elajnsan.blogg.se

Varför vore allt så enkelt, men ändå så svårt?

Publicerad 2016-07-31 10:55:59 i Allt å Inget, Psykisk ohälsa, Ätstörning,

Söndag. Dagarna rullar på mer, har köpt mig en ny mobil. En rosa. Nöjd och glad. Den heter iPhone SE och ser ut som iPhone 5s men är lika bra som en iPhone 6s.

Är jättenöjd. Den är lite mer rosa än vad jag fick den på bild. Nu idag har jag duschat och sitter bara uppe. Igår var Marie och Therese här och hälsade på och de gjorde min dag. Fick sockar och många skratt! Ska skriva nå mer. Men nu orkar jag inte. Idag kommer även Helena på besök så de blir trevligt. Nu ska jag tvinga i mig min näringsdryck som jag fått.

En bakgrund av svart och vitt

Publicerad 2016-07-27 16:04:15 i Allt å Inget, Psykisk ohälsa, Ätstörning,

Hejsan,
De är onsdag. Jag har fått ECT igen. Jag vet inte vad jag ska tyckta om de. Jag känner igen skillnad. Tycker mest de är obehagligt. Att somna in och inte veta vad dom gör. Eller jag vet ju vad dom gör, men inte minnas något är obehagligt. Igår var Marie här hälsade på igen. Blir så himla glad när hon kommer förbi !! Fick en mindfullness bok av henne och lite annat, så nu kan jag pyssla på smått å gott. Fick även dropp igår och idag väntar jag på beslut om de eller ej. Vill inte ha det. Men samtidigt så äter jag eller dricker jag ej. Så kan väl inte förvänta mig så mycket. Just nu sitter jag uppe å bara väntar på att få gå in på rummet igen.

Jag vände mig aldrig helt bort

Publicerad 2016-07-25 20:22:00 i Allt å Inget, Psykisk ohälsa, Ätstörning,

Vadå? Vad? Hur? Varför? Ja, många frågor, få svar. Å en trött tjej. Jag börjar bli en aning less på att vara här. Men kommer jag härifrån? Nej. Jag har ju mitt LPT. Jag fixar inte att äta en. Jag har inte ätit på 2 veckor. De enda jag fått i mig är de jag fått via dropp. Vilket inte är mycket. Trots jag ej ätit/druckit (förutom de lilla typ 1.5dl) de tvingat i mig så är det inget, men har sluppit dropp. Sen får jag även en tvångsbehandling, de så kallade ECT. Något jag tänker skriva ett inlägg om mer sen. Men jag är starkt emot de och vill inte. Men val, vad är de?! LPT = tvång = bedömmer de att jag ska ha de så Kommer jag inte undan de. Sen tappas jag. Och har även varit med om två bältningar sen sist jag skrev. Hemskt. Men de händer när jag vägrar få dropp och de ska sticka mig...så Aah. Nu försöker de bara få i mig näring på annat sätt än dropp. Men antar att de snart blir aktuellt då jag inte äter än.

 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela