elajnsan.blogg.se

De man aldrig har, de förstår man inte heller sig på

Publicerad 2014-04-29 14:22:29 i Allt å Inget,

ligger på stranden har de rätt skönt.


Det är svalkande vindar, som båda är farliga och sköna. Igår brände jag mig lite lätt när jag,syster och mamma var nere på stranden. Jag måste säga att de var kul att det bara var vi 3, för de är länge sen de var så.
Har nu i tio min försökt ladda upp fler bilder, men icke gick de. De är rätt segt (dåligt) internet här, men de gör egentligen inte nå. Vi njuter i alla fall av värmen och hörde nyss att det regnade i lule, kanske även i pite. Så är rätt glad över att solen skiner här. Tänk om jag skulle skriva att det är jätte tråkigt här och bara komma med negativa saker, vem skulle egentligen vilja läsa de? Jag har fått lära mig att man måste försöka se det positiva ur det negativa, de är inte alltid så lätt, men de kan vara värt ett försök. Jag skulle i alla fall inte.vilja läsa om det bara stod negativa saker och aldrig såg nå positivt ur det hela, helt ärligt skulle de nog bara vara rätt jobbigt.

vars i världen du än är,är du lika värdefull

Publicerad 2014-04-27 13:43:34 i Allt å Inget,


Har landat i Turkiet, klockan var nog fyra på morgonen när vi kom oss till ro och somnade till slut. Har varit och sett mig omkring på förmiddagen med min älskade syster. Nu efter lunchen ligger vi här i varsin solstol och njuter av värmen. Har redan tagit mitt första svalkande dopp i poolen. Nu ska väl vi gå och hämta varsin glass och dricka.
Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela