elajnsan.blogg.se

De lilla om allt

Publicerad 2014-09-30 20:46:26 i Allt å Inget,


De här var min dag, en latte, greys, vad mer behövs? Satt på Waynes idag efter mötet och matten, väntade på Elin och vi tog en runda på stan och avslutade allt med sushi, de var jättetrevligt och roligt och de är så skönt att ha henne med på banan igen. Sen jag kommit hem har jag inte gjort så mycket, mest bara tagit det lugnt som jag oftast gör när jag kommer hem efter en dag i skolan, de är också ungefär vad jag orkar. Har just klivit ut ur duschen och tänkte sätta igång något avsnitt av greys innan jag lägger mig ner för att sova. 

the moment you forgot

Publicerad 2014-09-30 08:10:17 i Allt å Inget,

Me like my new shoes.
Godmorgon,
Har på mig mina nya vita nikes, perfekta i detta lite halvkalla höstvädret som är och en fin kontrast mot de fina höstfärgerna som klär träden och marken. Sitter i skolan just nu, fördriver lite tid, ska snart bege mig på ett möte och sen blir det en halv mattelektion innan jag beger mig in mot stan och till den inte så efterlängtade sjukgymnasten som vill kolla  upp min fot, då jag har haft ont i den så pass länge, får se vad de säger, hoppas de är lugnt ändå,  orkar inte med nå sjukgymnastik för foten också, de räcker med knäna och höfterna och axeln. Typ hela jag är skadad, men annars helt okej, läkaren ville i alla fall kolla på min axel/nacke...bläää, gillar verkligen inte att gå till läkaren, de känns så fruktansvärt onädigt, men men, måste då boka tid för de och kolla hur jag kan osv. Får se vad jag sen gör, helt enkelt, har ju några timmar att fördriva innan sista lektionen så. 

Bakom ljusets sista tomma låga

Publicerad 2014-09-29 19:39:24 i Allt å Inget,

Just nu gör jag väl inge speciellt, sitter mer ner, andast tar det lugnt och käkar kvällsfika. Helt ärligt vet jag inte riktigt vad jag ska säga om min dag, eller vad jag ska tycka om den. Den har varit kort och ja konstig på sitt sätt. Har helt ärligt inte gjort något alls på hela dagen, förutom att varit på en mattelektion och hunnit snabbt prata med Elin en stund innan jag tog mig till bilen och hon till sin lektion. Ja idag körde jag bil, de är första gången sen skolan började, men orkade verkligen inte ta bussen, så ja då vart det bilen. Men imrogon blir det bussen. 
Har sen jag kommit hem suttit och sett på grey's, är redan inne på säsong tre, de märks att de var länge sen man såg de första säsongerna. Lite kommer man igåg men vissa saker var mer, ofta de hände då? Ja typ nå sånt, slutade ju se de, tror jag var på säsong 5 eller 6,  så de ska bli  spännande när jag kommer dit, för har sen efter det bara strösett något avsnitt på tvn här och där. Vart en kort uppdatering i morse, man hade inte någon energi och hade andra saker att tänka på, helt ärligt var jag rätt så frånvarande då och stressad. 
Jag nu på kvällen, trött, slut, lite tankspridd, men trots det har jag något slags leende på läpparna.
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela