elajnsan.blogg.se

Två nätter till

Publicerad 2017-04-30 22:14:28 i Allt å Inget,

Jag ligger i sängen, ser på björnbröder och läser ur psykiatriboken. Pratade igår med min person och även Elin. Idag har jag pratat med Marie i över 3 timmar, helt normalt.  Sen har jag pratat med Anna och jag har sett film. Ätit billys pizza och nudlar. Packat lite och ja typ de. De har varit en lugn och skön varlborgsafton. Jag vet, alla hittar på saker, går på majbrasor och allt, äter god mat och umgås med familj och vänner. Men jag kände inte behovet av de, jag hade dom på telefon och de gjorde mycket. Jag mår bra och har mycket med flytten att göra, jag menar på tisdag bär de av och allt är inte ens packat än, så jag måste ju prioritera de och imorgon blir de att packa de sista och eventuellt vara med Malin. De känns både bra och dåligt att flytta. Skönt med nystart, men jobbigt att de är en bit bort bara och att bussarna inte går som här. Men dom går i alla fall varje timme och de är ju något i alla fall. Men de är lugnt. De är ett boende och ett boende jag får vara kvar i tills dess att jag får en egen lägenhet. Jag söker ju hela tiden, så jag hoppas att så småningom få ett förstahandskontrakt och inte ett under soc eller ett nytt andrahandskontrakt, de skulle vara så skönt. De är det jag ser fram emot. Men att börja om på nytt i en lägenhet med noll dåliga händelser. Och de är skönt. 

Jag kunde faktiskt le

Publicerad 2017-04-28 19:40:19 i Allt å Inget, Psykisk ohälsa,

Go kväll? 


Har lagt mig i sängen, är helt slut, fast jag knappt gjort nå, min andning är på ja typ noll. Nä inte direkt så men nästan. Har varit på hälsocentralen idag och fått inhalera för att jag haft så tungt och om de nu inte blir bättre måste jag ringa till  veckan, för att bli andfådd av att bara gå från typ vardagsrummet till köket, eller att ha tungt att andas hela tiden, de är som ett lock som täpper igen i halsen..väldigt jobbigt. Annars har jag igår och alla dagar innan  pluggat inför slutprovet som ägde runt igår via datorn. De gick bra, och hon tyckte jag svara på hennes frågor utförligt och att mina uppgifter jag lämnat in till henne var väldigt bra, så de kändes bra. De enda som saknades är HRL-utbildningen och den ska jag gå på onsdag i Pite, så de känns bra, de ska bli bra, känns bara lite jobbigt att gå den, har redan gjort den några gånger, men de har gått för långt tid så den har gått ut, så måste göra den på nytt och efter de så kan hon sätta betyg och de ser lovande ut i alla fall. Sen har jag fullt upp med packning inför flytten som bär av på tisdag då jag får hjälp av Malin med den, vi ska kämpa, svettas och bära på allt tungt och ta helt slut på oss, hur vi ska orka allt, de vet jag inte, men de är en annan femma. De går nog. Har nu handlat så jag ska klara mig tills jag flyttar och har tänkt så att jag klarar mig med så lite disk som möjligt hehe (köpt nudlar) och lite annat, som kräver lite disk. För har typ packat ner allt och har bara lite kvar, har lite glas och sånt kvar, annars är jag faktiskt helt klar, ska bara gå en såndär checkrunda så att jag inte glömt något, men annars så är jag faktiskt klar och de känns så skönt. För finns de nå värre än att packa ner allt när man ska flytta?  


Annars då? Mitt psykiska mående, hur är de? Jo de är helt okej, jag känner som glädje med allt och livet känns så mycket lättare. Förövrigt har de ringt och jag ska få träffa en person från brotsofferjouren på torsdag, så ja nån får jag då prata med. Väntar på att ny behandlare, vill bara få igång allt igen, så att de händer lite på del fronten med. Men de känns ändå stabilt och jag klarar mig utan de, så de går som bra. De är som bara en underlig känsla, en känsla jag inte  är van att ha, känslan är livslust och glädje. De är positiva känslor, och de känns så himla bra. Jag är glad. Igår efter att jag pluggat med Malin och ätit middag hos henne så ringde Marie när jag satt i bilen hem och hon ba "vars är du??? Jag står och plingar på din dörr" haha och hon gick till Konsum, vi köpte vindruvor och gick hem till mig och prata om allt möjligt innan hon fick hämtning och jag gick och la mig. Nu ser jag på lejonkungen och ska sova snart. 

A moment a live

Publicerad 2017-04-25 23:12:00 i Allt å Inget, Psykisk ohälsa,

Jag vet att jag inte varit inne här. Men de har varit mycket. Plugg. Tankar. Tankar som jag inte vill ska vara där. Känslor. Vänner. Tatuering. Mat. Massa mat. Greys. Musik. Jaa, helt enkelt en hel del. Jag pluggar inför sluttentan, jag oroar mig för ekonomin, tillslut fick jag i alla fall CSN och de innebär att jag måste börja jobba direkt efter att jag blivit färdig uska och de vet jag inte om jag klarar av, jag vet att de är flera månader kvar, men jag vet inte om jag fixar att jobba, för om jag jobbar måste jag jobba 100% för att få en inkomst som jag kan leva på och kunna betala av studielån. Fast jag fått en lägenhet, måste jag leta en ny, för de är bara en övergångslägenhet. Jag skrev på kontraktet idag och fick veta allt dehär. Jag känner att jag mår bra, min ångest är väldigt låg och jag känner glädje i de jag gör. Jag får energi av de. Och de var länge sen jag fick de. De är inte de att jag inte ser fram emot att tjäna mina egna pengar och ha råd med mer. Jag orkar med 100% studier, så jag borde ju klara de. Men jag är rädd att ta de steget, de kan jag inte förneka, de känns främmande och osäkert. Men jag är inte där än och jag ska egentligen inte tänka på de just nu. Jag har ingen behandlare för tillfället, för jag väntar på en ny. Så ja. Just nu pluggar jag mest. Och har inte tid med så mycket mer. 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela