elajnsan.blogg.se

bakom den Oändliga sagan

Publicerad 2014-03-31 11:27:07 i Allt å Inget,

Just nu håller jag verkligen på att somna..sitter och försöker jobba med svenskan, men min koncentration är inte den bästa just nu. Det kanske märkts när jag bloggar istället för att jobba. I lördags vart det besök på Ikea med Emil och Emma, vi köpte saker till Emmas lägenhet. så tidig uppstigning och dan innan vart det väldigt sen sänggång. Har även haft besök av kusin Emma i helgen, vilket var mycket trevligt! De har hunnit skifta till sommartid och nu känns det verkligen som att sommaren faktiskt snart är här. Har till och med fått i mig årets första mjukglass!!


Det var hur gått som helst! känns riktigt bra att kunna säga, att det är gjort!

svarande på tal

Publicerad 2014-03-28 15:39:49 i Allt å Inget,sitter nu fredagen, på bussen mot lule, blivit bjuden på middag där. Har även fått mina kläder från Gina som jag unnat mig och köpt! "yeey" ett linne, en kofta och en svart långklänning! nu är jag nog smart redo för Turkiet om mindre än en månad! saknar bara en bikini överdel och solglasögon så är jag nu fullt redo!
har denna fredag till äran hunnit städa lägenheten och tvättat. Så nu hänger det tvätt lite över allt i lägenheten, eftersom inte så mycket hann torka, samt att socker och trosor ligger nu på golvet i ett hörn och torkar där, de är bra det här Elina. Nä de är inte alls så att jag behöver ett torkställ...har ju faktiskt köpt mig ett skoställ också, men trots de får inte alla skor som jag vill ha framme plats, nej nej jag har inte alls mycket skor. De är bara som de låter. Hann faktiskt även slänga i mig ett mål på max med Emil och Emma innan min buss gick. oj vad jag skriver, men de känns skönt för mig, trots att det egentligen inte alltid är så.vettiga saker, men jag tycker faktiskt inte att det alltid behövs skriva vettiga saker, allt låter så bra, så enkelt, men de är nog snarare motsatsen, till enkelt och bra, men min mening med allt är inte att de ska se tungt ut, för om saker låter enkelt, kanske de faktiskt blir det till slut, aldrig på en gång, men om jag lyckas tillslut få det positiva i mig, kanske jag faktiskt lättare kommer ut ur de oändliga mörkret, som jag faktiskt kan berätta om, så fort det är färdig skrivet. Om inte varje dag hade varit en kamp, vars hade jag då varit? för att ge upp är inte min grej. Jag får ofta höra att jag är envis och det stämmer nog, trots mina kraftiga motgångar, ger jag ändå inte upp, utan jag låter de vara en kamp tills jag vunnit den.

övningen bakom lyckan

Publicerad 2014-03-27 17:06:35 i Allt å Inget,

Sitter på badhuset i öjebyn, snart är det dags att åter hålla i simträning. Känner mig rätt stolt för har fått en hel del gjort i skolan. och ja, ibland får man faktiskt vara de. Fick skjuts hem av Becca efter biologin, där vi nu odlar fram bakterier, usch! jag och Elin var fiffiga och gick runt i skolan. Har även fått en hel del gjort på svenska rapporten, måste även smått börja översätta den till engelska, vilket jag inte alls ser fram emot. Annars idag, smet jag över och drack kopp kaffe hemma hos Åsa ute i det otroligt fina vädret
på bron och fick då en trevlig pratstund med henne.


har även övat att gå i mina högklackade som jag fick till studenten i en förtidig studentpresent av moster och Magnus! älskar verkligen skorna!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela