elajnsan.blogg.se

En jagade blick

Publicerad 2012-10-31 09:59:00 i Allt å Inget,

Godmorgon på er alla! Hoppas ni sovit gott!
De har jag gjort, funderar på vad som ska hända idag, men de blir nog kanon! Får se vad vi hittar på nu på förmiddagen. Sen där senare blir det att ta bussen in mot stan och traska hem, där blir det nog att stänga in sig och börja med dom förbaksade läxorna, fysik, matte, historia, biologi, tror de är allt. BLÄ! Men men, de kommer nog gå bra trots allt. Nä men hoppas ni får en bra dag. 
"don't leave me here...alone"

Svaret som jag aldrig fick

Publicerad 2012-10-30 23:49:50 i Allt å Inget,

Ligger i sängen just nu, passar på att blogga medan fröken Adelina är i duschen. Har tagit det mycket lugnt, såsat, sett på breaking dawn part 1 och gjort och såklart käkat mycket goda chokladbollar. Inte helt fel de inte. Usch vilket uschligt vänder det har varit ute idag, all den fina frosten och snön som har präglats på marken är nu borta, sorgligt är de, hoppas den snart kommer tillbaka, de är så mycekt finare när allt är vitt, så mycket ljusare, nu är det ju mörkt innan klockan ens är fem...de är nu man behöver snön som gör det hela lite ljusare, nu har det ersatts med med is och ovan på den vatten så det blir ännu farligare. 
Avslutar detta inlägg med att jag säger godnatt!

frågans oklara svarande

Publicerad 2012-10-29 18:49:05 i Allt å Inget,

Slappar upp och ner med adde, här i lilla måttsund, har haft en bra dag med henne. Mycket som snurrar runt just nu, lyssnande på härlig musik, medan vi väntar på att filmen vi ska se ska ladda ner klart. Funderar, men jag vet egentligen inte på vad. De är så skönt att vara borta, de går egentligen inte att beskriva hur himla skönt det är, är så glad att jag fick komma hit igår. Ser inte alls fram emot det  som väntar hemma om någon dag, en stor hög med skolböcker som måste göras, läxor, jobbigt plugg. Som jag helst av allt skulle vilja skippa. 
Så otroligt vackra brudar vi är!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela