elajnsan.blogg.se

Stunden jag visade mig svag

Publicerad 2015-02-28 23:08:05 i Allt å Inget,

Gokväll, 
Ligger nu åter i sängen efter en fullspäckad dag. Har fröst varit i simhallen typ halva dagen, de gick riktigt bra för alla simmare, de är som kul med ett klubbmästerskap ändå, hade varit med om jag inte hade tatuerat mig. Sen for jag och hälsade på min älskade syster Elin, var där en stund  och pratade på, vi betalde även klart våran utlandsresa. Sen mot kvällen for jag till Åsa, fick middag, pratade på och vart bjuden på god efterrätt. Nu är jag trött och tänkte sova, för att stiga upp tidigt imorgon.
Ser så enormt glad ut, när Tahmina tog min mobil och tjuvfota

Vingarna uppe i målnen

Publicerad 2015-02-28 08:56:13 i Allt å Inget,

Godmorgon på er alla, 
Sitter framför datorn ute i långnäs, gör väl inte så speciellt. Ska snart göra mig klar, träffa Melinda, sen blir de klubbmästerskap i Munksunds simhall. De är ungefär vad min dag kommer bestå av. Igår var en riktigt bra dag, fix och sånt sen begav vi oss till skellefte för att tatuera oss och av att se reslutatet så vart jag riktigt nöjd måste jag säga. Och de gjorde inte heller så ont som jag hade föreställt mig att de skulle göra, fyllde även i min som jag har vid nyckelbendet. Dagarna som har varit nu, har jag verkligen haft fullt upp. Men nu börjar de plana ut, men att göra något varje dag tror jag är ritkigt bra för mig, måste även fara till min lägenhet någon dag och packa ihop mina saker, för vad jag hört så kan de bli en ännu tidigare flytt. 
"never let yourself down" 

Utan vingar av glas

Publicerad 2015-02-27 14:13:29 i Allt å Inget,

Sitter på sjukhuset, väntar på Melinda, sen blir det att åka till Skellefteå och tatuera oss, längar men är samtigit jättenervös. Igår började jag ett jätteprojekt med Melinda. Vi startade och färgade mitt hår lila/rosa. De är ovant med vart väldigt nöjd trots allt. De tog mig dock 8 timmar att få den färg jag har nu. Från rött till lila/rosa. 
Och så vart resultatet av allt. 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela