elajnsan.blogg.se

över år av längtan

Publicerad 2013-09-29 21:23:59 i Allt å Inget,

Sitter i soffan ny duschad för någon timme tillbaka, redo att snart krypa ner i sängen och sova. Har varit på ett litet äventyr idag. Först på morgonen övningskörde jag till älvsbyn, vi var där ett tag, hälsa på hos folk osv, sen körde jag vidare till lule, lite sådär spontant, hämtade upp min saknade hund zicco. Han har jag inte sett på snart ett år och saknat honom riktigt mycket. Så nu är han här, hoppade av i stan och tillsammans med Tahmina och Rufina tog vi oss en promenad hem med hunden, så himla mysigt! De är något, om jag ska vara helt ärlig jag har saknat. Sen efter middagen, vid kanske 7 tiden tog jag och hunden oss ut, musiken spelade i mina öron och vi gick in i den kolsvarta skogen, där det inte fanns nå belysning och gick efter en smal stig, de var rikigt mysigt, lite läskigt specillt när jag såg att det prasla bland löven i skogen vid sidan om stigen, då gick jag lite fortare en stund. Det vart väl en tur på ca en halvtimme och de var riktigt skönt de må jag säga. 
SÖT VOVVEN
 

Vars är ron att tala om

Publicerad 2013-09-28 14:02:07 i Allt å Inget,

Har haft en effektiv förmiddag, men huller och boll. Har städat, pluggat lite svenska och hunnit läsa lite. Ska snart gå mot konsum, för har ska det fixas god middag. Jag ska stå för en god efterrätt, bestående av tobleroneparfä. Hur gott låter inte de?! Har gjort det en gång tidigare, nyåret 2011/2012, vilket var ett tag sen. Ska även plugga lite till, läsa lite och läsa lite teori. Känns som att det är söndag, men de är ju faktiskt bara lördag, vilket innebär at det finns en till dag kvar, där jag kommer behöva plugga, både bilogi och svenska. Ska i veckan averka mina första prov på strömbacka. Sen flyter det nog bara på och hipps vipps är det höstlov. Ser fram emot de, bara kunna ta det lugnt ett tag, vila upp sig och ta lite nya tag inför dom sista veckorna innan jullovet. 
Nu märks det tydligt att det är höst. Löven faller ner utanför fönstret, det är kallt, på morgon ligger de ett dis över gräsmatten och mörkret faller in fortare och fortare för var dag som går. Ljus tänds inomhus, vilket blir en lite värme faktor och mys faktor, vilket gör hösten till något mysigt. Löven blir så fina i dess röda och gula färg, innan dom helt faller av och snön faller och lyser upp i det värsta mörkret och leder en efter vägen. 
 
Sånnahär mysstuder är det jag pratar om. Till vintern, men hösten, kan de också vara riktigt mysigt att vara ute, i lite halvkyligt väder.
 

klingande av oro

Publicerad 2013-09-26 21:25:08 i Allt å Inget,

Känner mig jätte trött, har gjort det hela veckan, har verkligen inte alls varit utvilad. Det är torsdag kväll och Elina tar helg. Det känns så frukstansvärt skönt att kunna säga att jag tar helg, en dag tidigare än vad det var tänkt. Så tack vara att lektioner ställs in kan jag ta glädjen och stänga av veckarklockan, sova ut och stiga upp i lung och ro, utan att bry mig om tid och rum. Har haft en fullspäckad vecka, med läxor och anna hyss i kikarn. Igår kom Anna förbi, vi bakade en supergod kladdkaka! Som jag även fick av idag. Ska snart ta och dricka en kopp ingefärs thé som Loisve har gjort, så gott! Hon är även här och hjälper till medan Åsa är borta och jobbar. 
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela