elajnsan.blogg.se

pyssel, för en till en annan värd

Publicerad 2015-08-31 15:36:54 i Allt å Inget,

Har hunnit med att pyssla en "kom ihåg lista" över veckan. Så klistrar bara upp en post it lappar för den dagen jag har någt möte eller något liknande jag ska göra. Istället för att köpa en så gjorde jag en själv. Var faktiskt ändå rätt så nöjd över den. Så de är ungefär de jag gjort idag. Eller hittills av dagen. Tänkte om ett tag ta mig ut och gå på en promenad eller något liknande innan de blir ännu kallare. Eller snarare börjar blåsa ännu mer. När jag sätter den kreativa sidan till så glömmer jag bort tid och rum och de är så himla skönt. De är som att tiden står stilla när jag pysslar och de är så himla skönt. 

tom på ord

Publicerad 2015-08-31 08:15:53 i Allt å Inget,

God morgon, 
Är lite halvt trött, sitter och funderar vad jag ska göra av denna dag. För har inte alls nå planer. Ut ska jag, men vad jag ska göra de vet jag inte. Allt står som still, jag kan inte skriva ner ett ord. Men de kanske kommer eftersom. Jag vet inte. Allt känns bara så tomt. 

utan att egentligen veta vad

Publicerad 2015-08-30 16:07:00 i Allt å Inget,

Hejsan,
*pust* Har för kanske en timma sen kommit hem efter en lång cykeltur. Mötet gick bra och på söndag börjar de vi om med simträningen igen. Vilket ska bli kul att få starta upp med de igen. Eftersom att jag aldrig har cyklat till öjebyn utan bara kört bil, så fick jag ta fram GPS:en för att hitta den rätta vägen till öjebyn, de gick bra ända tills jag kom till öjebyn för då vart de lite bökigt att hitta rätt väg till själva badhuset, men tacka GPS:en för de. Hade den i ena handen, hörlurarna i öronen och lyckades då tillslut komma fram och de var samma visa påväg hem. Men de gick ändå bra måste jag säga. Ja menar jag kom ju dit och jag tog mig hem. Så så illa gick de ändå inte och har cyklat nästan 2 mil idag, vilket känns riktigt bra och de känns även i benen nu.  
 
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela