elajnsan.blogg.se

Gåtan jag aldrig förstod

Publicerad 2014-11-30 21:42:07 i Allt å Inget,

Gokväll,
Sitter i soffan på avdelningen, är trött och ska snart ta mig mot sängen, ska få nå medicin så jag kanske får sova lite i natt, har nu två dagar i rad varit vaken från tre och kan säga er att de blir rätt så långa dagar då. De är inte så väl uppdaterat här nu, men jag har verkligen ingen enegi och har för tillfället helt andra saker i huvudet. Hade igår besök av Elin, hon har fixat lite åt mig, rotat hemma i min lägenhet och kommit hit med saker som man behöver. Så de känns bra, vi fick en bra pratstund och nu kämpar jag dag ut, för att ta mig upp igen och bygga mig starkare. 


Fick nytt armband idag då de klippte sönder mitt armband, då de skulle Linda om min arm.


När man ändå gav upp

Publicerad 2014-11-28 20:29:21 i Allt å Inget, Psykisk ohälsa,

Go kväll, 
Sitter i sängen inne på mitt rum, skulle verkligen vilja hem, men de får jag it och på något vis vet jag också att de är för mitt eget bästa, trots att de är svårt att inse de. Har idag, mest legat i sängen, inte orkat göra något speciellt. Har mest kämpat med mig själv, men de är kanske de som är nog? Min mentor kom förbi och vi har ordnat med skolan och jag är nu sjukanmäld fram till jul. Har ingen som helst aning hur länge jag blir här, då jag är på LPT. 


De som inte fick hände men hände

Publicerad 2014-11-27 20:58:44 i Allt å Inget, Psykisk ohälsa,

Hejsan, 
Här har de varit frånvarande...kanske inte så konstigt så jag i tisdags vart hämtat med polis. Min samtalskontakt och en läkare gjorde då en handräckning och polisen kom, förde mig först till akuten här i Pite, de skrevs ett vårdintyg och sen åktes de vidare till sunderbyn, där jag vart inlagd på tvång med övervak. Kom till Pite igår, har fortfarande övervak och är inlagd på LPT, lagen om psykiatrisktvångsvård. 


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela