elajnsan.blogg.se

fjärilarna flyger iväg

Publicerad 2013-10-31 11:02:22 i Allt å Inget,

Att få en fråga som lyder såhär "kan jag få mysa med dig" Hur gulligt och underbart är inte de att höra av en 8 åring? Igår låg jag och ruffan först och lästa ut första harry potter boken, sen fick jag frågan när vi hade varit på konsum, dog lite smått inombords då. Tycker de är så himla gulligt! 
Imorse vaknade jag även av att någon kröp upp i min säng och la sig brevid mig och ville mysa på. Nu dricker den tokfian ett glas oboy som jag gjort i ordning åt hon. Ska lite senare en snabb sväng på stan, ska betala en telia räkning, när jag nu äntligen fått mina pengar. Känns som om lovveckan bara har sprungit iväg, jag menar de är redan torsdag?! och även sista dagen i oktober, shit alltså, tiden bara springer iväg. Har faktiskt även bott här i pite i exakt 11 månader idag, helt otroligt! 
 

change

Publicerad 2013-10-30 14:29:28 i Allt å Inget,

Som ni ser har jag ändrat om lite i min blogg, fixat med designen och så, ny header osv. Ska fortsätta med de och fixa lite mer i den, så om de är lite rörigt när ni kikar in här så beror de på att jag ändrar om i koderna och hej hopp vad fel de kan bli ibland. Har varit i väg en stund och hjälpt addes syrran och simma, är hemkommen lite mör, som man alltid är när man varit i vattnet. Ska ta och plugga lite körkortsteori och skriva på en svenska analys, sen annars ska jag väl inte göra så mycket mer idag, bara ta det lugnt gotta mig med min marabou choklad. 
Igår var jag och tahmina en sväng på stan, köpte mig en tröja på gina och så tog vi en fika innan vi tog oss hem. De var mycket trevligt och roligt, sen när vi kom hem tog vi ut johannas hundar ut på en lång promenad och så har vi även hunnit fixa in musik på hennes nya ipod. Oheej och håå vad musik jag plötsligt fick på min dator. 
 

som om allt bara hände

Publicerad 2013-10-28 19:39:40 i Allt å Inget,

Känner mig väldigt trött, tänkte ta mig en tidig kväll, lägga mig i sängen och se på film, annars låter jag mig bara somna in på något vis. Johanna (åsas dotter) och två söta hundar har anlänt hit idag. Mycket kul! annars har denna dag bara rullat på. Sov hos anna från lördag till söndag, vi såg på film och prata och hade deet väldigt gott. Det känns fruktansvärt skönt att de är lov, bara ta det lugnt, hitta på saker med vännerna och sånt. Har även bokat in lite planer för nyår och är så sjukt taggad! Längtar och det är dessutom bara 64 dagar kvar! WIHOO! Det kan som inte bli annat än bra för min del. Har nyss ätit middag, ska ta mig mot duschen så småningom också. 
Katt och hunds första möte
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela