elajnsan.blogg.se

Utan att egentligen inte går

Publicerad 2015-06-29 16:49:45 i Allt å Inget,

Hej på er, 
Igår var jag väldigt trött med hade de väldigt roligt. Vid 10 satt jag Tahmina och hennes kompis redan på våra cyklar och cyklade mot pite havsbad. Och då hade vi redan innan det väntat på att hennes kompis varit hem och hämtat sina badkläder, käkat pizza till frukost, ni vet såndär fryspizza. Sen hade vi även hunnit med att ta oss till mig och hämta mina badkläder och sen till konsum igen och vidare mot havsbadet. Vi hade de hur trevligt som helst där, vi badade på äventyrsbadet och jag ägde i tagen eller vad de nu kallades, typ kurragömma, fast man var tvungen ta i personen innan man fick springa och gömma sig och den andra var tvungen att leta. De hitta nämligen mig inte förrän jag visade mig för dom när de kom dit jag var och då hade båda gett upp och börjat leta mig istället. Sen cyklade vi hem igen och packa upp våra saker innan vi cyklade mot max och köpte med oss lite mat hem, sen spelade vi plump. Totalt igår cyklade vi över 3 mil när jag kollade i appen som jag har i mobilen. Idag har jag inte gjort så mycket, de har varit någon och kollat på min gamla lägenhet som jag visat upp och sen har jag väl mest som jag gör nu legat i soffan och sett på Greys och mer än så orkar jag nog inte göra idag. 
idag är de mulet och igår brände jag mig av solen...

Utan någon som helst vinst

Publicerad 2015-06-27 16:47:49 i Allt å Inget,

Hej på er,
Klockan är redan snart fem, har inte hunnit med så mycket att göra idag egetnligen, helt ärligt inte ett skit. Men de är en annan femma. Tahmina är på kyrkmarknaden i öjebyn och jag sitter här som, 'jaa..Hmm..vad ska Elina hitta på' eller något sånt i alla fall. Är trött, men de känns ändå på något vis som en bra dag, jag vet inte varför, men solen skiner, inte hela tiden men till och från i alla fall. Mataffärena är tomma då de är PSG och de är helt enkelt som vanligt här i pite. De är tyvärr lördag och de är inget som har öppet nu, förutom de tomma mataffärerna typ. Har duschat och tänkte göra någon nytta idag och ta mig ut på en promenad i alla fall, kanske om jag orkar. En sak vet jag att jag ska göra idag och de är att ta mig till min gamla lägenhet för visning, då åsa inte är hemma och de var någon som ville komma och titta på den, så de blir min uppgift för dagen. Sen vet man aldrig vad som poffar upp för min del i alla fall. De får jag väl se. 

Utan att våga gå

Publicerad 2015-06-26 10:01:47 i Allt å Inget,

Godmorgon,
Ligger i sängen är rätt så trött och av den anledningen har jag inte heller orkat stiga upp än. Även idag har jag endast sovit några få timmar, men de funkar, de är okej, de går, de vet jag. Ska snart ta och stiga upp, sätta på mig nå kläder och ta mig hem till mig, hämta underkläder som jag glömde samt att jag ska ta min cykel och fara in till stan möta upp tahimna som nu är och jobbar. Vi ska handla och sånt, lite saker som vi behöver och planera upp vad vi ska äta denna vecka. Känns som att de var längesen jag faktiskt gjorde de, men de är en annan sak. Nu ska jag väl återgå till att inte göra så mycket, bara ta de lugnt innan jag då gör mig klar. 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela