elajnsan.blogg.se

I de varma klimatet

Publicerad 2015-05-31 19:29:37 i Allt å Inget,

Go kväll, 
Tänkte säga att jag lever och vi har det riktigt bra, har just kommit tillbaka från en mycket god grekisk middag. Vi har även hunnit se oss omkring och nu spanar vi på vad som finns att göra här. Flyget fick bra, resan till hotellet med och de är varmt och skönt här, sådär 22 grader nu på kvällen, inte så tokigt ändå. 


Mot Rhodos

Publicerad 2015-05-31 06:57:23 i Allt å Inget,

Godmorgon, 
Ligger nu i sängen hos Elin, de känns som att jag bara hunnit blunda så vakna jag sen igen av väckarklockan. Åkte redan igår på dan och till Elin, käkade tårta och pratade på, hjälpte henne att tvätta och packa, sen hämtade vi min resväska, hade panik över att vi inte fått ut våra biljetter och min skrivare la av efter att vi fått ut ett papper...men vi åkte till Åsa och fick ut det där istället. Nu ska jag göra mig klar och så för att sen vara redo och åka mot Kallax och då börjar våran resa mot Rhodos. Känns så himla himla underbart. Har gjort några tidsinställda inlägg medan jag är borta sen får jag se om jag får ihop något inlägg medan jag är där, har för mig att vi har internet så de brode gå rätt så bra ändå. 


Var de nu eller sen?

Publicerad 2015-05-30 11:30:39 i Allt å Inget,

Hej, 
Har just hängt upp min tvätt, började morgonen med att ta mig ner till tvättstugan och tvätta, idag hade jag tänkt packa och städa eftersom att jag åker imorgon. Ny ser jag på greys till tvätten har torkat, sen tänkte jag sätta igång, måste även klura ut vad jag ska ha med mig och inte med mig, är expert på att alltid packa för mycket, vilket jag förmodligen kommer att göra, eftersom att jag aldrig riktigt vet om jag kommer använda just de. Får se efter att jag packat om de är något som jag saknar så får jag ta en promenad in till stan eller nå. Hoppas ni får en bra dag!


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela