Våga aldrig sluta tro

Har bara för en timma sedan parkerat bilen på gården, efter en tur till Lule, packat in lite saker i bilen, till flytten, kört runt med syster, Emma och syrrans kille, sen gjorde vi (jag och Emma) ett snabbt besök hos Julia (min gamla mentor från högstadiet), dock har hon inte hemma, men sin present fick hon ändå, eller ja en chokladkaka och ett kort, med bristande ekonomi. Sen bar det av söder ut, hem mot pite igen. Tänkte avsluta med några berättande bilder från helgen. 

Äntligen körkort!!

Känns så fruktansvärt skönt att äntligen kunna säga att jag har körkort!! Så nu är de bara för mig att tuta å köra, fast utan skylten och helt själv i bilen! Är nu åter påväg till pite efter en faktiskt väldigt trevlig helg i Lule, som inte kunnat sluta bättre än såhär! De ingen annan ser

Idag,  ja förutom att jag är trött, så ser jag verkligen fram emot att få åka till min underbara barndomsvän Sofia!! Och imorgon blir hon hela 19 år! Minns fortfarande första gången vi träffades och vi alla satt i en ring och presenterade oss för varandra, 5/6 år var vi då, jag minns de så tydlig för vi var så få tjejer 3 stycken och Sofia minns jag som en gullig, väldigt duktig på att rita, lite blyg och väldigt snäll tjej. Sen ska jag få träffa en massa andra saknade pyser, jag åker dit med Emma och vi förblir där hela helgen! Tror de kommer bli väldigt bra. När inte orden räcker till, får någon annan fylla i domFrusen från topp till tå

Är verkligen genomfrusen, de är verkligen kallt i skolan, eller så är jag bara väldigt frusen av mig just nu. Känner mig rätt duktig trots allt, fick bort redovisningen igår, skrev klart en engelska rapport och lämnade in den igår, sen hur länge det tog att komma till ro är en helt annan sak. Har halvsovit i skolan ett tag nu, men nu blir de fart, måste jobba lite matte, få någon som förklarar de kryptiska jag håller på med just nu, i väntan på Emma. Sen är de inte så mycket mer att göra, en rapport i biologin som måst vara klar snart. Sen ett sista prov i fysik, annars är det kanske inte så mycket mer före lovet hoppas jag. För mer känner jag knappt att jag orkar, förutom alla sidouppgifter, men de är väl dom stora sakerna. 
Nä bort med skolprat, ska slå på en film nu och drömma mig bort till den.

Utan att förbli

Har nu skrivit min svenska redovisning, bakat kakor tills imorgon då Tahmina fyller år, sen har jag hunnit svamla runt med Emma här hemma! Haha hörde ni, de rimma! Shit så grym jag är. 
Så här har jag sett ut under dagen, även minen stämmer in, under alla lektioner skulle jag nog ärlig säga, de har varit en rätt trög dag för mig, vilket innebär att jag inte fått gjort så mycket, typ nästan inget, men musiken har fått spela, för att kunna få lite koncentration i alla fall. Jäspar för mig själv, inser att jag borde läsa igenom svenskan innan jag försöker att somna.
Varje dag i gråtans ovisshet

Medan jag lyssnar till ljudet av klockan som tickar, hör jag mobilen vibrera, de lyser upp på andra sidan rummet. Jag hade tänk slå på musiken, låte den bedöva mig. Emma ligger i andra änden av rummet, både ligger helt tysta och trots allt försöker sova. Mobilerna är ställda och redo för snooz. Skola, upp tidigt, tur jag slutar tidigt, måndag och allt. 
Arkiv bild i brist på annat, så här ser jag ut när jag har väldigt tråkigt i väntan på lektion. 


Just one second

Kalla fötter, gör en frusen från topp till tå, känner att jag måste leta fram mina yllesockar, något att ha under jeansen, men jag måste leta, för jag undrar tyst för mig själv, undra om jag packade ner de, tänker tyst för mig själv, när jag började packa var de ju varmt ute, så jag trodde nog att jag inte skulle behöva de. Oj! Ha! Tänk så fel jag hade, när jag läser av hur varmt det är ute.. -25 grader, får i alla fall se det såhär, vintern har kommit, med snö som lyser upp det mörka. Det känns konstigt, när jag tittar i kalendern och räknar, är det endast 14 dagar kvar tills jag flyttar ut i egen lägenhet, det känns overkligt, men de ska bli roligt, spännande, ett nytt litet äventyr, ett nytt kapitel tar sin början om 2 veckor, lördagen den 1 februari. 
De vita bakom kylans kalla gåta

Onsdag! Vad hände? Emma ligger här bredvid mig och vi är så enormt sociala med varandra. Jag vet värken om veckan går fort eller långsamt, kanske nått mitt emellan? Kylan ligger på, jag och Emma krigar oss på olika ställen, i skolan mellan lektionerna så fördriver jag tid med att se på film och ladda mobilen. Hann sammanfatta en nyhet på engelska 20 min innan lektionen börja, väldigt bra planering ellerhur? Nja..men men, det gick ju rätt bra när jag redovisade den i alla fall. Försöker just nu mer bara få upp värmen i kroppen sen dagens turer ute i kylan i väntan på att middagen blir klar, som jag håller på med på sidan om. 
Önska att de kunde vara -10 grader ute istället för -20, de är ju knappt att man hunni vänja sig vid -1, så blir det poff helt plötsligt -20, dom kom som från ingenstans, men ska egentligen inte klaga, för nu är det vitt ute och riktig vinter. Utan ett ord att förstå

Magiskt goda kakor, jag och ruff har bakat. 
Ligger i sängen, ska snart sova, gör en sista check på de sociala medierna, småpratar med Emma och klockan har jag nyss ställt, alla medeciner är tagna och jag kan nu i lugn och ro invänta sömnen. Har haft en bra söndag och helg, käkat en hel del onyttigheter med de är de värt ibland. Emma kom hit vid 6 vi käkade tacos och hade de gott. Imorgon skola och lite annat sånt där som gör att man måste upp på morgonen.

Love is so much more than just a word

Tänk, klockan är 10 och jag har redan helg, de är så skönt, ska senare på dagen och fila med pajo, vilket jag verkligen ser framemot. Fick igår ett jätte roligt meddelande av Sofia, och nu har hon fått mig att verkligen se fram emot något, tycker de är helt otroligt att vi fortfarande har kontakt och allt trots efter alla skilda väger vi gått och villospår vi följt, så efter 12 års vänskap så vet vi fortfarande vars vi har varandra, trots den lilla kontakten som allt blir mer. 

Igår i alla fall efter skolan käkade jag en pizza med Elin innan min buss gick till Öjebyn för att jobba och hon skulle på teorilektion, de var mycket trevligt och gott såklart. Nu är jag mest bara frusen och önska jag hade en kopp kaffe att värma mig med, men tyvärr är jag för lat för att gå ner och inhandla de...

Vad är orden utan mening?

Just nu springer verkligen tiden iväg. har haft en fin helg, lördagsnatt kom Johanna lite spontant hit, vi pratade på tills vi insåg att vi kanske borde somna, för att orka upp tidigt, for med till lule, åt sushi, for tillbaka sen på kvällen. Måndagen kom mamma och hämta mig och Rufina?! Vi for i alla fall på pite havsbad och badade där hela dagen, de var faktiskt väldigt roligt. Sen tisdagen, ja..städning, pluggning och ett möte. 
Förutom skola idag så har jag fördrivit tid med detta ↑ Inte så illa ellerhur?? Rätt skön förssta dag i skolan ändå, trodde de skulle vara jobbigare än vad det var. Men imorgon blir dagen jobbigare tyvärr. Han växla några korta ord md både Emma och Elin innan jag tog bussen hem och köpte behövligheter innan jag gick sista biten hem. 
 

Something to think about

Trust is like a paper, once it's crumbled, it can't be perfect again

-you can flatten the paper and try and make it as straight as you want, but it will never be perfect again. 
Tycker de är ett väldigt fint citat. 
Har idag stigit upp väldigt tidigt, soc har kommit på besök strax före 10, vi har suttit och pratat, såklart om mig, hur de blir med lägenheten, hur ekonomin ska läggas upp osv, sen har det pratats om min skola, min sjukskrivning och nu har det bokats in ett möte med alla möjliga inblandade, soc, bup, åsa, skolan, för att få bättre koll på saker och ting, eller ja så alla ska vara med på samma spår, eller vad man nu ska säga, det känns i alla fall som att saker och ting i skolan kommer lösa sig bättre nu, hoppas i alla fall på de! Fick skjuts av dom till lule sen, mötte upp världens bästa Johanna sen och vi satte oss på waynes och fikade och bara prata sådär konstant i typ 5 timmar, tills strand stängde, sen drog vi oss vidare till max och fördrev en timme där tills min buss gick hem mot pite igen, hade en mycket mysig och trevlig + behövlig pratstund och livets alla gåtor, om typ allt, helt enkelt, de var faktiskt även väldigt länge sedan jag träffade den bruden och ja de märks! Blir alltid lika glad när jag ser hon, min lilla fina underbara vän. Hon är en av dom som alltid kan få mig på gott humör. 

Dagar i ljus och mörker

De har redan gått två dagar in på 2014 och det känns inte ens som om det är ett nytt år. Hade i alla fall ett mycket fint slut med Adde och gänget här i pite, vi gick runt i stan vid tolvslaget och tittade upp mot himlen som lystes upp av en massa fina raketer, sen tog vi oss in på challenge hade de trevligt där innan vi fick i oss lite käk på bigboy i väntan på taxin. Hade ett mycket bra slut samt början på detta nya år, som ska fyllas med nya minnen,misstag,lärdomar och äventyr med de mest underbara vännerna i världen. Hade ett långt samtal med Johanna, igår som gjorde min dag, imorgon ska jag även få träffa den underbara bruttan, som jag inte sett sen förra året! De låter så enormt länge när man säger så. Igår tog jag mig till och med in till stan och körde ett riktigt hårt träningspass, på nyårsdagen och allt, de kändes faktiskt riktigt hörtigt av mig, resultatet känns faktiskt idag...Har idag inte gjort så mycket, bara varit i väg på ett möte vid 1, annars så har det inte hänt så mycket mer. Tänkte dela med mig nu av några bilder från mitt nyår. 

HAPPY NEW YEAR !!

Välkommen till ett nytt år, 2014! Nytt år med nya möjligheter och misstag 
RSS 2.0