elajnsan.blogg.se

2014 i dagar

Publicerad 2014-12-31 08:31:28 i Allt å Inget,

Godmorgon, 
Ja hur ska kan kunna sammanfatta mitt år 2014? Händelserikt? Öppnande av nya dörrar? Tufft? Nä jag vet faktiskt inte. Men de har hänt en del och mycket som har förändrat mig som person. De har hunnits med att vara på två utlandsresor en mer lyckad än den andra. De har hunnits med två inläggningar, eller ja, jag är ju på min andra nu. Men man kan ju säga att mina en tredje del har jag spenderat innan för två låsta dörrar. De får man ju tolka som man vill. Bra? Dåligt? De vet jag inte. Men de är väl tack vare dom, om man kan säga så, så är de tack vare dom som jag lever. Om inte polisen hade hämtat mig, hade jag nog it suttit här och skrivit idag. Om inte Åsa hade pratat med Anna och Anna hade ringt hade jag nog redan varit borta då. Så om man ser de så har de ju hänt en hel del bara där. Sen har jag kommit närmare mina älskade vänner, och fått nya helt otroligs vänner som jag bär mig nära mitt hjärta. Sen har jag tagit en hel del inte så lätta beslut, helt ärligt, rätt så tuffa, som har gjort där jag står idag. Beslut som man kanske inte ska behöva ta som en 19 åring. Men kan man sammanfatta de som att de har varit ett bra, men tufft år. 
Har även hunnit med att tests många nya hårfärger.

Jag vågade ändå le, jag vågade ändå skratta trots att rösten inom mig bara skrek och ville fly från allt

Publicerad 2014-12-30 20:13:35 i Allt å Inget,

Har varit hos frissan idag, blivit en aning pankare, men vart super nöjd över resultatet. Känns skönt med något nytt. 
Annars idag har de varit lite upp och ner, funderat hit och dit. Annars har jag mest svamlat runt med Melinda både på stan och inlåst på avdelningen. De är bättre med mitt mående, men de går upp och ner och de finns bitar jag har långa väger kvar på och saker som måste lösas och fixas innan de planeras för utskrivning. På onsdag nästa vecka har jag ett samverkansmöte med massa olika parter och då ska de planeras om mig och framtid.


När gråten aldrig kommer ut

Publicerad 2014-12-29 19:19:22 i Allt å Inget,Sitter just nu i "glasburen" med Melinda, vi har testat de tajtaste jeansen ever, fick på mig dom utan problem. Men de är tajta, men de satt riktigt bra på mig. Hur har dagen annars varit? Tung på många sett men ändå bra på ett annat, hur förklarar man de? Har varit på stan, men Melinda och Liza, vi shoppade och mådde gott precis som vilken vanlig dag som helst. Har skrattat och busat med Melinda här inne och de har varit skönt. Men könslomesigt och ångestmessigt är de tungt, då är de rena kampen, jag känner mig ledsen, mej icke kommer de nå tårar, jag känner dom där bakom ögonen, men dom kommer inte ut, dom bara är där som en stor klump av ångest som vill rinna ut. 
Tog den här med mobilen idag och vart riktigt nöjd! 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela