elajnsan.blogg.se

Ett oändligt ljus jag ser och en framtid jag har

Publicerad 2016-04-27 01:10:38 i Allt å Inget, Psykisk ohälsa,

Sitter på mitt första nattjobb inom vården. Sitter övervak över en brukare som är så söt och till och från får jag hålla hans hand. Hann nästan bara till till praktiken, hann vara där ca 1,5 timme innan de ringde och kolla om jag kunde jobba natt på örnen och jag tackar såklart inte nej. Så fick åka hem för att vila och sova, men det där med att sova gick inge vidare. Sen ringde dom från kallkällan och villa ha mig där och jobba natt, men de var jag tyvärr tvungen att tacka nej till eftersom jag redan var bokad. Så när jag kommer hem sen blir det att sova en stund och sen vidare till praktiken om jag då inte blir uppbokad igen. Men de känns så himla bra och att få åka på jobb gör mig mycket och att äntligen få tjäna egna pengar de gör ett stort steg mot tillfrisknad frånmin psykiska ohälsa. Jag har gjort så enorma framsteg mot att tillfriskna sen dess att jag vart utskriven från 25:an o december och skulle nog tro att de är den längsta tiden jag har varit utskriven sen dess att jag första gången vart inskriven på 25:an våren 2013. Och jag tror att pluggandet har varit en väldigt stor del i mitt tillfrisknade, att jag äntligen fått ett mål, att bli färdig undersköterska och ett ännu större kliv vart nu när jag fick jobb som springvikarier inom Lule kommun.  
Nu ser jag bara ljus och inget mörker och de känns så himla skönt. Jag har fått ett andra handsntrakt till en lägenhet på Björkgatan här i Lule och allt känns så roligt. Jag har jobb, jag får en utbildning, jag tjänar egna pengar, jag gör saker som jag drömt och och som jag trodde var omöjligt i november. De säger väl mycket om de stora steg jag verkligen gjort.  


Ute i arbetslivet

Publicerad 2016-04-25 20:36:05 i Allt å Inget,

Då har man blivit utringd till sitt första pass som timvikarie och nu väntar jag bara på att få ge rapport till natten innan jag går. Så de var min lediga dag de. Men de har varit roligt och lite nervöst att stå på egna ben, men de har gått bra. Nu är jag mest trött och vill ta bussen för att sova. Kan eventuellt bli utringd för natt någon dag i vecka, de lät nästan så i alla fall, chefen här på kallkällan skulle höra av sig imorgon till mig i alla fall. Så jag får väl se under dagen hur de blir. 


Lycka och glädje

Publicerad 2016-04-24 15:40:39 i Allt å Inget,

Hejsan, 
Måste verkligen bli bättre på detta. Har prakik min sista helg nu och har endast en vecka kvar här. Måste ju sem meddela att jag blivit anställd i Lule kommun som timvikarie inom vård och omsorg. Så de är väl de som hänt och de går inte att beskriva min glädje som jag känner!! Så nu är jag lycklig och har satt mig tillgänglig hela dygnet , för är ledig då från praktiken, så då får man se ifall man blir inringd till något pass eller ej. Nu är min rast slut och jag ska återgå 


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela