elajnsan.blogg.se

Trött, tröttare, tröttast

Publicerad 2017-01-31 17:28:13 i Allt å Inget, Psykisk ohälsa,

Go kväll,
Sitter inne på rummet och filosoferar bort och jag vet inte vad jag riktigt tänker. De har ändå varit en hyfsat bra dag. Har haft mormor och moster på besök, vi tog en fika på sjukhuset och satt och prata. Sen har jag gjort massa flätor och pusslat lite, de är väl ungefär de jag gjort idag. Har dock inte fått något mer samtal idag, men jag väntar och ser. Pratade en kortis med läkaren och hon frågade om behandlingshem och vad de hade sagt, sen att vi ska fortsätta med planeringen om att jag ska få åka hem med personal. De är väl ungefär de som hänt sen igår. Just nu väntar jag mest på att tiden ska gå och denna vecka ska ta slut också. Vill att tiden ska gå fortare än vad den gör, vill helst bara sova bort dagarna till allt är klart och jag vet helt klart vad som händer så man kan börja planera efter de. Men jah, den dagen kommer väl den med. Har varit här i nio veckor så känner mig en aning less om jag får säga de så. Men samtidigt vet jag vad jag klarar och inte. Men känner att måendet i all fall har blivit bättre, inte stabilt, men bättre och de är bra. Jag menar jag har ju bara varit skadefri i 9 dagar än, så kan inte säga att de är stabilt. Men bättre är de och jag har lite hopp nu i alla fall. 

En bra nyhet

Publicerad 2017-01-30 18:48:09 i Allt å Inget, Psykisk ohälsa,

Vet inte vad jag ska säga, har tappat orden. Fick samtal av mamma idag och de var ett bra samtal. Kommunen sa ja till behandlingshem, de ska bara kolla upp om de är juridisk möjligt att de delar på kostnaden eftersom de sa att de inte varit med om de tidigare. För landstinget har sagt ja till att dela på kostnaden så. Nu håller jag tummarna för de och att jag får besked så fort som möjligt. Kommunen ansåg att det de har och erbjuda inte heller är tillräckligt och att behandlingshem är de som krävs för mig och de känns så himla bra. Tack vare att läkaren sa ja på mötet säger också kommunen ja. Så nu hänger de bara på de juridiska. En sjuksköterska fick till och med tårar i ögonen när jag berättade. Sen har min person varit på besök och de var roligt att få en kram av henne och ett snabbt ord innan hon gick. Nu väntar jag på medicin och att jag ska få komma mig ut på en promenad med en skötare, känner att jag behöver komma ut en sväng, har haft så mycket energi idag inom mig som jag inte fått ut. Sen har även min sjuksköterska varit på besök och vi har gjort ett nytt schema och så, pratat och varit å gått lite, på torsdag ska vi ta bussen hem till mig, de känns lite konstigt men bra ändå. Vet bara inte vad vi ska göra och de finns inte så heller mycket att göra, förutom att sitta och prata, så ja..jag vet inte. Men de är i alla fall planen och nu gäller de att jag håller mig ifrån allt, överdoser, ja självskador i alla dess form så att jag inte sumpar nå, men nu har jag ju verkligen nå att hoppas på. Har även pratat med Melinda en sväng och fått berätta allt för henne, vi pratade om lite allt möjligt och de var så roligt att höra av henne igen och checka läget. 

Ett positivt inlägg

Publicerad 2017-01-29 17:25:56 i Allt å Inget, Psykisk ohälsa,

Ännu en dag har passerat och min person har inte jobbat idag, hihi kallar henne min person. Vet att hon inte kommer jobba på ett tag, men jag förstår varför, så de är lugnt. Men dagen har varit helt okej, mamma har hälsat på och jag har fått en jättefin skjorta av henne från London. Ska visa den någon dag. Sen har jag även fått min bok i specialpedagogik 1 och nu sitter jag och läser den och de verkar riktigt intressant och längtar verkligen till kursen startar! Så nu är jag riktigt taggad. Känner verkligen att jag är på rätt väg nu, får energi att tänka på att jag ska få börja göra nå, får energi utav att tänka på att de till veckan kommer hända ännu mer och jag känner mig poshad av att jag ska få göra mer saker till veckan och att jag ska få börja åka hem eller någon annan stans med personal. Samt att jag ska få beslutet om jag får åka på behandlingshem eller ej, så de blir bra. Inte för att jag vågar hoppa på nå. Men jag känner mig mer taggad till livet och ett skadefritt liv och jag längtar efter att få börja jobba som undersköterska, vars jag hamnar, de får jag känna efter då när de blir aktuellt. Nu ska jag fokusera på mig själv och för att inte bara ha en tanke som börjar jag plugga för att få någon sysselsättning och lite annat att tänka och fokusera på. 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela