Vackra dar

De har verkligen varit en fantastisk dag, helt fantastiskt väder, med strålande sol.  Är helt slut nu efter en hel dag i backen, men de har varit jätte roligt. Har även hunnit vara en sväng på after skii. Vi har åkt och åkt en massa slalom, haha får se om jag lyckats få någon bränna i ansiktet efter denna påskhelg. Har tryckt i mig god lunch, och efter all skidåkning, gjorde jag och felicia (en som jag är här med från ume) mycket god varm choklad, vilket var hur gott som helst efter denna trevliga dag. Nu väntas i alla fall god middag, denna långfredag. Hoppas ni också haft en super fin dag.
 

Lite ord i det blå

Godmorgon på er! Ska ta och göra mig i ordning snart, vilket känns helt underbart, för snart bär det av ut i backen! Det är fantastiskt väder! Helt perfekt slalom väder om man säger så. Har ätit frukost och sitter nu bara med mitt thé i handen och ska dricka upp det. Känns som en perfekt start på dagen, kameran är laddad, har rensat bilderna på den (minneskortet vart fullt igår) ska endast byta objektiv och sen är den också redo! 

Some word

Nu bär det av, och detta är jag idag, osminkad och redo för skidor!


beutifull sunshine

Så här kände jag för kemin innan provet, (detta är på en kemi lektion) visst ser jag ut att vara enormt intresserad? Och som om jag lyssnar på läraren? Njaa inte direkt, men motsattsen. Men så kände jag verkligen före, SUCK HUR SKA DETTA SLUTA, ja exakt så. Nu på morgonen gick jag in på edwise, för att se ifall han skulle ha rättat kemi provet, jag hade inga förhoppningar på att han skulle ha gjort det, men när jag går inte där, så får jag en chock och nu ser jag ut såhär! 
yes! Super glad! Och det känns ungerför som om jag vart 10 gånger lättare! Jag klarade nämligen kemi provet och fick ett E, jag hade då inte väntat mig nå mer, med tanke på hur svårt det var (svåraste kemi provet jag har gjort, tror jag) de var då svårare än förra. Så jag var verkligen orolig att jag inte skulle klara det. Men jag klarade det och det känns hur bra som helst! Så nu kan jag börja första dagen på påsklovet med ett leende på läpparna och vet att jag inte mer behöver tänka på den under lovet! Vilket känns underbart! Nu tänkte jag faktiskt äta frukost, så ha en fortsatt bra skärtorsdag, nu bär det för mig snart av mot kobbdalis.

wherever you go

JA, det är påsklov, hur underbart fantastiskt som helst!!!!! Jag har verkligen längtat att äntligen få skriva ut det här! HAHA, satt och skrev kemi prov i 1h och 40 min!! Satt hela tiden ut! Och trots det hann jag inte klart, hann inte kolla igenom eller fylla i det jag hoppat över, men vi fick tyvärr inte sitta kvar nå mer..vilket inte alls var bra! Men men, provet var hur svårt som helst enligt min mening och svårt enligt andra ur klassen så jah. Jag får verkligen hålla tummarna för att det ska gå igenom, känner inte riktigt för att skriva omprov. Så nu får jag hålla tummarna under hela påsken, men om jag har räknat rätt, och har tur och då svarat rätt, så kan jag lyckas få ett E. Vilket jag skulle bli överlycklig om jag fick. Sitter på bussen ny, men syster yster bredvid mig, vi är faktistk i pite, internet funkar ovanligt bra och det kanske är 25 min kvar av resan, det är ett ganska långt stopp på pite busstation, innan den tar stora vägen förbi munksund. Ska då äta middag, ta det lugnt, slappa, och packa, ska ta med mig kameran dit bort, har tänkt fota en hel del! Ser verkligen fram emot det. 
 
AJÖS KEMI! Nu tar jag påsklov från den också! 
 

Just another day

Happ, då sitter man här i studion för att man inte visste om att vi hade sovmorgon till klockan 11.. Får nu sitta här i 3 h och fördriva dit, med att halvt plugga lite extra för kemi provet som är i eftermiddag. Vet inte vad jag mer ska göra än det, jaja. Har i alla fall lov efter denna dag, vilket känns helt underbart. Jag längtar tills jag lämnar in kemi provet, för då vet jag att då är det lov! Och imorgon bär det även av mot kobbdalis vilket jag verkligen ser fram emot, där blir jag även hel påskhelgen.


Just a day

Just today


sanningen bakom alla ord

Jag är verkligen helt slut i kroppen. Jag skulle kunna gå och lägga mig nu och somna, kanske inte sova hela natten, men med hjälp så skulle jag även lyckas med det. Jag har verkligen inte alls pluggat så mycket som jag velat plugga, men jag har inte haft koncentrationen, jag har inte haft ron till att sätta mig ner och plugga. Har lyckats kanske totalt en timme. Men jag måste verkligen ta och försöka ta tag i det igen, försöka få in ytterligare lite kemi, föröka förstå lite mer. Imorgon ska nämligen jag skriva ett kemi prov, vilket jag nu inte alls känner mig redo för. Jag har verkligen haft mina tanker på ett helt annat ställe, där jag absolut inte vill ha dom, speciellt inte när dom behöver hålla sig inom kemin.
 
De har ju varit väldigt fint väder idag, så jag tog mig ut en stund, satte mig på bron med en kopp thé i handen, jag bara satt där, i kanske en timme och filosofera för mig själv. De var så skönt att sitta där i solen, utan att frysa, bara sitta där och tänka i tystheten. Höra fåglarna kvittra och på något vis ändå känna att våran är på väg.
 

Orden bakom okunnigheten

Hallå där!
Ja tisdag är det idag, ligger nu hemma på soffan och tar det så lugnt jag kan, okej ska faktiskt snart ta och plugga kemi. Men det blir då senare, har ju hela dagen på mig. Igår hade jag verkligen en jätte bra dag! Trots måndag, jag och Johanna tog en buss från skolan klockan 10, vilket innebar att vi var i pite vid 11, vilket var rekord tidigt för mig! Vi gick till Max och åt lunch, sen satte vi oss på en ytterligare buss ut till munksund. Ja! Hemma hos mig, tog vi det så lugnt man bara kunde, jag satte igång två tvätt maskiner, vi gick ut och satte oss i det varma vädret, som visade sig framme då och även idag vilket är helt underbart! Dom två mäster kockarna satte igång och lagade middag, som vart väldigt god, sen vart det lite äventyr i tankarna (nästan) vi lyckades ta oss och hitta till Kristinaskolan inne i centrum, där såg vi på en dans/musik föreställning, som var väldigt bra, duktiga var dom allt. Ja egentligen var det här vårat äventyr börja, för nu skulle vi hitta tillbaka till munksund, för på kvällen går inga lokal bussar i pite, vilket är ganska dåligt egentligen. Eller de går inga ut hit i alla fall. Men de gick bra! Vi tog oss hem och efter 1 h och 20 min var vi hemma! En lång, lite kallare, men rolig promenad vart det! Absolut inget jag kan klaga på! För jag hade det riktigt trevligt! Ja sen återstod det typ bara att gå och sova för oss två, vilket kändes jätte skönt, att få krypa ner under ett täcket och få upp värmen i kroppen. Johanna är nu på bussen mot Lule, snart framme tror jag, jag ska väl snart äta lunch och plugga. Ha en bra dag!


Just today

Varmt och soligt = vårjackan på!


Look outside

Hoja! Känner mig helt knäckt! Har verkligen inte gjort annat än att plugga känns det som idag, förutom att ha varit på en kort promenad, gick ut och satte mig där och åt lunch. Till och med då hade jag med mig kemin, de är illa riktigt illa. Men nu bestämmer jag att fet får vara nog för dagen! Nu orkar inte min hjärna tänka mer. Den känns mer som potatismos ljust nu. Eller hur man nu ska beskriva. Tänkte se om jag lyckas ta mig igenom en film nu kanske, jag vet inte riktigt. De tar att fundera på. Något annat ska jag då göra som inte handlar om skolan, det enda problemet är att jag även måste ta och sätta igång och snart med svenskan som ska redovisas, men de är först efter lovet, men fortfarande de är snart. Och vill inte ägna hela lovet för att skriva den, så ja. Haha men jag kan ju bara glömma att jag gör det ikväll!


Posts


förvirad lite här och var

Känner mig verkligen helt slut, totalt knäckt. Igår när jag kom hem var tanken att jag inte skulle sova, för jag skulle göra mig klar och följa med, men tro det eller ej, jag somna, jag sov i 4 timmar från klockan halv 5 till halv 8 då maten var klar här hemma, för vi hade fått besök hit istället, och tur var väl de att maten var försenad. De var jätte skönt att få sova, de var verkligen de, sen vart det även en tidig kväll, tror jag somna där mot halv 11, 11. Natten blev som den blev, jag sov hårt, men som vilken annan natt som helst så vakna jag till och från. Steg nog upp där kring 8, åt frukost och satte mig i min morgonrock och börja plugga kemi. tog en paus, soman i kanske och sov en halvtimma, fortsatte plugga. Gick iväg och köpte mjölk, vad tror ni jag gjorde sen? Jo plugga ännu mer kemi. Sen sov jag i två timmar. De är just det här jag menar, jag sover hur mycket som helst, och är ändå jätte trött. Jag vet varför det är så, de har sin förklaring, så ja. Men de är jobbigt att ständigt vara trött, det är inget man driekt vill. Tänkte i alla fall ta mig mot duschen nu, har faktiskt lagt undan pluggandet för idag, så sen vet jag egentligen inte vad jag ska göra. 
 

The winner takes it all

Sitter på bussen och de är ändå inte så länge kvar av resan, vilket är skönt. Solen skiner, det är egentligen väldigt fint väder, men de blåser och då blir det kallt. Jag vet inte egentligen vad jag ska säga om dagen, den har varit bra, men samtidigt kaos. Så ja, jag vet inte riktigt. Har inga ord jag kan stoppa in där, som förklarar. Just nu känner jag mig ganska tom, vilket gör att jag även är tom på ord.


Translate to you

It have been a really nice day, with two other nice girls, Johanna! You know the small one? "Just kidding" and Dea from Croatia (I think it spells so) that we has take cared of. And now I gonna write in Swedish. Ja vi har tagit hand om Dea, en riktigt trevligt och fin tjej som är 17 år (lika gammal som oss då) och kommer från Kroatien. Hon är här med sin mamma, som är här med några elever från ett högstadium i Kroatien. Vi har visat runt på skolan, visat runt i Lule, gått ute på isen, fikat chokladbollar och en latte, pratat om allt möjligt. Och pratat engelska hela dagen och det har gått riktigt bra! Känns konstigt att prata svenska och jag blandar nu språk. Sen har jag även hunnit med att skriva ett prov och på kvällen har hela klassen åkt slalom i måttsund. Och nu ska jag sova.


Mar. 20, 2013

Finns nog inget som är bättre än att en fin och varm dag kunna ta fram sin vårjacka och sätta på sig den, istället för sin tjocka stora vinterjacka! Dom dagarna är så underbara! Jag älskar att få ha på min nya vårjacka som jag köpte mig i Stockholm! Den är så lätt, känner mig fri på något vis. Dessa dager sprids det en glädje inom mig, allt annat försvinner, de är nästan som om ett hopp tända inom mig. Idag har jag i alla fall fått bära min vårjacka! Solen lyser och de är jätte fint väder! Och i pite är det varmt och skönt, är nämligen i pite nu. Tog en buss hit för snart två timmar sen, har hunnit med att gå en sväng till Coop, där jag köpte mig en god smoothie och sen tog jag mig en uppfriskade härlig promenad i vacker vädret, till platsen där jag nu sitter och väntar på att ett möte ska börja. Det bästa av allt med promenaden, jag frös inte ens trots att jag hade min vårjacka (halvt sommarjacka) helt underbart. Nu måste jag avsluta detta inlägg, för att mitt batteri tar snart slut. Musiken som har Spelats i mina öron sen jag klev på bussen kvart i 2 måste också stängas av för att jag ska ha nå batteri kvar till sen.


repiterande av ord

Sitter, okej jag ligger, halv ligger i soffan, funderar på lite allt möjligt mellan himmel och gjord. Nä, men nästan, funderar egentligen i vilken ende jag ska börja, med kemi, plugg till idrottsprovet, skrivande av ett brev, eller ta sig in i duschen, om jag ska vara ärlig så är duschen det mest lockande valet just nu. Men samtidigt måste jag försöka hinna med allt, och de vore ju en fördel om jag inte var så trött när jag ska plugga, kemi och plugga in det där förbaskade sakerna till idrottsprovet. Blir nog ändå att börja i den tråkiga endan och få bort det först, sen kan jag bara ta det lugnt innan jag om någon timme tänkte gå och lägga mig, för att hoppas att jag inte alls är lika trött imorgon, som jag var i morse.
 
Känns som om min dag bara bestått av kemi plugg, det började med att jag kom till skolan, satte mig i studion och pluggade kemi, i två timmar, sen följde min dag av två lektioner och palt till lunch, styrde stegen mot stan, mötte upp Lina, och vi tog oss och köpte godsaker, satte oss och prata och jag började trycka i mig popcorn. Fick skjuts tillbaka och satta mig då åter i studion för att plugga kemi, sen mötte jag upp Johanna och vi tog oss ner till köken, där vi lagade god mat och som plus fick vi även baka rulltårta, hur gott som helst! Kan jag då säga, hann med halv 5 bussen, överlycklig tjej, för jag slapp nu komma hem sju, var nämligen hemma klockan 6 istället, okej jag hade varit hemma ganska nu, eller lite tidigare men inte mycket. Så de var jätte skönt. Nu känns det som om jag bara babblar på för att slippa plugga, så de kanske är dags för mig att avsluta här, då tänkte jag visa en bild på något gott! 

Just this smile

Det var ett tag sen jag var inne här, eller ja, i fredags, men mitt internet har inte funkat på datorn, men då har jag ju självklart haft mobilen, som jag glömt bort! Min buss går om bara några minuter, har fått med mig från stan det jag behövde och nu sitter jag med min smoothie i handen som jag också köpte med mig, nyttiga saker, bara en massa frukt i! Den är riktigt god, lite halv syrlig med mango och apelsin i. Men kände att jag behövde något, för att få upp blodsockret lite, och sånt är (tycker jag) nästan är godare än godis, okej det är de, speciellt mango, de kan jag ersätta godiset med för de är så gott! Har inte testat sen här förut, men den får då tummen upp av mig. Hade det även jätte bra i ume! De var riktigt roligt och fick även på köpet prata lite engelska. Hade en bra dag i skolan ändå, de är ju måndag och jag slutar tio över 1! Så jah! Var verkligen jätte trött i morse men det gick bra! Vart att ta en buss 20 över 6 på på morgonen, vilket alltid är lika jobbigt, men de funkar. Tänkte avsluta med en bild på min goda smoothie !

https://cdn2.cdnme.se/3838768/6-3/pic_51472081ddf2b37b4f3893cb.jpg" class="image">


Just like your smile

Sitter på bussen, har just avgått från busstation i pite. Det blir en kort och skön fredag som vanligt. Matlagning och svenska. Sen även ett lunch möte där mitt emellan. Tillbaka i pite, blir det att packa om väskan och sen sätta sig i bilen mot ume, där jag kommer vara tills imorgon. Tror det kommer bli roligt. Igår var en dag, av trötthet, kändes som att jag halvsov bort större delen av dagen, men de kanske var det som behövdes, var även på ett möte där mitt bland allt, sen efter det var jag helt som och åter som någon timme, kvällen vart väl direkt inte som jag hade tänkt, men men. Somnade de efter tio någon gång, vaknade och somna om, vakna och somna om...men i alla fall nu är det fredag och jag ska se mig för vad denna dag har att ge med sig.


Den röda tråden

Ligger i sängen, är jätte trött, och känns verkligen som om jag ska somna vilken sekund som helst! Har haft en bra men knasig dag, samtidigt jobbig och fått bekräftat lite saker, som gjorde mig lättad och jag kunde andas ut! Lite gåtfullt kände jag att det blev här. Skrev matte prov idag, vilket jag som vanligt inte har några ord för, de har verkligen varit en lång onsdag för mig, jätte lång onsdag. Men nu är den äntligen över, om man få säga så och veckans slut närmar sig med stormsteg.


Accept the word you here, even if it's hard to do

Har haft en trevlig dag idag, känner mig duktig med dagen, har på morgon, jag satt faktiskt i två timmar i sträck och pluggade matte, sen redovisningen flöt på bra, gillar att när det endast är en E uppgift, så orkar man inte ens göra om meningarna..haha och sen så syns hela texten ändå på tavlan, bara för att några formler behövdes. Ja nu spolar vi frammåt!!! Tog mig en tur på stan, med den där jätte fina tjejen och påväg in till stan mötte vi Sofia och båda fick varsin fin kram av den underbara vännen! Fick faktiskt från stan med mig en kofta, allt avslutades med en fika på friends! Mycket trevligt och roligt som alltid! Har nu på kvällen pluggat ännu mer matte, fått veta lite roliga saker och så har jag även hunnit mes en promenad i en timme, vilket inte alls var så tokigt!

https://cdn3.cdnme.se/3838768/6-3/pic_513f82cae087c304a7f84bfd.jpg">https://cdn2.cdnme.se/3838768/6-3/pic_513f82cae087c304a7f84bfd.jpg" class="image">


Minnena som aldrig var ur mig

Känner mig verkligen jätte trött, de är inte så konstigt egentligen, för har inte på jag vet hur länge sen som jag lyckades sova en hel natt, vaknar jämt, inte bara en gång, utan kanske tre om inte mer, de vet jag inte riktigt. Vaknar före väckarklockan, de kanske är en timme, en halvtimme före och då kan jag inte somna om, då ligger jag där vaken till kvart över fem. De är jobbigt och jag skulle göra vad som helst för att sova en hel natt. Att sitta på bussen nu, solen lysen in genom fönstret, de är skönt, de ger en mer energi till att orka dagen. När jag kommer till skolan, ska jag väta till 8, då går jag och sätter mig i studion och tar jag i matten. Sen kanske läsa igenom redovisningen som ska göras bort sen med Johanna. Sen återstår det att ha matte.


Minnen utan ord

Ligger i sängen och läser igenom kemin, till redovisningen som jag och Johanna ska hålla! Skrev den före middag och har även där före hunnit med att få en kort vila där innan också, sen ja sen..då hade jag inte så mycket annat val än att sätta mig med matten, han jobba ett tag, sen försvann koncentrationen och jag tog mig en dusch istället. Dagen har varit bra, måndagar är bra, då slutar man tidigt. Var hemma redan 3! (Bortser då från att jag sluta 13.10) de är för mig iaf tidigt att vara hemma. Känner mig sådär lite smått panikad inför matte provet på onsdag, men de får lov att gå bra ändå, jag hoppas på att de går bra i alla fall. Men de är något jag ska göra imorgon, plugga matte! Eftersom att jag kommer tidigt till skolan och de är sovmorgon, så hinner jag plugga en stund före. Nu ska jag återvända och vara duktig innan jag somnar för natten, känner på mig att det kommer bli en tidig kväll.


You se things and you understand, you are a wallflower

Sitter nu på bussen mot pite, den som tar mig hela vägen till munksund. Har haft en trevlig dag med min kusin Alexander, vi hitta på lite allt möjligt, vi hann även med en promenad, vilket var skönt och trevligt, sen hann jag även med att övningsköra i två timmar innan. Men de är skönt att nu sitta på bussen och veta att man är påväg hem. För jag vet att jag har en massa måsten och sen vill jag bara ta det lugnt och samla tankarna en stund, innan söndagen helt tickar förbi. Sitter nu och ser en av mina favorit filmer, nämligen the perks of being a wallflower, det är verkligen en rolig, rörande och sorglig film på samma gång med kärlek i, de är verkligen en film jag rekommenderar, den är speciell annorlunda på sitt speciella vis.


Bilder utan ord

Om en timme är det finalen av melodifestivalen och den hade jag trots allt tänkt se, har inte sett något annan del av den, men nu är det ju finalen och den kan jag ju ändå inte missa, måste ju veta vem som får sjunga i eurovision. Åt god pizza till middag, är jätte trött, känns som om jag ska somna när som helst, men de ska jag inte göra, min datorn dör förövrig om bara några minuter, så måste ta och stoppa in den i laddaren snart. Tänkte inte låta detta bli en jätte sen kväll eftersom att jag imorgon ska till lule och övningsköra och göra lite annat skojsigt. Så det blir att ställa väckarklockan på kanske 8 för att jag tror bussen går någon gång där före nio okej, måste ställa den på halv 8, men i alla fall, hade så gärna velat sova någon timme till men men. Kikar runt och drömmer mig bort, letar och finner mig jätte fina klänningar ocht kjolar som jag så gärna bara skulle vilja ha och klicka hem om bara plånboken skulle tillåta det
 

Oklara frågor och svar

Sitter ute i det underbara vädret och myser, musiken få spelas i mina öron och jag tar det bara lugnt, har suttit en stund med matten, men nu har jag tagit mig en paus, tänkte väl fortsätta senare igen, har även varit ute på en promenad i detta vädret, man får passa på medans det är så fint, den drog ut mot en timme, de kändes riktigt skönt, hunnit med att duscha, äta lunch och ska snart även ta och börja göra mig lite i ordning. Kanske om en halvtimme eller något. Tycker det är väldigt skönt att höra ljudet av snön som smälter och faller ner från taket, för trots allt är det kanske på väg att bli vår. 

miljoner av öar

Godmorgon, eller jag vet inte om det är så mycket morgon nå mer, men ändå. De har blivit en hel del ändrade planer för min del, blir inte att åka till lule, utan ska plugga hela dagen lång istället, kanske tar mig ut i det fin fina vädret, de är ju super soligt, kameran kanske hamnar med i handen då, sen blir det att hjälpa till och fixa med middag, eftersom att även idag kommer det folk hit och ska äta middag. Men först och främst måste jag nog verkligen ta tag i matten och börja repetera inför provet på onsdag. Sov faktiskt ovanligt länge idag, men var visserliven välidgt väldigt trött igår. Nu blir det frukost. 

Genom eld och vatten

Känner mig verkligen jätte jätte trött, är helt knäckt efter denna fredag, 1,5 lektion och utvecklingsamtal, där fick jag även veta hur det gick på det brutala fysikprovet, kan säga såhär att jag kom därifrån med ett leende på läpparna. Dagen fortsatte bra, sen tog jag tunga steg mot soc, där det skulle hållas ett möte, tiden gick och klockan tickade vidare, den vart två, tre och äntligen klockan fyra kunde vi åter sätta oss i bilen hem mot pite, de var i alla fall bland dom jobbigaste mötena jag varit på, ha varit på värre, men de var nog ett av dom värsta. Har hunnit med att ta en vila i en timme, sen kom besök och jag steg upp, de vart middag och efterrätt. Ska snart pallra mig i säng och imorgon blir det nog att ta sig mot lule. 
 

We are there together

Sitter på bussen mot skolan, lyckats få mig en egen plats, vilket är skönt för då kan man sträcka ut benen och de gillar jag. Idag blir det att ha matlagning, utvecklingssamtal och två möten, får se hur länge det sista kommer ta, jag hoppas verkligen inte på för länge, för de orkar inte jag, det enda bra med det hela är väl att jag får åka bil hem sen, vilket kommer vara skönt. Igår vart en jätte fin och bra eftermiddag med Lina, eftersom att jag faila, så mötte jag upp henne i stan och på en gång styrde vi båda stegen till Max! Där det vart att äta god mat! Sen vart det att ta sig en kort sväng på stan och vänta in bussen, hade det hur trevligt som helst med den tjejen! Och det går som inte att ha något annat heller! Stötte sen på syster vid bussen, så båda fick då sällskap hela vägen hem, resten av kvällen vart inte direkt som planerad, men den tog i alla fall tillslut slut, vart en ganska sen kväll och som alltid tidig uppstigning.


Siffrornas gåta

Sitter och väntar på att resten ska skriva klart fysikprovet, som jag inte har några riktiga ord för..har typ en halv lektion kvar, sen slutar jag, helt underbart skönt! Ska ta när jag då väl kommer till skolan och packa ner matten i väskan, för denna helg ska spenderas tillsammans med den och repetera till provet som kommer skrivas på onsdag, vilket verkligen lär behövas. Är jätte hungrig med det blir nog att vänta någon timme till, tills jag är hos mormor och morfar, där det blir lunch. Avslutar och bjuder på några ego bilder från mitt tidsfördriv.


we are here

Godmorgon på er! Ja idag är det torsdag, den dagen jag minnst sett fram emot i veckan, den dagen då vi har fysik prov, jag hoppas in i det sista att det inte är jätte svårt! Och självklart att lyckan är med mig och det jag har pluggat räcker för att klara det. De kan gå och det kan inte gå, ska i alla fall sitta i sessionssalen i stadshurset och sriva det förbaskade fysikprovet. Hoppas det går snabbt, känner inte riktigt för att sitta där från 8-11, men om de är det som behövs är det bara att kriga och försöka orka hela tiden ut, hoppas det är få uppgifter. Jag har en känsla av att det kommer vara svårt, med tanke på vem som gör provet. Annars kommer dagen flyta på som vanligt, en kort tag är det också för mig, sen blir det att åka och övningsköra och efter det möta upp min fina vän Lina på bussen för att ta oss in till stan! Som jag saknat den glada tjejen, de vi ska göra de får vara en hemlis till senare. Nu ska jag ta och sätta mig i bilen och som ska ta mig mot busstationen för att där hoppa på bussen mot lule. 

Just like the day before

Sitter i skolan, står i valet oh kvalet om jag ska vars kvar för att göra lite kemi, som jag missade att göra när jag missade lektionen i måndags, men jag vet inte om jag ska vara så duktig eller om jag tar och gör de en annan vecka..vet alltså inte vilken buss jag tar hem. Svårt val, mycket svårt val, nu klockan 3, halv 5 eller 10 över 5. Ska jag lyssna på Johanna och åka hem och plugga, eller ska jag ta tag i det sen där vid 6/7 när jag annars kommer hem, svårt val (tror jag) har i alla fall haft en trevlig dag, tänkte avsluta och visa några bilder från dagen.


Bara för att..

...jag kunde så fixade jag en ny header, eller kanske mer för att jag hade tid och kände väl inte riktigt för att plugga, utan ta en såndär fin paus, som alla behöver ta, men har faktiskt varit duktig ändå, har jobbat välidigt mycket fysik nu dom sista timmarna. De är ju bra, sen vet jag ju inte om jag blir nå klockare av det jag gör, men de är en helt annan femma. Min hjärna känns nästan överarbetad, men de kanske den ska vara efter en heldag med plugg av matte och fysik, med endast pauser för att äta lunch, fota, fixa en ihop en snabb header, redigera bilder (såklart) och uppdaterandet av denna sida. Om man sätter ihop allt vart det ändå en paus på kanske två timmar. Sen från 8 i morse har jag pluggat, puh, usch det lät hemskt och inte så kul, om jag ska vara ärlig är det inte heller så roligt. Men för att klara av proven måste man ju plugga. 

million words

"en bild säger mer än tusen ord" Då måste dessa bilder säga miljoner ord. Jag tog mig ut, ut med kameran, ut för att fota, ut för att släppa loss den lilla kreativitet jag har, ut för att andas och ut för att göra något jag tycker om. Fota. Men de vart inte så många bilder, för jag var smart nog att stoppa handen i snön, för att ta bilder, det vart då ganska kallt, mina fötter vart blöta, men de gjorde ingenting, fick mig några bilder och de gjorde mig nöjd för dagen. 
 

historian bakom leendet

Sitter och pluggar Å pluggar, har mot alla ods lyckats göra klart mattemålet, vilket jag inte riktigt kan förstå att jag lyckats med, men de har jag, så nu äntligen är jag ikapp! Men varför liksom sluta plugga då, det finns ju massor mer att göra, som till exempel att plugga fysik, inför fysikprovet på torsdag, de är precis just det jag gör nu, pluggar fysik. Vet egentligen inte vad jag ska göra sen, gå ut i sövädret, lägga sig ner, fota? de kan bli härliga bilder. Jag är bara så sugen på att fota, varför kunde det bara inte vara bra väder idag? När jag som mest ville det. Men det kan bli så att jag krigar ut ändå! 

Bara för att jag LITE längtar till sommaren!
Bara så att ni vet, kikar jag runt på billiga, bra hotell i stockholm, till min och sofias stockholmresa som vi hade tänk boka snartast möjligt. 

Look inside you

Sitter på bussen, är inte allt för lågt bort heller, har haft en helt okej dag i skolan trots allt, ganska lugn och skön, inte så mycket som behövdes göras. I morse när jag åkte, så la jag märke till en förändring bland allt, de var ljust ute, när vi satte oss på bussen, solen höll på att gå upp?! Hur toppen bra som helst! Är jätte sugen på att ta mig ut och fota idag, de kanske blir en sväng, de får jah se! Solen lyser ju fortfarande på topp och de är verkligen fint väder! Kallt, men super fint! Ja, får se hur jag ska göra, måste i alla fall återvända från mina drömmer och återgå dit tiden tickar, ha en fortsatt bra måndag, så kan det dyka upp mer! Kanske till och med bilder!

Avslutar med en sammanfattande bild på vad jag shoppade i Stockholm!


Down from the sky

Sitter på Max på Arlanda och äter såklart lite lunch för att fördriva tid och såklart för att vi är hungriga, planet lyfter om knappt en timme, vilket är skönt. Har varit här i en timme också, men de är en helt annan sak. De har varit väldigt roligt här nere, men de ska bli lika skönt att komma hem och så sätta sig i bilen mot pite. De är som man brukar säga "borta bra hem hemma bäst". Tänkte inte skriva nå mer än så här, utan återkommer när jag är i pite.


Wherever you are

Tillbaka i lägenheten för att efter en lång dag sätta sig i soffan och äta chips och se melodifestivalen, vilket jag inte gjort hittills. Denna dag har varit en händelserik dag, på många sätt, har fått (köpt) mig tre nya tröjor (bilder kommer sen), sen har jag fått väldigt roliga besked av Johanna! Och får ju inte glömma bort att jag även funnit mg en vårjacka. Har förutom shoppingen, gått lite i gamlastan och sen även fikat lite, ätit god tacos till lunch. Allt avslutades med en god middag på Texas, med jätte goda amerikanska hamburgare. Tänkte avsluta med några bilder från dagarna här.


Vars finner du frågan?

Sitter på Wayne's och har precis druckit klart min latte och syrran för ett tag sen ätit sin motorstarka, vi har suttit är sen före tio och tagit det lugnt, för att förbereda oss för lite shopping. Hade en väldigt trevlig eftermiddag och kväll igår, de har inte varit så kallt, bara en aning blåsigt, nu blåser det en del och är mulet, typ som i Lule alltså, fast lite varmare. Tänkte i alla fall förmedla med detta inlägg att det ute går någon nöd på oss!


RSS 2.0