skolan börja, nästan motsattsen. Min matlust försvinner, äter mycket mindre än förrut, är hungrig och så, men är nästan mätt på en gång, vad är det som händer? Jag vill kunna sova normalt, som jag gjorde för 6 månader sedan, de är för mycket som snurrar i mitt huvud, men osäkerhet, ilska, arghet, besikelse, tårar, tankar, jobbiga tankar. Jag skulle göra vad som helst för att få vara ovetande till viss del, till viss del hade de varit riktigt skönt och till andra inte, om jag hade varit ovetande, kanske jag hade kunnat fokusera mer på skolan, få saker lättare gjorda, de är de som är så jobbigt, jag har aldrig haft så svårt att få skolarbeten bortgjorde som jag har nu. 
 
Förlåt, men jag behövde skriva, skriva av mig, de är viktigt för mig, hoppas ni kanske kan förstå. Nu ska jag ta och försöka plugga en stund till, eller försöka somna in till en film. Jag njutar att jag faktiskt har sovmorgon imorgon, för det innebär att jag är själv hemma, något som jag aldrig njutit så mycket av som nu förtiden, dom kan åka iväg, nästan över allt, och jag stannar häldre hemma. 
inget ting med mina ord att göra, men jag tycker den var gullig, på två riktigt galan vänner.
Som alltid finns där.

Lyssnar på skrattets ljuva ljud

Sitter i ett grupprum, med två galna personer vid namn Ida och Adde, dom leker och jag skriver labbraport, fast har tagit en paus. Måste sätta igång flitigt, som ni kan se har jag även skapat en ny header till min blogg som får rulla på. Nu ska jag återvända och försöka ta tag i det oändliga pluggandet.


Livet är som en olösbar gåta

Kämpar emot en tår, drömmer om lyckligare dar, ett leende pressas fram på läpparna och de är knappt att de går, jag orkar snart inte fejka ett leende mer...jag tänker alltid "tänkt om att var normalt" undra hur allt skulle se ut då? De är så otroligt jobbigt, jag vill inte vara hemma speciellt inte i veckan, jag träffar nästan aldrig någon släkt/ vänner till familjen, jag saknar dom, men vad ska jag göra, jag sitter bara här, kan inte göra något, instängd på mitt rum, nästan dag ut och dag in. Jag vill inte vara här mer, jag vill fly ut ur mig själv. Jag är så obeskrivligt obeskrivligt glad att jag har en vän där som alltid finns där, som lyssnar och förstår.
Var som sagt idag och fika ned syster, Malin och Helena, de var mycket trevligt och behövligt, en chans att komma bort. Åkte med sen i bilen för att skjutsa Malin till flygplatsen, där hon skulle åka tillbaka till Stockholm. Åkte vidare med Helena och satt och prata med henne, innan jag tog ett djupt andetag och styrde stegen hem. Har nu lyckas plugga, helt otroligt, ätit B&J och lyckas plugga lite till.


Not telling that because I have to, telling that because I want to

Ligger i sängen och ja tar det lugnt, denna lördag har jag inte alls gjort mycket, mest bara slöat hela dagen. Imorgon blir de att göra något av dan, som att plugga och sen även ta en fika på stan, med syrran, Malin och Helena, trevligt kommer de bli. Å har verkligen ingen lust att plugga, känns så jobbigt och mycket, men vad ska jag göra, får ta tag i det imorgon, usch fy blä, men så är det. Nu ska jag se klart cinderella story och sen sova, för att orka.


De mest fantastiska stunderna

Varför ödsla en sån fantastisk kväll, med så otroligt fina vänner, i ord, när jag kan visa i bilder som kan beskriva så mycket mer, än de finns ord jag har att säga.

Prommenad ute i måttsund i ösregn, mysigt


Take me home

Sitter i skolan och tar det lugnt medan jag väntar på att klockan ska slå fem över 12 då vi börjar, varför sitter jag i skolan redan nu? Ja det är en fråga som jag inte tänker svara på. Men här sitter jag i alla fall med datorn i famnen och filosoferar. Var ju och träna igår och har nu fått ont i rumpan efter det. Ska snart men inte än, men snart ta mig ner till 4:an för att sätta mig där och invänta historian..men inte än. Det är väldigt lugnt och skönt här uppe, nästan så att jag somnar, har inte sovit nå vidare i natt, efter att jag äntligen lyckats putta mer hunden från sängen så, då och då vakna jag av att någon puffa på mina ben och en gång att de var någon som låg på dom, Inge vidare men han är ganska söt hunden ändå. Förutom hunden så har även en jobbig förkylning väckt mig...


Historien bakom de leende du gav mig

Jag vill inte sova nu, men varför ligger jag då i sängen och ska sova, jag har trots allt sovmorgon imorron, vilket är oerhört skönt, hade aldrig överlevt en vecka utan denna härliga fredagen, vet inte vad jag hade gjort om jag inte hade varit ledig fram till tolv, trots att jag inte sover så länge så är det fortfarande lika skönt, vaknar upp utan väckarklockan, kan ta det lugnt, slippa all stress och tvånget att stiga upp. Hinner till och med städa mitt rum innan skolan börjar och de är inte illa. Just nu har jag en hund bredvid mig, dock vet jag inte hur han kom hit, jag var i duschen och hipps vipps låg en svart sak i min säng och tar upp all plats, jag får knappt plats, försöker få ner han, men de går Inge vidare, han är ganska tung och om jag lyckas hoppar han upp igen....får väl inse att jag får en sovkompis inatt. Gick och köpte hamburgare till mig och syrran från max, för vi orka inte laga någon mat, samt om jag gick å köpte mat så betala hon och de är inte så illa de inte. Fasen han fiser ju den jäkla hunden, de stinker som jag vet inte vad, lovar han vill ha mig bort från sängen, så han får sen för sig själv. Var även med två super fina vänner och träna idag, ett riktigt jobbigt pass blev de allt.
Har fått sån inspiration av en himla fin vän, som betyder väldigt mycket för mig, jag tänker inte säga vem, men hon har hjälpt mig så mycket och jag har insett så mycket, de känns så skönt, jag har någon som förstår, du betyder verkligen mycket för mig min vän de ska du veta, jag finns alltid där för dig om du vill ha någon som lyssnar. Som du jämt finns där för mig, underbara du.


Du tar bort orden ur min mun

Snart, snart snart, snart, snart, snart, snart, snart så försvinner allt, glädje att hopp allt. Torsdagen är kommen, jag vet inte vad som blir av denna dag, vad som händer och kommer ske. Jag vill inte veta, utan låter tagen komma som den kommer, utan kommentarer utan ord, utan allt nu någonsin kunnat tro. Jag vet och jag funderar, ett prov är avverkat, ett efter ett, detta prov inehöll ekologi, ett sett att se hur allt hänger ihop i världen, miljön, växter, solen, energi, organsimernar allt detta vi aldrig riktigt fått en förståelse över, jag tror de hade kunnat vara intressant, men en lärare måste då lyckas få det intressant, för den mest ointressanta eleven. Våran lärare lyckas inge vidare, han gör det värre än vad det kunnat vara, vilket gör det svårare för mig att lära, lära och förstå. Jag vet att de är långt, men mina ord är många och oförstående, liksom jag. Efter denna timme och efter nästa och nästa, tar vi stegen mot skolfoto, bilden som ett leende ska snynas på. Nu ska jag återvända till den verklighet jag lever i, nu befinner jag mig på engelskan och ska ta min hjärna över till ett annat språk av ovetande. Jag hade kunnat skriva så mycket mer, men jag låter texten stanna här och resten får snurra vidare inom mig. 
 
Trassel trassel, så befinner jag mig i hjärnan just nu. 
 

I know you are brave

Sitter och funderar om lite allt möjligt mellan himmel och jord, tänker på så mycket så snart spricker min hjärna. Måste måste måste plugga, orkar inte lyssna tar fram biologin och pluggar på den istället så jag kan klara av den. Känns som om vi har så mycket, varenda vecka, ingen vecka fri utan plugg, de kommer bara mer å mer och de tar aldrig slut. Skiter i svenskan nu och får ta tag i den senare när det närmar sig prov, nu blir de biologi och inget annat. Varför.


Jag drömmer om en värld så mycket enklare

Har märkt en sak, jag använder ofta ordet plugga i mina inlägg, kanske inte så konstigt för de känns som om det är de ändå jag hör hela tiden. Så kanske det är också. Ibland känner jag att jag skulle vilja spola tillbaka tiden, ändra på saker från flera år tillbaka och till nu, saker som inte direkt gjort det lättare. Men dessvärre kan man inte göra saker ogjorda som redan är gjorda eller vad man nu säger. Ungefär något sånt vill jag säga med det. Ibland tänker jag, de skulle vara ganska skönt att vara ovetande om vissa saker, eller ja för då behöver man inte bekymra sig över det och kan fokusera på annat, som det själ energi och vilja ifrån.
Måste verkligen snart ta och sova, ska försöka läsa igenom biologin en sista gång innan, kanske om jag orkar.
På tal om no helt annat så har jag tagit modet till mig och färga mitt hår. Eller ja syrran färga håret på mig. Bjuder på en bild på mig utan smink dessutom...nä okej hör slutar de.
Dock ser man inte så bra heller men men...


it's not easy, but you have to try

Skriver i pluggande stund, jag borde plugga, men varför gör jag det inte? Jag borde göra ganska många saker, typ hitoria, biologi, engelska, engelska mer historia, mer biologi, mer allt. Men det händer inget, sitter och pluggar å pluggar, men det känns som om jag inte kommer någon värt. Ska i alla fall ta tag i biologin nu, ta en paus och sen fortsätta hemma. Måste få tillbaka min konsentrationsförmåga, har börja få väldigt lätt att tappa konsentrationen både hemma och i skolan när jag ska plugga osv. Tänk om biologin kunde vara lättare och hitorian och engelskan, tänk vad skönt de hade varit om jag hade lätt för mig i skolan. 
 
Without a reason, I just can't explain. 

historian historia

Sitter på en lektion vid namn historia, vilket inte är nå vidare kul, har hunnit med att ha biologi, svenska samt fysik under min måndag. Ska ta mig in till stan med bästa Sofia sen för att promenara runt, funderar på att färga håret mörkare, men jag vet inte, ska i alla fall kika på hårfärger, sen får jag se. Nu ska jag ta och fortsätta å lyssna på genomgången. 


OJ OJ

RSS 2.0