elajnsan.blogg.se

Våga aldrig sluta tro

Publicerad 2014-01-29 23:13:22 i Allt å Inget,

Har bara för en timma sedan parkerat bilen på gården, efter en tur till Lule, packat in lite saker i bilen, till flytten, kört runt med syster, Emma och syrrans kille, sen gjorde vi (jag och Emma) ett snabbt besök hos Julia (min gamla mentor från högstadiet), dock har hon inte hemma, men sin present fick hon ändå, eller ja en chokladkaka och ett kort, med bristande ekonomi. Sen bar det av söder ut, hem mot pite igen. Tänkte avsluta med några berättande bilder från helgen. 
Äntligen körkort!!

Publicerad 2014-01-27 09:25:51 i Allt å Inget,

Känns så fruktansvärt skönt att äntligen kunna säga att jag har körkort!! Så nu är de bara för mig att tuta å köra, fast utan skylten och helt själv i bilen! Är nu åter påväg till pite efter en faktiskt väldigt trevlig helg i Lule, som inte kunnat sluta bättre än såhär! 


De ingen annan ser

Publicerad 2014-01-24 11:41:56 i Allt å Inget,

Idag,  ja förutom att jag är trött, så ser jag verkligen fram emot att få åka till min underbara barndomsvän Sofia!! Och imorgon blir hon hela 19 år! Minns fortfarande första gången vi träffades och vi alla satt i en ring och presenterade oss för varandra, 5/6 år var vi då, jag minns de så tydlig för vi var så få tjejer 3 stycken och Sofia minns jag som en gullig, väldigt duktig på att rita, lite blyg och väldigt snäll tjej. Sen ska jag få träffa en massa andra saknade pyser, jag åker dit med Emma och vi förblir där hela helgen! Tror de kommer bli väldigt bra. 


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela