Våriga dagar

Nu var det ett tag sen. Dagarna rullar på jag pluggar och praktiserar de är väl de som pågår än. Har även lämnat in båda jobbansökningarna så de känns bra. De går verkligen framåt för mig känns de som, de må jag då säga. Jag känner mig piggare, hade en bra påsk och sköna lediga dagar. Jag är nu inne på mina två sista veckor av praktiken och hittills tycker jag de är jätteroligt! Och jag lär mig något varje dag vilket känns så bra. Lite nervös bara inför mina bedömningar men jag gör ju mitt bästa så. 
En bild från påsk 
Och en bild från turen ut till junkön. 

En dag i jobbvärlden

En vecka har gått av praktiken, de känns bara allt mer roligt och jag lär mig så himla mycket här. Jag funderar verkligen på att övergå till CSN och extra jobba istället och även då sommarjobba. Jag tror jag fixar de, det känns verkligen så. Jag mår så pass bra att jag känner att de går. Och då ska jag väl ändå göra de eller? Jag håller i alla fall på att söka så ja, jag får väl se. De går då bra nu att både praktisera och plugga så varför inte liksom. En sak jag känner är att detta verkligen är ett jobb för mig. De ska ni veta. Nu känner jag verkligen att jag valt rätt. 
Annars så grillar vi, vi är ute mycket och igår var syrran, hennes kille  samt min kusin Alexander, vi grillade hamburgare, drack kaffe och bara pratade på och skrattade och hade det allmänt trevligt. 

En full tillvaro

Hejsan, 
Nu är det igång, jag praktiserar och har fullt upp på dagarna. Var första dagen i måndags, ledig igår och idag jobbade jag kväll. Sen pluggar jag på min lediga tid. Har varit aktiv och i farten. Så har inte så mycket över, men de är väldigt roligt på praktiken må jag då säga. 



En liten ändring

Sitter hos mormor och morfar, ser på greys och läser ur min skolbok. Börjar bli allt mer nervös, men de ska nog gå bra, jag hopps bara jag räcker till. Har ju aldrig förut jobbat inom vården, men jag ser fram emot de och tycker de är intressant att läsa om de. Så jag ser väl mest fram emot lite praktiskt och att lära mig nya saker.  
Har förövrigt klarat mig över hundra dagar skadefritt och jag har inte haft en tanke på att ens göra de. Nu ska jag berätta något som kanske inte är så väntat. Jag söker lägenheter i Lule eller mamma har sökt två lägenheter åt mig. Så man får väl se vars de leder. Men känner mig redo att flytta tillbaka och har pratat med min samtalskontakt och hon tycker de är en god idé. Sen ska jag även få ett samtal med läkeren och äventuellt börja sänka mina mediciner, de ser jag fram emot. Jag hatar att ta mediciner så de känns jättebra att de ska börja sänka och ta bort om de går. Jag håller mest tummarna på att läkaren ska gå med på de. 


Nervös

Färgade håret igår och idag ska jag på möte och sen blir de träning med Anna. Tidigare har jag pluggat, jag har haft en redovisning och jag har blivit klar med sista uppgiften vilket innebär att jag har pluggfritt till den 14 då jag börjar min praktik. Förutom att jag håller på att läsa i min nya bok inför praktiken då jag vill ha lite förkunskaper. Är väldigt nervös inför den, men de blir nog säkert bra. De ordnar dig alltid ska jag se. Men ser fram emot det nå sjukt mycket! Samtidigt som jag är rädd. Idag har jag möte, ska tvätta och simma och imorgon åker jag med mamma till Lule och till mormor och morfar. 


En vandrande väg

Go kväll, 
Sitter på busstationen i Pite och väntar på min lokalbuss som ska komma så jag får åka hem. Har varit i Lule hela dagen. Träffade Sofia på bussen dit på förmiddagen. Gick och handla lunch sen tog jag mig till mamma och satte mig och pluggade och så, sen vart det att ta dig till syrran och hälsa på där hon och hennes kille och nu se hur de blev nu när de fått i orning allt och så. De var trevligt. De är väl ungefär min dag. Från lördagen till söndagen var jag hos Åsa och umgicks där och sov över för att sedan vara barnvakt på söndagen och då mös vi bara på hemma hos mig. Sen gick jag till Anna och var där tills jag gick hem och hemtjänsten kom. Så har haft de fullt upp de senaste dagarna med att bara vara med familj och vänner. 




En vacker dag

En annan dag lik en annan. De är ungefär samma dag. Jag lever, jag skrattar, jag pluggar, jag gråter, jag ler, jag är med dom som betyder mest för mig, vänner som familj, dom jag älskar. Jag har hjälpt min biologiska syster och hennes kille att flytta. Jag planerar planer och jag har planer, de gäller bara att få dom till verk. Jag lever ett annat liv än vad jag gjorde för 3 månader sen. De är verkligen så de känns. Jag mår mycket bättre, jag har knappt nå ångest längre, jag ser livet ur ett helt annat perspektiv, något jag aldrig gjort förut. Jag vill verkligen leva, leva här och nu. Bli klar med mina studier, få ett riktigt jobb och inte leva på existens minimum. Jag vill träffa nya personer, skratta och må bra. Jag vill få ta hand om min egen medicin, jag vill att läkarna ska få upp förtroendet för mig igen. De är det jag kämpar för just nu. De skulle göra så mycket bättre och lättare i mitt liv. 



RSS 2.0