elajnsan.blogg.se

UTSKRIVEN

Publicerad 2016-10-31 19:39:57 i Allt å Inget, Psykisk ohälsa,

Yes, efter 8 veckor så har mitt LPT äntligen släppts! 8 veckor av evig kamp. Tuffa veckor med blod, självmordsförsök, tvångshandlingar, veckor utan mat och vatten, tårar, pratstunder och även skratt. Blivit fasthållen, fått tvångsinjektioner, fått anafranil på tvång, samt ECT på tvång. Men jag har också lärt mig en hel del och hade ett bra möte med läkaren, hon får verkligen saker gjorda och vill de känns de som, hon ska skriva till närpsyk och få igång något där så de kändes bra, de var första gången jag kände att modet var kvar efter mötet med henne, men samstidigt förstår jag att hon har gjort de hon gjort för art hon var tvungen. Har även fått komplimanger och både skötare och sjuksköterskor har sagt att jag ser väldigt fräsch ut, sen har jag även fått kramar och massa lycka tilln. De kändes så bra att gå därifrån en sista gång och veta att jag inte behöver komma tillbaka dit. Nu ska tryggvård övergång höra av sig till mig under veckorna, jag ska hämta medicinen på vårdcentralen allt i väntan på boendestöd, kontaktperson på närpsyk, väntan på svar om jag får DBT eller inte. Så mycket väntan, men man får se. Jag vet inte, jag önska bara jag hade fått svar på allt nu och slippa vänta, jag vill komma igång med allt nu, så jag kan säga att jag blir bättre och de är de jag ska kämpa för, nu känns de mest som att jag får vandra omkring i väntan på allt. Men nu ska jag mest njuta av friheten och känslan att veta att jag slipper tillbaka och sova innanför dom väggarna.

En vanlig dag

Publicerad 2016-10-30 08:16:10 i Allt å Inget,

Godmorgon,
Ligger i soffan ska snart hoppa i kläderna för att ta mig mot vårdcentralen för att hämta medicin och ta medicin såklart. Sen ska jag till mamma hämta bilen och sen hämta upp Marie i stan för att sedan köra till Boden och hänga där. Igår hade jag en jättebra dag först med Marie på stan kom hem med lite kläder och vi åt sushi och käkade även frukost där. Sen följde jag med henne hem och hjälpte henne att packa inför USA, den lyllosen som ska dit. Sen åt jag middag och efter de kom Elin och vi pratade på om allt möjligt mellan himmel och gjord innan jag gick för att la mig.

Lite kläder som jag köpte.

När man såg som var fel men inte som var rätt

Publicerad 2016-10-28 14:57:10 i Allt å Inget, Psykisk ohälsa,

Sitter i soffan hos mamma och lyssnar på harry potter medan hon jobbar. Lyckas få mig någorlunda koncentrerad på de, men som tur är har jag ju läst dom X-antal gånger så de gör inte något ifall jag missar nå eller tappar bort mig för jag vet ändå vart jag är. 
Har annars idag ätit sushi och druckit kaffe på vetenskapenshus. Ganska skön fredag om ni frågar mig. Trygg vårdövergång har även ringt mig och pratat med mig ett tag och hört hur de gått/ går för mig och de går ändå bra nu. Tagit min medicin på vårdcentralen, fått med kvällsmedicinen som jag ska ta sen allt för att de inte ska trigga mig och de känns så skönt. Sen var sjuksköterskan även där väldigt snäll och la om såret idag eftersom de inte såg så trevligt ut. Ska äta middag hos mamma och sen ska jag antingen gå hem med henne eller så skör hon hem mig mot kvällen, de får vi se sen, de är ju trots allt fredag. 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela