elajnsan.blogg.se

Lämna mig inte kvar här

Publicerad 2012-09-30 21:19:42 i Allt å Inget,

Usch för söndag, har pluggat nästan hela dagen, det gick inte dirket snabbt men nu har jag snart sammanfattat all biologi, så fruktansvärt skönt. Tog en paus från allt och kikar in här, blir nog att ta mig i säng tidigt idag för att orka upp imorgon när klockan ringer kvart i sju. Känns som om jag håller på att bli förkyld, vilket jag absolut inte får bli. 
Tänkte bjuda på några bilder från fredagskvällen. 


Gott fika

Idaah, med adde och izza i bakgrunden.


Liten tjej med liten sked


film time..

med onyttigheter men så otroligt gott

promenad
 
Där fick ni några få bilder från kvällen. 
 
 

Osäkerhet och säkerhet

Publicerad 2012-09-30 01:17:49 i Allt å Inget,

Hallå där! (Godnatt)
Har varit hos Ida idag efter middagen, kom hem närmare halv 1, där har vi sett två Harry Potter filmer, första och sexan, pratat, käkat god kladdkaka och druckit cola till, inte så tokigt de inte! De var en mycket roligt och trevlig kväll. Nu är jag trött och tänkte sova, för att imorgon sedan orka plugga biologi.........snyft.

Take away

Publicerad 2012-09-28 18:04:08 i Allt å Inget,

Ska snart åka mot sunderbyn för att he en myskväll med tjejorna, väntar bara på att Ida ska komma förbi så börjar våran enormt kalla färd mot byn. Har aldrig sett så mycket kö i matsalen som de var idag, tror jag och Johanna gick förbi nästan 100 pers, för att få våran specialmat...dock ser man inte kön så bra, men den var upp i trappan.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela