elajnsan.blogg.se

djupare ner bland musikens gåta

Publicerad 2013-06-29 22:27:36 i Allt å Inget,

Kommer ni ihåg när man var i åldern för att tappa tänderna, sitter med Rufina i famnen och vickar på hennes framtand som snart låssnar och då har hon inga framtänder kvar, jag tycker det är så gulligt. Det känns konstigt att sitta och försöka få ut en tand från nån annan, det är så nostalgi, det påminner verkligen om när jag var 7 år och hade knappt några tänder kvar, en efter en drogs ut. Tandfen kom och "bytte ut" tanden mot en guld peng, som jag vart så stollt över att få. Jag kommer ihåg även en gång, så svalde jag min tia som jag hade och med hjälp av mamma "spydde" jag upp den i toan, desshar jag aldrig lekt med penga i munnen. Så något lärde jag mig ju faktiskt av de. 
Bjuder på några fina kvälls bilder. 

Ser ni hur enormt fotogeniska vi är, eller Rufina är söt fast inte jag. Men den tjejen går inte att motstå, med hennes gulliga kommentarer och snart blir hon ännu sötare med inga framtänder, nä men jag tycker det är allmänt gullugt, när barn tappar sina tänder och dom får gluggar.
Här är en bild på Åsa, Rufina och mig, lika snygga alla tre. 
Sitter även med lite lördagsgodis och en RedBull, sen ska jag även ta och poppa popcorn till mig och Tahmina. Sen blir det nog att sova och imorgon kommer Johanna och då ska vi hitta på en massa kuligheter! Det är verkligen skönt att ha helg nu, ska njuta två dagar av ledighet innan det dras igång igen. Har även hunnit klicka hem en tröja från nelly, på deras rea, halva priset! De klagar jag inte alls på! Den väntar jag på ska komma i veckan! Sen borde även Elins present dyka upp, som är en aning sen, men men. 
 

Jag kommer ihåg de ord du sa till mig för ett år sen

Publicerad 2013-06-29 09:57:33 i Allt å Inget,

Sitter på bussen nu mot lule, sista jobbdagen för denna vecka, och endast två veckor kvar av att jobba för mig, vilket känns skönt, sen blir det bara att vänta på lönerna, vilket inte är helt fel! 
Jag tror att det kan bli en ganska lugn jobbdag idag, ute blir det att vara nästan hela dagen, vilket ändå är skönt, speciellt om det visar sig att det är bra väder i lule också, annars kan man gärna vara inne. Känner mig väldigt trött, men en sovmorgon på 30 min fick jag, fast jag var upp och tog en snabbdusch vid 8, sen kröp jag ner i sängen igen med håret i handduken. 
 
Så här valde jag att se ut idag, tog på mig två nya plagg som jag köpte igår, jeansen från carlings och linnet från HM. När jag tittar på min blogg inser jag en sak och det är att trots att det är sommar, har jag fortfarande en vinter design, bode verkligen ta tag i och göra mig en ny, de ska jag, men måste bara fixa in lite program och bilder till den här datorn, eftersom att inga bilder faktiskt är på denna dator, så jag är ganska bildfattig om jag ska vara ärlig. Men snart ordnar den punkten upp sig, bara jag får min hårddisk och en sladd så jag kan föra över bilder till datorn från kameran, eftersom att denna dator inte har någon kortläsare och jag fick inte heller med någon sladd till kameran när jag fick den. För övrig är min kamera trasig och just nu lånar jag min systers, men ska när jag fått mina pengar köpa en ny systemkakera, antingen från blocket eller en helt ny, de vet jag inte, de beror på om jag hittar någon billig och inte så mycket använd på blocket som jag kan köpa. Men först måste min lön komma. 
 
 

varför aldrig imorgon?

Publicerad 2013-06-28 22:39:39 i Allt å Inget,

Klockan tickar mycket, måste upp imorgon tidigt tidigt, duscha sen fixa mig för att ta mig till bussen, åka mot lule, skynda mig och byta storlek på en tröja som jag köpte idag sista halvtimmen jag gick på stan själv, resten av tiden har jag fördrivit tillsammans med Emelie, som även är en gammal konfirmand, känner mig verkligen gammal nu. När jag insåg det första dagen. Hon är en trevlig prick allt! Idag tog även LINA körkortet och jag MÅSTE ju även gratta henne är så "GRATTIIIS LINA TILL KÖRKORTET" Ser verkligen fram emot om det blir du som hämtar mig i stan imorgon! Imorgon kommer även Johanna med mig till pite, som jag verkligen saknat den tjejen! Hon sover här till söndag och roligt ska vi då allt ha. 
 
Vet inte om ni har märkt det eller ej, men jag har ju tagit bort lösenordet till bloggen, jag kännde på något vis att de var onödigt att ha de kvar, när jag vet vars jag bor, jag kommer ju även börja sista året på gymnasiet i pite till hösten och ja på något vis onödigt att ha kvar, när min tanke när jag stoppa det i början var för att inte små många och folk eftersom skulle få veta att jag är familjehemsplacerad. För tycker inte det är rätt att man ska få läsa det genom bloggen, utan det vill jag själv säga till mina vänner, så då valde jag att göra de. Men nu börjar allt orda upp sig, jag är kvar i pite och bor hos mitt familjehem här, som även är som en extra familj, eller hur man nu vill uttrycka det, jag kommer bo här tills jag flytter till egen lägenhet. Jag mår lite bättre tack vara medecinerna och ja min viljestyrka en del, jag menar utan den hade jag nog aldrig klarat av skolan och vardagen och speciellt inte utan någon som tror på mig. Allt börjar som smälta och jag börjar släppa taget om att hålla det i låg profil, för jag tycker inte det är något konsigt längre att säga, utan de är faktiskt inte helt ovanligt att folk är placerade, så varför ljuga och hitta på lögner, när man faktiskt kan säga som det är. 
 
Bara för att byta till baka så tänkte jag sluta detta inlägg med att lägga ut en bild från bagarstugan. 
Så här ser det ut när vi bakar (gräddar) brödet i sten ugnen. De är varmt där inne i bagarstugan och speciellt när man står och gräddar brödet, då svettas man lätt! 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela