elajnsan.blogg.se

En fullspäckad dag i Pite

Publicerad 2015-12-30 22:02:47 i Allt å Inget,

Go kväll, 
Halvligger i soffan, jag och Melinda har Harry Potter maraton och vi är just nu på fjärde filmen. Idag har vi annars ränt, vi gick in till stan, handla, gick till strömgården, sen till sjukhuset och sen hem igen. Satte oss och fortsatte se på Harry Potter, sen fick vi avi:er och satte oss på bussen, först till munksund, skynda oss där, hann med nästa buss mot stan, sen gick vi till kvantum, hämta ut nästa paket, hann precis med bussen hem och inom en timma hade vi hunnit med allt och kunde åka på samma biljett alla tre turer. Har nu gjort ännu ett till hål och så. Nu ska vi bara slappna av. Ha en fortsatt trevlig kväll. 


En dag i Lule

Publicerad 2015-12-29 12:19:15 i Allt å Inget,

Hejsan, 
Hade en trevlig dag i Lule igår. Shoppade med mamma, de som var min julklapp. Fick ett par hörlurar 
Jättebra ljud i dom och allt. 
Fick med mig två tröjor hem 
Sen fick jag med ett par jeans 
Sen dessa mörkblåa jeans. 
Sen fick jag även underkläder på de, så inte så illa de inte. 
Sen vart jag bjuden på en fika på espresso house och sen for vi till mamma och där bjöds de på middag innan jag tog bussen hem. Nu har jag handlat mat och sånt, nu är väl tanken att jag mest ska ta de lugnt och inte göra något speciellt.

En dag i Lule

Publicerad 2015-12-28 10:53:32 i Allt å Inget,

God morgon, 
Sitter nu på bussen påväg mot Lule. Där blir de en shopping dag med mamma. Sen blir de hem och bara mysa på med Alice. De gör ont i mamma hjärtat att vara borta så mycket från henne. Men sen blir jag hemma. Och om en vecka börjar jag skolan. De känns på något vis overkligt. De känns både spännande och bra. Nu ska jag bara fördriva lite tid på bussen tills dess att jag är framme i Lule, de blir nog mest att lyssna på musik och drömma mig bort. Distriktsköterskan har även varit hos mig, gett mig medicin och fyllt på i medicinskåpet. 


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela