I just don't understand

 Sitter på den blå bussem, buss 20 denna gång, hann med den vilket var tur, för nu slipper jag byta buss. Har haft en faktiskt bra daf i skolan, vart flitigt jobb på morgonen med en labbrapport och sen slapp och slö resten av lektionerna med johanna, vi var lata och orkade inte jobba, men såndana dager kan behövas, sen hade vi idott och den var riktigt kul, vi åkte skodor nerför en backe och fick plumsa i djupsnön med skidorna för att ta sig fram, jag var den fördta sol åkte ner, alltså den som fick göra om de första spåret, ja de gick väl intr direkt så bra, men sen flöt de på! Kul kul med mycket skratt! Sen med täckbyxorna på gick jag och sofia till statsparken, för att åka på is kanan där, som i år är en fågel, haha de var länge sen jag gjorde något sånt, men jag och sofia skratta oss igenom hela och fort gick det! Tror jag har glömt bort hur kul det var, men jag blir nog aldrig förliten för sådant. 
Man ser på sofias leende att hon tycker det är kul! 
 Haha mina ben ser jätte långs ut och även jag skrattar. 

De kan stämma så väl


PostsFrån ena sekunden till den andra

Sitter på buss hundra påväg mot pite, där jag och min syrra måste befinna oss i munksund klockan 4, så vart att gå snabbt från skolan till busstationen för att hinna med bussen eftersom att just denna buss inte går förbi skolan. Så fick kriga igenol det mindre roliga vändret,som jag nu tycker är uschligt.. Hehe de går imtr heller vidare fort eftersom vi åker baki en plogbil. vet inte vad jag ska säga om min skoldag, den har väl typ flutit på som alltid, som alla andra onsdagar, med engelska, matte, fysik och avslutningen de vi alla gillar bäst kemi labb, vilket medföjde då en såndär labbrabort som vi alla älskar så extremt mycket. Ett plus med dagen var i alla fall att de var god lunch. Framme i pite blir det möte med soc, sen kanske jag åker å tränar och jag vet inte, kanske försöker mig på lite matte, vi får se om jag verkligen kan vara så duktig. 

förvirringarnas förvirringar

Ligger i sänge i all förvirring, känner mig faktiskt riktigt förvirrad just nu. Mer än vanligt, för på sista tiden har jag för viss del känt mig väldigt förrvirrad, men om vi bortser från det, så vet jag knappt vars jag står, de är så mycket jag inte förstår, de kanske jag kommer på senare, eller aldrig, jag kanske aldrig får chansen till att förstå, utan kommer vara kvar i förvirringen till jag accepterar den, men jag vill inte accpetera den, inte nu. De går som egentligen inte att besrkiva med något annat ord, de är de bästa jag kommer på. 
 
Har annars idag haft en helt okej dag, de har väl inte hänt så mycket, hade de väldigt roligt på matlagningen med Johanna, vi ägde verkligen på att göra palt! Om jag får säga de själv så vart dom riktigt goda. Skrattade en hel del under ja dryga två timmar som vi hade. Träffade även Elinpelin idag, just innan hon skulle ha NK, så satt med henne och babbla på en stund, vilket alltid är lika kul, för de är alltid lika kul att se den tjejen! Blir alltid lika glad! Jo juste, jag och sofia hade en väldigt fin konversation på den korta tiden av matte lektionen som jag han vara på, en väldigt fin en, som inte alls spåra, den är så fint skriven i mitt häfta, som jag kommer spara för alltid och skratta åt om sådär 50 år när vi är gamla. Haha, här gick vi långt fram i tiden, men de kan behövas, lite lång framtidstänkande hära. 
efter som dom älskar när man lägger upp vackra bilder, så tänkte jag vara snäll och göra det, så här ovan ser ni en bild på Johanna och Sofia. Eftersom jag nyss gick frammåt i tiden, tänkte jag varför inte gå bakåt i tiden nu då? 
och när vi ändå passar på met att gå bakåt i tiden, så kan jag ju gå ännu längre tillbaka och visa på bild på mig och elinpelin från 8:an som jag då också nämnde i detta inlägg. Nu tänkte jag avsluta och ja fixa klart de jag höll på med innan jag tog detta avbrott, innan jag lutar mig tillbaka mot kudden. 
 

Tickande i tid och rum

Äntligen sitter jag på bussen som ska ta mig mot Luleå, efter att ha väntat i i timma och 45 minuter på busstationen, känns skönt att vara på väg till skolan, dock kommer jag bara dit för en lektion, som är matlagningen halv 3, fast ja jag hinner ju vara på matten en kvart men ja.. Sen blir det att ta sig hem mot pite igen, kanske plugga lite vem vet, HA! Ja, får nog se hur jag orkar. Tyckte de var riktigt fint väder ute, de ger som en mycket energi och glädje.


Kämpande in i det sista

Hej och Hopp, idag känner jag mig faktiskt riktigt duktig! Har efter skolan väl framme i pite, tog jag bussr till munksund som vanligt klockan var då halv 4 när jag var hemma, jag åt middag gjorde någon uppgift i kemin (ett plus) sen tog jag och bytfe om till träningskläder cch åkte till gymmet där jag körde ett hårt pass för armar och mage, där det ingick en hel del ben och rygg med, gjorde övningarna jag fått av sjukgymnasten som jag måste göra, (detta var mitt andra plus för dagen).  Väl hemma igen tog jag mig in i duschen och sen har jag även gjort ännu någta uppgifter i kemin ( mitt tredje plus för dagen). Så alltså nu känner jag mig riktig stolt, tycker jag har hunnit med en hel del dag och tack vare att jag sluta tidigt och då även kom hem redan halv 4 vilket är tidigt för mig. Nu tänkte jag göra något till tal i kemin, sen lite matte, om jag orkar.. imorgon ska jag till läkaren klockan kvart  över 8 vilket gör att jag får en sovmorgon på nästan 2 timmar! Jag kan alltså låta klockan ringa 7 istället för kvart över 5 vilket kommer kännas riktigt skönt! Nä men om jag inte borde avsluta här och återgå till att vara duktigt och faktiskt plugga. 
 
 

förvirrad i tystheten

Ja, då var allt klart, har varit duktig och nu på morgonen skickat in källkritiken som jag skrev klart igår, men kände mig inte redo för att skicka in den igår, utan tänkte vänta tills idag och se om den verkligen går att skicka in i det dåliga skick den är i, men de sluta ändå med idag att jag inte alls orka läsa igenom den utan sket i det och bara skicka in den för att även få bort den ur världen. Det enda nu som återstår är att lämna tillbaka historia boken, vilket kommer kännas obeskrivligt fantastiskt bra/skönt! För uppgiften som bestod av ett sammarbete av svenskan och historian lämnades ju in i tisdags och ja idag nu nyss lämnades källkritiken till den in, så nu är historian helt och hållet borta ur min värld! Igår gjorde jag inte så mycket, pluggade då såklart lite, förutom de så gick dagen sakta och lite halft förvirrande frammåt, såg även på The perks of being a Wallflower igår, den var riktigt riktigt bra och en film som jag strakt rekomenderar er att se! Nu tänkte jag sätta igång en ny film att ta det lugnt med såhär innan jag ska sätta igång och se om jag orkar jobba igenom lite matte som jag ligger efter i. 


Ännu en 18 åring

Tänkte ängna detta inlägg åt en mycket fin barndomsvän som fyller 18 år idag, denna vän heter sofia. Hon är mycket glad och snäll person. Jag kommer ihåg första gången jag såg henne, de var första dagen i skolan i 6:års, vi satt hela klassen i en ring, jag mins den dagen tydlig, vi var endast tre tjejer i klassen, sofia var då en av dom. Jag kommer ihåg hur vi lekte med ett dockhus, som alla ville leka med, hur på vintern lekte i snön och skulle föröka hålla oss kvar i en snöhög och im man trilla ner vart man ett "lavamoster" och skulle dra ner alla andra, hur vi gick in i mördarskogen, jag sofia, mimmi och emma, hur rädda vi var, sofia var den första i klassen jag lärde känna, tiden gick, den sprang i väg, lika lekfulla var vi som alltid och med tiden skildes vi åt, när jag bytte skola, jag kommer ihåg den studen. Konfan kom och återigen träffades vi, de var riktigt kul att åter igen fick träffa denna undebara tjej som verkligen förgyllat min barndom varje dag, med sin glädje, som den glädje spridare hon är, jag säger bara tiden har verkligen gått fort det kämms nästan som om de var igår jag för första gången träffa denna lilla tjej som hon var då, nu är du stor det känns så konstig, att du nu fyller 18 år, så jag avslutar med att säga, ett stort grattis min fina vän! 

Alla sår kan inte läkas

Har för knappt en timme sen kommit hem, känner mig väldigt trött efter ännu en vecka i skolan. Men fick ett väldigt glädjande besked vad gällde engelskan i skolan idag av min lärare, vilket typ gjort hela min dag! Kände verkligen att något har jag ju trots allt lärt mig, de var faktiskt lite chockande men vart riktigt glad. Allt kämpande med den har nu äntligen lönat sig. De var en stor lättnad för mig. Matlagningen, ja den var lika kul som alltid, fått bekräftelse idag om att vi bara kommer laga mat och de innebär INGE prov eller något annat! De är hur skönt som helst! Att ha ett ämne där inget prov existerar som paus från allt och bara behöva vara där och få göra något som ändå är kul och skön omväxling från allt det teoretiska. Har även fått provschemat för denna termin och från vecka 7 och enda fram till påsklovet kommer jag ha minst ett prov eller redovidningni veckan, så de gäller att jobba på nu medan jag kan! Nu ska jag äta middag, ha en fortsatt trevlig fredag! 
Gick på stan med hanna och izza efter skolan, och alla tre fick med sig var sitt par jeans med sig hem, detta ovan köpte jag, sen var jag även och fika med en annan kompis innan jag tog bussen mot pite med syrran och hennes kompis karro. 

Räknade till 3

Känner mig verkligen helt knäckt, tror det blir att ta och lägga sig, dagen har bestått av ganska många timmars lång risk 1 med lina, sen avsluta vi det hela med ett fint besök på max, vilket var mycket gott och trevligt! Sen styrde jag åter stegen mot skolan, där jag skulle ha idrott, långfärdsskritskor. Och så tokigt var det inte, isen var väldigt fin när man kunde se havet och alla bubblor som frusit i olika lager, ja sen hade vi det förstås väldigt kul där ute när vi åkte. Efter allt så tog jag bussen hem, hade väldigt ont i huvudet och i kroppen så avstod från att träna vilket var väldigt tur visade sig när jag kom hem och det hände en hel del..tog en power nap efter allt och sen åt jag middag och gjorde lite engelska tills imorgon och nu sitter jag här i sängen och skrivare mitt bland allt drömmande bortom himmel och jord.


Att inte veta vad man ska göra

Ja då var barnvaktandet klart och jag tänkte börja göra mig i ordning för att krypa ner i sängen, tänkte låta detta bli en tidig kväll, kanske jag inte är lika trött imorgon när jag ska upp. Har skrivit lite på källkritiken, meb jag orka inte skriva så mycket, tänkte lämna det tills imorgon, för nu orkar jag inte tänka mer för kvällen. Imorgon står det låmgfärdskritskor på schemat vilket jag trots allt tror kan bli kul, ute är då roligt att vara, känns skönt att vars tillbaka på banan där med, när de nu är ett tag sen sist jag var på någon idrott, när jag har missat den pga lite olika saker, bla möten och rest prov. Men nu blir jag åter på banan där! Imorgon står även risk 1:an på schemat för dagen, halv 9 ska jag på den med min fina vän Lina. nu återstår de bara att sova för mig och hoppas på en piggare dag imorgon. 

De ord som blåste med vinden och fick aldrig mer höras

Vad gör man inte för en god latte medtagen på kustbussen, den jag nu sitter på med latten i handen och tittar ut genom fönstret med musiken spelandes i mina öron. Jag har kommit på en sak, de är väldigt skönt att bara sitta och tänkte och fundera på allt som händer, för det är enormt kaos i min skalle, ibland känns det som om jag knappt vet vad som är ut och in. Har haft en fin dag i skolan med mina underbara vänner, vet verkligen inte vad jag skulle göra utan dom. Dagen flöt på med 3 lektioner och två trippar till lunchen, där det serverades goda mackor till soppan som fsktiskt inte var så tokig. Dagen avslutades med en sista lektion, kemi labb, vilket var väldigt chill, de enda jobbiga är att vi måste skriva en såndär labbraport som vi alla älskar så enormt mycket. laddsr nu då upp med en latte för attt åter igen orka vara barnvakt. 

Utan att egentligen veta

Hela min kropp är helt slut, känns som om jag kan falla ihop när som hälst på golvet och just därför så bestämmer jag mig för att krypa i säng och sova en blund, känner mig ändå väldigt nörjd med dagen, har äntligen, känner mig helt lycklig för de, uppsattsen är klar och nu öven imlömnad! Vilken lättnad de är alltså, skrev klar den i skolan och skicka in den nu när jag kom hel direkt efter att jag ätit middag, nu är de bara källkritiken kvar, men den tänkte jag lämna och skriva imorgon istället eftersom den inte behöver vara klar idag. Utöver detta så har jag även gjort ännu ett nationella i engelska, denns gång uppsatsen. Matlsgningen var lugn och skön och vi lagade en god grönsaksgrantäng. Nu på kvällen, har jag på börjat på ett CV som jag senare ska fortsätta på. 

Som om inget har hänt

 
Är verkligen jätte trött nu och klockan är bara 9, vilket inte är så bra, för jag borde sitta uppe längre och skriva på min uppsatts, men jag orkar inte, orkar inte riktigt tänka klart just nu, så därför gav jag upp de försöket på att hinna skriva klart den. Väljer att istället ta mig mot sängen och kanske vara pigg inför imorgon, då de gäller att orka enda till klockan fem. Men har i alla fall skrivit en hel sida idag, vilket känns riktigt bra. Nä nu orkar jag inte riktigt tänka mer, känns som om allt blir galet, så avslutar nog även detta inlägg nu, med några bilder från dagens svenska lektion. 
så där kom lite bilder från svenska lektionen !
 

Det är jobbigt att förstå, men ännu jobbigare att säga

Att sitta på bussen kan vara hur skönt som helst men de kan också vara extremt jobbigt. Just nu sitter jag på bussen mot piteå, vilket känns riktigt bra, har slutat klockan 1 och duktig som jag var tänkte jag träna, men så sötte jag på Izza, Lina och Hanna på waynes i strand, vilket sluta med att jag satte mig ner med dom och tog en fika istället, vilket egentligen inte alls var bra..får väl bli att träna imorgon då istället. Fast jag slutar fem, får bli en extremt sen ankomst hem istället. Sitter förövrig på buss 100, vilket är en av dom bättre bussarna att sitta på, eftersom dom har gratis internet och skönast säten. Så sitter med datorn i knät och tänkte ta och skriva på den där uppsattsen som jag ska försöka få klar tills imorgon. Får se hur de kommer gå, kanske bra, vem vet. Vet egentligen inte riktigt vars vi är någon stan, men de får jag väl se. Är i alla fall minst dryga en halvtimme kvar tills bussen är i pite och där blir det också att sitta en stund och vänta på nästa buss som ska ta mig mot munksund. Ja vi får väl se hur jag lyckas med pluggandet, just nu låter jag härlig nostalgi musik spelas i mina öron. Kanske går och tränar i pite istället, så känner jag mig ju lite duktig i alla fall. De får jag allt se, men nu blir det att ta sig samman och sätta sig och skriva den där dumma uppsattsen som jag bara vill få bortgjord! Ha det bra så återkommer jag senare. 

Det du måste förstå

Ligger i soffan och är helt slut i kroppen! Har varit barnvakt och är fortfarande barnvakt och en busig liten två åring. Vi har varit ute, busat inne och ja. Kan då säga att jag har haft fullt upp hela dagen. Så min söndag som jag hade planerat, man kan säga att mina planer sprack, med att vara ducktig och plugga hela dagen, hann i alla fall med något enstaka tal innan lilla killen kom och de vart fart på söndagen. Nu är han väldigt trött liksom jag och de blir snart att natta han. Har ätit surströmming till middag idag, vilket var riktigt gott, men nu är jag även jätte törstig. Nu ska jag avsluta detta inlägg och fortsätta passandet. 
bilden visar, våran "natta" promenad ute i det fins vädret som varit idag. 
Trött killa som ligger i soffan med mig.

Hur ska jag kunna förklara?

Klockan tickar på, lördagen övergår snart mot söndag, morgondagen kommer bestå delvis av att jobba ikapp i matten och skriva lite på den där uppstatsen. Idag har jag varit i lule hos mina kusiner i nordanträsk, på kalas, där Alicia fyllde hela 14 år, grattis! Fika god tårta och hade de trevligt, var länge sen jag träffa alla där. Sen har jag som ni kanske sett fixat en ny design till bloggen, vilket jag gjorde på bussen mot luleå och även en liten bit på vägen tillbaka till piteå. Musiken fick samtidigt spela i mina öron, medan jag höll på att skapa en header och bakgrund. Jag undrar, hur ska man kunna förklara, förklara utan att de ord man säger tolkas fel? De är inte lätt när de är svårt, som man brukar säga. Jag vet faktiskt inte, för de är viktigt att förstå de ord jag vill ha sagt, utan att de ska bli galet, för att förstå, förstå hur jag tänker och tycker å vad jag faktiskt vill, de är viktigt och jag vill inte att de ska bli fel, de är inte lätt att säga och då får de inte bli fel. 
Avslutar med lite bilder från dagen
syskonen och jag! 
Underhöll denna lilltjej, busiga lilla ungrn, vi byggde ett torn av lego som vart lägre än henne och stolt gick hon och visa det innan hon själv kasta det i bitar och en liten linslus med, hon gillade min frammåt kamera, där hon kunde se sig själv. 

Gömd bakom lögnen

Kan faktiskt säga att det är riktigt skönt att de äntligen är helg, har hunnit med en hel del den här veckan, både jobbiga och bra saker, en hel del oro har även släppt. De är fredag och den är även snart förbi. Fredagen, den var vädligt lugn, kändes knappt som om jag hade några lektioner, eftersom att den enda lektionen jag hade var matlagning med johanna där vi fick laga god mat och självklart smaka på det.  De var väldigt skönt att ha något praktisk som omväxling från allt teoretiskt som vi har, de må jag säga. Vi gick in mot stan där johanna var ducktig och gick för att träna, medan jag och izza körde på en nyttig lunch på max, vilket var riktigt gott och trevligt, samt en kanon avslutning på veckan! Jag styde mina steg åter mot busstationen, där jag tog bussen mot pite. Sen kommer vi till en historia, en historia som jag just nu utelämnar. Och det innebär att jag avslutar inlägget här och kryper mig i säng. 

Fallande längre och längre

Tror jag ska sova nu, har inte haft någon vidare dag idag, speciellt inte nu på kvällen,  men det är en helt annan historia. Har skrivit biologi provet, vilket kändes riktigt skönt. Få bortgjort de vilken befrielse, nu är det historian/svenskan kvar,  vilket känns bra. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga,  imorgon väntas en lektion, som består av matlagning, vilket jag och johanna ska gå, de känns riktigt bra och lite paus från de teoretiska. 
så här vart det efter klippningen 

De man aldrig kunde veta

Pumpar min hjärna med en massa fakta, för imorgon blir det att skriva ännu ett prov, sen är de bara en sak kvar som jag har hamnat lite efter med, känns faktiskt riktigt skönt att få bort de provet imorgon, bara en inlämning kvar, sen kan jag fokusera på allt annat. Har rensat i skåpet mitt idag, slängt jag vet inte hur många utskriva häften från gamla kurser. Fick en promenad till busstationen med Ida där vi satt och vänta på våra bussar. Sen har jag hunnit klippa mig, men inte så mycket mer. Hade första kemi labben idag, kändes skönt att vara tillbaka i den vackra labb rocken! Tänkte visa en före och efter bild senare, men nu ska jag återgå till att plugga flitigt innan sömnen faller i sina spår.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/3838768/images/2013/pic_50f70eedddf2b3076bb7cd32.jpg" class="image">


Att våga, våga tro, våga ta chansen, våga veta, våga ha rätt och framförallt våga le

En bussresa på ca 40/45 min har jag nu framför mig, sen blir det att gå med halv stadiga steg in i kungs, ta sig upp till sjuan och sen ner till fyran för att ha engelska. Gårdagen flöt på väldigt bra de må jag säga, fick göra bort ett engelska nationella så nu är de bara biologi provet som väntar på mig imorgon. De hade jag även tänkt att ta och läsa igenom nu på bussen passa på att plugga. Har väldigt lite batteri som måste hålla hela dagen, så de blir att avsluta nu och börja plugga istället..


Allt eller inget

-vart en fika med johanna, efter att ha fixa lite smått, för att fördriva tid innan halv 7 bussen som jag var tvingen ta.
Tänkte plugga de sista nu, känns som om jag inte alls kan något, de vill intr fastna i skallen min. så måste plugga vidare. Måndag, vad säger man, lång och seg dag, kan man sammanfatta den som. första kemilektionen hade jag idag och vad förväntar man sig om inte lite underbar läxa. Känner mig lite trött och fattar knappt nå. men de kommer nog gå bra ska jag se.  

De som aldrig glömdes

Jaa..där försvann helgen då. För min del har helgen bestått av plugg, plugg och återhämtning. Imorgon, då blir de som "första" veckan där de nya schemat helt och hållet börjar. Hoppas den här veckan inte blir allt för jobbig. På tisdag då senast kommer de beslut som jag nu väntan på i 6 veckor. Vet inte vad som kommer hända och vet inte helt om jag vill veta. Imorgon blir första lektionen på den nya kemikursen, kemi 2, hoppas den inte är allt för hemsk. Tänkte försöka att ta mig en sista titt på plugget nu innan jag släcker lampan för att sova.


Posts


De är här och nu, här och nu det händer

Det bästa med att sitta på bussen är att ha hörlurarna i och låta musiken spela fritt eller att se ett avsnitt av gossip girl. Just nu sitter jag på bussen på väg till pite igen, har haft en väldigt lugn dag, slutade klockan 9, ja ni hörde rätt, ingen svenska blev av idag, och vi hade bara en kort introduktion på webbutvecklingen, vilket innebar att vi slutade då. Men har hållit i Lule tills nu. Har varit flitig å plugga, sen gjort en nationella i engelska och ja då efter de var klockan 12. Mötte upp Ida och Adde, vi tog oss mot mig, där ingen skulle vara hemma. Tog fram mina slalomskidor osv och mormor och morfar kom och hämtade sakerna, vi gick upp i lägenheten, kändes konstigt att vara där, på något vis. Bjöd tjejorna på varsin lussebulla innan vi tog oss mot bussen, vilket jag fortfarande känner smaken av.


Dold bakom lögnen du sa

Sitter på pite bussen och har sett ett avsnitt nu av gossip girl och när jag tittar ut ser jag bara mörker, men trots det vet jag att vi är i gädvik. Igår försvann ännu en dag av första veckan, idag är de fredag. Och idag kan man säga att vårterminen börjar på riktigt. Börjar min dag med webbutveckling och hoppas på att det ska bli kul! Sen består dagen av ett långt hål då det blir att plugga för min del, sen svenska och efter det slutar jag. De måste jag säga känns riktigt skönt. Natten till igår var hemskt! Och i natt har jag fått ta igen lite sömn i alla fall.


Världen upp å ned

Det är extremt mycket som snurrar runt i mitt huvud just nu, för mycket. Jag vet inte riktigt vars jag ska ta vägen. Jag borde inte alls sitta här och skriva, borde ha öppet biologi boken och plugga, men den glömde jag såklart i skolan. Men som tur är räddade adde mig genom att fota av de sidor jag behövde. Men varföf skriver jag här de om jag nu kan plugga biologi? Ja de ni, de kan jag nog inte riktigt svara på själv. Men jag försöker, försöker återsaka koncentrationen, så jag lyckas göra lite gran i alla fall. Undra när de blir att somna i kväll? Hoppas jag lyckas somna innan klockan tickar iväg allt för mycket. Ja de är mycket som ställs i min hjärna just nu, de känns som om världen är upp å ned. 

Att vara och att inte vara

Är just nu hos mormor och morfar, vet inte än om jag blir här över natten eller ej, men de lutar mot de. Skolan har startat och två dagar av den har nu gått. Men det känns än en gång inte som om vi har haft lov. Den enda skillnaden är att det nu är väldigt förvirrande, för att vissa lektioner är efter det nya och vissa inte, det står dessutom olika på för vissa som läser samma kurs, vilket gör det hela ännu knepigare. Men de funkar och på fredag slutar denna förvirringen, för då slutar helt det gamla och de nya börjar då.  Igår var jag och gymma med ida och adde, vilket kändes riktigt bra att vara igång med!  Det är trots allt plugg, väldigt skönt att vara tillbaka till skolan. Idag bestod min dag av tre lektioner vilket var skönt, slutade tolv och tog bussen senare till gammelstad efter att ha varit en snabbis på stan med izza. 

Det är alltid värt ett försök

De har varit en tuff dag för mig och samtidigt en väldigt bra dag. Kom till lule vid 12 och 45 min senare kom sofia in, vi gick runt där till en början prata mer än kika på gläder, men kom trots det hem med ett par jeans och ett linne, som ja tänkte visa 
 
Både jeans och linne från gina. 
Sen efter våran shopping, vart det fika och en massa massa behövligt och trevligt prat. 
Imorgon är de skola, vilket innebär uppstigning halv 6 och buss i nästan en timme. En kort dag med endast tre lektioner vilket innebär att jag slutsr kvart över 12, då blir det att ta sig mot gymmet å träna! Taggad är jag till tusen! 

Du kunde aldrig veta

Sitter i bilen, är på väg till lule och är snart där, ska träffa min fina och saknade vän Sofia, som de var ett bra tag sen jag träffa. Vi ska gå runt på farliga gator i stan och shoppa lite, de kommer bli riktigt kul de, alltid lika kul att gå runt med knasbollen Sofia! Vi hade även tänkt sätta oss på ett fik och slappa och bara ja njuta av sista lov dagen tillsammans, sen börjar skolan om igen, jag vet inte, men de kommer faktiskt bli skönt, få vara med så ons vänner varje dag och rutinerna kommer igång, samt träning. Schemat för vårterminen är det ni ser framför er och första bilden ni ser är schemat för veckan.


Posts


You can never know

Har just sett på mama mia, som gick på 1:an, den tycker jag är som en fin film. Alltid lika bra, speciellt när man kan sjunga med! Har tagit det lugnt annars, målat mina naglar och hunnit duschs. Känner mig väldigt trött, blir nog snart att sova snart, så jag tar mig upp imorgon, okej de gör jag ändå, men vi kan ju säga så..Eller något. Tycker jullovet trots har gått fort, de har inte direkt varit något roligt jullov, men tiden har fortfarande gått, de har intr hänt så mycket runt omkring, men inom mig har de hänt en hel del, de är mycket som kanske ingen annan märker men som jag gör, som hänt. 

Såren djupare än helvetet

I have learned a lot this year.
I have learned that things don't always turn out the way you planned it, 
or the way you think they should.
I have learned  that there are things that go wrong,
that don't always get fixed or get put back together the way they were before. 
I have learned that some broken thins stay broken. 
I have learned that you can get through bad time and keep locking for better ones, 
as long as you have people who love you.
 
Jag vet inte, jag vet inte vad jag vill säga med denna bild, fast jo, det finns en djup bakgrund, svår att förklara, men de finns en mening med varför jag valde just denna bild och ingen annan. Det finns en symbolisk mening med just den här bilden för mig. De går att tänka, och jag tänker att ni ska få komma på den själv. 
 
Jag skrev en sak för två månaders sen sol lyder såhär "Jag vill och önska att allt var som vanligt, men de kommer aldrig bli som vanlig, aldrig mer, jag vet inte ens hur de kommer vara om några månader, ett hur, hur ser allt ut då? Jag lever i en osäkerhet, att aldrig kunna veta säker vad som kommer hända, jag vill bort, bort ett tag, vars som helst, bara bort, glömma allt, allt det där som tar bort leendet från läpparna, de som tar bort det glada." 
 
Ja, jag kan verkligem säga att allt har förändrats. De går tyvärr inte att säga något annat, för då ljuger jag och de vill jag inte göra. Jag tror egentligen inte att förändringen som skett, jag tror faktiskt den är bra, kanske inte att det känns så nu, för de gör de verkligen inte. Det känns inte alls bra. Det bedlutet jag tog för lite mer än en månad sen, de gjorde att vi (jag och min syster)  hamna här i pite, men jag hade ingen aning om då vad som kunde hända, när jag valde att berätta. De var tufft och jag hatade mig själv för de, när jag väl såg vad som hände. Men jag börjar mer nu i efterhand inse att de kankse var rätt av mig, de var tufft, men kankse ändå bra. Jag har levt med ett svår djupare än helvetet, dolt de, de såre har följt mig väldigt länge, vilket fått mig att må väldigt dåligt. De har lett till hur jag mår nu. Men tack vare mitt, får man säga mod? Att berätta, ska jag nu få hjälp, hjälp att faktiskt kunna må bra igen, de kommer ta väldigt väldigt lång tid, men de får de ta, för jag vill inget annat än att må bra ingen. 
 
Därför tror jag, att de förändringar som skett, faktiskt är bra, bra för mig och en hjälp på traven. På onsdag kommer de svar jag nu väntat på i en månad. 
Jag vet en sak, jag hade aldrig klarat mig så här långt utan mina vänner, de hade aldrig gått, de är en sak jag är säker på. Jag hade aldrig orkat om de inte vore för dom, de har gjort mina dagar möjliga. Tack vare dom har det trots allt funnits en glädje i mig. De har verkligen hjälpt mig under alla år som gått. Tror inte ni kan veta hur mycket ni betyder för mig, de finns inga ord som kan beskriva. 

Att våga vara svag

Usch vad jag är trött! Har varit trött hela dagen, vilket har resulterat i att jag inte gjort så mycket heller, men jag har fixat över säsong två av gossip girl till ipaden, vilket känns riktigt bra. Så de är bars för mig att börja med den nu. Har även börjat om och sett några avsnitt av första säsongen av glee. Men jag tror dör jag tycker säsong 3 är den bästa! Eller ja..? De känns så konstigt att de är fredag, för de känns verkligen inte som fredag, mer som lördag eller något. Det är ju bara en helg kvar + måndag sen börjar skolan igen och de innebär uppstigning före ja, de vill jag inte tänkta på nu, men de kommer nog gå bra, trots allt. Jag vänjer mig nog snabbt att stiga upp, får ju inte glömma den timmen jag får sova på bussen heller...

Frågans otydliga svar

Är hos mormor och morfar, har varit i Boden och ätit lunch med min morbror och hans fru, ska ju nämligen till sjukgymnasten väldigt snart, så de är därför jag är här uppe, vart hämtad redan i morse. Har även på morgonen varit på ett möte, som gjorde att jag vart hämtad så tidigt, känner mig duktig när jag stigit upp klockan 7. Tänkte avsluta här för att byta om och för att åka. 

Att aldrig veta

Första dagen av de nya året har nu gått, de känns konstigt att säga att de är år 2013, eller vad tycker ni? Brukar alltid ta ett tag innan jag vänjer att säga de och för den delen skriva de. Har pratat med Johanna nu på kvällen ett dag mobilen, de kändes riktigt bra att få prata ut med henne om allt möjligt. Har annars idag inte gjort så mycket, sett lite gossip girl och har bara några få avsnitt kvar av första säsongen, nästa säsong är också fixad, så när jag är klar så är de bara att börja se på säsong 2. Jag vet inte om de är så mycket att säga, varenda dag för mig består av att kämpa och hålla modet uppe, så jag vet inte.


Gottn nytt år! Och välkommen år 2013

En gammal raket bild från förra året.
Mitt första inlägg 2013. Jaa..då var 2012 över och nu börjar då 2013, får väl se hur det år kober bli, början kanske inge vidare, men jag vet lite vad som kommer hända i år, jag fyller 18, körkort, Stockholm, utomlands och bröllop de är de som står planerat för min del just nu.  
Såhär ser jag ut sista dagen och de första timmarna på året.

RSS 2.0