elajnsan.blogg.se

En gång för länge sen

Publicerad 2013-04-30 14:22:42 i Allt å Inget,

Ligger i soffan nu, hemkommit från ett möte, för en timma sedan. Funderar på om jag ska ta en powernap eller inte. Det är ju Valborg idag, så jag måste ju orka med kvällen. Skellefte vart inställt pga lite stök och bök. Men ser även på Disney Chanel med det minsta bustrollet. Och de större kom nu även hit. Imorgon blir en ledig dag, utan möten eller något, vilket blir riktigt skönt. Torsdag blir det skola, känns som evigheter sen jag var där. Fast det inte var de, men jag vill träffa alla mina härliga fina klassisar som jag min dag, efter som tiden är knapp och den är snart slut där för mig.

Eftertanken bakom gåtan

Publicerad 2013-04-29 09:32:30 i Allt å Inget,

Ligger i soffan hemma och tar det lugnt just nu, ska snart ta på mig skorna för att sedan åka på ett möte på BUP. Det är därför jag inte heller är i skolan just nu, som alla andra. Och dit hinner jag inte heller eftersom jag slutar klockan 1, mötet slutar 11 och bussen går 12, vilket gör att jag är på skolan först 1 när jag då skulle ha slutat. Men men, igår var det full fart med två små busfrön! Som nu sover som stockar. Så söta är dom båda också, ska vara barnvakt åt dom senare idag, när Åsa ska på möte. De är synd att de är dåligt väder, för de hade varit roligt annars att vara ute.

Här kommer en bild på dom, Tahmina och Rufina.

kvittrande ljud av frihet

Publicerad 2013-04-28 09:23:19 i Allt å Inget,

Godmorgon på er alla, för mig har det varit full fart i någon timme nu. Har gjort frukost, varit och handlat mat, njutit av fågelkvittret ute och nu har jag även hunnit med att måla mina naglar, fast dom ska mer torka och så nu. Igår var jag jätte trött och somna nästan på en gång till ett avsitt av Glee, som jag dock inte hann se klart. När jag fixa och dona här hemma i pite så fick Glee musik spelas genom högtalarna. Nu är det full fart här hemma och jag ska gå och se på askungen på två busfrön. 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela