elajnsan.blogg.se

moments you can't forget

Publicerad 2014-10-31 21:19:00 i Allt å Inget,

Idol, 30 sek före sändning i tv:n
Go kväll,
Blir kvar på här med malin i någon timme till innan vi tar taxi hem till henne, är trött och har nu tappat räkningen på hur många koppar jag har druckit. Sitter och ser idol, samtidigt som jag gör lite annat. Har varit ner och kikat i studion, suttit där de sänder nyheterna och agerade framför väderkartan och vi hann precis ut innan de skulle börja banda väderkartan. Men de var roligt och har fått mig en ny profilbild på köpet. Just nu händer det inte så mycket här utan är rätt så lugnt, tror då jag kommer somna gott när vi kommer hem. Ni får ha en fortsatt bra kväll och så ska jag fortsätta vara social med Malin.
Jag prövar jobbet som nyhetsankare här på TV4:a 
 

utan eller med

Publicerad 2014-10-31 15:47:08 i Allt å Inget,

Hej,
Sitter nu på mediadesken på TV 4 nyheterna med Malin medan hon jobbar och jag gör ingenting. Vi har kilat runt på stan, och de var inte dirket lite folk på stan nu när det är lov. Vi köpte lunch och plockade ihop oss varsin sallad som vi har tagit med oss hit till middag, mums. De har varit en lugn dag och vi har faktiskt även gått in till stan från dom, vilket ändå är några kilometer, eller ja, de bor ju i innestan, men vi har gott mot plattan och vidare därifrån. Fått åka fulla bussar, vilket är lite omväxling från pites nästan tomma bussar som jag åker med i vanliga fall. 
 

Sonligas väg att gå

Publicerad 2014-10-31 10:02:06 i Allt å Inget,

Godmorgon, 
Sitter in köket hos Malin, hon löser korsord och jag dricker kaffe. Vi får se vad vi hittar på idag, men något blir de iaf. Sen blir det att följa med henne på tv 4, vara där och sen får jag helt enkelt se vad som händer och svänger. Men nu tänke jag avsluta och ta och dricka upp mitt kaffe. 


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela