En dag i sänder

Hejsan, 
Sitter på bussen efter ett besök hos både mormor och morfar samt mamma.  Har lämnat tillbaka bilen efter våran tripp till Ikea som vart jättebra. Fick med mig hem lite för mycket än som var tänkt, men men. De var roligt med trevligt sällskap. Vi åt god Ikea Luch och bara strosade runt där. Men kan säga att jag var helt slut efter att totalt kört ca 50 mil i väldig dåligt väglag. Håller på att greja lite i köket få se hur de blir sen hoppas på något bra, sen köpte jag även lite nya kuddar och sånt där smått samt blommor efter som jag med icke gröna fingrar lyckats ta död på mina. Kan visa bilder sen på hur allt blev när de är jag är hemma och även lyckats få upp allt. Annars händer de väl inte nå speciellt egentligen fortsätter med att fylla i pappret inför funktionsutredningen och dagarna flyter väl mest på. 
Så här såg min vagn ut fullbackad som alltid. 

En gammal bild

God morgon, 
Har gjort mig klar och redo och nu väntar vi bara på bussen och min dirstiktsköterska som ska lämna mer medicin. Sen ska vi till Luleå och hämta bilen hos mamma. Sen blir de att bara ta fr lugnt, tvätta och städa och sånt. En helt vanlig fredag hos Elina helt enkelt. 
Hittade en gammal bild på mig och mamma, kan väl ha varit 6/7 år eller något. 


The most common way people give up their power is by thinking they don't have any

-Alice Walker
January 19
When you let people tear you down and say you have nothing to offer, you are giving in to them. You're basically giving them permission by way of submission. Nobody has the right to take your power away--it is yours and yours alone. 
Goal: Use the voice that you were given. Shout what you believe in from the top of your lungs. Never let anyone quiet you.
 
 
Nobody but you knows what is right for you, so listen to your instincts
January 20
Listen to htat little voice inside yourself, like a loving parent or a good firend. This is the truest part of your soul, the key to happiness. Sometimes thoughts, fears, or other people get too loud and we can't hear ourselves. Do what you need to get back in touch. 
 
Goal: Today, follow what your heart tells you.
 
"Worry does not empty tommorrow of its sorrow; it emties today of its strength"
-corrie ten boom
january 21
I think sometimes people belive that worrying has some kind of productive purpose. Worry sucks all of your energy and joy out of whatever it is you're doing. It's human nature to worry, but when we do it constantly, we run into more problems. It may give you something to do, but you don't get anywhere. 
 
Goal: The next time you are worrying about something, try to remember that you aren't always in control. Instead, do practical things like make a budget or create a schedule. Be proactive and let go of your stress. After all, it won't change a thing.
 
"Never be ashamed of what you feel. You have the right to feel any emotion that you want and to do what makes you happy." 
January 22
We aren't robots. What makes us exceptional as human beings is that we have the capacity to feel so many emotions all at once. Even though that can sometimes be overwhelming it's still pretty amzing what our bodies can do. Sometimes i've laughed from crying ord vried from laughing. Either way, emotions aren't sing of weakness, but a sign of strength and passion. 
 
Goal: Watch a movie that makes you laugh or listen to a song that makes you cry. Enbrace your emotions and be proud of what you feel. 
 
 
 De kommer mer

En framtids dröm

Mina favorit adidas byxor och Nike skor på de! Perfekt ta de lugnt dag outfit. 
Sitter nu på bussen påväg mot Öjebyn. Ska möta upp Melinda i hennes lägenhet och hjälpa till där. Sen blir de att åka till mig och bara vara, så himla skönt. Har skrivit klart redovisningen och har nu delat den med mamma och så får hon kolla igenom och se om jag missat nå. Sen ska jag plugga in de och boka Skype-samtal med läran och redovisa och diskutera frågan i sig. Så jag hopps de går bra, sen är de bara sista uppgiften kvar och sen är jag helt klar med kursen!!! Tiden har verkligen gått så himla fort måste jag då säga. Och de känns verkligen så rätt. Jag känner verkligen att detta är något för mig. De är så himla kul! Och helt ärligt trodde jag aldrig skulle säga att skolan skulle vara rolig. Men de är den nu. Jag ser så himla mycket fram emot att bli färdigutbildad. Och få tjäna mina egna pengar. De ör som en Posh i livet. Nu vill jag verkligen leva, för jag har en framtid. Och ja, de kan inte bli så mycket bättre. 

Harry Potter

Hej, 
Har tagit en paus och ligger nu och ser på film. Idag har jag haft boendestödet här, sen har jag handlat och pluggat. De är väl ungefär de. Här även fått min Harry Potter dagbok!!! Helt amazing!!! Nu ska jag återgå till filmen och så hörs vi! 



ett A

Hejsan, 
Sitter i skrivande stund och lyssnar på musik. Tog en paus från pluggandet. Lämande ju in min uppgift i söndag och nu har jag fått tillbaka den och fick ett A!!!!! Mitt första A någonsin. De känndes verkligen hur bra som helst. Vart så himla himla glad. De gjorde verkligen min dag, kan jag då säga er. Annars idag har jag pluggat, varit på möte och börjat fylla i ett papper inför utredningen. Sen hann jag träffa Melinda en snabbis då vi både skulle på möte klockan 3 på sjukuset. Hon är nu uppe på permis en hel vecka, så himla roligt alltså! Så de har hänt en hel del bra saker idag för min del. Nu ska jag återgå till att plugga. 
 

Underbara vinterland

Go kväll, 
Såhär vackert såg de ut idag när jag väntade på bussen som skulle mot lule. Har alltså spenderat dagen i lule, varit på kalas, umgåts med syster, hennes kille, min kusin och moster som kommit upp och hälsat på. Samt har jag skrivit klart min uppsats som jag ska lämna in imorgon efter den har blivit kollat igenom. Så de känns bra. Nu pratar jag med Melinda och sen ska jag sova. 

redan som igår

Hejsan,
Sitter i köket och försöker plugga, skriver som sagt om alla lagar, eller fyra av dom som jag valt ut och några av dom är jag själv redan beaknt med som HSL-lagen, alltså hälso- och sjukvårdslagen samt SOL, socialtjänstlagen. Så de är väl lite spännande ändå måste jag nog säga. Roligt att lära sig med om dom och vad som verkligen står för dom. Idag har jag annars varit inne i stan, druckit te och pluggat. Sen gick branalarmet Gallerian så alla fick utrymma byggnaden, så lite hände de ju. Sen vart de möte på psykiatrin. Och där ska vi börja med en funktionsutredning, mer om de när jag själv vet mer, för just nu vet jag inte så mycket mer än så, vet knappt själv vad de innebär. 
Färgade även håret igår, så nu är de rött!

If I eat anything, I'll eat everything, so I eat nothing

En ätströning är så mycket mer än bara mat. De kan se ut som att man är frisk utåt. äter när andra är med, bara för att dölja sittt störtsa problem. Så är de för mig. Jag äter när jag är med andra, jag ser ut att vara glad, men de som händer inom mig de är en helt annan sak. Och de är klart jag äter, annars hade jag inte suttit här och skrivit. Men bara för att man äter betyder de inte att man inte har en ätströning. Inom mig är varje tugga en kamp, inom mig skriker jag. 
Men jag äter. De ingen ser därfemot är de som händer när jag kommer hem. När jag är hemma. Att jag sen spryr upp maten, den är sällan kvar helt i magen. Jag gör allt själv för att behandla min egen ätströning. Eftersom att den behanligen jag fick inte alls hjälpt. Jag försöker verkligen, jag gör allt för att inte springa och spy upp allt jag ätit. Tårana kan ringa, jag kan ligga och skaka i sängen under kjedjetäcket.
Men de man inte förstår är strykan som krävs för att spy upp maten. Och de krävs lika mycket att avstå. 
Jag gör allt för att bli frisk. Jag räknar dagar på hur många dagar jag klarar utan att springa till toaletten, på samma sett som jag räknar dagar jag klarat mig ifrån att skära mig själv. Jag ska vara ärlig, de går lättare när jag är med mina vänner och familj. Då går de lättare, men då får jag istället världen ångest påslag när jag kommer hem. Men de är det ingen som ser. Min ätstörning är så mycket mer, de är en kamp varje dag. Varje gång jag vet att jag måste äta. Jag försöker få i mig minst två mål om dagen och de är de jag försöker hålla. De är det jag kämpar emot. De är mitt mål. 
Och detta är tråkigt men sant. De är många som kopplar en ätstörning med att vara underviktig. Men marjoriteten som har en ätströning är inte underviktiga. De är så många som inte har kunskapen och kopplar de enast till att vara undervitkig. Jag har en ätströning, jag är inte underviktig. Men trots allt lever jag under samma kamp. 
Jag vill verkligen bli bättre, jag önska de fanns en behandling som faktiskt skulle kunna hjälpa mig. Jag vill bli frisk från den. Jag vill inte leva med den, för mig kan mat vara mitt värsta fiende. Men jag önska att de var min bästa vän. Jag vill så mycket mer än vad jag just nu fixar, jag önska jag bara kunde klara av dehär. Jag vill vara stark och beskegra ätströningen. Jag vill vara stark nog att klara av min vardag. 
Jag vill bara att folk ska förstå den kamp man går igenom varje dag, den kamp jag besegrar varje dag genom att inte skada mig själv, kampen varje dag jag klarar mig från att spy upp maten, varje dag jag överlever. 
 

En vinter dag med plugg

Hejsan, 
Sitter inne i stan på coffee och pluggar med en kopp vart te i handen. I denna kalla kyla. De är väl egentligen inte så farligt kally men de blåser isiga vindar. Okej, de 24 grader kallt, så de är väl kallt ute trots allt, de ska jag väl inte direkt förneka. Vet inte om jag berätta de men jag fick C på min förra uppgift som jag skrev om psykisk ohälsa. Nu blir de att skriva om lagarna och även fortsätta med plugget till provet. De är väl ungefär min dag. Ska även handla lite mat nu när de i alla fall går att vara ute.  



I'm a firm believer that everything happens for a reason

January 18
"I don't belive in coincidences. I thing that things happen the way that thay are supposed to. When you really look at and evaluate every experience you had, it's a direct result of you actions and thoughts."
 
Goal: Don't fight or wish away unexpected occurrences. In time, and in its own way, it will prove to better your life 
in some way.
-Demi Lovato
Allt händer av en andledning. 

When your feet start to hurt, place yourself in someone else's shoes

Janurary 16
It's so eayse to get caught up in your own world and let dramas consume you. It's usally difficult to even realize your doing it because you're deep in it. This can be dangerouse because you quickly lose touch with reality. Don't incalidate emotions or hardships, but remeber that someone out there has it worse. "
 
Goal: Get some perspective by doing community service or charity work. Make a list of 10-15 things or people you're grateful for--no matters jov simple or important they may seem.
 
January 17
Remember, no one can make you feel inferior whithout your consent
-Eleanor Roosevelt
 
"There are people in this life who will take advantage of you and tell you who they think you are. It's up to you what you do with thst information. The moment you let people make decisions on your behslf you have given up your diginty. But you can always get iy back as long as you remember to connect with your higher power." 
 
Goal: Don't let anyone take advantage or manipluate you. Remind yourself that you're entitled to the life and love you deserve.
 
-Demi lovato 
 

just one moment

God morgon, 
Sitter nu i köket hos mormor och morfar, har varit vaken sen 6 i morse, så de är ändå ett tag nu. I dag blir de att ta de lungt, fara iväg på några äranden och så. Sen bara vara hemma här och sen till middag blir de sushi hos mamma. Igår var vi även på kalas dit och firade henne. De var roligt, specillt att få träffa släkten igen. De är ju trots allt inte så ofta man träffar alla. 
Hann även göra klar mitt pannband som jag stickat själv, vart faktiskt rätt så nöjd över de må jag då säga. Och de värmer verkligen när man är ute å går. Permiär använde de när jag var ute med mormor och hundarna. Och de höll mig varm. 

en väg till en annan väg

God morgon, 
Sitter i köket hos mormor och morfar. Ska snart äta lite frukost. Har pratat med Melina i morse. Fick lite tråkiga nyheter, men de är lugnt. Idag blir de att fira mamma och sätta mig och plugga lite. Igår var en lugn dag. Och Alice och valle å vilma är bästa vänner. De är verkligen så skönt att de går så bra med dom. Nu ska jag snart göra mig klar för att sedan starta igång med plugget. 



My mama always used to tell me if you can't find something to live for you best find something to dir for

-TUPAC 
January, 15
 
"Each of us has a purpose on this beautiful earth. What we make of our lives and how we choose to fulfill it is up to us. What is most important is that you have cause, somthing you belive in that lights up your life and connects you to your life's purpose. " 
 
Goal: Find something in life that majes you get uo in the morning, and keep on doing that. stand uo for the things you belive in.
 
-Demi Lovato
 

it matters not what someone is born, but what they grow to be

-J.K Rowling
 
Detta fick jag hem idag i brevlåda. Säger bara entligen. Beställde från wish, de är billigt men de har lång levereringstid men de gör inget för min del i alla fall och de är faktiskt bra kalitet också. 
Sittet nu på bussen påväg mot lule, ska och hälsa på mormor och morfar. Alice är med plus en liten packkning på de. Skolsaker som kläder. Så när jag tog mig till bussen var de del katväskan, en bag och min konken väska med dator och sånt i. Samt mina pluggböcker. Så mormor och morfara hämtar upp mig på busstationen och då ska vi vidare till ika, köpa kattmat och kattsand till Alice fina kattlåda som dom köpt åt henne tills vi kommer och hälsar på. Har lämnat in andra uppgiften idag, så nu väntar jag bara och hoppas på ett godtjänt i alla fall. Ska även ta och starta upp och börja plugga till slutprovet som är i slutet av kursen. Vill börja plugga i tid då jag verkligen vill lyckas med skolan. För detta är ju min dröm att bli färdlig undersköterska. Så jag går verligen in för detta. Jag har som mål att i alla fall klara ett godtjänt i varje kurs. Sen högre betyg är bara en bonus för mig, de är i alla fall så jag ser de. Och de är som roligt att plugga när de faktiskt är något jag verkligen vill också. De gör som de lilla extra. Halkade för övrigt i trappen idag när jag skulle gå till bussen, å nu är jag en aning öm i fingrarna och knäna. De gör ont säger jag bara. Nu ska jag återgå till att lyssna på musiken och skriva ytterligare ett inlägg. 
 

Expose yourself to your deepest fear; after that, fear has no power

Måste bara dela med mig av de här. 
"when I was a kid, I had the biggest fear of throwing up and than I ended up bulimic. Subconsciously, I was acting out my greatest fear. I hated throwung up so much that I brought it upon myself."
-demi lovato 
 
De var verkligen just såhär, jag hatade att kräkas när jag var liten, de var de värsta jag visste. Nu gör jag de själv, jag försöker sluta. Jag hatar de fortfarande, tårarna rinner varje gång. Men de är lättare att göra de på egen vilja. Men jag gör allt för att sluta, jag gör allt för att bli frisk min ätströrning. 

Life kan be difficult at times, but fighting through the pain is so wort it. it's better to feel kind emotion than not feel at all

-Demi lovato 
Läser ur hennes bok, har missat några dagar då jag varit upptagen med skolan och just dehär kommer fårn den 4:e januari. Tänkte även dela med mig vad hon skrivit, just den fjärde januari. Sen i fortsättningen kommer ni att få läsa boken med mig och även ni få en tankelställare med mig. Skriver detta på engelska, de är så mycket bättre så. 
"I thought of this qoute when i was at ma dad's fenueral an it's what got me through the experience. I was such a roller coaster of emotions. In the past I would drink or restrict or find any way possible to avoid the immense pain I was in. people often choose to nump their pain with substances, but it's more courageouse to walk through the fire with eyes open. Instead of numbing my pain by using, I let myself feel  all of the emottions that came to me. It was a difficult time in my live, but allowing myself to feel sadness and despair helped give way for the celebration of his life. It allowed me to begin me healing in a healthy and  honest fashion." 
 
Goals: Allow yourself to feel the one thing you've been pushing away, call a friend, be vulnerable, and share it with them.
 

sip möte

Ja, som ni vet så hade vi ett samverkansmöte idag, stämnde av och införde ytterligare en kvart hemtjänst, så nu på kvällen har jag en kvart längre, så istället för 30 min så har jag 45 min. Vilket ändå känns bra, för de är rätt så skönt att någon kommer hem till mig på kvällen och stämmer av läget, sitter och pratar en stund. För kvällarna för mig de är trots allt dom som är jobbigast och då är de skönt att de finns något som kan underlätta dom. Så förutom medicin som vanligt, som dom allltid ger mig men de kommer nu sitta med mig en kvart längre och bara prata. Annars vart de inte så stor förändring, boendestödet är kvar som vanligt och jag kommer träffa min samtals tereput som vanligt.
Comede behandingen som jag gick för min ätströning, ja, jag vet inte om jag gråta eller skratta. Men den har inte hjälpt nå, är kvar i samma gamla skit. Fast på något sätt går de ändå lite bättre än vad de gjort tidigare. Jag lyckas behålla mer och mer mat, vilket är bra trots allt. Så lite ljus finns de ju där trots allt. Nu ska jag simma vidare och avlsuta min andra redovisningsuppfigt som jag håller på att skriva om just psykisk ohälsa. 
älskar förövrigt min nya tekopp

Samverkansmöte

Hejsan, 
Nu sitter jag på sjukhuset och inväntar en zip-möte (ett samverkansmöte mellan kommun och lanstinget. Så man får väl se vad som blir av detta möte. Hoppas vi kommer fram till något bra som gynnar mig i alla fall. Är lite nervös faktiskt men de kommer nog gå bra som de alltid gör. Har bara lite svårt när de är så många och alla pratar om mig. Annars idag blir de att plugga och sen pysselkväll med Sofia och hennes kompis Elin! Hur kul som helst! Bara längtar!! Så kan man väl ungefär sammanfatta min torsdag. 



Som förut

Hejsan, 
Håller på att skriva en massa, massa olika inlägg och så. Men just nu pluggar jag. Har idag varit och simmat med annat, de har gått bra, simmande 2km så de var helt okej. Annars idag har jag handlat lite, fixat och grejat på. Lagat middag till mig och Anna innan vår träning. Nu ska jag återgå till mitt plugg och försöka avsluta något av mina inlägg. 




De roliga av vardagen

Sitter i köket och läser lite inför min uppsatts som jag håller på att skriva. Så att jag får med allt. Men de går bra. Diagnoserna som jag gör går bra, uppsattsen jag skriver de går också bra med den och de går framåt i alla fall. Annars idag ska jag bara stanna inne, för de är typ snöstorm ute, så de känns inte vidare lockande att ta mig ut i detta väder. Men de känns skönt med lite mera snö i alla fall så jag ska väl inte klaga. Funderar mest på vad jag ska göra idag förutom att plugga, håller ju på att virka en filt till Alice reseväska så ska väl fortsätta med den under pauserna men annars vet jag inte. Har ändå kommit en bit och de går framåt med allt annat så de känns bra. 
 

en bit påvägen

God morgon, 
Hemtjänsten har varit, jag har gjort diagnosen för denna dag och fått alla rätt. Idag blir det att skriva vidare på rapporten, handla med Emma och sen blir de att fara och simma med Anna. Så helt enkelt en bra dag med mycket innehåll. De känns bra. Dagarna rullar på allt lättare ju längre tiden går. Jag har mitt mål, ett mål som jag aldrig haft förut. De känns så bra och så roligt. Jag ser en annan mening med livet än vad jag har gjort tidigare och de känns så himla roligt, jag är så glad och tacksam att jag överlevt för att tillslut få komma till den här punken och jag lever varje dag och de känns lättare. Visst jag har dagar som allt bara känns hopplöst och jag inte vet vars jag ska ta vägen, jag har dagar med panikångest, de får man inte glömma. De dagarna finns fortfarande där, de är inte borta. Men skilnaden från då till nu är att jag vill leva, de ville jag inte förr. Då såg jag ingen mening med livet, då visste jag inte varför jag skulle kämpa. Men nu ser jag en mening, jag har mitt mål, ett mål värt att kämpa för. De betyder så mycket och jag är så tacksam att jag fortfaande lever, att mina överdoser inte tog död på mig. De känns bara så skönt, visst jag mår inte toppen, jag mår inte helt bra, men ja mår bättre. Jag funkar och jag kämpar för att tillslut må bra. För de är ju trots allt mitt mål och att hitta en mening med livet är en väldigt bra bit påvägen till att må bra tillslut. 
 

En söndag kväll

Hej igen, 
De är kväll, imorgon är de måndag igen. Har idag tillsammans med Emma pluggat lite och nu sitter jag själv och skriver min andra uppgift. De går framåt, de går bra och framför allt de är roligt. Jag lär mig mycket, de är intressant och jag känner mer och mer att det är just dehär jag vill. Min förra uppgift vart att skriva om de olika hälsofaktorerna samt hur hälsan har förändats under de olika epokerna. Nu ska jag skriva om psyisk ohälsa, ett av mina favoritämnen att skriva/prata om. Så de blir spännande. Har hunnit skriva en bit av rapporten så de känns ju bra. Har ju några dagar att göra klart den på så de är lugnt. Men de känns skönt att bara kunna sätta sig med de när som helst och kunna göra allt hemifrån. De funkar för mig och de är jag så himla glad över att de verkligen gör.
 

En vanlig väg

Hejsan, 
Fick fin besök av Rufina idag. Så nu sitter vi här hon målar och jag stickar, helt enkelt en perfekt söndag. Igår vart en off dag. Tog mig in till stan med Elin och vi tog en fika på kvartersbgeriet och bara pratade om allt möjligt.


 Sen vart de hem, virkade tills dess att garnet tog slut. Håller på att virka en filt till Alice transportväska. Och nu stickar jag ett pannband att ha när jag är ute i kylan. Nu ska jag återgå till att vara social. Och sen blir de att hänga med Anna. 



När allt vände åt rätt håll

När allt vände åt rätt håll.
De var nog när jag fick veta att jag fick börja plugga under min aktivitetsersättning. De var då allt vända. Min dröm som jag länge drömt om skulle bli sann. Jag ska tillslut få bli undersköterska. De finns inte några ord som beskriver hur mycket detta betyder för mig. De betyder verkligen allt. Jag har velat plugga länge, men när mitt mående pendlar upp och ner har jag tyckt att de inte var så smart idé att börja ta lån och plugga. Så när jag fick veta att de gick att läsa kurser inom min erstättning så var de som att allt släppte. Jag är så tacksam att jag fick veta att detta gick. Jag menar nu får jag förverkliga en av mina drömmar. 
Och jag tror helt ärligt att de var då de vände för mig. Jag började bli piggare, jag börjde se ljus i allt mörker. Jag började se en utväg ifrån allt. De tändes ett hopp som jag aldrig har haft förr. Med den nya medicinen och denna nyhet vände allt. De tillsammans skapade ett liv för mig, ett liv värt att leva. De gör så himla mycket för mig, eller helt ärligt gör de allt för mig. Jag är så glad, de är så mycket som hänt, med höjningar av medicin, ny medcin och plugget allt de tillsammans gör att allt känns bättre. 
 

En bra känsla

Hur går de med Alice och hundarna? 
De går faktiskt riktigt bra, hon springer lös i huset och hundarna bryr sig inte om Alice. Vilket känns jätteskönt. Då vet jag att jag kan komma hit utan att oroa mig för henne. Blir så himla glad när jag ser att de funkar. Idag blir de att ta sig hem eftersom att dirstiktsköterskan komma med nya mediciner. Annars blir de att mest ta de lugnt, eventullt vara med en kompis på kvällen och så. Men en skön fredag blir de helt enkelt. Ska även få något gjort med skolan, har gjort alla diagnoser för denna vecka och fått alla rätt varje gång, vilket känns jätterbra. Men ska försöka se om jag kommer igång med den andra uppgiften idag. Läsa lite och sen börja skriva. 

mindfulless

Detta är nog bland de bästa som finns. Att måla. De är så himla bra, man glömmer verkligen bort tid och rum. De får en att verkligen glömma bort allt och de är så himla skönt. Annars idag har jag bara tagit de lungt, ränt lite ärande med mormor, fixa en reseväska till Alice och sånt. Sen har jag även fått betyg på min första uppgift som jag lämnade in igår och jag klara de, jag fick godtjänt. Lyckan är total, de går inte med ord att beskriva hur glad jag är. Så nu är de sen att bara börja med nästa uppgift och jag behöver då inte stressa eller nå. Men såskönt att jag har första uppgiften klar, nu vet jag ungefär hur de vill att man skriver. Så de känns verkligen jättebra! 

Plugg och ännu mera plugg

Godmorgon, 
Sitter i köket med morgon kaffe i handen och morgon snuset i munen. Har varit vaken ett litet tag nu. Idag blir de att fortsätta med plugget och bara vara. Kommer vara här i lule ända till på fredag, de blir som en liten minisemester och Alice är självklart med. Nu håller hon mest på att vänja sig och sen ska vi ta ut henne och vänje henne och hundarna med varandra. Så de blir spännande. Nu är de furkost men vi hörs! 
 

Harry Potter fan

Hejsan, 
Sitter hos mormor och morfar, pluggar lite, har gjort en hel del idag och imorgon ska jag försöka bli färdig med allt för att sedan kunna lämna in de. De är både roligt och spännande och jag hoppas jag får med allt. Är lite nervös över att sen lämna in första uppgiften.
Vet ju som inte riktigt hur dom vill ha de skrivet. Har fått min sista julklapp idag. En Harry Potter målarbok. Tog med Alice till mormor och morfar och hittills går de bra, hon börjar Vänja sig med att vara här och hundarna börjar vänje sig med henne. De hålls än separerade men imorgon ska vi testa ha dom med varandra, men Alice måste först få välja sig med att vara här. Och hundarna Med att de är en katt i huset. 



Dags att vänta till ett nytt kapitel i mitt liv

Hejsan, 
Sitter nu på Ica och fördriver tiden tills dess att min buss går. Har handlat mat till mig och till Alice. Idag blir en lugn dag. De blir lite städning och sånt, i väntan på att jag får inloggningen och kan börja plugga. Ja ni hörde rätt, idag är den stora dagen. Idag börjar jag min utbildning för att tillslut bli undersköterska. De känns spännande och de är något jag verkligen sett fram emot. Och nu är jag på dag noll. De är nu de gäller. 



En skadad bild

Go kväll, 
Ligger i soffan och ser på en serie. Har idag hunnit med att tvätta och städa lite lätt. De är ungefär min dag. Håller även på att måla en bild ur min mindfullness bok som jag fick av Åsa. Samt att jag myser med Alice. 



Mål 2016

De är andra dagen av 2016, mina mål för detta år, är att fixa skolan som börjar på måndag. Lyckas att tillslut klara mig helt själv. Som mål har jag att klara mig ifrån att bli inlagd på 25:an. Och att få bättre ordning på maten. Så att jag börjar laga mer mat hemma. Jag ska börja simma igen. Jag vill bygga upp igen och klara av att stå på mina egna ben. Jag har som mål för ett skadefritt år.  De de är detta som är min önskning för 2016. De är inte mycket, de är små mål. Men jag ska kämpa och försöka uppnå mina mål. Jag vill ha ett bra år. Nog för att 2050 har varit bra, men de har varit mycket som inte alls har varit bra också. Detta år ska jag kämpa och inte ge upp som förra året. 
Nu sitter jag på bussen och är påväg mot Lule för att träffa Helena och syrran.

Gott nytt år

Hejsan, 
Och gott nytt år på er, 
Har haft ett jättebra slut och jättebra början på de nya året. Firande de hiss Melinda med hennes familj. Vi åt god mat och hade de mycket trevligt. Dock vart de för mycket energidryck och så i samband med allt annat, så spydde jag. Men sen kändes allt bättre. Jag och Melinda avslutade allt med ett härligt bad. Sen tog vi oss ut och friade in de nya året. 



RSS 2.0