elajnsan.blogg.se

Eld utan vind

Publicerad 2015-04-30 21:49:44 i Allt å Inget,

Go kväll, 
Har haft en bra kväll med syrran och hennes klasskompisar. Vi har grillat, ätit gott, spelet kort, käkat godis och pratat på. Är nu hemma, lagt mig i sängen för att se på grey's och somna till de. Annars idag har jag målat och bara sett på grey's inget mer än så. En faktiskt rätt så lugn och skön dag. Ute just nu höra fulla gubbar som skriker birabirabira osv, sen lite annat och de låter inte så trevligt, men de är ju Valborg, så aa. 


Vars tog allt vägen?

Publicerad 2015-04-30 09:40:58 i Allt å Inget,

Godmorgon, 
Ligger fortfarande i sängen, trött och skulle gärna ha sovit en timme till, men vaknade av mig själv för en timma sen och valde att inte somna om igen. Tänkte ta mig upp, sätta igång med de kreativa och såklart äta någon slags frukost. Hunnit prata med både Åsa och mamma nu på morgonen, annars har jag inte hunnit med så mycket mer. De är Valborg, antingen ska jag åka och vara med syrran, eller så följer jag med Åsa och är med dom i stugan. De får jag se. Måste imorgon eller på lördag sätta igång med någon slags bakning till kalaset på söndag också.
Tänkte först av allt, ta mig ut på en promenad i de härliga vädret med ett äpple att tugga på.

En lättnad av sanning

Publicerad 2015-04-29 11:39:32 i Allt å Inget, Psykisk ohälsa,

Hej på er,
Käkar min klassiska frukost just nu, ett äpple. Tänkte sen ta mig ut i finvädret, eller ja de är mulet ute, men man kan ju alltid inbilla sig att de är fint väder i alla fall. En sak jag glömde berätta igår, min mentor ringde igår, vi pratade en stund, hon sa att de var så roligt att höra min röst igen, hur glad blir man inte av att höra de??! De gjorde mig verkligen alldeles varm inombords. Har verkligen haft den bästa mentorn. Hon berättade även för mig att jag fått godkänt på gymnasiearbetet, vilket innebär att jag nu officiellt är helt klar med gymnasiet!!!! Så lycklig!! Finns inte ord som kan beskriva hur skönt de är. Visst jag går ut med ett samlat betygsdokument, och måste plugga upp två betyg när jag själv känner för de, om jag ens gör de det vet jag inte, för funderar nämligen på att efter praktiken som planeras pågå i närmare två år (får nämligen avbryta den när jag vill), jag funderar i alla fall på att plugga till undersköterska. Men till saken igen, nu kan jag lämna gymnasiet bakom mig, min examen vart tidigare, men nu är jag klar och de är en såndan enorm lättnad som har släppts från mina axlar. Nu kan jag vände kapitel och starta om och börja med nå annat. Och de kommer jag ju också att göra, så fort allt är klart från försäkringskassan startar jag upp med praktik, eller som de heter i mitt fall, social träning. Så nu tills dess, så fort jag skrivit under att jag avslutat mina studier tidigare, så fort jag skrivs ut från skolan, så blir jag arbetslös. Men kan inte riktigt fatta att efter fyra år av gymnasiet är jag äntligen klar, de är så himla skönt, de har varit fyra tuffa år, två tuffa i Lule med underbara klasskompisar och två tuffa år i Pite med Elin vid sidan om mig, de vi tillsammans har krigat natur. Och jag är ändå rätt stolt över mig själv, att med allt som hänt, har jag trots allt inte hoppat av, utan jag har kämpat vidare och krigat mig igenom allt. För jag ville aldrig ge upp, visst de tog fyra år, men de var de värt, för nu är jag klar. Trots en aktutplacering i familjehem, vilket räddade mitt liv, ett halvår med pendling till Lule, jag böt skola, vart sjukskriven till 50% pågrund av att jag mådde så dåligt psykisk, som uppkommit genom mina trauman under uppväxten, hann bli inlagd två gånger, vilket gjorde att de var mycket som fick jobbas ikapp, så tog jag ändå mig igenom gymnasiet, och jag är så glad att jag gjorde de, att jag aldrig gav upp utan kämpade vidare och fixade de, för de gav ju resultat, eftersom jag nu är klar med gymnasiet. En såndan lättnad och de känns så obeskrivligt skönt. 
Frikat igår med finaste Elin. 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela