elajnsan.blogg.se

Allt och ingenting

Publicerad 2014-08-31 17:32:34 i Allt å Inget,

Äntligen är jag hemma, efter över att både ha varit på en längre semester och en kortare i Stockholm. De var så skönt att få slänga sig i soffan och bara ta det lugnt. Att få komma hem. Orkar inte ens packa upp, utan tänkte få slå på en film eller nå innan, få koppla av lite. Fick skjuts av mamma från flygplatsen och hem, med ett stopp på Max, för lite middag. Hade annars tänkt beställa pizza, för hade inte orkat laga något. Ska idag bara ta det lugnt, koppla av och inte göra så mycket, ska lägga mig i tid så att jag orkar upp imorgon, nog för att jag inte börjar förrän klockan 2, och då har jag matte sen slutar jag, men de är ju en helt annan sak. Men känner att jag behöver en natt med ordentlig sömn i min egen säng. De ska bli skönt att få komma tillbaka till skolan och att få komma in i rutiner, förutom den delen med läxor och prov då såklart.. 
Nu ska jag lägga mig och käka dessa framför en film, ha de så bra så hörs vi sen. 

Just one point

Publicerad 2014-08-30 20:12:56 i Allt å Inget,

Gokväll  på er, 
Sitter hos moster och hennes kille, i deras lägenhet. Sitter nu och myser led en massa gott efter en dag på grönan med massa karusellåk. Sa hejdå tidigt på morgonen till Adde som lite senare satte sig på planet hem. Har haft en jätte trevlig dag, men nu är jag verkligen helt slut och imorgon på dagen blir det att åka hem med flyget. Har verkligen haft det jättebra och fått en kanon avslutning på min och addes semester med en helg i Stockholm, kan inte alls klaga. Men de ska bli skönt att få komma hem och få sova i sin egen säng. Borta bra, men hemma bäst. Don't forget what i told you

Publicerad 2014-08-29 14:42:03 i Allt å Inget,

Då var man på väg hem, eller om inte allt för länge (20 min) kommer transfern och hämtar upp oss från hotellet, sen bär det av till flygplatsen och vidare hem till Sverige! Så skönt se ska bli att få komma hem och få äta svensk mat!! De ska typ bli det bästa av allt!! Så de blir att säga hejdå Tunisien och välkomna Sverige med öppna armar. 
Vi avslutade med den italienska middagen. 
Och nån drink på kvällen. 
Kväll på hotellet. 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela