Gåtan jag aldrig förstod

Gokväll,
Sitter i soffan på avdelningen, är trött och ska snart ta mig mot sängen, ska få nå medicin så jag kanske får sova lite i natt, har nu två dagar i rad varit vaken från tre och kan säga er att de blir rätt så långa dagar då. De är inte så väl uppdaterat här nu, men jag har verkligen ingen enegi och har för tillfället helt andra saker i huvudet. Hade igår besök av Elin, hon har fixat lite åt mig, rotat hemma i min lägenhet och kommit hit med saker som man behöver. Så de känns bra, vi fick en bra pratstund och nu kämpar jag dag ut, för att ta mig upp igen och bygga mig starkare. 


Fick nytt armband idag då de klippte sönder mitt armband, då de skulle Linda om min arm.När man ändå gav upp

Go kväll, 
Sitter i sängen inne på mitt rum, skulle verkligen vilja hem, men de får jag it och på något vis vet jag också att de är för mitt eget bästa, trots att de är svårt att inse de. Har idag, mest legat i sängen, inte orkat göra något speciellt. Har mest kämpat med mig själv, men de är kanske de som är nog? Min mentor kom förbi och vi har ordnat med skolan och jag är nu sjukanmäld fram till jul. Har ingen som helst aning hur länge jag blir här, då jag är på LPT. De som inte fick hände men hände

Hejsan, 
Här har de varit frånvarande...kanske inte så konstigt så jag i tisdags vart hämtat med polis. Min samtalskontakt och en läkare gjorde då en handräckning och polisen kom, förde mig först till akuten här i Pite, de skrevs ett vårdintyg och sen åktes de vidare till sunderbyn, där jag vart inlagd på tvång med övervak. Kom till Pite igår, har fortfarande övervak och är inlagd på LPT, lagen om psykiatrisktvångsvård. De enda jag kan göra att att försöka

Hejsan,
Sitter på waynes med Emma, hon pluggar och jag kikar in här. Har varit en hel del frånvarande här, men de är väl okej. Jag är trött och slut. Jag är sjuk och orkar inte så mycket. Förutom de har även mitt mående börjat gå utför igen, ångesten ökar osv. Men annars är de väl okej tror jag. Har haft möte med Min samtalskontakt idag, de tog två timmar under den tiden hann jag få träffa en läkare, vilket aldrig är bra. Sen har vi pratat med åsa och ska senare idag eller imrogon prata med min metorn igen. Jag och Emma bytte soffa igår, så nu är de kaos i lägenheten, vilket innebär att jag inte hittar något alls där just nu i denna röra, hade faktiskt tänkt försöka att städa undan där lite, så de blir en någorlunda ordning i alla fall, alltså en typ storstädning om jag orkar med de, de kan även inkludera att börja plocka fram lite av julsakerna, de får jag helt enkelt se hur de blir med de. Ska sen även ta mig en sväng över till åsa och hänga där på kvällen och umgås med, ja de här kan låta fel, men med min andra familj. 
 

Vita vingar

Hejsan,
Idag blir jag hemma, vilar upp mig och försöka bli frisk, ska även ringa läkaren, då jag har ett sånt ofantligt tryck baki ögonen, de trodde från simningen att jag dragit på mig bihåleinflammation och ville att jag skulle ringa dit..så då måste jag väl göra de. Jag har inte ens orkat ta mig upp ur sängen, utan ligger fortfarande kvar, trots de att jag har varit vaken i några timmar.  De regnar och blåser ute, världens mest trista väder. Idag fyller även syster yster 18 år och poff vad gammal man då kände sig. 
Såhär såg de ut igår, vita träd och vitt på marken, idag är de åter grått och trist.

De jag ändå visste

Är trött tröttare än tröttast. Har nyss kommit hem efter en heldag i simhallen, hade feber, ont i huvudet och en hosta, men jag krigade, de var jobbigt, men jag var där och stod på bana 4 som vändningskontrolant. De gick bra, behövde endast diska en enda under alla mina tre pass där. De gick även bra för Pite simmarna och vi tog hem några medaljer. De har varit en bra och trevlig tävlingshelg trots att jag varit sjuk. Nu återgår jag till allvaret igen, för imorgon är de måndag och skola. Kvällen min ska bestå av plugg med Elin, hur väl jag nu ska lyckas med de. Tänkte försöka ta en liten tupplur nu, innan Elin hör av sig. 
Två glada simmare. 


Jord utan lust

Gokväll, 
Har varit lite off här, men de kanske inte är så konstigt då jag både är sjuk och har haft fullt upp hela dagen. Het sovit hos Elin och då också fått närmare till simhallen. Har ställt upp som funktionär till där kring 1 och efter de nån gång. Följt med Elin och när hon köpte en mobil, hämtade ett akvarium och sen bar de av mot Lule. Kom till syrran, var där och pratade på och gav min lilla present. Där stod även min pärla, vid namn röda faran. Så nu har jag köpt min första bil och de känns riktigt riktigt bra. Nu sitter jag hos Elin igen, efter många turer, har även hunnit hem för en dusch. Så skönt. Blir en relativt tidig kväll, då jag ska upp lika tidigt imorgon. Jag visste ändå aldrig hur

Hejsan,
Sitter nu i skolan, har skrivit prov, fördrivit tid med Emma och Elin och nu väntar jag på att Emma ska sluta sin sista lektion så ska vi ta oss in till stan för en fika och fördirva lite tid innan vi tar oss till smarteyes, har nämligen fått order av Emma och anda Elin att kolla upp min syn, så nu tänkte jag göra de, har en tid bokat 15.20. Så någon timma blir det ändå vi måste fördriva. Sen har jag lovat syster att följa med till farmor och farfar, för att fira henne där, så som snäll stora syster gör jag de, blir upphämtad vid 4. Sen imorgon blir det att fira med resten av släkten hos mamma, men först är de ju simtävling, så då blir det att vara där och ställa upp som funktionär. En av alla typ 20 stycken, för så pass många behövs det för att en tävling ens ska gå ingenom, jag ksa vara en av bandomarna, alltså kolla så att ingen gör något fel när de vänder.  Tröjan som jag har på bilden är en av de nya som jag har beställt, den är verkligen hur mysig som helst. 

Vidunder utan ord

Godmorgon, 
Är nu på bussen påväg mot skolan, för att skriva prov, om 30 min sitter jag redo (nästan redo) för att skriva hos specpedagågen. Har hunnit med att gå på en riktigt härlig promenad med vovven samt suttit ner i soffan och dricka mitt morgonkaffe. Ska sen möta upp Emma och då ska vi fixa lite saker, men tänkte faktiskt vara duktig och se om jag eventuellt lyckas på nå plugg bortgjort så kanske jag slipper de i helgen medan jag väntar på att hon ska sluta, är smart där. Snorar mer än tio personer tillsammans, hostar och sådär, önskar mest just nu att förkylningen bara ska försvinna. 
Har på mig mina blås jeans, var väl typ sådär evigheter sedan jag, Elina, hade blås jeans på mig, har ju oftast svarta eller kjol. 

Något jag vet inte vad

Såhär välklädd är jag när jag går ut med vovven, bra med kläder=ännu en bättre promenad. 
Väntar på att thé:t ska bli klart att dricka, annars så pluggar jag på för fullt. Har hunnit städa och varit ut med Elin och hunden på en promenad. Tänkte fortsätta att plugga sen, för jag åker nämligen in på min lediga dag bara för att skriva ett prov, känner mig riktigt duktig där alltså! Har tagit hel sådär lagomt med plug för helgen, eller ja nästan i alla fall. Men jag har en del att göra, som matte och några instuderingsfrågor +en redovisning till torsdag att skriva, så de känns som att jag har de jag gör. Sen är de ju även simtävling i helgen, så de är där jag ska spendera min helg, plus att jag ska fira syrran på lördag som fyller hela 18 år på måndag, när ens lillasyster fyller 18 då känner man sig gammal, eller de gör i alla fall jag. Trots att de bara skiljer 1,5 år emellan. Nu är thé:t klart och snart dör även mobilen, så därför avslutar jag här. 
Frost utan is

Hejsan, 
Fick just ett sms om att mina kläder har kommit som jag har beställt, har ju sänsat min garderob och såg då att de behövdes fyllas på där. Har haft möte med min mentor, de gick bra och de känns ändå som att saker och ting på något sätt går framåt, de ser i alla fall ut så. Vilket är bra. Är väldigt trött, huvudet  dunkar och jag skulle helst av allt bara lägga mig i sängen under täcket. Förutom de fysiska, så är väl tillståndet lite vackligt om man kan förklara de så. Kommer inte på något bättre sätt att förklara de på. Jag fryser som jag vet inte vad, tänkte försöka plugga men får väl se hur de går ändå, men ska i alla fall försöka, har ju trots allt en timma att fördriva tid på, ska lite senare också ta mig ner till fiket och köpa mig en kaffe för att förhoppningsvis få lite enegi och få upp värmen, eller ja de är väl inte så konstigt att jag fryser då jag har 39 i feber, men de är en helt annan femma, för just den punkten blundar jag för. Vågor utan vind

Godmorgon, 
Har börjat hela dagen med att trotsa den elaka förkylningen som jag har och gått ut på en härlig lång promenad med vovven. Med rätta kläder vart de en mysig promis. Nu har jag gjort mig klar, dricker kaffe och fördriver tid innan jag ska ta mig mot bussen för att ta sig till tandis. Blää. Och sen blir de skola och massa plugg. 
Jag och vovven + hundhår som jag ska dammsuga upp idag igen. Han släpper enomt mycket just nu.

Can't hold back

Go kväll,
Sitter i soffan under en filt, fryser och dricker kopp efter kopp thé för att hålla upp värmen i kroppen, alltså, jag gör allt för att bli varm. Har varit ute på en härlig promenad i kylan med vovven här på kvällskvisten, med lagomt med kläder på var de faktiskt riktigt skönt, trots att temperaturen har hållt sig nere kring minus 10. Ljusen är tända och jag har just slått in syrrans present plus lite dekoration till dess att jag ska julpynta, jag har alltså slått in tomma kartonger. De vart helt okej och ska under granen när jag väl her upp den, där kring advent. De jag önskade mest av allt just nu är verkligen att jag skulle bli helt frisk från min förkylning och inte få feber igen som jag tror jag håller på att få, känner att mitt emunförsvar är verkligen nere på noll just nu, jag blir ju smittad hur lätt som helst. 
Tänkte ikväll bara mysa med de tända ljusen och måla mina naglar, helt enkelt inte göra något speciellt. Låter som en väldigt skön plan, eller jo, jag ska dricka några koppar thé till. Imorgon är ju som min fredag, vilket känns otroligt skönt. 
mitt mästerverk och de fyrkantiga de är till syrran, men säger icke vad som är i. 

Jag visste aldrig vars jag kunde gå

 
Hejsan, sitter nu vid ett bord i gallerian, gör inge speciellt, är väldigt väldigt trött, natten har inte bestått av mycket sömn alls tyvärr, som jag skrev tidigare krigade jag mig verkligen till bussen, jsg har varit hela dagen i skolan, vilket jag inte alls trodde att jag skulle vara, men jag var de gör mig ändå lite stolt. Har druckit en chailatte med Emma och Julia på Waynes. Tänkte faktiskt försöka få nå plugg bortgjort under dagen, kanske jag lyckas idag ändå. Har ju ändå prov på fredag så. ska köpa en bil, då på lördag blir jag ägare av en bil, lycka alltså! En gammal, men billig bil och har kört den innan, så klagar inte alls. 
 

Utan att veta vars jag skulle gå

Godmorgon, 
Har redan varit vaken i några timmar, är dunder förkyld och övervägde att skippa skolan, men trots de krigar jag till   Skolan. Har hunnit dricka kaffe och suttit i soffan, myst med kaffe och tända ljus under en filt. Mysmorgon number one. Är nu på bussen och påväg mot skolan, har thé i handen och ska ha de till första lektionen. 
Mys i soffan, med vovven, kaffe å tända lju.Jag försökte i alla fall

Go kväll,
Klockan tickar sig närmare halv 9, tänkte snart ta mig mot duschen, men först dricka upp mitt thé som jag kokat mig. Myser med hunden som är här. Har haft viktoria över, då vi har fixat med Gymnasiearbetet, har fixat frågorna till intervjun och på torsdag ska vi träffa en av våra handledare. Har hunnit vara på två långa promenader sen jag kommit hem från skolan, en i ljuset och en i mörkret. Riktigt skönt var de, man blir som på något vis piggare. Ska ställa väckarklockan på 6 och se om jag orkar upp då för en promenad eller om de blir en lite kortare som i morse, då jag hade lite mera brottom, då jag råkade somna om efter mitt sista alarm. Men på 40 min hann jag gå med hunden och nätt och jämt sminka mig tills jag fick springa till bussen. Har inte fått nå plugg bortgjort allts, eller jo lite då om man räknar med gymnasiearbeten, men annars har jag knappt fått gjort nå. 
Kan man bli söter? och se dummare ut? Har en hund som verkligen älskar snön

vindar utan luft

Hejsan, 
Sitter hemma i soffan, har druckit några koppar thé, tänkte försöka få nå plugg gjort om jag ens lyckas med de, de skulle vara duktigt gjort att börja plugga i såhär god tid, om jag nu skulle lyckas med de. Sen har jag också en redovisning att skriva klart, om sorkpest och harpest, har jag för mig att den skulle handla om. Så de är väl bara att börja skriva den med. Sen har jag inte så mycker mer att göra och de enda som står på min plannering förutom de jag nämde nu är ett matte nationella i december, den har jag de som lugnt och inget mer heller innan jul, om inget plötsligt dyker upp som jag måste fixa. Tänkte ta och koka mig en kopp thé och hinna dricka upp den, i samband med att jag kikar runt på datorn och lyssnar på musik från tv:n. Har även klickat hem lite kläder, kollade i min garderob och ränsade, insåg då att den behövdes fyllas på och jag måste erkänna, de var ett bra tag sedan jag ens köpte nå kläder så. Samvetet är fortfarande gott och som ett plus i kanten har jag även hunnit med och betalat alla räkningar idag, mindre kul, men skönt att få de överstökat i alla fall. 

Inte något för mig

Säger godmorgon från bussen,
Ja då var man åter påväg mot skolan och beta av en lång mattelektion, sen ska jag ta mig in till stan, leta lite julpynt, gå runt å kika på kläder och nytt smink, för delar där börjar ta slut. Var verkligen jätte trött i morse men tog mig ändå upp och krigade mig till bussen och jag hann. Har till och med hunnit med att dricka mitt morgonkaffe hemma, så idag tog jag med mig thé, för min helt underbara förkylning..Samething of everything

Gokväll,
Sitter nu på bussen hem från Lule, har hunnit med två fikaställen. Först middag på Waynes, där de vart varsin väldigt goda sallad.

Vi satt där och pratade och hade de gott, sen när de stängde tog vi oss vidare till friends, vi satt där resten av kvällen, har hunnit få i mig ett antal koppar thé under den tiden. Hade denhur mysigt och trevligt som helst med den bruden och de märktes att de var länge sen vi sågs för jag hade kunnat sitta där i många fler timmar och bara prata på om allt möjligt mellan himmel och jord. Börjar bli rätt så trött, längtar just nu mest över att bara få komma hem och inte göra något alls. Innan det är dags att ta sig mot sängen. Tog även med mig en kopp thè i min termomugg, som jag har att dricka efter vägen nu. Jag menar det ju trots allt över en timma kvar innan jag ens är hemma så. 
Thé<3 
Hahah..man ser verkligen längdskillnaden här, jag ser ut som en jätte i jämförelsen med Johanna.


Mitt uppe i ingenstans

Hejsan, 
Sitter för tillfället på bussen mot Lule, ska få träffa min underbara vän Johanna!! Som jag saknar henne!! De ska bli så himla roligt och skönt. Mycket mer än så händer inte, sitter på surfisen, dricker en varm och god chailatte och mest njuter av den. Är rätt så slut, men något positivt som har hänt, är väl ändå att jag klarade matteprovet, vilket kändes enormt lättande, nu har jag gjort 2/3 prov var av båda godkända! Har blivit dunderförkyld igen, Vilket är sämst, men men de är bara bita ihop och hoppas på att den försvinner helt nu. Solens vackra strålar

Godmorgon, 
Har varit ute och gott och nu ligger jag åter i sängen. Skulle helst av allt sova någon timme till, men tänkte försöka få nå gjort, som att plugga och dricka kaffe och thé. Ska ju som inte åka förrän om 3 h. Så jag några timmar att döda. Vad hade jag annars gjort?

Gokväll, sitter ny duschad, men en kopp thé, kvälls ro, heter thé:t. Riktigt gott, enligt mig. Ljusen är åter tända och jag sitter nyduschad under en filt. Har hållt i simträning, hunnit handla lite mjölk och så innan jag tagit mig hem. Har även varit duktig att plugga matte nu på kvällskvisten. Så lite har jag ju trots allt fått gjort, denna vecka står ändå inte så mycket på schemat, ett prov och de är det enda jag har att göra (plugga) denna inte så efterlängtade vecka, men de blir ju bara en vecka närmare jul och de är väl ändå positivt. Hoppas bara snön får stanna kvar tills dess och de skadar inte heller om det kommer lite mer. Nu tänkte jag dricka upp mitt thé och ta mig mot sängen, slå på något bra och sen efter de sova, de är tur att min vecka börjar med sovmorgon, vad hade jag  annars gjort? Hela veckan känns så mycket lättare tack vare in långa sovmorgon på måndag. 

one way to walk

Hejsan, 
sitter med tre olika digatala föremål och gör tre olika saker på dom. Lyssnar på musik från surfisen, skriver och kikar bloggar från datorn, och chattar från mobilen. Samtidigt som jag målar naglarna, dricker thé och myser av med tända ljus. Ska kanske snart fixa något att äta, eller de får bli när jag målat naglarna klart. De är redan mörkt ute, de enda sken jag har inne är från brinnand ljus. Jag har varit ute och gått nyss med musik i öronen och bara njutit av de härliga vintervädret som har visat sig ute idag, snön är kvar, men de är väldigt väldigt halt ute, häll på att halka X antal gånger. Tänke sen på kvällen även, efter simträningen försöka få nå matte gjort, så att jag kommer ikapp då jag ligger lite efter. Nu ska jag återgå till att fixa klart naglarna för nu har de första lagrena torkat och nu ska glittret på. 

Utan alla ord


Godmorgon,
Vaknade nyss, marken är fortfarande täckt av snö, helt underbart mysigt. Jag älskar verkligen snön, den är som obligatorisk när de är vinter, den gör allt lite mysigare. Sitter och dricker thé och myser på framför ett avsnitt av en serie, ska sen nog kanske ta en promenad i detta vinterväder och trotsa förkylningen. 

De små men ändå stora

Hejsan,
Sitter och myser med en kopp varmt thé, försöker få bort de onda i halsen som jag har fått och haft sen jag vaknade. Hade oturen med mig idag,  så när jag och Elin skulle köra till mig var bilen död och den gick inte att få igång igen, så Åsa, Emil och hans kompis kom och vi fick hjälpstarta den, den gick igång, jag körde hem den och höll tummarna för att den skulle hålla hela vägen, de gjorde den, men när jag kom hem, stängde av den och skulle starta den igen, så gick den inte igång..Vilket innebär att jag inte kan ta mig till lule för att träffa Johanna. ÅÅ saknar som henne massor och hade så gärnat velat träffa henne. 
 

I skrivande stund

Hejsan, 
Sitter hos Elin, vi har just ätit lite. Igår var jag hos Åsa, vart bjuden på god middag och så, var social och hade de trevligt där, sen körde jag vidare till Elin igen, vi mös på med gott över en film och massa prat. Idag snöar de ute och ser hur mysigt ut som helst. Ska lite senare till Lule och träffa min underbara vän Johanna. 
Finding the right way to go

Hejsan,
SItter med datorn i köket, dricker en varm kopp kamomill thé med mjölk i. Samtidigt som jag kikar i Åhléns katalogen som jag har fått hem i brevlådan idag. Har för övrigt nyss kommit hem från Elin, svängde förbi och handlade lite, typ thé osv. Har ont i huvudet och har haft de ny enda sen jag vaknade i morse, så denna fredag blir nog väldigt lugn, har även inte nå speciella planer för kvällen heller så. Tror de kan bli en såndär skön fredag kväll, då jag sitter i soffan med tända ljus och mest bara njuter framför en film eller några avsnitt av någon bra serie. Efter att ha druckit upp thét tänkte jag kila över en sväng till Åsa och hälsa på där innan jag tar mig hem igen. 
 

Vars kom alla ord ifrån?

Godmorgon,
Ligger i sängen hos Elin, hon har tagit sig till skolan och jag ligger kvar här. Har hon i huvudet och är trött, och det känns helt underbart att ha helg. Ska sen göra nå, men jag har inte riktigt kommit på vad. Måste i alla fall hem och ladda mobilen, för den ärr snart död och jag glömde laddaren hemma. Varför varför inte

Go kväll, 
Sitter fortfarande vaken hos Elin, vi dricker thé. Vi ska snart ta oss mot sängen, så sjuktnskönt med helg, verkligen jätte skönt. Vi har mest bara suttit och pratat och inte gjort något speciellt. Imorgon är de fredag och jag ska se vad jag får gjort då, den återstår att se imorgon. Vars gick allt snett?

Hej,
Sitter och myser under en filt med tänds ljus, jag har helg och de är kyligt ute. Har varit närmare 15 minus ute idag, brrr, så då tycker jag de här är ett bra sätt att få upp värmen i kroppen, specillt när jag har frusit hela dagen. Funderar på om jag ska fixa nå mat lite senare och vad isåfall. Trött, tröttare, tröttast

Hejsan,
Sitter i skolan nu, lust haft första lektionen och dör fick vi saft och mariekex, var verkligen så länge sedan jag åt de. Lyx på NA-specen. Har två lektioner kvar innan jag sen äntligen får gå hem. 


De viktigaste man har

Gokväll,
Har just kommit ut ur duschen, efter ett att ha agerat simtränare, en sista onsdag. Är trött och har väl inga speciella planer för denna onsdagkväll, tänkte väl mer lägga mig i min renbäddade säng, så himla mys. Fick en glad överraskning idag, min älskade syster från Lule kom och hälsade på, så himla kul och de var så länge sedan vi sågs bara sådär, vart så otroligt glad när hon ringde och sa att hon var påväg mot Pite för att hälsa på mig. Bjöd även henne på pizza, mys mys! De var min stora händelse för dagen. 
Skönt för omväxlingens skull att slippa diska också! 

Utan ord

Hejsan, 
Har för ett tag sen skrivit ytterligare ett prov, de var svårt, men jag får hoppas på det bästa, ändå. De var de i Na-specen. Igår var jag först med Elin i Öjebyn, åt där och vi bakade, pratade på och hade de trevligt. Sen vid tio kom andra Elin och hämtade mig hemma, jag for till henne, vi satte oss och pluggade inför idag och där kring 1 la vi oss, pratade en stund innan vi båda somna. 
Nu väntar jag på att Elin ska bli klar. De som aldrig kom, men ändå gick

Hejsan,
Sitter med en kopp thé i handen, väntar på att sista tvättmaskinen ska bli klar. Har dammtorkat, skurat och dammskugit hela lägenheten idag sen jag kommit hem. Så nu är det städat och fint, vilket känns riktigt skönt. Är helt slut efter matteprovet och jag vet helt ärligt inte alls hur de har gått. Har idag även fått mina nya skal, är så nöjd över alla! Ska efter jag plockat ur tvätten ta mig till Elin, vara där ett tag innan jag tar mig till Åsa igen och sen hem. 
Fem nya skal till min samling.

Jag kom, jag gick och ändå stod jag kvar

Godmorgon,
Sitter nu på bussen nu, påväg till skolan, är trött, och skulle göra vad som helst för lite sömn. Dricker kaffe och gör allt för att vakna till. Om ca 30 min sitter jag och skriver matte prov, så får väl se hur de går..Vägen bakom mörkret

Gokväll,
Sitter/ligger i soffan, har hunnit med och druckit några koppar thé, försöker plugga lite matte, då jag ska skriva prov imorgon, något jag inte alls ser fram emot, jag måste verkligen klara de och jag ska göra allt för att ändå lyckas, de är svår matte och alltså då ett svårt prov. 8.10 börjar jag imorgon och då och det enda jag har är provet som jag ska skriva. USCH FY BLÄ. Ungefär så känner jag för de, men om allt går vägen kan detta vara mitt näst sista prov jag skriver i matte, vilket skulle vara helt underbart. Jag är väldigt trött och tror jag ska lägga mig i tid för att kanske lyckas somna någorlunda tidigt. Har hunnit vara med Elin idag, följt med henne när hon fortsatte på sin tatuering och sen har jag hängt med henne en bit in på kvällen, pratat och myst på. 
Jag och mina tio koppar thé, eller något liknande.

Stunden som aldrig kom

Godmorgon på er,
Sitter med en kopp thé i handen och datorn framför mig. Har på morgonen hunnit varit iväg på vårdcentralen och lämnat nå blodprover osv, fick då åter bekräftat att jag var  176 cm lång, blää. Blundar fortfarande för att jag växt två centimeter sen de att jag mätte mig till mitt ID-kort förra hösten. Men tyvärr är de sanningen, hade dock gärna kunnat vara lite kortare, men men. Jag börjar ju inte förrän två, så om någon timme igen ska jag ska jag in till stan (skolan). Träffade även en gammal barndomsvän/ gammal gymnastikkompis på bussen idag hem mot munksund, har väl inte pratat med henne på år, de var verkligen kul att se henne och höra hur hon hade det osv. Hon pluggade till sjuksköterska på distans och skulle då ut på sin praktik. Nu tänkte jag slå på någon film och mysa ner under täcket hos Åsa.

Den dolda hemligheten

Go kväll, 
Sitter och myser med katten, har nyss skjutsat hem Emma. Hoppade i själv idag under träningen och tränade lite själv, vars skönt. Har på kvällen lagat oss middag och så. Har större delen av dagen jobbat matte, sen for jag med Elin från öjenbyn till stället där hon skulle tatuera sig, gjorde henne sällskap ett tag, ont såg de ut att göra, sen var jag tvungen smita och jobba som sagt. Ska nu koka mig en kopp thé och njuta till den innan jag tar mig mot sängen och slår på en film. Blomman som aldrig slog ut

Godmorgon, 
Ligger i soffan, dricker kaffe, ser på tingeling, ska lite senare sätta igång och plugga lite matte och så. Är trött och tänkte vakna till med lite kaffe innan jag ens försöker mig på den. Sune ligger och myser här med mig, han har somnat i mitt knä och snarkar lite smått. 


ord utan vingar

Go kväll,
Som ni ser på bilden sitter jag vid köksbordet hos Åsa, med en kopp varmt thé och tända ljus och myser på, ska snart ta mig mot sängen, lägga mig och slå på en serie, och sen somna. Har haft en jätte trevlig kväll med Elin från öjebyn, vi tog oss en roadtrip till lule för lite donken käk och sen tog vi oss åter mot pite, sen jag kommit hem har jag inte gjort så mycket, Tahmina är med en kompis som ska sova över och jag sitter å myser. Imorgon är det söndag, ska plugga matte och sen blir det lite annat sådär mindre skojsigt, eller nå åt de hållet tor jag. De återstår att se imorgon. 

Fåglar utan vingar

Hejsan,
Ligger just nu i soffan och myser med Sune, har sett på lite serie och gör väl inge speciellt. Har varit en lugn morgon, tahmina sover, eller vad hon nu gör på sitt rum. Tänkte väl snart fixa nå lunch till henne och så. Dricker kaffe och försöker kvickna till, vet inte riktigt vad jag ska göra av denna dag, tänkte att de får återstå och se. De är rätt så lungt och skönt, dåligt väder ute, en perfekt dag för inneaktiviteter eller något liknande. Kanske rent av blir en mysdag utan dess like, who knows. Ni får ha en fortatt trevlig lördag, så ska jag återgå till serie tittandet och dricka upp mitt underbara kaffe.
 
 

Jag ville inte veta

Go kväll, 
Sitter nu i soffan hos Åsa, gör inge speciellt sådär, jag och Tahmina sitter i varsitt hörn och är extremt sociala med varandra.  Har varit med Elin från Öjebyn ett dag, följt med henne när hon handlat osv, haft det trevligt och pratat på, vart en jätte bra avslutning på dagen. Har under dagen varit i Lule, fikat med syrran, mamma och mormor på rosters, även de var trevligt och mysigt. Tänkte nu återgå till att bli lite social innan jag kryper ner i sängen.
Har en söt katt i famnen som jag tror har somnat.

Vars jag än vände mig

Godmorgon, 
Eller ja de kanske inte är så mycket morgon nå mer, men ändå! Ligger i alla fall fortfarande i sängen, har legat här ett bra tag nu och har väl inga direkta planer på att gå upp. Har huvudvärk och tänkte låta den få försvinna. Ska även en sväng till Lule idag, träffa syrran och mamma, sen åter till Pite och hem till Åsa. Där ska jag vara med Tahmina hela helgen och till tisdag, då Åsa och rufina är i STHLM. Vars kom allt ifrån?


Gokväll,
Just nu känns det som att ögonen går i kors, är så trött, jag måste verkligen göra något åt min nattsömn. Hade tänkt städa lite idag, men jag känner att jag verkligen inte orkar de, är för trött för de, kanske blir de jag gör imorgon istället. Mötet med min mentor och min samtalskontakt gick bra. De var ett bra möte, vi pratade om mitt mående, hur de gick i skolan osv. Fick sen efter mötet ta mig hem, så var väl hemma där kring halv 4 och sen dess har jag inte gjort något allt, bara tagit det lugnt. Ska nu återgå till att inte göra något speciellt innan jag om några timmar tar mig i säng. Har även hunnit prata med Johanna en sväng och de var så skönt, som jag saknar henne.

Tom på ord

Godmorgon, 
Är nu i skolan, har suttit å pratat tills Viktorias lektion började. Ska du fördriva tid tills jag rätt så snart ska ta mig på möte. Har insett att jag har typ möte mest hela tiden idag, känns som om jag har ett emellan varje lektion eller nå. Är väldigt trött och krigade mig upp ur sängen som för så lockande att ligga kvar i. Dricker massa kaffe för att piggna till och vakna. När jag steg upp idag var det minus 10 grader ute, kallt! Nu fattas väl ändå bara att snön tar sin plats igen. 
Jag idag. 


Visornas små ord

Gokväll, 
Sitter just nu och gör väl inget speciellt, har för en liten stund sedan tagit mig ur duschen. Ska väl snart krypa i säng, då även imorgon blir en tidig dag. Har varit med Emma, vi har bakat och bara tagit det lugnt hos henne i norrfjärden. Innan vi styrde stegen (bilen) mot öjrbyn då jag skulle hålla i simträning, de gick bra och körde ett lite roligare och annorlundare pass med dom.  

Annars har det nog inte hänt så mycket mer, ska dricks upp mitt kaffe, slå på ett avsnitt av nån serie och sen tänkte jag försöka sova, då som sagt jag ska upp tidigt för möte.

En gång

Godmorgon,
Väntar nu på att Elin och hennes mamma ska komma och plocka upp mig, så får jag skjuts till skolan, så himla skönt. Var sjukt trött när klockan ringde och undrade verkligen om jag ens skulle ta mig upp ur sängen. Men de gjorde jag, man har absolut inget emot att ta mig tillbaka dit, men dock är det ju skola, så de är bara kriga sig dit med kaffe i handen och göra allt för att vakna till.Ljusens dova sken

Gokväll, 
Halvligger just nu under min mysiga nya filt, med tända ljus som lyser upp i rummet. Musiken spelar på låg musik och jag försöker skingra tankarna som snurrar runt. Ljusen värmer upp bra, när jag är som småfrusen. Ska snart ta mig mot sängen slå på nått avsnitt av någon serie och låta mig kanske lyckas somna om till de, de har varit lite svårt på dem fronten nu ett tag. Imorgon återvänder jag till skolan igen, två dagar kvar av denna skolvecka! Så himla skönt! Dock ser jag ju inte fram emot nästa vecka, men de var ju en annan femma. 
Bland annat såhär ser det ut o min lägenhet, med ljus tända. 


jag kunde gå, jag kunde leva, men jag visste inte hur

Hejsan,
sitter just nu i soffan ihopkrupen under en filt och har just målat naglarna, de vart ändå helt okej måste jag ju villigt erkänna. Är rätt så trött efter en heldag i skellefte med föreläsning om barn/kvinnor som far illa, man skulle ja kunna sammanfatta det så. De var en som var där och berättade om sin uppväx, vad hon hade varit med om, om hennes alkoliserade pappa, hur han våldtog henne upp till tolv år ålder, om hennes psykiskt sjuka mamma, om medberoende om hur hon själv hamnade i ett missbruk, av drogor och annat i dess slag, om hur hon följde upp i samma mönster som hon hade vuxit upp i. Sen fick vi även se en teater om en kvinna som for illa psykist och fysikst, de var också riktigt bra, den var även väldigt bra gjord, dom fick verkligen med känslan i den. Sammanfattningsvis var det väldigt bra och lärorikt och ja det går ju inte att bortse från i att man kände igen sig i en hel del där och på något vis var det skönt att få höra allt de där, jag kan inte förklara varför men de var bara de. 
 

Vars man än går

Godmorgon,
Sitter nu och dricker kaffe i bilen påväg mot Skellefte med Åsa och Louise. Vi ska på föreläsning och vara där hela dagen. Så de är min heldag idag. utan ord men svaga meningar

Gokväll,
Ligger just nu i sängen, har nyss kommit hem från Emma, har varit där tills nu. Har räknat matte, kikat när emma håller på att sy sin klänning, vilket jag mest är farsinerad över, något jag idag aldrig hade klarat av. Vad mer? Har mest bara umgåts och mått gott. De har varit en lugn måndag, insåg även att jag har matteprov om en vecka + prov i NA-specen. Och helt ärlgit vet jag inte vad som är värst, matte VS NA-spec, vilket inkluderar typ såhär, tiddilatation (fråga mig inte vad de är) de är sånt vi ska räkna på och sen relativitetsteoriena vilket allt bygger på, eller intergraler i matte..hmm inget av de är väl kul=båda delarna ogillar jag starkt. Ska snart ta och sova, eftersom de blir en tidig morgon, då jag ska på en föreläsning med Åsa. 
 

ljusets vackra sken

Godmorgon,
Sitter hemma i lägenheten nu, börjar om några timmar, fördriver tid, har städat lite och tänkte snart fortsätta med de, men tänkte först kika in här och på datron lite innan. Var väl hemma där någon gång efter 6, så har varit hemma sen dess. Eller har varit en sväng till sjukgymnasten men inte mer än så. Är hur trött som helst och skulle gärna sova ett tag till, men icke de, för jag lyckas inte somna så jag har gett upp den delen och får gå och lägga mig i tid istället kväll. Nu ska jag se ett avsnitt av en serie innan jag tar och fortsätter med min enormt effektiva städning. 
En ny lampa som jag köpte mig innan jag for till stockholm. 
 

Gonna get out to night

Hejsan,
Sitter just nu på arlanda och fördriver tid, om en timma går planet hem, har haft det jättebra i stockholm hos moster, men det är ju som alltid lika skönt att komma hem. "borta bra men hemma bäst". Mormor och morfar hämtar upp mig på flygplatsen och jag vet fortfarande inte om jag tar en buss hem senare eller om jag sover över där. Har inte riktigt kommit underfund med hur jag ska göra. Vore skönt att komma hem samtidgit som jag kommer hem så sent och därför vore det skönt att sova över där. Nu ska jag forstätta se på serie innan flyget gå.

ljuset bakom mörkret

Godmorgon,
Ligger i sängen och gör inge speciellt, typ bara tar det lugnt, de är ju söndagen före skola. Sista dagen på höstlovet, sista dagen på mitt sista höstlov. Imorgon börjar skolan och nu ska jag mest bara njuta och inte göra nå speciellt. De är även sista dagen i STHLM, för idag klockan 19.20 sitter jag på flyget påväg upp mot lule igen, sen vet jag inte hur riktigt jag tar mig hem om de blir med buss samma dag eller att jag sover hos mormor morfar och tar åker tidigt på morgonen på måndagen istället, de får jag helt enkelt se hur jag gör. Beror på när planet landar och om jag då hinner med en buss som tar mig mot pite. Men i alla fall idag har vi då inga speciella vilket ändå är skönt. 
 

Moment of everything

Golkväll, 
Ligger just nu ner på madrassen och gör väl inge speciellt. Vi har bakat, en mosad tårta, precis som hagrid gjorde till Harry i första boken, när han råkade sätta sig på den, står till och med Harry på den, det fick dock inte plats med nå mer... Sen har vi även bakat en rulltårta som vart riktigt god, jag har hunnit färga Malins hår och vi har även hunnit vara ut till Lidingö. Sen har vi helt ärligt inte gjort så mycket mer för dagen. Har varit en rätt så lugn dag och de har regnat, jag har alltså gått runt i sköna kläder mest hela dagen, eller ja större delen i alla fall, förutom när vi då var iväg. 
Mästerverket. De är ju ändå inte utsidan som räknas..Ett av de två orden

Godmorgon, 
Okej, klockan är halv 11, men de är ändå som morgon, för vi sitter just nu och äter frukost. Vi ska strax efter de ta oss i väg med tunnelbana på lite ärenden och sen blir det att fara hem och baka! Vi ska baka halloweenbakelser av dess olika slag och så. Sen får man se vad som händer med dagen. 
Jag i mina myssockar! 

RSS 2.0