elajnsan.blogg.se

När allt såg tomt ut

Publicerad 2015-07-31 20:27:35 i Allt å Inget, Psykisk ohälsa,

Hej på er, 
De var ju sommar idag! Ytterligare en dag av värme som jag kan räkna upp på mina fingrar, de är ungefär så de känns för mig. Fick vara ute och gå idag, som jag längat att bara få stoppa musik i öronen och bara gå. På tal om de så gick mitt LPT över till HSL alltså till frivillig vård, allt för att jag skulle få åka till Lule. Visst jag får inte vara borta så länge, måste bara vara tillbaka till middagen imorgon. Och när jag kommer tillbaka så måste jag lämna urin prov..varför måste jag göra de då? Jo för att de inte litar på mig och tabletter. Men de är ändå lugnt och just nu lutar de mot att jag åker trots allt. 
Tänkte senare berätta lite mer invecklat om vad som kommer hända. Men de gör jag sen när lite mer är klart och de tänds lite fler lampor för mig. När ingen vet vad som egentligen händer

Publicerad 2015-07-30 16:17:04 i Allt å Inget, Psykisk ohälsa,

Hej på er, 
Kvällen igår spenderades hos Åsa, då jag har fått friheter att jag får lämna uppsyn av mig till någon annan än personalen. Vilket känns bra ändå. Men de innebär också att jag inte får gå ut själv. Men de är väl bäst så nu antar jag ändå. De var så kul att vara där men jobbigt att åka därifrån. Fick två teckningar och två armband av de små när jag var där och bjöds på god middag av Åsa. Idag vad har hänt idag? 
Jo en hel del, behövt ta bort P-staven då den har tryckt på en närv. Sen har jag även haft möte, med soc, min kontakt från öppenvården och min KP här från avdelningen. De gick väl bra, ska få träffa två nästa vecka från boendestöd och sen var de även prat om hemtjänst och så. Sen är jag inte heller betrodd med medicin så de blir någon som kommer att dela ut dom också. Så vem vet, kanske de löser sig trots allt. Sen är de även prat om kjedjetäcke eller bolltäcket och se om de är något för mig. 
På armbanden jag fick står de "elinabest" och "Elina är en gåva" 
Blev så himla himla glad när jag fick dom. 

När vinden blåser mot

Publicerad 2015-07-29 16:13:22 i Allt å Inget, Psykisk ohälsa,

Hej på er, 
Sitter just nu ute i dagrummet och väntar på att Åsa ska komma in och hämta mig, har nämligen den friheten nu att lämna över till någon annan som få ha koll på mig istället för personalen när jag är utanför de låsta dörrarna. Så de ska bli kul, träffa Åsa och de tre glina. Annars har jag mest fördrivit tid med kort och haft två riktigt bra samtal med en personalen. Sen har jag varit på ett äventyr med en personal och varit på UMO vilket jag då fick bekräftat att jag måste ta ut min älskade P-stav..så de blir av imorgon plus ett möte med massor inblandade, eller okej, en av mina KP:s här, min samtalskontakt från öppenvården och soc. Men de känns stort. 


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela