Lämna mig inte kvar här

Usch för söndag, har pluggat nästan hela dagen, det gick inte dirket snabbt men nu har jag snart sammanfattat all biologi, så fruktansvärt skönt. Tog en paus från allt och kikar in här, blir nog att ta mig i säng tidigt idag för att orka upp imorgon när klockan ringer kvart i sju. Känns som om jag håller på att bli förkyld, vilket jag absolut inte får bli. 
Tänkte bjuda på några bilder från fredagskvällen. 


Gott fika

Idaah, med adde och izza i bakgrunden.


Liten tjej med liten sked


film time..

med onyttigheter men så otroligt gott

promenad
 
Där fick ni några få bilder från kvällen. 
 
 

Osäkerhet och säkerhet

Hallå där! (Godnatt)
Har varit hos Ida idag efter middagen, kom hem närmare halv 1, där har vi sett två Harry Potter filmer, första och sexan, pratat, käkat god kladdkaka och druckit cola till, inte så tokigt de inte! De var en mycket roligt och trevlig kväll. Nu är jag trött och tänkte sova, för att imorgon sedan orka plugga biologi.........snyft.


Take away

Ska snart åka mot sunderbyn för att he en myskväll med tjejorna, väntar bara på att Ida ska komma förbi så börjar våran enormt kalla färd mot byn. Har aldrig sett så mycket kö i matsalen som de var idag, tror jag och Johanna gick förbi nästan 100 pers, för att få våran specialmat...dock ser man inte kön så bra, men den var upp i trappan.


bakom dig

Så otroligt skönt det är att börja 12! Ska ta mig in mot stan typ nu och möta upp Johanna, för att gå till skolan och äta pannkaka.  Bjuder på en bild på dagen innan jag avslutar mitt inlägg.

Jag kan skriva och jag kan skriva här

Känner mig väldigt trött, dag som kväll som natt, ändå så sover jag, så sent hår jag ju ändå inte och lägger mig. Ska för den delen sova efter jag skrivit detta inlägg. Har gjort lite engelska, men de går inge vidare, svårt att hitta fakta. Har annars idag bortsett från skolan så har jag tränat med Adde och Ida. Kul kul!


Making the world of Harry Potter intresant

Sitter på engelskan och håller på att skriva min redovisning som ska handla om harry potter world i London, vi skulle välja ett land och något typ intressant med det landet. Så då vart det de. Ska snart ta och fortsätta min letning av fakta som är väldigt svår att finna, men jag ska, jag ska lyckas finna och få ihop några minuters redovisning. Hatar att redovisa, speciellt på engeslska, men det går kanske bra. Måste även snart börja läsa ut min bok, men det blir att göra senare. Nu ska jag återvända och vara duktig och jobba på. 

Orden försvann, spårlöst borta

Ligger i min sköna säng och halv sover, provet gick sämst, men annars har de varit en bra dag i skolan. Åt middag på Max med två fina tjejer, Therese och Linnea. Gott! Sen åkte vi mot ledarskolan där jag spenderade min kväll med många fina personer. Ska nu ta och sova så jag får ta igen lite sömn från gårdagen.


Trying to study

Varför går det aldrig bra att plugga när man som mest behöver det? Historia...ja jag har inga riktiga ord för det, de är typ bortkastad tid tyvärr. Borde verkligen bli bättre på att plugga historia, men det är som om det är en förbannelse över den, de går som inte, har ändå tagit mig ut och på en halvtimmes jobbig/gå tur (mest joggning) så klart var hunden med, sen duschade jag och öppna historia boken, halvsov lite då sen insåg jag "de här går inte" så skiter i det och läser mina ord som jag skrivit förhand istället. De går lite bättre. Måste ju säga att det var ett väldigt fint inlägg från personen som skrev det anonyma inlägget som kommer förbli anonymt.


hehe

Hej. Elina pluggar historia. Jag pluggar inte historia. Elina är duktig. Jag är inte duktig. Därför bloggar jag åt henne. Vem jag är får ni däremot aldrig reda på, topphemligt. Snart har vi biologi, jag är arg. Hejdå. 

Don't forget to smile

Sitter i soffan och tar det lugnt, fick nyss en mail från pottermore och insåg att det var ett tag sen jag var innne där, dock minns jag inte min inloggning och skapade därför en ny, hade lyckan att få hamna, gissa?? i  GRIFFINDOOR!! Stolt, glad vart jag, så nu väntar jag medan min dryck "kokar" Haha, låter som lagomt bra de. Borde inte alls sitta vid datorn utan egentligen ta tag i den brutalt tråkiga historian, ska göra det snart hoppas jag. Känns väldigt skönt för imorgon har jag sovmorgon till 10 och det är inte så fel de. Känns bra för då kan jag ta det lugnt på morgonen.  
HAHA

It dosen't have to be real

Kikar runt på tumblr och så den här jätte gulla texten.
Den är verkligen fin, och jag håller helt med henne! Nu ska jag fortsätta att jobba flitigt på svenskan med Johanna.
 

In the dark corner

Ligger i min sköna säng redo för att sova, lyckades inte komma fram till några idéer med headern än, men det kommer. Har i alla fall fixar lite med designen på bloggen. Längre än så har jag inte hunnit. Avslutar med en bild innan jag somnar.


The story will live forever

Hallå där!
Humöret är på topp, tar just nu ett avkopplande bad, med ansiktsmask osv. SÖNT. Har idag spenderat väldigt många behövliga timmar framför historian, har även tagit mig tid och skaffa mig en tumblr, så varför inte ta vägen in där, ni hittar den här: www.thestorywillliveforever.tumblr.com
Ska även nu efter mitt bad ta och göra en ny header till bloggen. Nu ska jag lägga ifrån mobilen och koppla av med musiken i öronen.


The story will never ends

Sitter i bilen på väg mot farmor och farfar där kvällen ska spenderas med kusinerna. De ska bli kul de! Måste bara säga att iOS6 ja, jag gillar den nya uppdateringen för IPhone säger jag bara! Fått grymt coola smilesar på köpet, nä men typ. Har även köpt nya joggning byxor och ett linne, de var välbehövligt de. Måste avsluta nu för har en hund i bagaget som inte vill sluta tvätta mitt öra.


Get ready, get set

Är redo, eller vänta nu, hur kan man någonsin göra sig redo för något sånt?

Ligger i min väldigt sköna säng med lurar i öronen och tar det väldigt lugnt.

Imorgon måste jg verkligen ta tag i den förbaskade historian...de verkligen tråkigt.

Har även idag hunnit med att var på mio och köpt lite till möbler till mitt rum. Och de vart riktigt bra nu når jag fått upp dom.

Ska ta och lägga ifrån mobilen och läsa lite i engelska boken så jag u hinner med den också.


Springande fram

Sitter på historian och försöker lyssna så gott jag kan, men de går väl inte direkt nå vidare. För de är så tråkigt. Har hunnit städa, laga lunch och tagit det allmänt lugnt. Det är så grymt skönt att ha sovmorgon till 12 man hinner så mycket innan skolan.


Telling the truth

Känner mig väldigt matt, men har en skön känsla i magen, är väldigt glad över att jag klara alla 3 kartor idag på idrotten där vi hade orientering som ni kanske kunde gissa där, jag och Ida var riktiga fighters! Sen efter de tog jag cykeln hem bytte till gymkläder och tog mig med Adde och Ida till gymet, där vi kriga oss igenom, ett ändå lätt pass. Klantade mig lite på idrotten men men, foten knaka till lite när jag trampa snett, men tänka att det inte var någon fara, men senare efter middagen börja jag få ont i foten, men bara lite, jag tog med vovven på en längre tur med lite intervaller, men de var väl dig mest klantiga jag gjorde, för nu har jag ont, så nu värker det i den, men det är förmodligen bara en stukning, men skulle verkligen inte ha sprungit/joggat dom där intervallerna jag körde, de får jag sota för.


Det finns en blomma vit som snö, Kan ej vissna, kan ej dö. Dess namn känner du nog igen, trofast vänskap heter den.

Å, har suttit och läst igenom gamla inlägg på min gamla blogg, vissa var som så fina på något vis, när jag kom där till januari kunde jag inte låte bli att fälla en tår, tänka att något så fruktansvärt kan hända? Jag vet att det är så otroligt många som saknar dig oändligt mycket, för dom som förlorat än nära vän eller en familjemedlem, saknaden för dom måste vara obeskrivlig och overklig på något vis. Jag vi gick ju på samma skola och så, jag minns ditt leende så tydligt, hela tiden. För mig som inte direkt kände dig, känns det som overkligigt, jag kommer nog aldrig egentligen kunna förstå hur en fin och så omtyckt person kan försvinna så tidigt från jorden. Nu är du en ängel som vakar över oss här nere på jorden, vakande över dina vänner. Hoppas du har det bra där uppe, Ella. 
 
Förutom sånt, läste jag roliga inlägg som jag bara vill skratta åt, det är som roligt att kunna titta tillbaka och se vad man har skrivit tidigare, synd bara att det finns ett svart hål där, där jag råka av misstag raderna en av mina gamla bloggar. Har annars nu på kvällen pluggat glosor vilket går sådär ändå ok. Ska snart ge upp det för att sova. Slutade vid halv ett då jag tog mig och träna med mina fina vänner adde och ida, sen stannade jag kvar på stan med Adde för att göra henne sällskap en stund medan hon vänta på skjuts. 
Saknar på sitt sätt vintern, inte den kalla kylan, men snön. 
Jag sådde några blommor, en för varje vän
Jag tror att det var fyra, men särskilt minns jag en
Det blev höst och vinter och blommorna de dog
Men på våren kom de åter, men bara tre stod kvar och log
Sen kom regnet med moln stora grå
Nästa gång jag fann dem så var det bara två
Sen kom solen med allt ljus den har
Plötsligt stod det bara en ensam liten blomma kvar
Du härdades i solsken, du drunknade i regn
Men en sak är säker, du är en riktig vän

att trilla dit igen å igen å igen

BLÄÄ, pluggar de förbaskade engelska glosorna men lyckas ändå inte få in dom i skallen, synd mycket synd. Är trött men måste fortsätta plugga en stund till, har bara idag och imorgon att lära mig över hundra glosor, okej kan ändå några som vi haft innan, men inte dom 53 nya som vi också fått...Måste även göra historia, men det får jag ta imorgon, eller någon annan dag innan fredag, har gjort många tappra försök till att läsa den, men de går inge vidare, lyckas läsa om samma mening om och om igen...snyft. Varför ska vi ha tråkig historia? tänk om den ändå kuna vara intresant. Ska ta mig in i duschen och sen plugga det sista innan jag säger godnatt för denna dag. 
Hade tråkigt en dag så tog fram min ritpenna och klottra lite smått sådär. Fult, men får duga. 
Jag har även börjat fundera på vad jag ska välja för kuser till 3:an, det är som svårt så de är bra att börja i tid. 
 

Dripp dropp, dripp dropp

 
I disappear till duschen för att sedan plugga engelska mijlontalsglosor...
För mig är ljudet av regnet ett lugnade och mysigt ljud att höra. Sitter nu med musik i öronen och har hjälpt syrran med hennes samhälls sak, hjälpt henne att ordbajsa lite bara. Har varit och träna med Adelina och Ida efterskolan och det vart ett hårt pass för min del, känns som om jag kommer ha träningverk imorgon i benen och nedre delen av magen. Härligt! Fårse om jag då kommer upp för trapporna imorgon...
 

Drivande bakåt

Så här roligt har jag på bilogin= inte roligt alls. Ser på någon myska "film" från, jag tror 70 talet eller så, om djuren osv. Ljudet är sämst och rösten är drogande känns som om man ska somna. NU ÄNTLIGEN ÄR DEN SLUT! YES! nu blir det att återgå till lektionen  och plugget. 
 

övningens lärdom

Å känner mig som glad på något vis, ligger i sängen, har nyss duschat och ska ta och öppna en bok och läsa och somna in till den. 
vi
Tog ju mig till denna fina tjej idag och där var vi flitiga nog att göra bort lite av svenskan. Känns skönt nu har vi inte lika mycket kvar + att Johanna hade fel, så det är ganska lungt med den trots allt, för den behöver inte vara klar fören vecka 39 alltså en hel vecka extra har vi på oss. Förutom att plugga, så prata vi om en massa och skratta såklart, samt åt gott nybakat bröd som hennes mamma hade gjort. Mot kvällen nu så for vi till mormor och morfar hämta cyklarna så nu kan vi äntligen ta cykeln till skolan, sköönt! På väg tillbaka var det jag som körde och det gick fin fint, var bara lite bökit att köra in i garaget i lägenheten, men det gick bra de med. 

Blåaste blå

Tänkte bjuda på en dagens outfit ni når jag sitter på bussen.


Åter vänt blicken framåt och ser nu ljuset strömma in genom fönstret

Har nu fått upp min lådhurts och spegeln samt de småsaker jag köpte. Sitter på en bänk och väntar på att bussen ska gå för att ta mig till Gammelstad och plugga med min otroligt fina vän Johanna. Vart som glad idag när jag kika ut genom fönstret och ser att solen lyser! Blå himmel och faktiskt väldigt skönt ute.


Långt bortom himmel och jord finner du mig sittande där

Har inte så mycket att säga om dagen, den har varit lång, åkt bil till happis där har set sprungits på Ikea. Kom hem med en lådhurts och en spegel. På kvällen vart det att äts på restaurang. Är trött och ska sluta babbla nu, ska sova så kanske, bara kanske jag är utvilad i
Imorgon. Nu försvinner jag ett jag ett tag i mina tankar och drömmar


Känner mig så osäker så rädd

Har haft en bra dag idag och notera dag. Jag vet att allt kan hända, men snart orkar jag inte mer. Har varit till läkarn och tagit bort bandages och stödskenorna, kan inte riktigt böja på finge men de går bättre, har en det är svullet och på ena sidan är det en bula en större svullnad som är mycket öm och gör mycket mer ont bara man nuddar där. Sen efter skolan tog jag och bästaste Sofia oss en shopping tur på stan, vi avsluta den med en fika, köpte en stickad kofta från Gina. Kvällen kom och den har varit åt helvete. Mer går jag inte in på, om någon orkat läsa hit, så om går de och läsa mellan raderna för den som förstår mins ord.


Jag vet inte vad jag gör, känner att jag har tappat balansen och faller

Borde inte skriva här. Borde sova, men de är lugnt för jag har sovmorgon. Såg en film för ett par dagar sen, kände så igen mig i huvudpersonen på något vis, delar sv henne var som mig. Minns dock inte vad filmen hette.
Jag har ganska mycket i hjärnan just nu, en stor fråga som jag vill ha svar på, ska jag fortsätta ned simningen eller inte? Har ju missa drygt ett år sv träning. Det tas att fundera på ändå..


Från norr till ännu mer norr och från ännu mer norr till norr

Bättre sent än aldrig, har haft ganska fullt upp, men nu tar jag mig tiden att ladda upp bilder från abisko. Så hoppas ni gillar det, för här kommer nu bilder från abisko. "om en bild säger mer än tusen ord då måste detta säga ganska många tusen ord."

trötta, men glada är vi alla 07:30 på morgonen och nu bär det av mot vårat första stopp Porjus kraftstation.
"
 


 
 
 
 
 
 
 
Där är vi nu i serien och stoppet börjas med mat innan det ska bli ett studiebesök på kraftstationen.


 
Besöket där var klart och vi kan äntligen fortsätta våram färd mot abisko med ett sista stopp, coop.

Bra tidsfördriv och härlig nostalgi.
 
Färdighandlat och på bussen mot abisko, väl framme...Vår stuga.
...så åt vi middag och sen gick vi på en föreläsning, samt svara på en massa frågor osv.

Magiska plupp (gick förövrigt på ett dagis som hette plupp när jag var liten)
Ser ni hur Sofia riktigt gnuggar handen i huvudet för att tänka klarare, brevid henne står en fin vän Viktoria och och fina Johanna, fullt koncentrerade.
Det vart även två härliga kvällsprommisar denna kväll.
 
 
Natten kom och gick, en ny dag börja skina fram, med hoppet om inget regn och faktistk bra väder.

Vår biologi lärare på fel spår.Upp å iväg

delar ab byn man ser där- turist delen.

Hejdå marken.Em tjock dimma tog sig över oss en bit in på morgonen.Dags att börja gå!
vårt fösta stopp vart gjort, redan har vi gått fel två gånger och jobbiga väger för att komma rätt, men inte var det slut där nej nej. 
 
Än en gång hade han lätt oss fel, eller snarare över en fjälltopp helt i onödan. Men nu blir det nerför. Så håll i er.Påfyllning av vätska

Dimman kom tillbaka en kort stund
i


Egentligen, ni ska bara veta lyckan i denna bild, tyvärr syns den inte här, men i luften finns den om att äntligen vara på stadig mark, inte alls långt ifrån stugan.
 

Vissa gick så hårt (fort) att sulorna inte hängde med. 
Fjällvandringen var över, en varm härlig dusch väntades, mat! och ännu en föreläsning. Sen hända även något som inte riktigt var planerat. 

Mitt finger såg inte riktigt ut som det skulle, alla var svluna, men detta kunde jag inte alls röra på, det dunka och gjorde ont, klockan 22 kom dom på att vi kanske ändå trots allt borde fara in till Kiruna till akuten för att kolla upp det.

Vi vänta och vänta, tillslut fick jag då komma in efter ändå inte så länge. 
 Ja de var ur led, men det visste jag redan eftersom jag hade brutit tillbaka det lite, sen var de något med ledbanden, sen varade en osäkerhet, inte ens efter rönken dagen därpå var dom helt säker.
 
Klockan 1 på natten kom vi fram till abisko igen, vi gick till vår stuga och la oss för att sova, morgonen därpå efter allt var packat och klart satte jag och Johanna oss i bilen med rektorn och vår biologilärare för att som sagt åka tillbaka till sjukhuset för att rönka. Så pga det så missa vi studiebesöket på LKAB men lunch fick vi  i alla fall äta där. Sen stod LULE som next.
Av från bussen, ut med väskorna och äntligen framme i lule!! Där tog resan slut. Hoppas ni nu orkat följa med från början till slut på min lilla resa som  vart ganksa lång med mycket bilder, snipp snapp slut så var sagan slut!
 

Fantastisk dag

Sitter i bilen påväg till ledarskolan med finaste Therese som chaufför och mig bredvid och i baksätet finaste Marie och Linnea. Efter skolan skicka jag in idrotts rapporten sen mötte jag upp Linnea för att gå till mig lämna sakerna och gå vidare lite senare för att äta sushi. Supertrevligt och mysigt var det med en sån fin vän. Nu åker vi mot bergnäset!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3838768/images/2012/pic_5050ad369606ee066ae25dff.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3838768/images/2012/pic_5050ad609606ee0678e0b9bf.jpg" class="image">


Enklighetens gåta

Pust! Är äntligen klar! Nu har jag skrivit idrottsrapporten, de tog ett tag innan valde vilket av passen jag har gjort före Abisko jag skulle ta eftersom jag inte kunnat träna nu efter. Valde ett av dem och nu är den klar! Ska bara skicka den imorgon. Han dock inte träna nå glosor, men men får stenhårdträna de imorgon. För nu ska jag sova är jätte trött. Förövrigt har vi varit i hertsöträsk där vi har tagit en massa prover i den mindre bra vädret, de mest positiva med det hela var att jag var hemma vis halv 2, så enormt skönt.


Orden som gjorde att allt gick snett, blicken som sa allt, synen som tolkades fel, fel på grund av en tystnad, för att tankar inte sattes till ord och allt vart tolkat fel

En bild som mycket annat kan tolkas på andra sett, blickar som tolkas fel. Jag vet inte men ibland känner jag mig misstolkad, hur bra jag ön känner folk har jag ändå svårt att få fram min åsikt, eller bada prata i lite större "grupper" jag sitter då ofta tyst, känner mig osäker. Är det någon mer som känner liknande, jag vet inte men kan allt detta, eller delvis detta bero på en osäkerhet och svårighet. En oförståelighet man aldrig kommer förstå sig på.


En liten sak

Har konstaterat en sak, jag kan sova minst en kvart längre på morgonen...känns skönt att veta, ändå stiger jag upp 20 i 7 och sover 25 min längre än vad jag gjorde när jag bodde i sunderbyn..hm ganska onödigt detta inlägg, men ska snart pallra mig till skolan (om ca en kvart) för att genomlida en måndag. Bjuder på en fin bild av mig och Sofia, som vi ritar när vi för ovanlighetens skull inte hade nå och göra på en fysik lektion.


We can make it

Äntligen!! Nu är alla bilder redigerade från abisko (alla som vart någorlunda bra) ca 5-600 bilder...Är trött och får göra idrottsrapporten imorgon istället och få lite sömn nu. Har hunnit duscha, samt farmor och farfar har varit här vilket innebar att vi fika kladdkaka!

Spelling to dream

Hallådär!
Har kommit på en massa saker jag måste göra ikväll! Bl.a. Skriva den där idrottsraporten, sen även redigera bildena från abisko. Det får bli min sysselsättning för dagen. Promenerade en sväng in till centrum för att köpa ett par jeans samt köpa te och kaffe till mamma och pappa. Detta är då jeansen jag fynda


Like everything before

Hör hunden tassa in i mitt rum, kolla läget och nu vänder om, Är trött och klockan är bara 9, fingret värker och ska ta värktabletter så jag får sova inatt. Igår körde jag moppe till Camilla, med Ida och adde bakom henne, de var lite knepigt och gjorde ont, samt var jobbigt, för dom ända fingrarna jag kuna använda för att gasa var tummen och pekfingret..till Camilla kom även Izza, Johanna och Sofia. Vi myste på, prata såg på en härlig tjej-film och åt BJ på det, fick ont i magen på köpet, men de får jag skylla mig själv när jag inte tål det. Hade i alla fall en trevlig kväll. 

talande av guld

Ska ta mig till skolan snart, göra adde sällskap. har trycket i mig två alvedon för att överleva två lektioner, känns grymt skönt att ha sovmorgon, när gårdagens sömn inte vart något vidare.

Från norr till söder

Kom hem idag kring halv 5, de kändes riktigt skönt, fingret värker, men har tagit tabbbletter så får hoppas på att de hjälper. Är helt slut efter sådär 4 timmars sömn, efter som vi kom hem först vi eftersom vid 1 då hade varit in tilll akuten i kiruna för att kolla upp mitt finger som bara gjorde mer ont, somnade dock vid 2, vart väkt kring 4 av en lärare som kom in i rummet och fråga om vi hade sett två personer som inte hade kommit tillbaka då, men de är lugnt med det för dom var bara ute på en nattlig prommenad. Men har haft mycket trevligt i Abisko trots allt och vi hade väldigt tur den dagen vi var ute och vandra. tänkte bjuda på några bilder nu och mer senare. 

lapporten

sofia, faller genom målen, eller?

vandringen uppåt fortsätter

bussen-viktoria

inne i den mysiga kojjjan

plupp

Uppgifter att lösa

liten kvällsturi liften påväg upp upp upp

stugan

i Porjus

studiebesök i pojus

Upp ovan moln

Är slut i kroppen, börja morgonen klockan 8 med att ta sig upp till liften där vi skulle sitta i 45 min innan vi kunde börja våran vandring som bestod av 1,5 mil. Fast ja då vart det ju inte 1,5 mil utan några kilometer till, kände att våran biologi lärare kunde vägen bra, vi han inte ens komma till liften innan vi gick fel. Jag hittar till luften, jag och Johanna visste att vi hade gått fel då, men vi tänkte att de kanske var någon genväg, men de sluta med att vi fick gå tillbaka. Väl uppe så gick han också fel, vi gick en mycket jobbigare väg, istället för att gå snett upp och följa stigen så tog vi oss upp genom många mycket branta lutningar, uppåt upp för helt onödiga toppar. Men tillbaka kom vi, ja inte helt oskadda då, eller inte jag i alla fall. Har förmodligen mycket bryta fingret bär jag halka på blöta stenar i en brant sluttning nedåt. Men tur med vädret hade vi, de var inte för varmt och inte för kallt. Kommer massa bilder senare.


Högre och högre upp

Sitter bredvid en liten filur och ser på serie, har åkt buss ett tag nu stannat i porjus på ett studiebesök samt åt lunch i det kyliga regnet. Vi är i Kiruna på någon timme där vi ska stanna och köpa lite gott (mat) där innan vi åker vidare till abisko.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3838768/images/2012/pic_5045f89eddf2b307260000dc.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3838768/images/2012/pic_5045f89eddf2b307260000dc.jpg" class="image">


Ketchup senap=Johanna

Springer runt som en galning och letar fram alla saker, tror jag har funnit allt, kladdkakan är även fixad och tror allt är med. Får kolla en sista gång imorgon. Datorn är på laddning samt mobilen, kläder är en röra på golvet. Men nu ska jag sova annars orkar jag aldrig upp imorgon. Ska gå vid sju för ska gå förbi kondis och köpa en macka.
Tänkte bjuda på lite härliga bilder från biologin när vi underhöll oss medan vi lyssna.


Ingenting är omöjligt

Kikar runt lite på datorn (när i äntligen fått igång internet). Har hunnit plugga en hel del idag bl.a. En massa biologi och även historia, har ju prov i det imorgon, får se hur de kommer gå när jag inte kunnat göra klart det förrän nu på kvällen då internet kommit igång. Nu ska jag snart sova, har sett lite film med syrran också. Har fått fram delar av lite Harry Potter saker (några enormt coola böcker osv) inte så själva "böckerna" men andra böcker finns med i böckerna, ganska coolt men svårt i förklara.


Gång mot dig

Tog med mig syster och gick in till stan för att än en gång kika efter skona och idag var turen med mig och har nu fått mina skor. Vi tog oss även till Willys och köpte lite grönsaker att dippa till kvällen samt lite förstärkning till vägen hem.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3838768/images/2012/pic_5043723de087c3485f003ac3.jpg" class="image">


In i den minsta vrå

Är väldigt trött, har packat upp i mitt rum, både kläder och saker, har möblerat om och om, har nu kommit på hur jag ska ha det (tror jag) det ända jag saknar är att få upp hyllorna. Har kommit på vad jag behöver till mitt rum, det är en vägghylla till och en lådhurts, sen är det typ klart (nästan) haha vill ha en fåtölj och tv också men de kommer senare. Mellan allt fix har jag hunnit plugga lite, men imorgon blir det mer fix och kanske att jag går in en sväng till stan och fixar lite sabba saker. Ska även plugga en massa. Har duschat och ska snart sova.


RSS 2.0