elajnsan.blogg.se

Halloween

Publicerad 2015-10-31 19:25:11 i Allt å Inget,

Go kväll, 
Har haft en full dag med mycket inne. 
Vaknade upp hos Åsa, sen promenerade jag och småtjejer hem till mig. Vi har hunnit med att göra spöken, och pysslat en massa när de ändå ät halloween. De är väl ungefär de vi /jag gjort idag. Nu ska jag ta de lugnt framför greys och sen ta och diska lite. Och se om de slutar svida i handen efter att jag bränt mig.


När du lämna

Publicerad 2015-10-30 09:09:38 i Allt å Inget,

Godmorgon, 
Sitter i soffan, har just duschat och väntar in distriktsköterskan som ska komma och lämna in nya mediciner i mitt fina medicinskåp. Sen blir de att så småningom gå och handla lite mat hem.  De är väl ungefär min plan för dagen. En lugn fredag. Känns inte som att de behövs så mycket mer. De är halloween men ska eventuellt iväg, de beror på hur jag känner om kag orkar eller ej. 
Frost, löv, kallt, höst. 

En helt vanlig höstdag

Publicerad 2015-10-29 11:30:12 i Allt å Inget,

Hej på er, 
Hade en jättetrevlig dag igår med min saknade vän Sofia. Vi pratade, skrattade och pratade ännu mer, de var så himla skönt och så roligt. Vi åt en sallad till middag och bara ja vad ska man säga. 
Nu sitter jag på bussen mot Lule och ska träffa mamma och bli bjuden på en kaffe av henne, så de ska bli riktigt trevligt. Var ändå ett tag sen. Hade möte innan och de gick bra. Vi pratade en hel del och de var skönt att lätta på hjärtat. 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela