elajnsan.blogg.se

om tiden stod still

Publicerad 2013-08-29 20:49:10 i Allt å Inget,

Känner mig väldigt trött, blir nog att ta en tidig kväll, trots det att jag har sovmorgon imorgon, börjar inte förrän klockan 10.10. Vilket är hur skönt som helst. Har haft en bra dag i skolan och den flöt på riktigt bra. Men har dock haft ont i huvudet hela dagen, och ögonen, vilket ja inte är roligt. Sen jag kommit hem, ja om jag ska vara ärlig så har jag ingen som helst aning om vad jag har gjort sen jag kommit hem, förutom att ätit middag och typ halvsovit, vilket jag också gör nu framför tv:n. Det känns fruktansvärt skönt att det är fredag imorgon, men vars försvann alla dagar?! Det har ju imorgon redan gått två veckor av skolan, alltså bara 8 veckor kvar till lov, vilket känns hur skönt som helst, men där emellan kommer jag ha fullt upp med massa plugg. 
Kommer igår när jag tog den här bilden, de var på en kemi lektion, usch vad uttråkad jag var då, så känner jag mig ungefär på biologin nu..
 

where I am

Publicerad 2013-08-28 22:08:26 i Allt å Inget,

Känner att jag varit väldigt flitig idag, de må jag säga. På mitt hål idag i skolan, har jag hunnit med att ringa skatteverket och sen ringde jag och bokade en körlektion. Lunchade ute på stan, sen vart jag bjuden på fika av Pauline, det var mycket mycket trevligt! På fredag blir det även premiär utgång för mig, vilket ska bli väldigt roligt.  Känns som att allt bara närmar sig med storm steg, snart är det ju september, då infaller massa prov!!! Halkbanan OCH min första körlektion, sen utifrån de får jag se hur uppkörningen och teoriprovet infaller, mitt bland allt de andra. Inser verkligen, att snart är skolan igång på riktigt, har ett biologi prov vecka 40, sen vet jag att jag har ett svenska prov förmodligen nästa vecka, eller veckan efter och sen dyker väl det upp ett religionsprov också som grädden på smeten och ja matteprov får jag ju heller inte glömma. Har pratat med Anna, fikat maräng tårta, druckit thé och hjälpt Tahmina med ännu mer matte, samt skrivit klart Projektplanen som jag ska lämna in imorgon. Har även ätit middag med Emma på stan och gått runt med henne och myst på, så fantastiskt trevligt! 
En bild på mig från bröllopet i sommar
 
 

Just one way

Publicerad 2013-08-27 22:20:00 i Allt å Inget,

Sitter nu framför datorn, efter en fullspäckad dag. Skolan flöt på, med matte, svenska, fysik och naturvetenskapligspecialisering, slutatde min dag klockan 14, vilket var skönt, dessutom hade jag sovmorgon på morgonen till klockan 09.20. Cyklade med Anna och en som heter Bella till skolan. Mycket härlig cykel tur hade endast en kofta på mig och vart varm trots det. Följde även Rufina till skolan på morgon och stolt ville hon visa mig vilket klassrum hon hade. När jag kom hem från skolan, gick jag och vila, sen cyklade jag och Tahmina in till stan för lite shopping, kom hem med två BH:ar och en ny deo. Vi köpte även varsin dricka och satte oss i badhusparken och pratade en stund vid kanalen innan vi cyklade hem för att käka middag, där bjöds det på tacos. Nu på kvällen har jag hjälpt henne med matten och även hunnit med att fixa gelenaglar. Vart väldigt glad när hon sa till mig att hon tyckte jag var mycket bättre på att förklara än vad läraren hennes var, hehe, bråk och decimal tal höll hon på med, alltså sånt som jag jobbar med jämt i mer avancerad form. Musiken fick spela samtidigt medan vi jobbade på med matten och mysigt vart det, tänk, det går alltid så mycket lättare att koncentrera sig med musiken på och trevligare är det också. 
my own nails
Super fina Tahmina! 
Har även på kvällen pratat en stund med ANNAPANNA och snapshatat med henne, *wiiee* Imorgon börjar 08.20 så det blir att dra sig mot sängen nu snart, eller ja nu kanske. 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela