Up in the air

Sitter nu på Kalix flygplats med syrran och flyget lyfter om 30 minuter, känner mig roligt redo och taggat, för att äntligen få ta sig iväg till Stockholm, släppa allt, shoppa och ha det jätte trevligt, hälsa på moster, där vi för övrigt ska bo. Hade det väldigt trevligt igår kväll, när vi var bortbjudna på middag, sen kväll, vilket alltid hör ihop med tidig uppstigning..tänkte även berätta, att mina vänner mattebok och miniräknare får också följa med till Stockholm. Här avslutar jag med en bild på mig och syrran.


It's not always happy endings

Ännu en dag av sportlovet med vackert väder och ännu en dag med matte plugg. Men hur ska man då göra för att få ut något av båda? Jo, jag tog med mig mattenboken, eller den som bara följde efter mig ut. Så nu, eller ja inte precis just nu, för nu bloggar jag ju, men matteboken är här ute och även min bästa vän, miniräknaren, vi alla tre är samlade tillsammans ute där solens strålar lyser på en. Men tänke alldelens strax, efter jag skrivit detta inlägg sätta igång och öppna mina små mattekunskaper jag har och börja räkna och fortsätta med att vara duktig och jobba ikapp, har ändå inte så mycket kvar, kanske hinner det idag, de vore väldigt bra, för det skulle innebära att jag skulle slippa ta med min älskade vän till stockholm, där jag kommer ha fullt upp med en massa annat och tyvärr inte riktigt tid med matten. Tro inte heller att det är tyst här ute, har faktisk inte glömt min fjärde vän heller, musiken, den är också med mig ut, vilket gör det hela mycket enklare. Men tänkte nu återvända till en värld av siffror, eftersom att matteboken och miniräknaren ber så mycket efter mig, så då får jag vara så snäll mot dom och återvända till den världen, men musiken får också följa med. HA DET SÅ BRA! 

Posts


smile like sunshine

Sitter ute i det vackra vädret och filosoferar för mig själv. Har varit en sväng till lule idag, på ett möte och sen vart det att strosa runt på stan en stund, äta lunch och sen åter bege sig mot pite. 20 i 8 satte vi oss i bilen för att ta oss till lule, vilket innebar att det inte vart någon sovmorgon idag heller. Men de gör inget. Tänkte snart sätta igång och plugga lite matte, fast jag inte är ett dugg sugen på det, men jag måste ju om jag vill komma ikapp och ha en möjlighet att klara provet som är om endast två veckor???! Aja, de får jag nog hoppas att det går bra, gäller bara att hinna ta sig igenom allt och förstå det jag gör, så löser det sig nog. Är egentligen om jag ska vara ärlig välidgt äventyrs sugen, hoppas bara, kanske blir att ta sig på ett litet äventyr, om jag lyckas få med mig någon så kommer det gå fin fint, annars går det lite sämre, fast då får jag ju mer tid till att plugga matte "jippi..". De är skönt att faktiskt kunna ta på sig conversen utan att ens frysa i dom när man går, de njuter jag av, de enda problemet är att jag knappt tar mig fram på den hala isen som bildats, de är som att åka skridskor fast då med skorna istället. Nä men tänkte avsluta här för att snart ta mig in, det börjar bli lite smått kyligt när solen snart är nere för dagen. 

Jag drömde om drömmen som var sann

Jag undrar hur jag egentligen tänkte, när jag varit så snäll mot mig själv och lämnat 40 sidor matte att göra under lovet, eller jag tror jag vet varför, eller jag vet, men jag bortser från den sanningen. Och vi säger att jag varit smått lat, på lektionerna, vilket också delvis är sant. Men de finns en massa annat som gjort att jag ligger så mycket efter. Tur i alla fall att det inte är 40 sidor med tal, utan annat också. Men skit i det, till saken i alla fall, så sitter jag med matten och krigar igen tal efter tal, fast aah, kan väl inte direkt säga att jag förstår så mycket av vad jag gör och jag förstår inte, men talen vill som inte riktigt lösa sig, mycket märkligt det där..ja vi kan säga att det är märkligt i alla fall. Har även lite fysik att repetera och när jag hellre skulle sitta med fysiken och säger att fysiken är lättare än matten, då är det riktigt riktigt illa. Bort från matten, så har jag bara tagit det lugnt, sett lite avsnitt av en serie och ja bara slappat, eller nä, har tvättat en hel del och även gått för att lämnat ut en ansökan om sommarjobb på konsum här i munksund. Så känner mig ändå rätt så nöjd med dagen. 

levande låga

Känner mig verkligen jätte jätte trött, men ska kriga och hålla mig vaken tills kvällen då det först blir att sova. Blev tidig uppstigning idag, sådär kring halv 7, för att lite mer än en timme senare sätta sig i bilen mot Lule, för att ta sig till mormor och morfar, har övningskört en hel del idag och tycker ändå att det gått någorlunda bra. Runt fyra vart jag åter upphämtad i stan och det vart att åka söder mot pite igen. Har väl egenligen inte tänkt göra så mycket mer, blir att snart äta, sen även hinna med att duscha och se lite TV innan sängen. Har tänkt att ta imorgon att plugga och även tvätta lite kläder inför stockholmsresan som blir av på torsdag, vilket jag längtar till. 
Har tänkt att se klart avsnittet som jag stoppade mitt i nu, så därför avslutar jag detta inlägg här. 
 

I can't remember who I was before

Sitter på bussen, med nu stoppet pite busstation och här blir jag ett tag till. Det är, vad säger man väldigt livat på denna buss, kommer nog inte bli en lugn och skön bussresa om jag känner på mig rätt. Ska i alla fall till mormor och morfar, där blir det att övningsköra en del och sen kommer även min moster, på kvällen blir det att ta sig tillbaka till pite. Igår när jag kom hem från mötet, som var på BUP i pite då, så var jag väldigt slut, pshykiskt slut, eller hur man nu ska förklara. Men sen flöt väl min fredag på, tog det lugnt, såg på lite Hannah Montana, för att få mig ett gott skratt mitt i klumpen som är tung som sten imon mig.
 
Kvällen vart svart och jag somna, men varför sova hela natten? De är som överskattat. Nej, jag ska åter bli väkt, vilket är bra, av dom brutala drömmar jag drömmer, som jag bara vill glömma, men det är inte lätt, när det är äkta minnen. Jag gick upp la mig i soffan somna om och åter vakna av att höra mitt namn ropas och kallsvättas. Jag gick upp drack ettt glas vatten, på väg till sängen, mina ben orkar inte bära mig, jag faller ihop. Jag får hjälp att ta mig till soffan och lyckas på något vis igen somna om. När jag vaknar, är jag yr och kan knappt gå, hämtar datorn och lägger mig igen för att se några avsnitt av Hannah Montana, för att få mig ett skratt på morgonen, för de behövde jag. Gjorde mig klar och gick ut med Åsa, klädde på mig ute i det jätte fina vädret och sen tog jag mig ut på E4 för att vänta på bussen som jag nu är på.
 
Hoppas ni får en bra "fösta" dag på lovet! Det har jag bestämt mig för att jag ska ha! 

I just don't look up

Då är man snart i norrfjärden, med ett lov i bakfickan och allt. Känns riktigt skönt, har längtat efter detta lov, så det knappt finns ord att beskriva med, fast jag vet att det snart är över. Tro det eller ej, men detta är ett lov jag faktiskt längtat efter, de är väldigt länge sen jag egentligen längtat och väntat på att det ska bli lov, känns konstigt men så är det. Har en hel del inplanterat, ska hinna åka slalom med min kusin, plugga, övningsköra, plugga lite till, umgås med vänner och sist men inte minst ta mig till Stockholm med min syster och hälsa på våran moster, de ska bli riktigt roligt.

Om vi ska återgå till nuet och glömma framtiden ett tag, så har jag dom första timmarna av lovet spenderat med Johanna! Medan vi båda väntat PP olika bussar, hon skulle till ume och jag då till pite, synd bara att jag ska på ett möte klockan 2 annars hade jag kunnat ta samma buss som henne och då hade hon fått sällskap en liten bit längre än pite i all fall. Men men fröken får ha det så bra där!!! Hade matlagning idag och vi briljerar som vanligt och lagar riktigt god mat! Har stängt av alarmet för veckan och de ska bli så skönt, att få sova en vecka utan att behöva höra det ringa klockan 5. Hoppas ni får ett fin fint lov, de ska jag försöka ha!


Tårarna i drömmen

Sitter på bussen påväg mot pite igen. Kämpade mig upp och på något sätt lyckades jag ta mig till skolan, skrev ett kemi prov, väntade in lite tid, gick på engelskan i kanske 20 min, sen packa jag ihop mina saker och gick mot bussen, laddade busskortet och satte mig på bussen som nu tar mig mot pite.

Att vakna av att Åsa säga mitt namn, jag hör mig själv säga "nej!" "Jag vill inte" "sluta" och märka att tårarna rinner från kinderna klockan halv 2 på natten, de är verkligen obehagligt, att själv veta sen varför, gör allt bara ännu värre. Att sätta sig upp, kallsvettas, hela kroppen skakar, dricker sakta ett litet glas vatten för att vakna. Sen går det inte att somna, för jag ville inte alls somna, jag var rädd och ville inte tillbaka. Tog mig upp fick dricka ett kopp thé och äta en macka, sen få medicin, som skulle lugna ner mig, men fortfarande var jag rädd, rädd för att återvända och hade inte riktigt koll på vars jag var. Tillslut somna jag och mer trött en vanligt kämpa jag mig upp. Med skakiga steg har jag gått mot bussen, kämpande emot allt.


De tårar som döljer sig bakom leendet, de ord som döljer dig i ögonen

Att kunna sätt sig på bussen på morgon och se solen sakta men säkert röra sig uppåt medan man rör sig mot skolan är väldigt skönt, att stiga av bussen och de är ljust ute, att nästan varje dag stiga på bussen och solen har inte riktigt gått ner, men att kliva av bussen och de är alltid mörkt. Är snart hemma, eller ja om 40 min, men ändå, mina tankar snurrar fram och tillbaka, från kemi till en massa annat som förvirrar mig och tillbaka, fram och tillbaka går det, mina steg är säkra men ostadiga. Jag är hel, men samtidigt bruten i miljoner med bitar, de bror helt enkelt på vars man kollar, om man kikar på utsidan är jag hel, men om man börjar kolla inuti så är hela jag i bitar, som sakta byggs tillbaka, precis som ett pussel. De är i tusen bitar från början, men när man väl hittar rätt bitar så kan man sakta bygga ihop det och till slut blir det helt och lagat, men samtidigt kan det saknas bitar och man får aldrig riktigt ihop det, de blir aldrig riktigt helt. Så skulle jag kunna beskriva, jag håller på att byggas ihop, men jag kommer aldrig bli helt hel. De är mycket ord, mycket tårar inom mig, utan för är det leende och skratt och ibland går allt i krasch och tårarna kommer över mig och jag kan inte hålla dom inne, jag kan inte lägre bara gråta inuti, utan dom kommer ut. Mitt leende och skrattet dör ut och jag tappar kontrollen och vet inte vars jag är. Allt är egentligen ganska komplicerat och svårt att förstå, men de gäller att egentligen inte ens försöka förstå utan låta det vara, låta det bara hända och tappa kontrollen, för den kommer tillbaka, de är bara vänta. De är som när man missar en buss, de är bara att vänta på nästan, de finns inte så mycket mer att göra. Alla dessa ord jag skrivit, är mina egna och kan jag beskriva mig, med dessa ord, det jag försökt förklara, eller jag skulle mer säga berätta, är en liten beskrivning.

Idag har jag spenderat hela eftermiddagen med Johanna och vi har flitigt suttit på kemistugan och jobbat när vi slutat, från halv 3 till fem i fem har vi suttit och jobbat och varit duktiga och pluggat inför provet imorgon. Vet inte riktigt hur vi alltid, eller alltid och alltid, andra gången för oss, så släkts lamporna i skolan och det blir åter mörkt, men denna gång var vi i alla fall inte dom enda kvar. Och vi tända ficklamporna i mobilen och plockade ihop våra saker ur skåpet innan vi gick ner för att jag ta mig till min buss och hon till sin. Tänkte avsluta detta inlägg här med en bild på Johanna i mörkerskolan.


I don't understand

Är helt slut i hjärnan, har tagit mig ann kemin och stuttit med den i någon timme, reoeterat en hel massa! Men nu tänkte jag lägga undan den för idag och så får det bli "sista kvällen plugg" imorgon istället, låter väl bra? eller...For efter skolan, eller ja..vi fick ledigt sista lektionen för att åka på "sommar jobbens dag", så tog mig dit med Sofia och Lina som hämta upp mig och sofia, så vi slapp ta den proppfulla bussen dit, vilket var jätte snällt! Så har lämnat med CV till lite företag, så får väl se vad som händer. Ska även ta mig tid att gå runt här i pite hade jag tänkt och lämna in mitt CV på lite olika ställen. Nu tänkte jag ta och kolla lite bloggar och sen ta och läsa lite innan jag somnar för natten. 

what are we doing here

-KEMI LABB
Är på pite busstation och om tio min så avgår bussen här ifrån och då är jag kanske 10 min hemifrån vilket är skönt. Mångar är en väliigt bra dag egentligen. Slutade 10 över 1, fast vi gick dock över 10 min för att vi hade labb, men men. Sen klockan två mötte jag och Johanna upp Lina, Johanna gick till bussen för att åka hem och plugga, jag följde med Lina och ficka på waynes, vi tog varsin super god kladdkaka. Satt där i en timme och prata, sen gick vi runt på stan och kika på smink, innan hon skulle hem och då begav jag mig till busstationen, där satte jag mig och plugga lite kemi medan jag vänta på att bussen skulle gå. OCH ÄNTLIGEN så funka mitt busskort, eller ja jag fick nu ett nytt och de funkade på kustbussen, vilket kändes riktigt skönt för nu slipper jag oroa mig för att inte få åka med. HA! Det är alltid så himla kul att träffa denna tjej, jag blir som alltid så glad, Lina sprider ve
rkligen en glädje om kring sig, de är omöjligt att inte vara glad runt omkring henne. 

Remeber what I told you

Sitter äntligen på bussen mot Pite, som tar mig hela vägen hem. Ska efter jag skrivit detta inlägg sätta på filmen LOL och halvt somna in till den. Vet inte så mycket mer jag ska göra, förutom att när jag kommer fram så blir det att plugga kemi och kanske äta middag. Har på eftermiddagen övningkört till stan och hämtat syrran sen övningkörde jag till bjöks där jag och syrran stannade för att överraska Helena som fyller år idag, vilket var riktigt trevligt! 
Bra tidsfördriv. 
Tänkte nog egentligen inte skriva så mycket mer nu, utan låta filmen få rulla på medan bussen rullar. 

different ways

Genom att ta en paus från pluggandet sätter jag mig här vid datorn och skriver. Är väldigt trött efter gårdagskvällen, som var hur mysig som helst! Hade det jätte trevligt och de är så kul att träffa alla. Det vart en lite biltur på kvällen, for med therese och skjutsa hem Linnea till Smedsbyn, innan Therese då skjutsa hem mig till mormor och morfar, tror klockan var lite efter två när jag kom dit. Den var nog närmare halv 3 innan jag kom mig i säng och steg upp ganska tidigt, eller ja tidigt och tidigt, halv 8, okej..det är tidigt med tanke på den tid jag gick och la mig. Men nu har jag i alla fall fått i mig någon kopp kaffe och blivit lite piggare, för nu orkar jag ändå plugga. Snart blir det lunch för min del innan det blir att åka och hämta Hanna på busstaitonen. Sen blir det lite annat innan jag tar mig tillbaka till pite och även där återgår till att plugga. 

att få sin talan hörd

Sitter hos mormor och morfar på min moster fina mac-dator och ger henne en massa bilder på mig i photo booth, vilket alltid är lika roligt. Har varit och rotat fram lite böcker som jag ska låna av henne också, en bok till engelskan och en som jag tänkte ta mig tid att läsa frivilligt, vart sugen på att läsa gossip girl så tänkte ta mig tid att göra det också. Om någon timme blir det att sätta sig i bilen som ska styra mot storheden, där jag kommer möta upp Therese, Marie och Linnea för att köpa lite gott till kvällen! Sen blir det att ta sig till bällinge med Therese som chauför, där borta kommer vi ha en toppen mys kväll! Ska, tror jag vara lite duktig och sätta mig ännu en liten stund med kemin inna det blir middag, men jag vet inte riktigt, annars får de bli imorgon, plugg hela dagen. (eller ja nästan i alla fall).
Känns som om jag har ganska mycket att ta ställning till just nu och vet inte riktigt hur jag ska få min "röst hörd" eller vad man ska säga, de är sällan jag egentligen uttrycker vad jag verkligen tycker, men när jag väl gör det känns det inte riktigt som om någon tror på mig, att det är mina egna ord, att det faktiskt är jag som tycker så. Utan jag uppfattar det som om man tror att jag har blivit "övertalad" av andra att säga så, eller att det är någon annas tycke och inte det jag tycker. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara för att ni ska förstå. De är svårt för mig att riktigt sätta ord på det själv. Jag önska att de kunde tro på mig, de är mina ord, de är jag som vill så, ingen annan. Jag vet själv att jag sällan säger vad jag tycker utan är ganska ofta tyst och låter andra tala, men när jag faktiskt säger vad jag tycker och de har jag fått träna på väldigt mycket dom senaste månaderna, för då hade jag inget val, jag fick skita i vad andra ville och tyckte, jag blev då tvungen att säga, vad jag ville och vad som var bäst för mig, annars kunde alla beslut och allt som har gjorts, helt varit till spillo, utan min vilja stod högt i spel. Under dessa t2,5 månad som har gått tycker jag själv att jag har utvecklats en hel del, för nu vågar jag faktiskt stå för mig själv och säga vad jag tycker på ett helt annat sätt en vad jag gjorde innan. Och just därför är inte alla van att höra vad jag egentligen tycker och därför inte riktigt tror att de är helt mina ord, kanske för att det inte är som de vill, jag vet inte. Jag önska bara att man kunde lyssna på mig och faktiskt tro på det ord jag säger. 
lite bilder på mig avslutar jag detta inlägg med. HA EN BRA LÖRDAG KVÄLL!
 

Hur ska man få fram sina ord?

Tar en liten plugg paus, för jag pluggar faktiskt, har suttit med kemin hela morgonen, de går väl sagta men och lite ostabilt frammåt. Men jag jobbar på och ska nu se till att förstå allt. Igår vart en ganska tidig kväll än då, för var väldigt trött. Ska om lite mer än två timmar sätta mig på bussen som ska ta mig till luleå. Ska ta och återgå till att plugga snart och få bort ytterligare lite till innan bussen går, blir hämtad på busstationen och åker då till mormor och morfar och blir där till kvällen då de blir farliga äventyr. 
 

Together we are stronger

Sitter i min egna lilla värd på bussen, känner mig lättad med dagen, matlagningen lagade vi riktigt god kyckling i vin med grönsaker och ris till, mumma! Sen kom paniken fram och jag började att kolla igenom min redovisning vilket jag inte har hunnit med, och sådär en kvart innan satt jag och skrev om saker och lägga till, men när jag väl skulle sätta igång och redovisa, kände jag mig inte alls så nervös, som jag brukar vara. Efteråt kändes det riktigt riktigt skönt! För då var de borta och nu i veckan behöver jag och kan stanna kvar i världen av kemi, mixtra med den och räkna ut den där "roliga" jämnviktskonstanten av en syra och bas och ja, visst låter det roligt? Långa fina uträkningar med en massa saker att hålla koll på! Sånt älskar jag! Eller inte alls. Men de kommer i alla fall vara mitt stora helgnöje. Eller nä, de blir imorgon hos Therese med Linnea och Marie! De kommer bli jätte kul! Och på allt så blir det en del övningskörning! Har insett att jag även måste börja läsa terori boken, så de blir att börja med i helgen. Nu ska jag avsluta luta mig tillbaka och lyssna på musiken som spelas i öronen. Juste ni vet ju de är ju som fredag och så, så medan jag och Hanna vänta på våra bussar som inte går så ofta, hennes mot Avan och min då mot pite så tog i en fika på BO.


Meddelande utan ord

Jag tänkte inte skriva nå, utan låta en bild som jag hitta få säga sina ord. Tyckte den var väldigt gullig.


Talan från djupet av sitt hjärta

Ska man vara ärlig eller oärlig mot sig själv? Ja de är frågan, de är egentligen ganska sällan i alla fall jag, är helt ärlig mot mig själv. Allt mer sällan blir det men trots det ändå allt oftare. Om jag ska vara ärlig har detta varit en kaos dag, men samtidigt en riktigt bra dag. Efter skolan, mötte jag upp min bästaste vän Elin, som de var evigheter sen jag var med! Vi tog bussen mot gammelstad till hennes mamma, där bjöds jag på god middag och sen hade vi sent julklappsbyte, men som sagt "bättre sent än aldrig" visst är det så man brukar säga? Och detta fanns i mitt packet: 
Armbandet och "glasstvålen" är sen den lyckosten var i Thailand. Super fina julklappar! TACK SÅ MYCKET ELIN!!! 
Ja våran plan var ju att vi egentligen skulle ta oss till bergnästet för att gå på ledarskolan, men i sista stund vart det att ta sig till friends och ta en god fika med bruden. Vilket var riktigt mysigt! Vi satt där från klockan före 6 till 9 och prata och drack X antal koppar kaffe, så vart en aning toanödig sen, men men. Vi prata verkligen om allt möjligt och skrattade en hel del. Hade det hur mysigt som helst med den bruden. Sen klockan 9 (då stängde dom) följde hon med mig till busstationen och var så snäll och vänta på att min buss skulle gå halv 10 innan hon gick till smedjegatan för att ta sig hem själv. 
PÅ FRIENDS! Titta upp, som en tupp!!↑

Det är så mycket mer än bara en dröm

Jag vet att det inte går att gå tillbaka, men de går att gå tillbaka i tankarna. De är jag nu, jag känner mig ganska långt tillbaka, eller ja nä, men några år. Jag känner mig väldigt frånvarande och vet inte vad som är höger och vänster eller upp och ner just nu. Halvligger i soffan när jag nu är åter i Pite, jag kollar på gamla bilder och drömmer mig bort. Musiken hör jag svagt tränga igenom tankarna. Klockan tickar, jag vet vad jag borde göra, men varför gör jag det inte? Jag borde sitta och skriva på min bokreseption, som jag är lite osäker på att skriva, blir dessutom att skriva den utan att ha läst klart boken, men där får google komma in i bilden och stärka upp det jag inte läst. Detta får mig även att tänka på att jag måste välja en bok till engelskan, men vad tusan ska jag välja där? En bok jag inte behöver läsa, eller en bok jag måste läsa, men vi har alltid så kort tid, så jag hinner ju aldrig läsa ut den..Jag gillar verkligen inte att läsa böcker i skolan, men men de får jag kriga igenom, svenska böcker är seriöst värre att läsa en de vi läser på engelskan, för de är bara en massa tråkiga jobbiga böcker, gamla tråkiga böcker, klassiker, med svenska författare och utlänska som är översatta och jag vet inte riktigt vad som är värst. Det räcker inte med att man knappt förstår den gamla svenskan utan man måste även stress läsa boken vilket gör att ännu mindre förstårs. 
Känner mig även smått trött, men de härdar jag, försöker få min dator att hitta igen min hårddisk, men de går inge vidare, hoppas bara den vill finna den snart, annars kommer jag få lite smått panik sådär. men men, de kommer gå bra, den kommer snart att hitta den (hoppas jag). Tänkte ta och gräva mig djupare ner i mina tankar, tänk om jag för en gångs kunde förstå  något, fast de är nog för rörigt för de. 
Eftersom jag är långt tillbaka i mina tankar, tänkte jag bjuda på en bild från en väldig tidig tid av de lilla fotboll jag spela. Kommer ihåg denna cup, när vi vann som den hette då, bottniacupen (luleåspelen). 

Klockan ringer in

sitter med min andra kopp kaffe nu på morgonen. Ska inte allt för långt bort ta mig mot bussen, å de har kännts riktigt skönt med en riktig sovmorgon, eller ja.. Känslan att i alla fall veta att man kan sova till 8 utan att ha stressigt. Har tagit mig ro och fixat med lite bilder och så nu på morgonen för att fördriva tid. Jag vet inte om jag tänkte babbla så mycket mer nu, utan låter några bilder få tala istället. 

Tiden bara går

Oj oj, klockan tickar iväg, sitter och försöker fylla i saken som vi måste fylla i inför gymnasiearbetet, vilket går se sådär. Har idag efter skolan sprungit och fixa lite behövande saker med Johanna när vi sluta sär vid 1, sen tog vi bussen och båda hoppade av vid stadsö centrum, där vart jag upphämtad av mormor och vi får och hämta mon kusin, innan vi tog oss till storheden, jag lämnade in min jobbansökan på Coop och sen tog vi en snabb fika innan vi åkte mot media markt, där fick jag mig ett nytt mobil fodral. Nu har jag tagit det lugnt och övningskört lite med morfar samt skjutsat hem min kusin och nu vid halv tio varit en sväng på Coop med tror det blir mammas kusin. Efter allt tänkte jag ta och gå och sova när jag är klar och njuta av sovmorgon.


once upon a time..

Sitter min en kopp kaffe, min tredje sen jag kommit från Johanna, hunnit med att ta en varm dusch för att åter få upp värmen från dagens lilla fototur med Johanna och Izza. Jag och Johanna vaknade vid 10 av veckarklockans ljud, dröjde oss kvar innan vi tog oss upp, åt frukost, sen satte vi oss i full fart med att ta itu med det sista vi hade kvar av häften som vil höll på med iger. Sen började det långa, med att göra sig klar, simnka och fixa håret, vilket tog sin tid. Vi åt varsin banan medan vi vänta på Izza och sedan begav vi oss ut i kylan för att fota, de var riktigt riktigt kallt, men det var vart att utstå kylan för att få lite bilder, tillbaka var vi alla tre stelfrusna och hann nog aldrig riktigt få upp värmen, känner mig fortfarande trots att jag tagit en dusch och druckigt tre koppar kaffe frusen. Tänkte nu ta och visa några bilder som vi åstakommit genom att trotsa kylan. 
Sådär, där kom lite bilder från dagen. 
 

Det fina ljudet av skratt

Hallå där, igår vart en riktigt bra dag tillslut. Tidig uppstigning för att kvart över 8 sätta sig i bilen mot lule. på fötmiddagen hann jag med att övningsköra, dricka en kopp kaffe, äta lunch, dricka ännu en kopp kaffe, sen ta dig in mot stan, ficxa en present till lina, sen tillbaka, dricka en kopp kaffe, slå in presenterna, dricka en kopp kaffe, sen vart det att ta sig till johanna. Vi kämpade på och pluggade lite, sist men inte minst gjorde vi oss klara och sedan försvann in i bilen som styrde mot lina, där en 18 års fest väntades! jag hade det jätte roligt där borta och det var super god mat och efterrätt!! Var så kul att få träffa lina igen och alla andra fina filurer! Blir så glad av att se alla! var åter hos johanna kring ett efter en super mysig kväll, tror vi både somna mätte och belåtna med dagen kring 2. 
ser ni hur duktig lina har varit? 

Det jag nog aldrig kommer förstå

Det har varit en lugn fredag, men det känns verkligen som lördag idag, de var nog riktigt tur att jag var ledig idag, för min dag igår vart inte heller direkt bättre mot kvällen, utan tvärt om den vart helt kaos, jag visste inte ritkigt vars jag skulle ta vägen, låg bara och skaka och hade tungt att andas, tårarna rann. Det hände verkligen jätte mycket, det går inte riktigt att förklara, det tog ett tag men tillslut lyckades jag somna med lite hjälp från olika medeciner och trygghet. Ringde även upp Johanna igår och prata hela bussresan, hela vägen hem och en ytterlige rund sen. De var verkligen behövligt och vi diskutera en massa som spökar i våra kloka hjärnor. Ser fram emot morgondagen riktigt mycket, först på morgonen blir det att övningköra upp till Lule och sen övningsköra en lite till med morfar innan det blir lunch för att sedan ta sig mot Johanna och därifrån ta bussen och inhandla en present till Lina som har fyllt hela 18 år i onsdags! För där blir det sedan 18 års fest på kvällen, men många fina vänner. De ser jag riktigt mycket fram emot. Nu tänkte jag ändå, trots fredag slå upp kemi boken och sätte mig och plugga, eller först blir det att äta god middag.
För att kunna vända att rätt, måste det först vara upp och ned. 
                                                                                           

Det finns så mycket mer än bara ett leende

Har tagit plats på bussen och tar upp två sätat och satt mig till rätta och tagit fram datorn och den sitter jag med nu och drömmer mig bort till helt andra platser. Jag vet inte egentligen vad jag ska säga om denna skoldag, den har ja, hur ska man formulera..rent hemsk! Har verkligen inte alls mått bra idag, nä den har bara varit kaos, vet knappt vars jag stoppat fötterna, har hållt på att bryta ihop hela dagen och jag vet inte riktigt var jag ska ta vägen. Allt bara snurrar och tårarna är nära att komma. Jag kämpar bara för att hålla emot och vänta till jag kommer hem. Har varit och träffat min advokat idag inför nästa rättegång som massa har skapat och ja gjort allt så mycket värre. Sen träffade jag en väldigt saknad vän, hon heter Linnea, de var så skönt att få  träffa henne och prata, de var jätte länge sen jag sett henne och jag blir alltid lika glad när jag får vara med henne, hon är en sån otroligt fin vän. Vi tog en fika på BO:s innan vi både tillsammans gick mot busstationen

Posts


Så många ord

Sitter kvar i skolan, slutade vid halv 3, men kände för att gå på kemistugan, eftersom att jag behövde förstå lite mer i den + jobba ikapp. Ikapp är jag väl inte direkt, men mer ikapp i alla fall. Men de kändes skönt, för nu förstår jag faktiskt lite vad jag gör i kemin, vilket alltid är en fördel. Fördriver bara lite tid nu medan jag väntar på att bussen ska gå mot pite. Så om 10 min tar jag mig ut i kylan och styr sakta men säker stegen mina mott busshållplasten. Har idag även varit på möte på SOC, vilket var jobbigt, dom mötena är alltid jobbiga, med en massa frågor som måste besvaras av mig. De är mycket frågor, fått även en hel massa förklarat för mig, vilket känns bra, för nu har jag lite mera hum om vad som händer och vad som kommer hända skall. Vad dom tror kommer hända i nästa rättegång och hur dom kommer stå i den, säga osv. De är svårt att förklara och svårt att förstå, de är ännu svårare att förklara när jag knappt förstår själv vad allt innebär. Ja den meningen vart bökig, men men, nu ser nu hur förvirrande allt är och ja kan bara säga att det är mycket jag måste hålla reda på. Men de går väl sådär lite halvt. Nu tänkte jag ta och klä på mig och stänga ner datorn för att vänta in dom sista minutrarna innan jag tar mig ut i kylan. 
SOL SNÖ OCH IS

De jag redan kunnat gissa

-Bild söndagens prommenad ute på isen i pite. 
Ja, ännu en dag som inte alls vart som planerad, hade tänkt, plugga, skriva CV och den stora andledningen, ta det lugnt och vila upp mig, för mina dagar nu har bara bestått av en massa massa kaos. Men jag behövde denna dag hemma, hemma för att vila upp mig, nog för att det inte vart så mycket vila idag, vart mer tårar en vila, hann se en film som jag tog det lugnt till, men inte mer. Har även behövt ägna dagen åt att skriva ett brev, till ännu en rätt, till kammarrätten, varför jag inte ska hem osv. Kan säga om man tycker en skoluppgift är svår att skriva, de går faktiskt inte att jämföra med detta, för det är något som verkligen är svårt, att uttrycka sig, för att få en rätt att förstå vad man vill, varför och ha en massa anldeningar och förklaringar till allt. Det är inte lätt och är äntligen klar med det vilket känns skönt. Har även hunnit vara i duschen, vilket var väldigt skönt. Nu ska jag ta det lugnt och samla tankarna, för att orka med morgondagen i skolan, samt åter ett samtal på soc. 
 

in och ut, in och ut

Känner mig jätte trött, mina timmar sovande bara blir mindre och mindre, just nu känner jag väl inte riktigt att jag vet vad jag ska göra..vilket inte är så ovanligt, min kväll vart väl vad ska man säga? Förstörd..kaos, från kaos till ännu mera kaos, ungerfär så har det sett ut. Jag är varje dag när jag kommer hem helt slut både fysikst och phsykiskt, hade fina planer på att faktiskt vara duktig och få bort lite skolarbete, men det blir ju inte alltid som man planerar, så de får skjutas upp tills imorgon, det finns inte så mycket mer jag kan göra, så blir det tyvärr ibland. Hade även tänkt forsätta mitt eviga skrivande på ett CV, men ja lika som de skolarbeta jag hade behövt göra, gick även detta snett. Men nu tänkte jag mig ändå förska dra mig mot sängen, ta och lägga mig och vila upp mig inför imorgon. 
 

utan minnena blå

Känner mig helt slut efter denna lördag, har haft fullt upp hela dagen lång, men inge plugg idag, de tar jag hand om imorgon istället, då blir det upp tidigt för att ta sig söder ut, och sen plugga, oj vad jag ser fram emot det eller så inte alls, har kört en hel del idag, sen har även min kusin varit förbi och jag har träffat honom, vilket var riktigt kul. Jag kommit på en sak, de är egentligen inte alls länge kvar tills det är sprotlov, de är ju bara 3 veckor kvar och hej å hå vad mycket vad jag kommer och hinna med då! Måste även sätta igång och läsa min bok som ska vara klar till vecka 7, HA får allt se hur de går med det, kanske bra vem vet, den är bara så tråkig, se det finns inte ord att beskriva, vilket gör att det går extra seg att läsa, har endast lyckas läsa fem sidor.. 

it take time

Sitter hos mormor och morfar, de är snart mat, fast är inte så hungrig. Har varit en väldigt bra dag idag, den har endast bestått av matlagning, ja eller okej, sen har jag gjort bort det sista i engelska fem, den muntliga delen av nationella, men hjälp av sofia, som var jätte snäll och ställde upp och pratade med mig, medan johanna var snäll och satt där ute och väntade på oss. Om jag ska sammanställa det, så har jag nu äntligen klarat av engelska 5, vilket känns hur bra som helst och nu är den över för mig! Vilket är en otrolig lättnad. Nu som min engelska lärare har sagt, är de bara att ta tag i egelska 6 och försöka klara av den. De var väl de bästa jag fått veta på länge, att jag nu har fått det efterlängtade E:et som jag så kämpat för att få. Blev att stanna här, hade eventuellt tänkt ta mig till Camilla, men jag orkar inte, är för trött för de, de är skönt att vara här, släppa allt ett tag och ta det lugnt, vila upp sig lite och få träffa dom. Har fått vara ute och provkört lite vilket kändes toppen, de gick riktigt bra de ska jag säga! 
Kom på så hä nyss, de är ju februari idag, shit vad tiden går fort! Ja menar redan februari, hej och hå! 
 

RSS 2.0