elajnsan.blogg.se

Imorgon var en ny dag

Publicerad 2016-09-24 23:25:09 i Allt å Inget, Psykisk ohälsa,

Hejsan,
Jag kikar in här när jag nu för ovanlighetens skull är vaken och inte kan sova vilket är jobbigt, men vad ska man göra? Har haft mormor och morfar på besök, mamma och min barndomsvän Elin på besök samt att jag pratat med Åsa i telefon i nästan 1,5 h. Så på de sättet har de varit en bra dag. Men samtidigt har den varit tung emellanåt. Men sen har jag även fått tillbaka anafranilet som de tog bort och jag vart ju mycket sämre då och hade bara tankar på överdos och nu har jah äntligen fått berätta varför och de är pga alla jävla och äckliga minnesbilder. Jag ska ta mer om de i ett annat inlägg, inte nu. Men de är dom jag inte står ut med och de är därför jag är här, för att jag hade tänkt ta mitt liv men vart juh hindrad för de. Men känner så blandar just nu vilket är så frustrerande, ena sekunden vill jag leva och andra vill jag bara ta en överdos för att jag inte står ut..nu har jag babblat på färdigt och tänkte avsluta för att kanske lyckas sova..

Fick detta av ruff (mitt ena fosterstsyskon) de kom med post hit och vart så himla himla glad. Vart rent tårögd.

Jag finner inga ord

Publicerad 2016-09-21 09:09:19 i Allt å Inget, Psykisk ohälsa, Ätstörning,

De senaste dagarna har varit kaos. Okej igår var jag kaoset men ändå. Har haft jättemycket ångest och minnesbilder som har skapat ångesten. Har vandrat och vandrat, pratat med personalen och skapat en oro bland dom igår, mer på de tänkte jag inte gå in på. Har fått varit ut å gått med dom flera gånger speciellt igår och pratat om allt och de var så skönt. Berättade precis vad som pågick inom mig och varför de är såhär jobbigt eller de jag vet varför. Sen misstänker de att de delvis kan ha med att läkaren tvärsluta med anafralinet som jag inte alls gillade att ta och vart rent glad, men de har ju inte gått så bra sen dess så. Men hatar att ta injektioner så jaa...och hade gärna sett mig utan som nu, men de gör inte dom och ska nog få träffa läkaren idag och få veta vad dom tänker om mig eftersom jag är på LPT och har inget att sägs till om, men börjar bli van vid de nu så. Hur går de med maten då? Ja vad ska man svara på de? Två tuggor? En halv yoghurt? Ungefär de. Det är jättejobbigt med maten, får ingen hjälp, då och då, men de är sällan jag får de. Och är tacksam varje gång jag får de,

En liten del av allt de som snurrar

Publicerad 2016-09-18 19:26:36 i Allt å Inget, Psykisk ohälsa,

En väg med mera möten. Har haft två besök ett idag och ett tidigare under veckan. Har varit väldigt trevligt och behövligt. Gjort klart och lämnat in första skoluppgiften i den nya kursen. Annars med mig är de tungt. Jag pratar mycket och spelar bort de dåliga måendet. Igår gjorde jag en skattning och visade hur jag mådde å skakade. Idag pratade jag med en sjuksyster om allt och de kändes bra, jobbigt men bra, berätta igen hur jag kände, vad av allt som snurrar runt i min skalle. Vilket är ganska mycket men jag önska att jag snart har någon att dela allt med och bolla allt med, önska jag kunde få en psykolog att dela alla minnesbilder med å prata med dom om.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela