elajnsan.blogg.se

Våriga dagar

Publicerad 2016-03-29 17:26:43 i Allt å Inget,

Nu var det ett tag sen. Dagarna rullar på jag pluggar och praktiserar de är väl de som pågår än. Har även lämnat in båda jobbansökningarna så de känns bra. De går verkligen framåt för mig känns de som, de må jag då säga. Jag känner mig piggare, hade en bra påsk och sköna lediga dagar. Jag är nu inne på mina två sista veckor av praktiken och hittills tycker jag de är jätteroligt! Och jag lär mig något varje dag vilket känns så bra. Lite nervös bara inför mina bedömningar men jag gör ju mitt bästa så. 
En bild från påsk 
Och en bild från turen ut till junkön. 

En dag i jobbvärlden

Publicerad 2016-03-20 10:48:22 i Allt å Inget,

En vecka har gått av praktiken, de känns bara allt mer roligt och jag lär mig så himla mycket här. Jag funderar verkligen på att övergå till CSN och extra jobba istället och även då sommarjobba. Jag tror jag fixar de, det känns verkligen så. Jag mår så pass bra att jag känner att de går. Och då ska jag väl ändå göra de eller? Jag håller i alla fall på att söka så ja, jag får väl se. De går då bra nu att både praktisera och plugga så varför inte liksom. En sak jag känner är att detta verkligen är ett jobb för mig. De ska ni veta. Nu känner jag verkligen att jag valt rätt. 
Annars så grillar vi, vi är ute mycket och igår var syrran, hennes kille  samt min kusin Alexander, vi grillade hamburgare, drack kaffe och bara pratade på och skrattade och hade det allmänt trevligt. 

En full tillvaro

Publicerad 2016-03-16 21:14:37 i Allt å Inget,

Hejsan, 
Nu är det igång, jag praktiserar och har fullt upp på dagarna. Var första dagen i måndags, ledig igår och idag jobbade jag kväll. Sen pluggar jag på min lediga tid. Har varit aktiv och i farten. Så har inte så mycket över, men de är väldigt roligt på praktiken må jag då säga. 


Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela