elajnsan.blogg.se

Att vandra fram och lite tillbaka

Publicerad 2014-05-28 22:42:00 i Allt å Inget,

 
 
När jag skriver och läser de jag skriver och tänker efter vad jag gör, låter allt så lite, som om jag knappt gör något, de kanske är så? kanske låter jag mest dagarna gå, utåt sett, men inom mig känns det som om de händer så mycket mer, kanske de gör de kanske inte. Jag har inte koll på så mycket nu, i stort sätt inget förutom de som händer här inne på avdelning 25. Vilket är en del för mig, men inte för andra. Förutom den kamp jag kämpar så har det inte hänt så mycket förutom att jag fått tandställning idag, då kom den på plats helt, å ont har jag nu i munnen. I helgen fick jag besök av finaste Elin, sen igår av min mentor Maria och idag fick jag äran att ha besök av Helena och Syster.
Här är jag och min nya kompis. 

De känslor som inte kommer ut i ord kommer ut i tårar

Publicerad 2014-05-24 06:15:00 i Allt å Inget, Psykisk ohälsa,

Jag kanske inte uppdaterar varje dag eller varannan. Men mina dagar går åt till så mycket annat, som egentligen bara att orka vara och orka stiga upp. Jag kämpar och jag tänker låta er få följa med i mitt kämpande, små steg i taget. Men de är svårt att finna nå ord för allt, när jag har ett liv att finna hopp till. Bloggen hjälper mig mycket, när jag får skriva. Men de tar kraft att bara ta sig ro till de. De är lite som den här bilden, även dom små detaljerna gör sig viktiga i det stora. små steg gör sig tillslut till stora steg. De senaste dagarna sen sist jag var här å skrev, har jag försökt finna mig till ro och måla, försökt få i mig mat trost min brist på matlust. Sen består dagarna av kriget om att bara stå på benen. Klockan är tidig morgon, jag har redan varit vaken ett tag. Sitter och dricker kaffe och försöker få hjärnan lite klarare.

All motvind blir såsmåningom medvind

Publicerad 2014-05-21 15:38:13 i Allt å Inget,Hinner bara säga Hejdå till min lilla vän katet (i måndags) och idag får jag åter säga hej till min älskade vän igen, vi blir som två bästisar som aldrig riktigt vill skiljas åt.
Ni kanske undrar vad jag gör på dagarna utan att bara hantera ångest och samtalar med personalen och förutom att det då och då dyker upp någon liten filur.


detta är något som både är ett bra tidsfördriv och är även lite ångestlindrande. Idag har farmor och farfar varit förbi och firat mig som hastigast. Nu väntas besök av Elin och även Senare Emma.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela