elajnsan.blogg.se

Varför måste jag stå på två ben?

Publicerad 2013-07-31 22:13:16 i Allt å Inget,

Att vara stark och hålla ihop sig, när man heslt av allt bara vill kopplas bort från allt och låta alla känslor komma ur än är inte lätt, det är fruktansvärt jobbigt och tar på ens krafter, där inte ord finns med att beskriva. Att ta på sig ett leende, det är lätt och för det mesta går det bra, allt blir så mycket enklare och ibland att lossas vara glad kan faktiskt göra en lättare att också bli glad på riktigt. Men att alltid stå på två ben, när jag egentligen kanppt står riktigt på ett, det tar på mig, eller det tar av min energi, för det krävs mycket ork för de. Att inte känna sig accepterad är också något som är jobbigt, att man inte kan acceptera det val jag gör, utifrån mig själv, det önska jag att det gick att acceptera, att på något vis, ja i alla fall inse att och ja ändå på någotvis acceptera att piteå där finns mitt hem nu. Luleå är en stad med massa minnen och där all stäkt finns, men det är inte den stad jag bor i. För jag bor och spenderar den mesta tiden där, jag börjar skolan där, kommer ta studenten där, skaffar nya vänner där smått eftersom, men bara för det så har jag trots kvar allt i lule, jag har mina vänner och även min släkt osv. Men jag bor och skapar mig ett nytt liv i pite och jag önska folk kunde acceptera det. 
 
Som ni kanske ser så har jag sett på Harry Potter, fjärde filmen. Sen annars har jag inte gjort så mycket, tagit det lugnt och bara vilat upp mig. 
 

genom eld och vatten

Publicerad 2013-07-30 21:58:03 i Allt å Inget,

Ligger i sängen håller på och föra över lite saker till min hårddisk, samt fixa ner lite till datorn. Har pratat med Åsa nyss och innan det så har jag sett på allsång. Sen har jag även varit in till stan och träffat Kusin Emma som jag saknat väldigt mycket har inte träffa henne på si sådär 8 månader, alltså före jag vart placerad i pite, på min syrras födelsedag den 24 novembar var senaste gången jag såg henne, så de var ett bra tag sen. Vi tog oss en fika på friends och lite senare vart det middag på waldorf innan vi båda tog bussen hem åt olika håll. Så nu är jag här, med musik på hög volym, tankarna utspretade åt alla håll, ska nog ta min medecin och sen somna in till ljudet av min musik, jag vet inte, känner inte för att göra så mycket just nu, så varför inte? Det gör väl egentligen inte så mycket om det blir en tidig kväll, blir ju faktiskt att stiga upp tidigt och övningköra så då behöver jag ju de. 
-foto Malin 
Denna bild tycker jag om, den känns som så mäktig på något vis
-foto Malin 
Ja vad ska jag säga, äskar min min. Den är verkligen vacker..
 

One way

Publicerad 2013-07-29 21:42:55 i Allt å Inget,

Bröllopet i lördags var riktigt fint, de var inte så många där utan bara de absolut närmaste vilket gjorde det mer personligt tyckte jag. God mat var det också och en jätte fin tårta. Söndagen flöt på med övningskörning och en lång powernap på dagen eftersom lilla jag var väldigt väldigt trött. Smsade en del med Sofia och på torsdag får jag träffa min fantastiska vän! Jag vet inte men jag gör egentligen inte så mycket övningskör, äter sover och är social ungefär så ser det ut för mig. Har alltså även idag övningskört och imorgon ska det bokas tider för halkbanan, teoriprovet och uppkörningen vilket inte alla känns så dumt får bara se när det finns tider, men i september blir det av det är något som är säkert. Jo jag pluggar ju även en hel del teori också. Imorgon blir det att åka till storheden köpa en hårddisk sen kanske en sväng in till stan måste fixa nya svarta jeans eftersom jag bara har trasiga. Ska även boka en tid hos frissan för klippning och frägning av håret och sen ringa läkaren för att boka in en tid där. Tänkte avsluta med några bilder som jag fotat med mobilen från bröllopet.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela