elajnsan.blogg.se

Bort med LPT:t

Publicerad 2017-02-28 13:18:34 i Allt å Inget, Psykisk ohälsa,

Hejsan, 


Igår var en bra dag, pratade med en sjuksköterska och de var ett riktigt bra samtal, sen pratade jag med en skötare och byggde pussel. Sen träffade jag min sjuksköterska vi satt och prata ett tag om lite allt möjligt, sen så träffade jag läkaren och vet ni vad?! De tog bort LPT!!! De är helt otroligt, de trodde jag aldrig, så nu är jag alltså på HSL och stannar FRIVILLIGT?!?!! Vänta va???! Elina frivilligt?! De är nog första gången sen ja första gången jag vart inlagd...de är helt sjukt!! Jag har fortfarande inte smällt de helt. Men de känns bra, jag kan vara här frivilligt, men de blir nog första och sista gången. De känns bra, men jag vill inte direkt vara där om jag säger så, men jag har insett att jag måste tills allt har löst sig runt omkring mig ordentligt och vi ser att de fungerar, så är de ju. För jag vill inte tillbaka, jag vill leva och kämpa för att bli frisk och fri. De vill jag. Jag vill plugga, jobba, ja göra allt normalt utan att bara behöva varje andetag kämpa för att överleva. Så de är därför jag nu sitter på bussen SJÄLV och ska till Närpsyk för att planera upp allt hur vår planering ska se ut osv, vad för insatser jag ska ha därifrån och så. De känns så sjukt bra allt. Jag gillar plugget, jag kan sitta och göra de bara för att ha något att göra, för att jag vill lära mig om de jag läser om.  De känns så bra allt bara trots allt. Vi ska ha ett möte förhoppningsvis på torsdag, om de lyckas få ihop de till då, just för att planera ur soc sida, se till så jag får en lägenhet om de inte kan göra något så jag får behålla min. De ska planeras så de täcks upp med mobila stödteamet och trots att de inte vart behandlingshem tror jag ändå att de kan bli bra. Shit alltså vilket positivt inlägg de vart idag, ovanligt för att vara mig. 

En annan del av det vanliga

Publicerad 2017-02-27 11:05:02 i Allt å Inget, Psykisk ohälsa,

Jag får äntligen röra mig utan för rummet och så himla skönt de är, måste jag säga. Är fortfarande rätt trött och slut, märkte de när jag stod upp och skulle göra flätor på två ur personalen, så märkte jag hur svag jag fortfarande var om benen, men försöker äta och bortse från hur illa jag mår efter, men så länge jag får behålla de så är de ju bra. De var ungefär min gårdag. Fick behålla allt jag åt och middagen gick faktiskt bättre än väntat, måste jag säga. Idag har väl inte hänt nå speciellt. Väntar på besked om hur man ska göra, ska på Närpsyk imorgon och måste då få klartecken om jag måste ha med mig någon eller inte. Tycker jag borde få åka själv ändå, men vad jag tycker har ju ingen betydelse i de hela. Jag hoppas nu mest på att mötet, alltså zip-mötet ska bli av så att något händer, för känner mig något less som de är nu. Vill ju kunna gör nå och inte bara sitta här. Jag vet att de finns dom som varit inlåst längre, men jag är något less nu och vill inget hellre än ut härifrån. Men imorgon ska vi i alla fall göra en planering från närpsyks del och göra upp lite där, så de känns ju bra, bara de och då får jag väl se vad jag ska börja med för olika behandlingar där till att börja med och så såklart vänta på mötet, som hoppas blir snart. Men men, jag får väl se helt enkelt. En sak är säkert och de är att något måste hända, för blir galen som de är nu.  

Fick även träffa syster och denna sötnöt igår

Snacka om att ta emot två smällar i en

Publicerad 2017-02-24 16:31:54 i Allt å Inget, Psykisk ohälsa,

Har man mer otur eller har man. Ligger i influensa, med allt möjligt inkluderat, något positivt är i alla fall att febern har börjat gå ner. Men lever på panodil och tvingar i mig vatten. Samt försöker sakta få i mig lite fil. Sen igår pratade jag med soc, fick som jag trodde, avslag. Så ja vart börjar man nu? De hade en tanke om att jag skulle börja vara hemma på dagarna, träffa boendestöd och Närpsyk, sen sova här på avdelningen. Pratade med läkaren idag och han skulle se över mina mediciner samt att han förklarade att de skulle bli som ett behandlingshem på plats, att de skulle vara bättre. De lät helt okej när han förklara, att jag som skulle slippa rivas upp på nytt, efteråt. Att man gör behandlingen här och ja så. Men fortfarande vet jag inte om jag fixar de, men kan ju alltid ge det ett försök. De ska jag i alla fall göra. Men just nu medan jag är sjuk är jag då inlåst på rummet, inte för att jag orkar röra mig så mycket från sängen, men ändå. 

Frissan och nya skor! 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela