elajnsan.blogg.se

Vad man prioriterar är inte alltid vad man säger

Publicerad 2014-02-28 14:00:45 i Allt å Inget,

Det är sportlov, fick de redan igår, men tog mig in till skolan trots allt, fick bort lite biologi plugg, känner att jag verkligen vill klara nästa prov, jag kämpar verkligen för att finna all konsertation jag bara kan, jag lyckas korta stunder, och de stunderna är mig guld värda. Nu sitter jag också och verkligen försöker plugga, försöker få bort engelskan, så jag bara har en sak att göra under lovet, pratade med min mentor också, fick lite hjälp av henne och hon har hjälp mig att dela upp det jag ska göra under lovet, i alla fall försöka, som hon sa. Hon gör det verkligen lättare att ta sig igenom allt, sen har jag fått veta av henne vad jag måste skriva för att få stanna kvar Stockholm. Har faktiskt bokat flyget hem till den 24 mars och jag ser verkligen fram emot att få hälsa på henne och hennes kille då! 
Detta citat tycker jag är väldigt fint. 
Annars är mitt lov fullt med möten, jobb och mys med vänner, samt att kämpa på med vardagen och ta mig igenom dag för dag. Den lilla lågan som finns kvar

Publicerad 2014-02-25 17:18:25 i Allt å Inget,

De har verkligen varit vackert väder idag. 

Har inte haft nå lektioner idag, men trots de var jag i skolan, satte mig bekvämt i en ormgrop och skrev på min biologirapport, har inte alls mycket kvar så är jag färdig! Har pratat med min i allmänhet om min skolgång, om hur de går, min närvaro/frånvaro i skolan, sen allmänt hur de går. De kändes faktiskt skönt att få gå igenom de med henne. Har även idag blivit utbjuden på Thai garden av pemzan och kött en vårjacka!! På tiden alltså! Ska fota å visa när jag kommer hem. Har varit och pratat på VP, vilket alltid känns skönt, sen igår fick jag mig en ny hårfärg igår, nu sitter jag på Waynes pluggar över en latte och nu dök Emma upp som jag ska vara social med. 


Solens värma strålar

Publicerad 2014-02-24 10:27:15 i Allt å Inget,

Vars kom de här vackra vädret ifrån? Vars kom våren ifrån? Det är plusgrader, solen skiner och igår regnade de. Nu smälter snön för fullt. Februari brukar ju vara den kallaste månaden, men inte detta år, nej nej. Jag hoppas bara snön håller ut sig till april så man kan mysa, och grilla korv ute vid en brasa, hur underbart hade inte de varit?! 
Man får väl passa på och mysa under sportlovet istället! De är ju faktiskt bara en vecka kvar dit och jag längtar verkligen, de lovet kommer nog inte mer lägligt, för de behöva verkligen ett lov nu. Nu blir det iaf en sista sväng hoa tandis gratis, usch!! Är jag verkligen så gammal?!! Tydligen. Sen en en lunch dejt med pemzan i matsalen innan man drar sig in mot stan och sen hem och städar. 
Bjuder på en så enormt vacker bild. 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela