elajnsan.blogg.se

bakom dig, visades spegelbilden av mig

Publicerad 2015-03-31 09:44:18 i Allt å Inget,

Godmorgon,
Sitter i köket hos mormor å morfar, dricker kaffe och tittar ut på den 1,5 dm nysnö som har kommit idag. *suck* hade ju hoppats på att de inte skulle komma nå mer snö. Så nu måste man ut och skotta av bilen mitt i allt. Får se vad de blir av denna dag, kanske en promenad, om de hinner ploga nå. Men har inge som helst planerat. Kanske baka, får helt enkelt se vad de blir. Hundarna är gala och Valle vill bara att man ska komma ut och kasta snö på han. 
 

Pust..

Publicerad 2015-03-30 07:29:39 i Allt å Inget,

Äntligen klar, nu är de inlämnat en sista gång för slutbedömning, nu får man bara hålla tummarna på att de blir godkänt. 
Godmorgon
Sitter på datorn, satt igår i två och en halv timme med Viktoria över telefon (på våra datorer då vi båda har mac) Redigerat, pratad å fixat till de han ville att vi skulle ändra. Känns så himla skönt att den är helt klar och alla moment som är innan. Är trött, men ska snart sätta mig i bilen och köra mot pite igen. De snöar och jag hoppas för allt i världen att E4 är bra. Ska träffa Elin och vi ska dricka kaffe innan hon åker vidare till skolan.

Att aldrig veta vars man står

Publicerad 2015-03-29 12:17:59 i Allt å Inget,

Hej på er, 
Sitter i soffan hos mormor å morfar, har just duschat. Är lite trött och har i natt delat säng med en hund, som vägrade hoppa ner. Igår fikade jag med min vän Johanna, på de enda fik i Lule som hade öppet, trend på Storheden, så vi satt där med alla pensionärer. De var så roligt att träffa henne! Sen hämtade jag upp moster och så for vi och överraskade mormor med att vi kom, morfar visste men inte mormor. Ska färga Malins hår och sen får jag se vad som händer. 


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela